Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 2:30 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

maminek nie badz taka skromna :P
jako eurodeputowany z samoobrony , obecnie doradca PSL
musi niezle zarabiac ...pewnie glosowalas na PSL ? 8)

aga wiem ze latwo sie mowi , ale jak spi smacznie nie chcem jej rozbudzac , bede miala za swoje :oops:
a co bedziesz robila z tym zabkiem ze musisz placic :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kim dokladnie nie pamietam o co chodzi ale za kazdy zabek trzeba zaplaci

co do usypiania widze ze mama z ciebie ze ho ho nawet coreczce nie da zaplakac :evil: (tez taka jestem :oops: ) moj to na mnie az gadal ze ja rozpieszczam :evil: najgorsze jest to ze potem moze byc gorzej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dalej nie rozumiem za co masz placic ? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

za kazdy zabek co wyrosnie :evil: a po co to nie wiem jak sie dowiem to napisze: lol:

jestem w szoku :shock: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... t=#1516438
to ta dziewczyna co zalozyla ten watek :shock:

bardzo mi przykro Arendil :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no niestety , zycie nas czasem doswiadcza , wazne zeby sie nie poddawac
Arendil jeszcze bedziesz szczesliwa mama
aga no ja nie rozumiem nadal :twisted:
ide zerknac bo cos steka..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
Hmmm ide do domu o! 8) :lol:

A powaznie, AGA ale to chyba kase za zabek sie daje dopiero jak wypadnie??? wklada sie go pod podusie i niby wrozka w nocy pieniazek za zabka przynosi :lol: no bynajmniej tak jest u mnie :)

KIM sluchaj co AGA mowi, maluchy szybko sie do dobrego przyzwyczajaja takze jak teraz pokazesz kilka razy ze fajne jest spanie u mamy to potem juz nie da CI w ogole spokoju :twisted:
A to ze sie drze niech krzyczy! musi jakos sobie struny glosowe wyrobic :) moja kiedys wyla godzine i zasnela :roll: :lol: ale od tamtej pory juz nie probowala mnie na byle co wywolywac :lol:

Eh a co u nas chora jestem teraz ja mam grype, zwariowac mozna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KIM maz jest teraz w PSL-Piast, nie PSL, na wybory nie poszlam,choc bardzo chcialam zaglosowac na PO. Przegapilam,ze zgloszenia w konsulacie byly do 16go :evil: ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Tesciowa i Jasiek chciali zaglosowac na PiS,wiec troche ich przyblokowalam :lol: nie specjalnie :cry: badz co badz troche sie z tego cieszylam. No,ale Ty Kim dobrze poinformowana jestes 8) jakby nie bylo. Kasiasty czy nie ma na co wydawac,jak sie nabralo kredytow trzeba je splacac :?
No,ale nawet jesli wiecie ,ze ja to ja to chyba nic nie zmienia,co? Agnieszka a Ty skad znasz moja tesciowa :lol: ?

Co do zabkow, na lipcowkach mowia,ze maz kupuje zone kiece jak ona zauwazy pierwszy zabek,a jak facet to cos tam, krawat? nie pamietam :roll:

Laryngologa niestety nie znam,ale raz bylam w prywatnej klinice tam gdzies gdzie 92 leci i mieli super sprzecior,no i okazalo sie,ze mam dziurke w bbenku wielkosci glowki od szpilki :roll: a to temu,ze jako dzieciak wsadzilam sobie zapalke cala do ucha tak,ze nie bylo jej widac :shock: Aga,nie czekaj polskiego, idz do jakiegos poleconego,ale aby szybciej,bo to bardzo wazne.
Moja mala ma dzis jakis krwiak na oku( na galce) :roll: zastanawiam sie od czego to moze byc :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maminek
Cytuj:
No,ale nawet jesli wiecie ,ze ja to ja to chyba nic nie zmienia,co?

dla mnie absolutnie nic , nawet tak nie mysl
nie mialam na celu Cie atakowac , kazdy jest indywidualna jednostka
o malzu nic dobrego nie slyszalam wrecz odwrotnie ,osobiscie nie znam tego pana a tymbardziej ciebie , jak poznam cie ze zlej strony wtedy byc moze zmienie zdanie :lol:
co do polityki , mnie to gila , i tak nic sie w najblizszej przyszlosci nie zmieni , niemniej ciesze sie z wygranej PO
za to moj R interesuje sie polityka , juz czasem smiech mnie ogarnia jak zaczyna sie wsciekac i lapie za tel by dzwonic do tv :lol:

powiedz mi jak to jest byc zonka tak slawnej osoby ? 8)
przyznam ze zastanawiam sie nad tym , jak reagujesz na slowa krytyki?
podejrzewam ze latwo nie jest?

co do zabkow , nigdy nie slyszalam o czyms takim :lol:
hehe bede bacznie obserwowac dziaselka :lol:

moniaa
kuruj sie ,
maminek moja tez miala krwinke na oczku ,nie wiem od czego jej
to sie wzielo , moze sie zadrapala :roll: naszczescie wszystko zeszlo

a ja sie zastanawiam czy wyjsc czy nie na spacerek jakos pochmurno u mnie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja uwazam te krwinki to od zadrapania :) pewno cos sie snilo dzieciaczkom i tak to przezywaly :)))

Hmm polityka to i nie dla mnie, ale rowniez jestem zadowolona z wynikow wyborow.

Eh wiecie bylam w konsulacie, na paszport czeka sie 4 miechy :?
a co ciekwe sie dowiedzialam, ze dziem trzeba co roku robic nowy paszport :shock: (nie wiem czy wam juz to pisalam..)
w kazdym razie dla dzieci paszport 17euro;
ale jak moj tato byl w Polsce o to zapytac to nic nie wiedza, powiddzieli tylko ze na 5 lat robia, a ja mam na 10 dla mlodej :lol: dobrze ze te paszporty wazne, bo teraaz 4 miechy czekac na nowy; jak my w grudniu jedziemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KIM jaki on tam slawny :lol: jak bede zona prezydenta to mozesz mnie o to spytac,a poki co to cos Ty. U nas jest o tyle jeszcze gorzej,ze miedzy nami jest duza roznica wieku,ludzie patrza na nas roznie :roll:
Ludziom najlatwiej cos zlego powiedziec,taka szczegolnie Polakow natura. Nie jest mi latwo,bo czesto ktos cos uslyszy i idzie dalej choc osobiscie ten ktos nie mial z nim do czynienia.
Kiedys od jakiegos chlopaka uslyszalam,ze Janek to partacz,a jak go spytalam co takiego zrobil,to on nie umial odpowiedziec tylko tak slyszal,nawet nie umial dobrze wyjasnic co ktos mial na mysli o nim tak mowiac.
Fakt, ze nie jest standardowy,czasem mowi co mysli prosto z mostu,nie owija w bawelne,pieni sie szybko :) ale szczerze to kazdy ma jakies swoje mole co go gryza. Chyba nie jest taki zly skoro za niego wyszlam,ale jak to sie skonczy to zobaczymy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

moniaamy sie wczesniej nie wybieramy jak w wakacje
nie mysle jeszcze o wyrabianiu paszportu , poprostu niecierpie
takich spraw :x mysle ze szybciej malej zrobie paszport belgijski i nie bedzie problemu
a co jak nie zdazysz wyrobic ? :lol: :?: przemycisz?

maminek etam wiek , a co powiesz o nizszym partnerze ?
moj to krasnoludek , 5 cm nizszy odemnie :lol:
mialam kiedys z tym problem ale juz zdazylam sie przyzwyczaic
ludzie roznie reaguja
a na dodatek sie kurczy czopek jeden :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eh u nas tez spora roznica wieku, ale kto by sie tym martwil :lol:
Nizszy partner hehe no coz moj bracki jest 10 cm nizszy od swojej zonki :lol: ale ona to 2metrowa wierza :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jak to mowia serce nie sluga :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam szanowne ''belgijki'' :lol:
jakos sie boje dzisiejszej fryzjerki :shock: (chyba za rzadko chodze do fryzjera :roll: ) ale ja nigdy nie zalowalam wlosow a dzis jakos mam watpliwosci :roll:

a tak wracajac do wysokosci to kiedys (za moich dzieciecych czasow :lol:) bylam z chlopakiem ktory siegal mi do ucha :? o rany jak sie wstydzilam z nim isc za reke :roll: a teraz wyrosl chlop jak dab :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe
No tak KIM swiete slowa :)))
no przeciez wzrost nie ma znaczenia :lol:

Moj R to chyba o 2cm jest ode mnie wyzszy, wiec jak bym nosila buty na wysokim obcasie to bym byla od niego wyzsza :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem podlamana :( :evil: :evil: :evil: fryz mam jak u starej baby :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: az szkoda gadac :evil: :evil: zapazylam sobie melise moze cos pomoze :roll: :evil: :evil:

nie proscie mnie o zdjecia bo nawet na siebie patrzec nie moge :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uuu AGA to moze powiedz kto Cie tak obrobil aby przestrzec babki???
no ale co fryzjerka zle zrozumiala o co Ci chodzilo czy poprostu tak cie obciela

a do tego dzisiaj zdechl kotek moich rodzicow, pisalam wam iz byl chory ale rodzice go leczyli aby Nicole mogla go jeszcze zobaczyc. Ona cos czula bo wyszla wczoraj z domu i nie wrocila na noc, ale zawsze rano przycchodzila a dzisiaj nie wrocila, wiec tata zaczal jej szukac i znalazl u siebie w gararzu na jej legowisku, zaskoczylo go to ze nie chciala zostac w domu wolala na dworzu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uuuu smutne :cry: Ja mialam kota perskiego i zdechl na bialaczke. Wylam po nim jak bobr. Zmarl mi na rekach i juz nic nie widzieal w takim byl stanie agonalnym. Szkoda,bo byl taki kochany,a zyl pol roku.

Aga, pociesze cie,wiesz,ze wlosy odrastaja? :lol: moze nie jest tak zle? co powiedzial maz? a corki poznaly?

My dzis bylismy na zakupach. Wczoraj udalo sie wreszcie kupic kanape :)
Mala nasza to zlote dziecko ,na zewnatrz tylko spi,alno sie grzecznie gapi. Kochana jest!
Zapomnialam wam powiedziec,ze 30 pazdziernika moja siostra urodzila coreczke. Dzis na skype ja widzialam i jest boska! taka smieszna czarna gesta czuprynke ma :lol:

Aha
KIMja myslalam,ze twoj partner to flamak ,a tutaj patrze a on na nasza klasa w twoich znajomych :lol: no nie ma typowo polskiej urody :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aga lacze sie z Toba w bolu :lol: :lol: :lol:
ja tez nie lubie modzic nic z wlosami bo zawsze wyjde jak baba jaga :lol: odrosna nie martw sie , ale powiedz ktora to tak cie urzadzila ?

moniaa smutne :? ja jeszcze nie przezylam smierci zadnego zwierzaka ,ale moge sobie wyobrazic :roll: mam zwierzyniec i nie wiem jak zareagowalabym na taka wiadomosc ...

maminek heh mowisz ? 8)
tyle lat z nim zyje i nie wiedzialam ze ma urode flamana :lol:
w takim razie dobrze sie wbil w okolice :lol:

gratulki dla siostry fajnie bedziecie mialy wspolne tematy :wink:

a ja dzis wyssana , dzion minal jak z bicza strzelil :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :lol:
ta co mnie strzygla oglasza sie jako Ewa (z gazetki ) :evil: z tego powodu w sobote troche za duzo wypilam :oops: i wczoraj silnie chorowalam :oops: :oops: dzis tez jeszcze czlowiek chodzi przybity ale jest lepiej :lol:

musze sie wam pochwalic :lol:

Mojej corce wyszedl wczoraj pierwszy zabek :lol:

wroce jeszcze do wlosow :evil: teraz musze nakladac tone zelu zeby do ludzi wyjsc :evil: wygladajac jak zmokla kura :evil: :evil: mowilam babce ze chce sciac ale zeby nie duzo ukladac bo ja na to czasu nie mam :evil: :evil: a fryz mialam z neta a mialo byc tak

Obrazek

jeszcze sie zasmiala ze teraz duzo dziewczyn tak sobie scina wiec pomyslalam wprawiona juz dziewczyna :? a tu guzik :evil: pozniej stwierdzila ze ja mam za grube wlosy :evil: jak juz po wszystkim i widzi ze sie nie ukladaja to takie rzeczy mi mowi :evil: :evil: zaczela mi ukladac na szczotke :evil: :evil: jeszcze gorzej wygladalam (tak jakbym miala bombke na glowie :evil: i szla na jakies wesele :evil: :evil: pozniej mialam mnie juz w du..... :evil: :evil: i zajela sie sasiadka i to ja zagadywala :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 100  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]