Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 9:32 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4974 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 249  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

A nasza chusta wyglada tak...
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

Hania tobie wyslalam na gg, Mariszka daj swoj numer gg to tez ci wysle, bo cos na priv,a mi nie wychodzi...

:D Na tym zdjeciu mala miala 5 tygodni i juz mozna bylo ja w tym nosic, teraz tez moze lezec, ale moze tez lezec oparta o piersi, albo siedziec na biodrze u mnie.. :)ale na to jest jeszcze troche za mala...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pola27 moj nr gg: 1665627
dziewczyny te co karmia piersia...jecie pomidory,nabial,cytrusy i slodycze??boze ja mam taka ochote a boje sie zjesc cokolwiek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MAriszka..ja jem wszystko...
jesli boisz sie jesc cokolwiek..probuj stopniowo...Najpierw zjedz jedna rzecz i zobacz czy ma dziecko uczulenie....poza tym..troche musisz sie wyluzowac.....bo im wiecej sie przejmujesz to potem jakos to nie bardzo wychodzi....Wiec z usmiechem zjedz stopniowo cos dobrego..:)))a jak maluszek dostanie uczulenia...nie panikuj tylko zrezygnuj z tego....
POWODZENIA.....

Pola..fajnie wygladacie..:))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARISZKa ja jem wszystko-nawet ostre rzeczy i jest dobrze-mala nie marudzi.Nie mam zabardzo9 czasu,zeby sie rozpisac-tylko na chwile wpadlam.Natalie chodzi od poniedzielku do szkoly-ojj juz 2 klasa-szok.Nicole ma sie dobrze-troche marudzi z powodu dhziaselek,ale smarujemy zelem i jest lepiej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:) No wlasnie Mariszka, uczulenie to nic takiego strasznego...moja mala miala przez dwa tygodnie zanim skapowalam ze nie powinnam pic mleka..wtedy byly upaly a ja myslalam ze to sa potowki... :D Ja nie jem tylko zeczy ktore mnie wzdymaja, a juz jak sie zdazy to wtedy jem lyzeczke kminku( trzeba dmuchac na zimne) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A tu moja pieknosc, ktora powoli przeobraza sie w blondyne :cry: Szkoda, bo to bylo tylko jedno podobienstwo do mnie....Mama79, Aneta St. nie martwcie sie kobity, sadzam ja tylko do zdjec :wink:
Obrazek

A moze moje jeszcze ma oczy??? Tylko musza jej zzieleniec..
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie z rana mamuski :) u mnie zapowiada sie dzisiaj ladna pogoda :wink: wiec pojdziemy na dlugi spacerek.
Z moi dzisiaj sobie musze pogadac, kiedys mowilam mu ze ma mnie nie budzic,a co zrobil dzis rano :evil: obudzil mnie. Madry bo zasnal o 21.30 a ja niestety pozniej o 2 godz i go tego mala sie obudzila na jedzenie o 3 :?.
Chcial sobie pogadac, niemoge :x :evil:
wczoraj kupilismy malej hustawke ale sie w niej smieje pozniej wkleje zdiecia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Helo kobitki..u mnie tez zapowiada sie super pogoda.Rowniez zamierzam isc na spacerek, bo starsze za bardzo gromdzi w sobie energie :)

Pola...ale mala cudna....a jak super trzyma linie :)... :shock:

missi...to czekamy na fotki...juz,juz..wklejaj!!!..a i zjedz sobie czekoladke na poprawe humorku :)
a moja niestety nadal ma katarek.... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pola piekna ta twoja ksiezniczka :) i cudne te niebieskie oczka
wonda ty tu mi o czekoladzie a ja staram sie nie jesc bo troche mi zostalo po ciazy przez nie wlasnie :? wiec nie jem ich :!: :!: :!:

a teraz obiecane zdiecia mojej malej na hustawce

Obrazek
Obrazek
a jeszcze taka mate dostalismy kupujac hustawke

Obrazek
a ta wygladala mala po 10 min na hustawce

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

missi...fajna ta hustawka..ile za nia dalas????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D No fajna ta hustawka...Szkoda ze my nie mozemy sobie na taka pozwolic w naszym 48 metrowym mieszkanku :cry:

my bylismy dzis z dzidzi u lekarza bo miala temperature podwyzszona( 37.7), myslalam ze to przez te zebicha, a pani doktor powiedziala ze to jakis mit z ta goraczka i wybijajacymi sie zabkami, malo tego powiedziala, ze jak u dzieci rosna zeby to one nic nie czuja i ze to napweno nie swedzi..no ja jej mowie, ze swedzi ,bo pamietam jak mi rosly trzonowe i osemki i to sweddzialo, a ona skubana na to , ze mi nie wierzy :evil: wkurzyla mnie :evil: A Amelke naprawde te dziasla swedza, bo nieraz to malo co gryzaka nie zje i widac ze sie denerwuje jak nie moze jej dorze "ugryzc"....Ta pani obalila wszystkie znane mi dotad teorie ...A jezdzimy do niej specjalnie przez cale miasto, bo ona jest Polka( bo ja mam jeszcze problemy z niemieckim) i pytym sie baby po polsku, a ona mi po niemiecku odpowiada :twisted: Do tego ona jest doktorem homeopatii no i dala nam na te zabkowanie jakies krople( a wiec jednak po cos one istnieja) do picia (21%alkoholu)...zostawie je dla meza jak kiedys bedzie mial kaca :) :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pola...dobre :) :lol: :P :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pola dzieciom swedza dziasla jak zabki wychodza....jakas dziwna ta pani doktor...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D No to jakas szarlatanka :D :D W przyszlym tygodniu ide do dentysty,zapytam sie fachowca..kto jak kto, ale on powinien wiedziec :D No i moze jakis zelik przepisze..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pola faktycznie dziwna ta twoja pani doktor, zawsze dzieci swedza dziaselka jak zabki wychodza. WSZYSCY to mowia juz od wiekow :)
wonda kupilismy ja w sklepie dzieciecym za 129.90 bo byla promocja ale ogladalam na ebey to tez jest ich pelno i ceny troche mniejsze. Moj bal sie na necie kupowac bo stwierdzil ze dla jego dziewczynki musi byc nowe :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pola 27DOBRA JESTES :lol: Ja kupilam mojej malej zel w polsce w aptece-i pomaga-jak ja boli to smaruje dziaselka .Teraz mam cikezki lep-nawalilam wax na glowe i mam na niej 1 mokry rfecznik i na tym jeszcze jeden-jeszcze 10 minut i to zmyje-uff

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D Aneta St a ten WaX to domyslam sie na wypadanie wlosow...Napisz mi jak to sie dolkadnie nazywa, jakiej firmy i gdzie to sie kupuje...Mi wypadaja wlosy garsciami, sa wszedzie,a ze maja ponad pol metra dlugosci,wiec sa widocze...chetnie bym je obciela, ale nie po to je tyle lat zapuszczalam zeby je teraz obciac..troche ich szkoda :P A karmic zamierzam jeszcze ze 4 miesiace, wiec zanim wszystko mi sie unormuje, z pewnascia bede miala dluuuuuuuuuuugi mysi ogonek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziendoberek :D

wszystkiego naj dla twojej ksiezniczki pola z okazji 4 miesiaca
wiecie ze wyczytalam na innym forum ze wszystkie ktore urodzily za granica staraja sie o becikowe :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D Dziekujemy ci bardzo missi :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4974 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 249  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]