Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:52 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8360 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 418  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny...miło by było pogadać ze "swojaczkami"...zapewne nie jestem sama. POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODZEW :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wracam na forum po 15...pozdrawiam jeszcze raz:-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka! Jest nas tutaj troszku :) Ja witam sie jako druga :))) Pozdrawiam kolezanki z miasta :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj dziewczyny, mam nadzieję, Wasz brak oznacza tylko tyle, że smacznie śpicie :lol:
WITAJ EWELINEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o prosze jaka niespodzianka i ja jestem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a zebysmy wysoko byly to jeszcze cos napisze bylam ostatnio w sklepie "bobasik" na wojska polskiego weszlam z ciekawosci zeby porownac ceny np lozeczek wozkow ktore w necie sledze i musze powiedziec ze bardzo fajna obsluga polecam i na pewno cos u nich kupie panie bardzo mile dostalam mnostwo ulotek a ceny przystepne - taniej niz w "maluchu"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny z tym "Bobasikiem" to racja, mi się nawet wydaje, że to najtańszy sklep dziecięcy w Stargardzie a ceny można jeszcze negocjować...ja tam kupiłam wszystkie sprzęty dla Filipka. Moje rady kupujcie odrazu większą wanne i nie łapcie się nałóżeczko z szufladą, ona i tak jest mało przydatna :lol:
Mają naprawdę świetne ceny i ciuszki też jakościowo bardzo dobre....wiecie jak już o sklepach, byłam dzisiaj w sklepie z uzywaną odzieżą i nabyłam dla siebie spodnie ciążowe- rybaczki...w sam raz na wiosnę będą - kosztowały mnie tylko 10 zł., naprawdę świetne :wink:

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Witam kobietki
Awatar użytkownika

Niesamowicie sie ucieszyłam jak zobaczyłam, ten nowy wątek stargardzianki... Ja tez ze stargardu.
Mam nadzieję ze powolutku dobrniemy szczęśliwie do końca rozwiązania razem.
Dobrej nocki:)
basiax

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pewnie, że dobrniemy, razem zawze raźniej :lol:
Im nas więcej, tym lepiej...ja też się cieszę że zaczynacie się pojawiać :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kobietki co jest? Spadlysmy na druga strone.
Polecam Wam sklep na moim osiedlu czyli na Starowce. Dokladnie na K.Wielkiego. Jest tu sklepik mojego kolegi - bardzo mila obsluga i takze swietny wybor.
Dzis bylam w sklepie z uzywana odziezą i kupilam dla fasolki nowa bluzeczke (byla z metką). Dodam, ze to pierwszy zakup dla nowego czlonka rodziny :) Jak mi sie uda wrzuce fotke.
Pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewelinek, tez jestem zdziwiona brakiem zainteresowania.... :cry:
Co do sklepików z taką odzieżą, to stwierdziłam że można tam cudeńka wyszukać...kupiłam przepiękną sukienusię (nie znam jeszcze płci dzidzi), nie zmarnuje się i zapewne jak nie teaz, to może kiedyś...jednym słowem nie mogłam się powstrzymać-za jedyne 5 zł :lol:

Dziewuszki gdzie wy się podziewacie, niedługo zacznę pisać sama do siebie, coby nam TEMAT nie zanikł...fajnie było by się pojednoczyć troszku:-)
pozdrawiam i miłego wieczorku życzę 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewelinek może napisz, gdzie zamierujesz rodzić i który lekarz Was prowadzi??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: hejka
Awatar użytkownika

Macie mnie jako sojuszniczkę w podtrzymywaniu postu na pierwszej stronie:)
Ale ma wielka prośbę wytłumaczcie mi jak umieszczać wiek dzicka na tem pasku kolorowym , bo ja nie wiem raczej jestem oblatana z komputerem ale to mi nie idzie.
Ja chodze do gin Gromadzkiej, zmierzam rodzic w Stargardzie, a Wy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[b]Już miałam uciekać...a tutaj ku mojej radości :lol:
Jeśli chodzi o linijkę, to musisz zalogować się na stronie www.SzipSzop.pl, wchodzisz na linijki i dalej sama tworzysz - łatwe, ja miałam problemy z zamontowaniem...musisz skopiować oznaczenia z dolnej a nie górnej ramki i wkleić u siebie w profilu (na dole)...mam nadzieję, że dzięki moim podpowiedziom nie jesteś jeszcze bardziej "w polu"...
co do lekarza to chodzę do dr szagdaj 9przyjmuje w Medisie) , prowadziła moją pierwszą ciążę bez zarzutu :lol: rodziłam w Stargardzie *jeszcze w starym szpitalu i byłam bbb zadowolona, także na razie też tutaj planuję zdzierać gardełko podczas porodu :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ninasz
Awatar użytkownika

Sprawdzam.... suwak i sie udało Ninasz wielkie dzieki !!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a to moje malenstwo w 12 tyg zrobione w szpitalu u Długosza, zastanawialam sie czy by sie nie wybrac na 3D, ale z drugie strony po co niepokojc nalenstwa jezeli wszystko jest wporzadku, co wy myslicie o tym ?
a tymczasem dobranoc,
a pracujecie, bo ja mam troszke dosc, ale jestem pracusiem i jak sobie pomysle ze mam siedziec w domu a wszyscy maja jakies zadania sprawy to odrazu mi sie odechciewa marudzenia, ale czuje sie starsznie zmeczona..

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ninasz moj pierwszy porod przezylam tak jak Ty w naszym stargardzkim szpitalu - oczywiacie na starym oddziale. Obecnie takze chce rodzic u nas. Po pierwsze - mamy nowy oddzial, podobno najlepszy w wojewodztwie. Po drugie - z moja Julka lezalam w szpitalu ponad tydzien czasu, poniewaz mamy z mezem konflikt grup glownych i nasza corcia miala dluuuuugo zoltaczke. Gdybym lezala w Szczecinie napewno nie zagladalby do mnie codziennie, bo by mial za daleko. Fakt, ze nie mogl wejsc na oddzial, ale poprostu był :)
Moj lekarz prowadzacy to dr Dlugosz. 30 listopada mam polowkowe usg :)
basiax ja jestem na zwolnieniu od wrzesnia i bardzo sie ciesze, bo moge poleniuchowac (po porodzie dlugo tak nie bedzie :? ) Natomiast jesli chodzi o usg 3d, to na forum byl poruszany ten temat - dziewczyny radza, aby zrobic je dopiero po 30 tc, bo wtedy skora dziecka nie jest juz przezroczysta. Oczywiscie istnieje ryzyko, ze dzidzia odwroci sie do Ciebie pupcia i nic nie zobaczysz. Usg 3d robia w Szczecinie, koszt to ok.150 zl. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i obiecana fotka mojego wczorajszego zakupu :) Nie wiem tylko dlaczefgo taka duza :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewuszki...fajnie, że jest się do kogo odezwać :lol:

basiax mi Usg też robi Długosz (pomijając że dobija mnie jego skupienie i wpatrywanie się w ekran...), wiem, że jest strasznie dokładny...
dziewczyny, mi tez chodziło po głowie 3d....ale jeśli miałoby być robione dopiero w 30 tyg.??, to już chyba nie będzie miało znaczenia, niedługo po tym zoczaczymy się w realu :lol:

Ja pracuję w szkole, pod tym względem mam superowo (etat 18 godzin+ 2 nadgodziny), nie wyjdę z domu a już wracam 8) Na zwolnienie wybieram się od nowego semestru (koniec stycznia), coby nie komplikować sprawy z planem, a zresztą akurat z wychowawczego wraca moja koleżanka, wskoczy w mój plan...umowę mam beztermonowo, dyrektorka jest świetna, także bez obaw. Fakt , że dobrze czuję się z rana i jestem ruchliwą osobą przemawia za tym abym pracowała dłużej...ale tu chyba o to leniuchowanie chodzi....coś o tym wiemy z ewelinkiem :wink: ...także basiaź ostatnie miesiące radzę spasować, bo po porodzie...oj nie odpoczniesz sobie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bluzeczka śliczna, a duża coby ją lepiej było widać :D ...cudeńko...ewelinek znaczy , że poznasz płeć dzidzi 30 listopada???a jak przeczucia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8360 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 418  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]