Dzisiaj jest pt maja 29, 2026 11:57 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczek moje gratulacje, wiem przez co przeszłaś i ile to dla Ciebie znaczy :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: :brv: :flo:

Ja znowuż się wkurzyć musiałam, bo wypłacił mi dzisiaj ale o wiele mniej, i niestety w tym miesiącu Julka jeszcze na tańce nie pójdzie :evil: :evil: :evil: Wstrzymamy się do następnego miesiąca eh co zrobić. Musiałam jeszcze dokupić troszku rzeczy do mojej drugiej działalności, plus jeszcze inne codzienne wydatki i po kasie. Ale co zrobić żyć trzeba dalej, czekam tylko teraz aż mi się zacznie interes rozkręcać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka

Prosiaczek gratulacje :brv:

Jasiu dzisiaj płakał bo chciała to tatusia, który dzisiaj pracował w domu.
A tak poza tym to Jasiek ma znowu katar i już się boję, żeby znowu nie dostał zapalenia ucha.

monic współczuję. Nie możesz tego gdzieś zgłosić?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MagdaMac - tam takie przekręty odchodzą że masakra, za dużo znajomości mają w ogóle, już dwa razy inspekcja pracy była w ciągu jednego miesiąca i jedna sprawa sądowa już mu wisi i nic to jak narazie nie daje :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczyny za gratki:)

Monic życzę szybkiego rozkręcenia interesu :!:

Magdamac Moja martyna wlasnie dzis nie poszła do żlobka bo w piatek po wizycie u lekarza nie było zaciekawie.Babka powiedziała że mała ma gardło zawalone i nos i że może iść lub nie do żłobka.Poczekałam do rana i z małą kiepsko było.Ledwie na nogach się trzymała więc dziś nie poszła.Potem dostała temp i znów skarżyła się na ucho a dopiero co przeszła to cholerne zapalenie.Więc teraz kurowanie w domu :( Wczoraj też taką histerię mi odwaliła wieczorem że sama się rozpłakałam.Ja nie poznaję mojego dziecka,zachowywała się zapewne tak jak w żłobku ale dla mnie to są nowe widoki ona nigdy taka nie była no i nie mówiąc o tym że od 3 dni w ogóle się nie uśmiecha.Ja bardzo chcę by ona się tam zaklimatyzowała byle by w jakąś deprechę nie wpadła.Prawko z głowy teraz akcja:zaklimatyzowanie w żłobku;)Oczywiście dopiero jak wyzdrowieje bo narazie temp i znów śpi cały dzień.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczek - dużo zdrówka dla Martynki, a dla Ciebie dużo cierpliwości i wtrwałości

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczek jak mi Jasiek znowu dostanie zapalenia ucha to idę mu zrobić wymaz z ucha i nosa. To nie jest normalne, żeby od małego kataru dostawał zapalenia ucha. Katary już miewał i to takie, że hoho i na uszy mu nie szło. Ja obstawiam, że w żłobku podłapał jakąś bakterię.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MONIC To rzeczywiście masz nie ciekawie z tym pracodawca
a jaką działalność otwierasz??
Prosiaczku dużo zdrówka dla Martynki,niestety tak jest wystarczy ze jedno dziecko chore w żłobku i reszta dzieci łąpie
MagdaMacjak zrobisz wymaz to napewno wszystko wtedy bedzie wiadome ,ale teraz taka pora roku że dzieci szybko łapią coś

od 13 ma padać śnieg!!niestety zima chyba szybko do nas zawita i ma byc długa i mrozna

Słyszałyście o tym morderstwie w Gryficach?24 letnia dziewczyna i jej 3 letnie dziecko zostali zamordowani!!i to chyba przez brata tej dziewczyny!!
ja normalnie byłam w szoku jak to przeczytałam
nie wiem co doprowadza ludzi do tego żeby zabić drugiego człowieka i to jeszcze takie małe dziecko
:evil: :evil:

Ostatnio zmieniony pt paź 08, 2010 5:55 pm przez IZUSKA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

IZUSKA - nie rób sobie jaj z tym śniegiem :lol: a moja działalność to gabinet masażu już praktycznie jet otwarty ale ciągle trzeba coś dokupić - norma :wink: na szczęście mój gabinet jest w salonie kosmetycznym znajomej to też mi zmniejszyło koszt na pomieszczenie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monik a jaki to masaż?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MagdaMac - klasyczny, relaksacyjny, masłem shea, antycellulitowy klasyczny lub z bańkami chińskimi, aromaterapeutyczny, peelingujący, polinezyjski Lomi Lomi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pytam, bo ostatnio miałam problemy z plecami, stres związany z tragedią rodzinną, odbił mi się na kręgosłupie i pomogły mi zabiegi Yumeiho. Jednak musiałam przerwać bo musiałam pilnie wracać do Szczecina, zabiegi miałam w Siedlcach, teraz poszukuję kogoś sprawdzonego kto się tym w Szczecinie zajmuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MagdaMac - ja tego nie wykonuje, a w Szczecinie chyba też tego nikt nie robi jak dobrze spojrzałam na liste, podam Ci linka i tam sa adresy gabinetów oraz ludzie którzy są uprawnieni do wykonywania takich zabiegów:

http://www.yumeiho.org.pl/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haloo
co to taka cisza :?: :?:
rozumiem każdy wykorzystuje piękną pogode na spacerki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

halo, halo

Melduje się :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamuśki :)

Ja już sobie troche jeżdże tzn w sumie raz naszym kangurem pojechałam z pogodna na mierzyna potem dałam spokój bo prawka jeszcze nie mam a jak złapią to 500zł grozi bo nie widnieje jeszcze w systemie.

Pozatym okradli nam piwnicę :evil: ukradli wkrętarkę i elektronarzędzia więcej nie wzieli bo nie dali rady.

Z Martyną dalej problem od dziś próbujemy znów tak samo tzn. tylko do 12 w żłobku a jak już pokocha ciocie i dzieci to będzie dłuzej narazie nikogo tam nie lubi i trzeba ją jakoś stopniowo przekonać.

W domku powiesiłam sobie tzn mąż powiesił półki które niedawno zakupiłam w naszej osiedlowej IKEI tz. sklepie na ryneczku pogodno w którym facet ma rzeczy z ikei.Zrobię dziś zdjęcie i się pochwalę ! Właśnie my nie mamy galerii :( Zakładamy swoją? czy może tu wklejamy zdjęcia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się z pracy.

monik dzięki za namiary.

Jasiulek dzisiaj nawet ok, zrobił małą awanturę bo wzięłam mu drugie kapcie z domu bo są mniejsze niż te co w żłobku a leżą bo dzieć gania na bosaka. No i oczywiście nie te kapcie mu założyłam co on chciała. Kazdy powód do awanturki jest dobry :twisted:

Prosiaczek trzymam kciuki za Martynkę.

Resztę pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie
Prosiaczku to nie dobrze że Wam okradli piwnice,szkoda
mam nadzieje że gdzieś się znajda narzędzie
co do jazdy bez prawka to chyba w systemie już widniejesz i powinnaś dostac 50 zł za brak dokumentów ALE lepiej nie ryzykować,jeszcze zdarzysz sie najeździć:)
MagdaMacdzieci to potrafią wymyślać problemy ale maja swoje też zdanie i koniec:)Asie tez nie raz coś założę do przedszkola a jej sie to nie podoba wiec ściągą w przedszkolu i co poradzić?)

co do galerii może założymy osobny wątek?
tylko że ja zapomniałam przez jaki program dodawało sie zdjęcia,pomoże ktoś?:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć mamuśki :wink:

Prosiaczek
- nie szalej nie szalej, poczekaj na kartonik :wink: a piwnicy szkoda, znaczy się narzędzi bardziej, mi też kiedyś okradli ale buchneli rower i zrobili to tak sprytnie że wyjęli drzwi z zawiasów i nawet nie było śladu włamania, policja jak przyjechała to patrzyli na mnie jak na debila i pytali się czy oby na pewno ten rower tam był i czy go komuś przypadkiem nie pożyczyłam :g^^: ehh ale rower i tak się nie znalazł.

MagdaMac - nie za maco :wink:

IZUSKA - ja wiem czy jest sens zakładać, czy nie lepiej po-prostu tu wklejać, tak mi się bynajmniej wydaje, ja daje zdjęcia przez fotosika.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też przez fotosika wrzucam:)
Moje dziecko dziś pierwszy raz starym systemem odebrane tzn. o 12 i tak płakało cały dzień ale może jutro będzie lepiej:)

No to próbuje wstawic polke fotosikiem bo juz dawno tego nie robiłam.Jedno ze zdjec przemiescilo sie na fotografii to tak dla spostrzegawczych...musze poprawic :? narazie na polkach lezy byle co ale juz obmyslam co tam zamiescic
.Myślę tez by dac jeszcze jedna nad ta z ksiazkami tez na ksiazki co o tym myslicie?
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prosiaczek bardzo ładnie, druga bym dała ale tak asymetrycznie , żeby nie była jedna pod druga.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]