Dzisiaj jest pt maja 29, 2026 11:57 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

chochliku - biedny Natek. eh, z dziadkami tak jest - wszystko wiedzą lepiej :P

Co do chirurga na Wojciecha to byłam tam raz jak Nika miała problemy z gojeniem pępka. I było całkiem normalnie, ale bez zachwytu. Na Unii to miałam tylko zajęcia, ale wydaje mi się, że są tam bardzo dobrzy specjaliści.

Prosiaczek pisze:
Czemu nikt tu zdjęć nie wkleja???

Oto moja córeczka Wiktoria: Obrazek

NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH, SĄ TYLKO MAŁO PRAWDOPODOBNE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczku w ten piątek nie damy rady bo Natek idzie odrobić basen, bo mu już dwa przepadły, a w Niedzielę idzie do koleżanki na urodziny i nie wiem czy znów basen mu nie minie ( no o ile przeziębienie mu przejdzie... :roll:) Ale jak pójdziesz to zapytaj czy są jeszcze wolne miejsca to od przyszłego tygodnia może byśmy poszli :)
A jak po weekendzie, jak Maryśka???

Oisaeu jaka fajna :), a mocno daje ci do wiwatu?? bo moje to kopie i kopie non stop :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chochlik969 pisze:
Oisaeu jaka fajna :), a mocno daje ci do wiwatu?? bo moje to kopie i kopie non stop :wink:
Oj kopie. Ale zazwyczaj wtedy jak jej coś nie pasuje. Np jak siedzę to dostaję w żebra, a jak oprę sobie rękę o brzuch to też ją spycha :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Poradźcie dziewczyny, gdzie kupić fajną i nie drogą pościel. Chodzi mi o poszewki i o wypełnienie. Chcę Nice kupić już taką dorosłą pościel (140x200), żeby tą jej dać młodej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie wieczorową porą:)
dzieci śpia to chwila dla siebie:)
Oiseau córeczka wygląda na tym USG ślicznie ,pewnie jak sie urodzi to bedzie jeszcze bardziej ładna:)
co do poscieli nie raz w Jysk maja promocje na komplety poscieli

co do zdjec próbuje cos wstawic może sie uda:)

MOJE SKARBY:)

Obrazek

to sie udało:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale ładniutkie masz te dzieciaczki, a Damianek jakie ma jasne włoski 8)

Co do pościeli to Jysk, moja siostra kupowała małemu taką w damochody te z bajki w realu chyba, ja bym radziła popatrzeć na allegro.
Ja pościeli narazie nie kupuje, mały i tak będzie spał pewnie pod kocykami albo w śpiworku na początku, bo kołdra jakaś za ciężka wydaje mi się i za duża- jeszcze go gdzieś zgubię :wink: tylko prześcieradła kupiłam, no i moze ochraniacz kupię. A dziś zamówiłam na allegro materacyk do łóżeczka, bo łożeczko mamy od kuzynki - tylko je odmaluję, jakoś te typwo sosnowe nie w moim guście będzie ciemny mahoń :P

A ja dziś małego chiałam sprzedać taki był okrpony- też tak macie czasem??? Wciąż ryk, krzyk, płacz, :twisted: nic mu się nie podobało, wszystko na NIE

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chochliku - co do zachowania małego to u nas bywa podobnie, chociaż już trochę udaje się Nikę ujarzmić :) To się nazywa bunt dwulatka :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co tu taka cisza nastała?

Po ponad miesiącu "oczekiwań" moja córa dostała ospę. Na razie jest w miarę spokojnie - tylko kilka pęcherzyków. No ale dzisiaj już nie była w żłobku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a no cisza ,cisza cos tu u nas

Oiseau to dobrze że szybciej bedzie przechodziła ospe,a Ty przechodziłaś?
u Asi w przedszkolu panowała latem ospa ,Asia niby miał tak lekarz mówił ale nie było żadnej wysypki tylko na języku coś,wiec sama nie wiem czy ja miała

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Izuska - tak, ja na szczęście przechodziłam ospę, inaczej bym już panikowała :P Cieszę się, że teraz ją przechodzi, bo w styczniu bałabym się, że zarazi Wiktorię.
Możliwe, że Asia przeszła ją właśnie tak lekko.

A gdzie reszta dziewczyn?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja się już melduje:) wybaczcie mi ale ostatnio obydwie prace i jeszcze do tego dom mnie zaabsorbowały, co prawda wchodziłam, przeczytałam, ale nie miałąm już siły nic pisać, ale poprawie się :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nio jedna zagubiona owieczka sie odnalazła a gdzie reszta??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem i ja :D Też czytam i ciężko jakoś coś napisać.

Byłyśmy w piątek z małą na zajęciach.Całkiem fajnie było .Zabawa na sali zabaw była przerywana zajeciami plastycznymi: malowanie placami listkow spadajacych z drzew,ogolnorozwojowymi zajeciami tzn. tance noszenie woreczka na glowie itp.Ogólnie fajnie choc uwazam ze wiecej powinno byc zajec a raczej powinny byc dluzsze a krotsze powinny byc te przerwy na zabawe w sali zabaw.Była też przerwa na posiłek i byłam jedyną mamą co zrobiła dziecku kanapkę +banan. Inne to albo 7 days albo wafelek lub inny słodycz.Na szczeście moje dziecko ze smakiem zjadło dwie połówki kanapki z polędwicą i do tego całego banana.Bałam się że zaprotestuje i też słodycz będzie chciała.Za tydzień też idziemy

Obrazek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczku a dzieci w jakim wieku były, pytałas czy mają jeszcze wolne mijsca i czy tez możemy choc w sumie pewnie i tak ten tydzień odpada, od 2 dni jestem na nogach bez spania praktycznie, mały tak sie rozchorował że, nie obył sie bez szpitala, sterydów, podawania tlenu - normalnie msakra jakaś :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chochlik969
to współczuje,wiem co to znaczy chore dziecko i szpital ja to nie raz już przechodziłam:( dla dzieci jest to straszne i dla nas również
a na co mały sie rozchorował?
dużo zdrówka dla synka

moje też cuś bierze:( Asia w nocy wymiotowała,a ledwo sie położyłam i dobrze że nie spałam bo przez sen wymiotowała,nie bede podawała szczegółów ale było kąpanie,zmiana pościeli wszystkiego,:(
jak ona usneła to mały sie obudził i nie chciał spac także chyba coś koło 5 poszedł spac
wszytko jest dobrze dopóki jest zdrowie

prosiaczku napewno dla Martynki to jakas rozrywka,gdzie idzie bo chce a nie że musi,spędzi czas z innymi dziecmi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chochliku - co się stało Natkowi?

chochliku, Izuska - dużo zdrówka dla maluchów :)

U nas ospy ciąg dalszy. Mam już dość siedzenia w domu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oiseau dziękuje dla córci tez duzo zdrówka
no niestety ospa ma to do siebie że trzeba siedziec w domu minimum 2 tygodnie a dla dziecka to jest bardzo dużo czasu:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurczę widzę że tu wszystkie bąble chore :cry: biedne.Mój Natuś aż tak się rozchorował? co lekarze stwierdzili? u nas może nie chorowicie ale kaszląco.Mała od odejścia z złobka ma kaszel byliśmy u lekrza były syropy itd. i dalej troche kaszle cały czas odkrztusza.

O żłobku powoli zapomina ale do tej pory codziennie rano mówi:ne ce do zlobka :shock: a ja mówię że żłobka nie ma i nie będzie :D

Dziś pracuję idę negocjować prowizję z multiborkerami :lol: a martycha u babci.Mam wolne wtorki i czwartki od dziecka ale zapełnione pracą.

IZUSKA zapomniałam napisać że śliczne masz dzieciaczki !Więcej zdjęć mamuśki !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Prosiaczku dziękuje :) Widac że Martynka na prawde miała wielkiego stresa przez żłobek,nie sadziłam że dziecko może aż tak sie zrazic do jakiegoś miejsca,hmm zobaczymy jak to będzie od września jak Damianek pójdzie do przedszkola cos czuje że będzie też wielki stres jak to cycuś mamusi:)

chochlik.Oiseau jak dzieci??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Izuska - a dziękuję. Nika czuje się dobrze. Biega, gania - za dużo ma energii, nie pojawiają jej się nowe pęcherzyki, więc może po weekendzie wróci do żłobka :)

Prosiaczku - biedna Twoja mała z tymi przeżyciami. Chyba nie była jeszcze gotowa na taką zmianę. Mówią, że dzieci powinny chodzić w takie miejsce dopiero jak mają 3 latka - czyli do przedszkola. Żłobek powinien być w sytuacji bez wyjścia.
Nas niestety nie stać na opiekunkę, a ja muszę chodzić do szkoły, a mąż do pracy. Dlatego Nika chodzi do żłobka, na szczęście odnalazła się tam. ALe nie wszystkie dzieci muszą.
Mam nadzieję, że Martynka szybko zapomni i kiedyś z chęcią pójdzie do przedszkola :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]