Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:53 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość

Proponuję ten temat na forum bo możemy poznać się wirtualnie. Wymieniać zabawki, ubranka, doświadczenia itp.
Pomagać sobie jak będzie potrzeba, bez ogłoszeń w gazecie, komisów itp.
Spotykać się w parku:)
Serdecznie zapraszam wszystkie mamy z Goleniowa 9 okolic oczywiście:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widzę wyświtlenia ale nikt się nie odzywa.
Jestem mamą 10 miesięcznego malucha i chętnie podzielę się doświadczeniami dotyczącymi wychowania synka, powrotem do pracy itp.
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale numer, nie wiedziałam że goleniowianki są takie nieśmiałe.
Odwagi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześc.
Mam na imie Asia i jestem mamą Zuzi i Franka :) Jestem z Goleniowa.Już kiedyś patrzalam czy są tu jakieś mamy z mojego miasta ale nie było , no a teraz jestesmy dwie :) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Asiu, nareszcie odważna dziewczyna. Miło mi Ciebie powitać, może teraz rozkręcimy wątek goleniowianek :lala:
Napisz gdzie rodziłaś Franka i Zuzię?
Ja w Goleniowie i nie było to miłe przeżycie :evil:
Serdecznie pozdrawiam Ciebie i inne Mamy z Goleniowa.
Możemy kiedyś zorganizować spotkanie przy kamieniu w parku lub na lodach :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
Zuzie rodzilam w Goleniowie i byłam zadowolona a franusia w Szczecinie na Pomorzanach i również byłam zadowolona choc bardziej podobał mi sie-jesli to w ogóle może się podobać :wink: poród Zuzi , poród frania wspo kinam nie zbyt miło...wrr.. :wink: czemu Tobie źle się rodziło w Goleniowie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak ma na imię Twój synek?I Ty sama jak masz na imie?Grazyna?Na jakiej ulicy mieszkasz?100 pytań do... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asiu , mam na imię Grażyna. Mam 19 letnią córkę i 10 miesięcznego Michałka:D Jestem trochę wiekowa ale lubię młode towarzystwo bo teras muszę się odmładzać:)
Za kilka dni bee miała dobrego neta w domu to popiszę więcej. Pozdrawiam serdecznie.
Dzięki, że sie odezwałas.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A tam zaraz wiekowa :) Choc róznica między dziecmi jest sporawa :lol: Mój najmlodszy brat jest odemnie młodszy o 18 lat :lol: Ja z bratem podobnie jak Twoja córka z synkiem;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A to dobre, widać na to forum przyciągnęła nas jakaś telepatyczna siła:D
Asia poród wspominam z goryczą bo myślałam,że po tylu latach coś się zmieniło w naszym szpitalu ale myliłam sie! Nasza porodówka nie ma szczęścia do ordynatorów!!!! Dobrze tylko,że są super pielęgniarki i nieliczni lekarze jeszcze bezinteresowni.
Widziałaś ile jest wyświetleń ale żadna nie pisze. Ale dziwne. Jak przeżywają Twoje pociechy te upału i czy jedzą? Mój Michał nie chce nic jeść od 3 dni tylko pije i pije.
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak ja rodziłam Zuzie to ordynatorem był jeszcze Łotocki.Pielęgniarki owszem super ale nie wszystkie, po za jedną :wink: Lekarze też w porządku.Ja leżalu 2 miesiące na podtrzymaniu także czulam sie jak w domu 8) Z lekarzami na Ty :wink: Naprawdę dobrze wspominam poród Zuzi.Jedynie co mi sie nie podoba w naszym szpitalu to to że jest tylko jedna sala porodowa-ja naszczęście rodziłam sama :wink: i rodzina nie może wejść na sale gdzie lezy mama z dzidziusiem.
W Szczecinie jest kilka sal, byłam sama na wielkiej sali , która mnie bardzo przeraziła jak tam weszlam :lol: a po porodzie leżałam na sali dwu osobowej a nie jak w Goleniowie chyba na 7 :) Jednak sam poród był cięższy no ale waga dziecka ponad 4 kilo :)
Mieszkasz gdzieś blisko parku?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zuzia dobrze znosi upaly ale gorzej Franus, w nocy sie strasznie poci choc spi w samych bodkach.Też mniej je ale to rzeczywiście przez te upały tak jak i my , mało jedzenia za to dużżoooo picia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Michał ważył 4200 i 59 cm, miałam c.c.
zdecydowałam się na Goleniów bo właśnie mama tu znajomych i lepiej się czułam- właśnie prawie jak w domu:)
Asiu mieszkałam przy parku na Sportowej a teraz w drugim końcu miasta:) Napisz mi co sądzisz o chodzikach, bo chcę właśnie kupić dla Michałka.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie zagladajace goleniowianki, szkoda że się nie ujawniacie na forumn.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mieszkam na Sportowej :)
Moj mały króciutko chadzał w chodziku bo ja zabrdzo nie jestem za tego tupu rzeczami.Ale on nie raczkował i chciałam go jakos rozruszać że tak powiem żeby nie siedział w miejscu :lol: Jak zaczął raczkowac to zaraz chodzik schowałam , i tak raczkowanie, wstawanie przy meblach i poszedł....Michaś pewnie juz raczkuje...a wstaje przy meblach, chodzi przy nich?
No no Michałek tez kawał faceta :wink: ja rodziłam sn

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześc Asiu, Michał szaleje niesamowicie. Wszęcie go pełno, raczkuje tak szybko, że szok. Otwiera szuflady, ściąga wszystko co pod ręką. Dobrze, że jest ciepło to na podwórku szaleje, wyrywa kwiaty i zajada trawę.
Jak bedzie znów pogodnie ta zapraszam na szklaneczkę soku z dziećmi :lol:
Czy na zdjęciu jest Twój synek?
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asiu może wiesz gdzie w Goleniowie można kupić takie skarpetki z żelową podeszwą roz. 74/80 tzn. na stopę 15cm? Nie mogę znaleźć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, na zdjeciu jest mój synek. A patrzałas w sklepie naprzeciwko biblioteki ale nie w świecie dziecka tylko tam jest jeszcze jeden.ja nie wiem dokładnie o jakie Ci chodzi ale tam kiedys widziałam cos takiego.Pózniej wkleje ci zdjęcie córki a może Ty wkleisz swoje z synkiem?A teraz na jakiej mieszkasz ulicy?
Jak Twój mały taki wszędobylski to na co mu chodzik? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
Mam na imię Beata i jestem obecnie w 23 tygodniu ciąży. Jestem z Goleniowa. Cieszę się, że wreszcie znalazłam jakieś forum na którym są mamy z Goleniowa, szkoda że jest tak mało :). Goleniów to przecież nie takie małe miasto. Jestem ciekawa waszych doświadczeń i opinii o goleniowskich ginekologach i naszym szpitalu. Ja pozytywów o nim nie słyszałam dlatego planuję urodzić w Zdrojach. A do ginekologa chodzę takiego który ze szczecina przyjeżdża.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Beata :)
Ja rodziłam w Goleniowie córke ale to było 7 lat temu i byłam zadowolona.drugie dziecko rodziłam na Pomorzanach ze wzgledu na kłopoty zdrowotne, mój gin sam mnie tam wysyłał ...że tam i ja i dziecko będziemy mieli lepsza opieke

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Beatko, fajnie że się odezwałaś. Bardzo chętnie podzielę się doświadczeniami porodowymi i nie tylko:) W Goleniowie 2 gin. jest ze Szczecina. Ja leczyłam się przez wiele lat w Szczecinie ale rodziłam w Goleniowie bo znam pielęgniarki i naszych lekarzy:)Przed Tobą jeszcze trochę czasu więć teraz wypoczywaj i ładuj akumulatiry na zaś:)
Asia Michał wszędzie wchodzi i chodzik pomoże mi trochę odetchnąć i coś zrobic w domu bo teraz ktoś zawsze musi go pilnować. Jest jak przeciąg:D
Kiedy Twoje dzieci zaczęły chodzić?
Postaram się wstawić zdjęcie M.
Pozdrawiam i zapraszam inne dziewczyny z Goleniowa.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]