Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:53 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość

Wszystkie przewaznie jestescie ze szczecina a police nie sa daleko zaledwie 30 min od samego centrum i moze jest jakas policzanka na tym forum :D
Obrazek
Obrazek[/quote]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj, ja jestem z Polic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej, ja tez jestem z Polic :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

Ja jestem z Prawobrzeża Szczecina, ale w Policach długo mieszkałam i mam rodzinkę. Bywam tam mniej więcej co drugi weekend na sob. i niedz. Teraz np. pojutrze się wybieram.
Pozdrawiam Policzanki. :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam!

Mam sprawe bo mieszkam od poł roku w policach...i chce rodzic u nas...Tylko ze musze isc na wizyte nie mam jeszcze wybranego lekarza,moze wy macie albo miałyscie dobre lekarza który wam prowadzi lub prowadził ciąże.Najlepiej jakby przyjmował na NFZ..

POMÓŻCIE..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chodze do dr Bielewicza , tylko , ze prywatnie. Ale on pracuje u nas w Policach w szpitalu, wiec dowiedz sie na izbie przyjec czy przyjmuje tez. Wiem, ze kiedys przyjmowal bo chodzilam na wizyty do szpitala. To najlepszy ginekolog :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie Policzanki.

Alekssandra w szpitalu jest poradnia i przyjmują na NFZ ale nie można sobie wybrać do jakiego lekarza chce się pójść. Każdy ginekolog ze szpitala ma dyżur raz lub kilka razy w Poradni przyszpitalnej. Zapisywać się trzeba miesiąc wcześniej, gdy jeszcze nie jest ustalony grafik dyżurów. Więc zapisujesz się, ale nie wiesz do kogo trafisz. Mojej kuzynce Dr. Bielewicz prowadził ciążę. Udało się jej trafić na niego. Ja też próbowałam, nawet rozmawiałam z nim przez telefon, ale nie mógł mi zagwarantować kiedy będzie na dyżurze akurat on.
Moją ciążę prowadził z kolei Dr Tarnowski, który przyjmuje w Przychodni w Policach. Ja byłam z niego bardzo zadowolona, choć niektórym nie pasuje to, że jest dość małomówmy. Ja polecam. No i jest na NFZ. Absolutnie odradzam za to drugiego gina z Przychodni (nazwisko wyleciało mi z głowy - taki starszy). Trzymać się od niego jak najdalej!
To tyle w Policach. Więcej lekarzy na NFZ nie ma.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ten starszy to dr Kornacki , wystrzegaj sie jego jak ognia !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam Policzanki:)

ja chodze do Dr Głaz, dlugooo sie czeka , jestem w 7 miesiacu ciazy i mialam tylko jedno USG- jakos nie polecam jedyny plus w tym ze jak bede rodzic to prawdopodobnie odbierze porod:)

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam, ja tez chodzilam do dr Glaza i z kolei bardzo polecam. Wprawdzie chodzilam prywatnie i nie wiem czy na NFZ tez gdzies przyjmuje, ale prowadzil mi cala ciaze i usg mialam robione praktycznie co miesiac (a z ciaza bylo wszystko w porzadku). Rodzilam w Policach i calym sercem polecam ten szpital:) Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: poród

witam,dziewczyny ktore rodziłtście w policach,czy można dostać znieczulenie ,czy miałyście je?bardzo proszę o odp.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam,takze Polecam dr.Tarnowskiego!!!Prowadzil mi pierwsza ciąze,teraz bedzie prowadzil druga!Swietny lekarz!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja wiem ze znieczulenie daje lekarz i to on decyduje o znieczuleniu ale wiadomo jak to facet on tak naprawde nie wie co kobieta przechodzi rodzac:/ wiem ze znieczulenie mozna kupic....

tak pozatym slyszlam ze od wrzesnia ale nie wiem od jakiego dnia zamykaja porodowke na czas remontu... hehe ja mam na 22 sierpien to sie zalapie a jak bedzie wygladalo pozniej to ja nie wiem...

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

ja mieszkałam w policach bardzooooo długo. Przeprowadziąm siena saksy dwa lata temu. Ponad. Dr Tarnowski prowadził mi 2 pierwsze ciąże i nei zamieniłabym go na nikogo innego. trzecią też by mi prowadził, gdybym była w Policach...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maus w Policach znieczulenie zewnątrzoponowe, jeśli lekarz zadecyduje, że nie jest konieczne, można dostać na życzenie za opłatą (chyba 500 zł). Oprócz tego można też poprosić o znieczulenie dożylne, które jest bezpłatne. Znieczulenie to nie można dostać później niż na 4 godziny przed urodzeniem dziecka, gdyż może spowodować problemy z oddychaniem u dziecka (po ok. 2-3 godzinach jego stężenie jest najwyższe). Ja rodziłam w Policach, poprosiłam o to drugie znieczulenie. Położna wyraziła zgodę, ale po badaniu okazało się, że nie może go już mi dać, bo mam już 6 cm rozwarcia. Po 1,5 h urodziłam,

Co do remontu w Policach to miał się on już zacząć przed moim porodem (tj przed czerwcem 2007). Ciągle go przekładają z miesiąca na miesiąc, więc nie jestem pewna czy i tym razem nie przesuną. Czas pokaże.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam znowu:) a powiedzcie mi dziewczyny gdzie jest w Policach ,tzn gdzie znajduje sie prywatny gabinet ginekologa???

na jakiej ulicy i ile bierze prywatny za badanie z USG?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny ja tez jestem z Polic , mar my sie juz chyba znamy z innego forum :) tzn z innego tematu.

Co do lekarzy w Policach mialam dwa razy stycznosc z panią z gabinetu prywatnego koło OSCARA , pani Lejman bodajrze... Usg profesjonalne lecz musialam jechac do Szczecina teraz czekam i mysle szukam gdzie moge isc w Policach ... a jakbym chciala isc do tego pana Tarnowkiego czy jak mu tam... to mam isc bezposrednio do szpitala czy wejsc przez przychodnie i sie spytac w okienku .... hm ;p

Ada Nela 01.02.09r 8:42 54cm 3540g
Jesteś najważniejsza !!!!
Jeszcze 4lata i zawołamy bociany :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dr Tarnowski przyjmuje w przychodni w Poradni K na samej gorze.Nie przyjmuje w poniedzialki i czwartki :? ,ja jade dzisiaj sie zarejestrowac .

rejestracja od 7.30 do 18.oo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej.
Ja chodzę do dr.Tarnowskiego na KCH, ale jak potrzeba to i prywatnie :) Przyjmuje normalnie w przychodni na 4p. najlepiej umówić się z nim telefonicznie... tylko jak na złość nie mogę znaleźć do niego nr telefonu... pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o kurcze ,prosze znajdz ten numer co?????

ja dzis sie do niego zarejestrowalam na 8 wrzesnia dopiero! :oops: :oops: :oops:

jestem w ciazy ,mysle ze musze isc wczesniej

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]