Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:57 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Zuzia po roku poszła zaraz a Franuś jak miał 14 m.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ej Dziewczyny z Goleniowa i okolic, dlaczego się nie odzywacie? Czytać to każda ale pisać to nie !Może spotkanie na lodach przy fontannie w niedzielę za 2 tygodnie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej.
Mnie nie bylo kilka dni, bylam w Czaplinku :)
Grazyna co ze zdjęciem Michalka? :)
Na lodach...no zobaczymy ,choc mój synek nie umie się zachowac :wink: wydziera sie i wszędzie chce włazić :wink:
A Ty Grazyna gdzieś wyjezdrzasz na wakacje?
Beatka gdzie jestes?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej jestem, jestem :D . Ostatnio byłam w Szczecinie na USG 3d/4d i dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę. Tylko termin porodu mnie trochę niepokoi bo według OM wychodzi 26 listopad a według USG 19 grudzień. To prawie miesiąc różnicy. Jak myślicie który jest bardziej pewny??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem w sumie który jest bardziej pewny, ja ani córki a ni synka nie urodzilam w przewidywanym terminie :) Zuzia wg OM miała sie urodzić 27 kwietnia a urodzila się 2 a franek 9 kwietnia a urodził się 28 marca :) Wg usg te daty mi się zmieniały ale o kilka dni, nie tygodni.
Nie wiem Beatka który jest bardziej pewny.Moze Grazynka pomoże :)
Uwaga wklejam zdjęcia moich dzieci :D
Obrazek
Obrazek
I ja z córką, a co tam ujawnie sie i licze tez na Was :wink:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, dziewczyny, gdzie jesteście?czyzbym Was zdjęciami odstraszyła? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie i z góry przepraszam za milczenie ale wiecie dziewczyny w moim wieku już się tak nie śmiga w domu i w pracy więc czasu brrrrrrrak!
Beatka, gratuluję córci, a terminem się nie martw. w/g usg termin określany jest na podstawie wielkości i rozwoju dzieciątka, u mnie tak było. Byłam przerażona, na każdym usg ( a miałam ich sporo) podany był inny termin porodu a urodziłam według terminu OM.
Asiu śliczne dzieci i mamusia. Nie znam Ciebie ale mam nadzieję, że się poznamy:) W tym roku nie jadę na wakacje, pozostało mi 10 dni urlopu, które wykorzystam w październiku jak nie będę miała opiekunki dla Michałka.
Zapomniałam jak się wstawia zdjęcia, przez fotosik coś robię źle i nie wychodzi.Pozdrawiam.
Ps. widziałyście ilość wyświetleń, dziewczyny są niemożliwe!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

p://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8632cb145ac84bc4.html

To jest mój Michałek.
Ciekawe czy się udało?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No, nie udało się. Jutro będę miała pomoc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No czekam na zdjęcie Michałka :) Widze że jest duzo wyswietleń ale tylko my 3 :)
dziekuje za komplementa :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja niestety muszę poczekać do grudnia żeby wstawić fotkę mojej córeczki :( ale pozostaje cierpliwość a tak bardzo bym chciała żeby już się pojawiła na świecie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

betabo zleci :wink: pamietam jak ja byłam w ciązy i nie mogłam się doczekać kwietnia :D Ty musisz poczekac jeszcze by pochwalic się fotka córeczki ale możesz sie nam tu pochwalic brzuszkiem :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no brzuszek jak na 6 miesiąc to mam mały

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No malutki :) ja miałam taki z frankiem w 4 miesiacu :wink: ale sie ciesz ze maly bo szybko po porodzie wróci do formy, nie to co mój :roll:

To moj brzuszek ok 4 miesiąca
Obrazek
Tu chyba ok 6 miesiąca
Obrazek
A tu wielki baniak-7/8 miesiąc
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no w sumie to się cieszę że jest taki mały ale czy dziecku nie jest przez to za ciasno i może się urodzić przez to takie malutkie mizerniutkie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gdyby było malutkie mizerniutkie to pewnie lekarz by ci powiedzial a skoro nie mowi to jest dobrze :) Ja pierwsze dziecko urodzilam małe i lekarz mi mówił ze jest małe, myslał że może pale papierosy :lol: ale ja nie paliłam, rzuciłam jak zaszłam w ciąże :) W drugiej ciazy lekarz mowił że mały rosnie jak na drozdzach :lol:
Beatka nic nie panikuj i nie wymyslaj :) czekaj do grudnia cierpilwie i ciesz sie z wolnego czasu bo jak na świecei pojawi sie Twoja córeczka-jak bedzie miała na imie? to bedziesz marzyc o wolnym czasie :wink: masz juz cos dla malenkiej?szykujesz sie powoli?A jestes mężatka?sama bedziesz z dzieckiem i mezem/chlopakiem mieszkała czy z rodziocami/tesciami i bedzie ktos pod reka do pomocy?
Dziewczyny jadde na wies, wroce jutro lub w srode.nie wiem czy tam neta bede miala tzn komp i net jest ale jesli jakies haslo sieostrzeniec ma to nie wlacze :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja córeczka będzie miała na imię Julia. Tak zdecydowaliśmy z mężem. Ja jestem mężatką od roku. Mieszkamy u teściów więc zawsze będzie ktoś do pomocy zwłaszcza,że teściowa bardzo się cieszy że zostanie babcią.

Niedawno jak się dowiedziałam, że będzie dziewczynka to powoli zaczęłam szukać jakiś ciuszków, przeglądałam oferty odnośnie wózków itp. Pewnie większość zakupów zrobię przez internet tak będzie taniej.

Ale powiem szczerze że denerwuję się troszkę jak to będzie mieć dziecko trochę mnie to przeraża bo jestem jeszcze młoda i nie wiem czy sobie poradzę. Ale zawsze jest ktoś kto mi doradzi. Wy też macie już duże doświadczenie więc jak będę miała jakieś pytania to się również na forum zapytam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A my sluzymy pomoca:)
A ten wozek to szukasz nowy czy moze uzywany?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

odnośnie tego wózka to sama jeszcze nie wiem czy kupimy nowy czy używany ale wiem że chcę aby miał funkcje wózka głębokiego i spacerówki bo wiem że takie są, a niektóre mają jeszcze nosidełko dołączone lub fotelik do samochodu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asiu miłego wypoczynku na wsi:) Beatko, Julka to super imię. Moja sąsiadka 5 letnia ma na imię Julianna i jest niesamowita. Brzuszek jeszcze Ci urośnie spokojnie:) Szkoda, że ja mam ciuszki dla chłopca, ale może coś tam na Julcię dopasujemy:) O, mam też zabawki a już ja na pewno dzieci mieć nie będę, chyba że wnuki :):):
Mam wózek Roan Marita- gondola + spacerówka. Bardzo wygodny do leżenia i jeżdżenia np. po lesie, tylko ciężki.
A oto i Michałek. Pozdrawiam.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]