Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 8:04 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pralka jest mi bardzo pomocna, chociazby w bezstresowej porannej toalecie, jak Go tam wsadze to siedzi zadowolony i daje mi sie umyc :) Z jednej strony fajnie że juz prawie chodzi, z drugiej maly "lezak" tez mial swoje uroki, teraz na pewno jest ciezszy a raczki nadal ciesza się powodzeniem

Twiggless a jaki fotelik kupiliście?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olgunia pisze:

iza już nie długo Antoś bedzie taki duży jak szymon.

Masz racje Olga, a ja wcale tego nie chce... Chciałabym zeby zawsze był taki malutki, słodziutki... A czas leci szybko za chwile bedzie pyskował i sie ze mną kłócił :wink:

magdalenafy masz szczescie ze twoja pralka jest otwierana z góry, bo ja moge o tym zapomniec - swoją droga swietny pomysł z unieruchomieniem malca :wink:
kupilismy MaxiCosi Priori, i tak chcialam ten model kupic a zeby okazja to wcale sie nie zastanawiałam. Model z 2007r różniący sie od modeli z 2008 tylko kolorem...

a tu obiecane fotki nowego sprzeciora

nosidełko jeszcze dla mnie sie nadaje nawet w zimowych ciuchach, z resztą bede w nim jezdził najdluzej jak sie da bo to najbezpieczniejsze dla mnie rozwiazanie, chociaz zdarza mi sie marudzic bo nie moge sobie w nim normalnie posiedziec...
Obrazek

przymiarka

mama mnie włozyła, przypieła i zdjecie cykneła a potem spakowała spowrotem do worka i zaniosła do schowka i powiedziała ze fotelik bedzie na mnie tam sobie spokojnie czekał...
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Twiggless myślimy nad zmiana pralki na pralko-suszarke ale dopiero po przyjezdzie do NL takze jeszcze dwa-trzy miesiace mam mozliwosc bezstresowego ubrania się i umycia... chociaż trzeba i tak mieć na niego cały czas oko, bo nam nawet do glowy nie przyjdzie to co taki maluch moze wykombinowac

Fotelik fajny i rzeczywiście najlepiej w tym zerowym wozić jak najdłużej jeśli można, bo jest najbezpieczniejszy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc kobitki!!!

iza bardzo fajny ten fotelik i naprawde okazja.

Dziś byłam u położnej wszystko ok. powiedziała że 10 dni po terminie jak jeszcze nie urodzę to bada mnie ginekolog i on bada mnie dokładnie.I stwierdza co robić dalej ,kładzie mnie do szpitala i dopiero beda wywoływać.
cesarki nie zrobią,tylko jak by sie cos działo ze mną lub dzidzą. Przy porodzie nie nacinają.U nich jest wszystko naturalnie!

Ja już chce urodzić!!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olgunia cierpliwosci kochana. Ciesze sie, ze wszystko jest ok. A jak sie czujesz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fajny fotelik twiggless; widac, ze Antos zadowolony i mu sie dobrze siedzi.

magdalenafy - oryginalna metoda na unieruchomienie malego :lol:

olgunia - a masz juz jakies objawy wskazujace, ze do porodu juz niedlugo? Gdzies czytalam, ze moze waga troche spasc i mozesz dostac biegunki (niby organizm sie tak przygotowuje). Ale to nie jest standardowo u wszystkich ... Trzymam kciuki !!!

Serdecznie pozdrawiam,

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc kobitki!!!

dziś przez cały dzień nie miałam internetu,ale to jest uzależnienie.
Czuje się dobrze. Tylko mam upławy, kisiel w majtkach i cały czas mam majtki mokre.Ale nic sie nie dzieje,żadnych skurcz nic :!:
pozdrawiam :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olga ojj uzaleznienie wiem cos na ten temat ale na odwyk sie nie wybieram jeszcze :D :D :D
wedle Twojego suwaczku to JUTRO WIELKI DZIEŃ i oby dzidzia była punktualna :) :) :)
i jesli mnie posłucha Twoj maluch to czekam na smsa o kazdej porze dnia i nocy!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!!

Tak Dziś wielki dzień! Muszę czkać na razie nic. Już zaczynam się stresować, bo jak by mnie nie oczekiwanie złapało to mniej stresu a teraz to czekam.......na jakiś znak.

pozdrawiam :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc !!!

ja w koncu w domku, bo od srody w szpitalu lezalam, tak mnie moja nerka zalatwila. Wczoraj mialam operacje zalozenia drenazu wewnetrznego do przewodu moczowego. Kamien utknal w przewodzie moczowym, co powodowalo nieslychany bol oraz gromadzenie moczu w nerce i wymioty. Na dodatek przy wczorajszym ataku bolu dostalam skurczy i czekano z operacja do 16:00, bo byc moze porodowka, a byc moze sala operacyjna. Wyszlo jednak to drugie ... Jestem cala obolala; od zastrzykow bola mnie uda i posladki, nie mogli zalozyc mi wenflonu, wiec mam obie rece poklute z sinakami, ze jak wstaje to nawet nie mam jak sie podeprzec i cewka moczowa mnie piecze, co jest normalne niestety na poczatku. Najwazniejsze jest jednak ze maluszkowi nic sie nie stalo, serce pracuje dobrze, co monitorowali w szpitalu dzien i noc, dalej kopie i przeciaga sie jak szalony.

Olgunia trzymam kciuki za Ciebie !!!
twiggless fajny ten nowy sprzecior i naprawde okazja !!!
magadalenafy - przesliczny lobuziak !!!

Pozdrawiam :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hania ależ ty masz przejscia. Mam nadzieję , ze teraz będziesz się już lepiej czuła. Dobrze, że z malenstwem jest wszystko w porządku. Trzymaj sie zdrowiutko.

olgunia co tam u ciebie? Powodzenia!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny!!!!

Melduję się!!! U mnie po staremu tz. jeszcze nie urodziłam :(

hania ale ty się wycierpisz, biedulka :(

iza a co z tobą?? dziwne że sie nie odzywasz?

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olgunia pisze:

iza a co z tobą?? dziwne że sie nie odzywasz?

pozdrawiam

hejo

cos mnie wena opusciła po tym weekendzie

ale u nas wszystko OK

buziole

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Kobitki,

I znowu poniedzialek :( Wczoraj pojechalismy nas morze na dlugi spacerek, wiec sie dzidzia troche dotlenila.
Hania 13 - biedna, niezle sie wycierpialas, do tego stres, czy z maluszkiem wszystko ok .. Ale cale szczescie, ze w porzadku.

Piszcie, co u Was :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kobietki

musiałam tu wpasc zanim wyruszymy z Antkiem na basen bo mam super wiadomość:

Olga urodziła synka Sebiastiana dziś w nocy o 2:08

rozmawiałam z nia przez chwilkę i zdążyła mi powiedzieć, że rodziła 23 godziny az w koncu zdecydowli sie jej pomóc i wykonali cc, mały ważył 4300, oboje czują się dobrze i prawdopodobnie przez 3-4 dni zostaną w szpitalu...
Olga jak wroci to na pewno opowie nam swoje przezycia...

Olga jeszcze raz gratulacje dla dzielnej mamy i szczesliwego taty!!!

Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny,

Olgunia

Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków i uścisków małych rączek !!!

GRATULACJE !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No proszę Olgunia gratulację dzielna kobieto, medal Ci się należy.... całuski dla Sebastiana, kawał chłopa z Niego... super

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olgunia !!!

To wspaniala wiadomosc !!!! Moje najserdeczniejsze gratulacje dla Was obojga z tak pieknej okazji. Niech Sebastianek rosnie zdrowo i szczesliwie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olgunia!!!

Wielkie gratulacje!!!!Całuski dla Sebastianka!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny

co u Was?? czemu nic nie piszecie??

Olga przekazuje ci najlepsze zyczenia i gratulacje od "Lipcówek 2007"

Wazka
gdzie bedziesz chodzić na jogę? tu u nas są jakies zajecia czy bedziesz gdzies dojezdzac? moze jakąs kawe by trzeba zorganizowac po sasiedzku?

haniu jak sie czujesz? ty nastepna w kolejke do rozpakowania sie ustawiasz...

marryna co u ciebie?

magdalenafy kiedy ten wielki dzien przeprowadzki nastąpi? juz sie jakos przygotowywujesz? chociazby psychicznie...

u nas nic nowego, wczoraj był basen, potem wybralismy sie na spacer troche kilometrow narobilam, bo chcialam isc na skróty do tesciowej a w połowie drogi okazało sie ze drózki są rozkopane - morał: skróty nie zawsze są krótsze :D jak w koncu doszłam do tesciówki to młody miał niepodzianke, dziadek złozył dla malca kojec a babcia nakupowala nowych zabawek, żeby miało sie czym dziecko bawic jak przyjdzie na służbe... zaczyna sie na powaznie rozpieszczanie mojego smyka...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]