Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:58 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Egejta......

coż.. faktem ze watek nie jest popularny.. ale zawsze warto miec kontakt z dziewczynami starajacymi sie.... z naszego miasta.,.. coz wszedzie gdzie wchodzilam to raczej ciezarowki lub juz rozpakowane.... wiec tam raczej ... nie znajdziemy ze tak powiem wsparcia.....

zalozylam go wlasnie w celu wsparcia informacji z regionu.... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie, no jest ok, na pewno sie rozkreci. ja czasami udzielam sie na innym forum dla starajacych sie (wszystkich, nie szczecinskich) ale tam az za duzo sie dzieje, a ja nie mam czasu ciagle sledzic nowe zapiski. Chcialabym sie spytac was czy nie znacie dobrego gina, najlepiej co sie nieplodnoscia zajmuje i jednoczenie przyjmuje w ramach NFZ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Egejta.....

w szczecinie jest kilku specjalistow zajmujacych sie bezplodnoscia.... jednak tez zaczynalam od badan na NFZ... stracilam rok i ... coz.....

1 klinika na NFZ klinika przyszpitalna ginekologiczna na Uni Lubelskiej... a jak teraz wyglada to teraz nie wiem.... bo wiem ze czes przeniesli do Polic.....
nie pomoge Ci jesli chodzi o lekarzy leczacych na NFZ... raczej ten problem jest calosciowo przez nas same oplacany ....

wiec raczej nie pomoge jesli chodzi o nfz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie .

Troche mnie nie bylo .
W tym czasie bylam u specjalisty Sienkiewicza z Vitrolife troche malo przyjemny .
Torbiel sie wchlonela nie wiem czy samoistnie czy po ziolach ktore pije od poczatku cyklu .
I staranka w pelni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja wlasnie czekam na wredna @...a moze tym razem sie udalo....??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bryta....
Wchlonela .. to super....

Ja nie wiem obiecalam sobie ze pojde dopiero w maju i tak zrobie bo na @ czas nadchodzi a tak w 13 -14 dc polece do swego dr... on mnie zbada i zaczniemy od nowa.. chyba ten 2 miesieczny urlop starczy od marca.....

Co do Sienkiewicza znam rozne opinie wiec wychodze z zalozenia ze trzeba sie samej przekonac.....

Egeta noze moze......oby oby.. trzymam kciukasy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

egejta pisze:

Daj znac :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiew pisze:
Bryta....
Wchlonela .. to super....

Ja nie wiem obiecalam sobie ze pojde dopiero w maju i tak zrobie bo na @ czas nadchodzi a tak w 13 -14 dc polece do swego dr... on mnie zbada i zaczniemy od nowa.. chyba ten 2 miesieczny urlop starczy od marca.....

Co do Sienkiewicza znam rozne opinie wiec wychodze z zalozenia ze trzeba sie samej przekonac.....

Egeta noze moze......oby oby.. trzymam kciukasy

Witaj .
A co slyszalas o Siekiewiczu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

egejta pisze:

jednk nie!...wrrrr..... :( :evil: :( :evil: :( :evil: :(
nie no koniec z tym, zapisuje sie do lekarza i trudno wydam forune (ktorej nie mam) ale juz nie wytrzymam dalej tak.... musze wiedziec co jest nie tak, bo juz coraz bardziej wierze w to ze nie wszystko gra w moim organizmie.tylko dlaczego ja? kolejna ciaza wsrod znajomych. mialam nadzieje ze powiem " my tez bedziemy mieli dziecko!" a tu dupa....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Egejta...

Nie nerwuj sie tak to pieknosci szkodzi...
A fortuny ja tez nie mam ale za to ladnie tancze.. haha jak too zawsze mowie....
najgorsze jest to ze wszystko trza placic.. ło matko nawet liczyc nie chce ile to wyjdzie bo pewnie kredyt mieszkaniowy bym miala dawno splacony....

Bryta....

sa dobre opinie i wrazenia takie jak twoje.. ale to Tobie musi pasowac lekarz... jest bardzo dobrym specjalistom... to slyszalam i podejscie takie jak pisalas

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 1:05 pm Temat postu:
Witajcie .

Troche mnie nie bylo .
W tym czasie bylam u specjalisty Sienkiewicza z Vitrolife troche malo przyjemny .
Torbiel sie wchlonela nie wiem czy samoistnie czy po ziolach ktore pije od poczatku cyklu .
I staranka w pelni Very Happy

Trzeba miec nadzieje....

Bryta nie pisalas i co dalej .. stwierdzil jakie dalsze kroki... i z ciekawosci ile placilas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

egejta pisze:
egejta pisze:

jednk nie!...wrrrr..... :( :evil: :( :evil: :( :evil: :(
nie no koniec z tym, zapisuje sie do lekarza i trudno wydam forune (ktorej nie mam) ale juz nie wytrzymam dalej tak.... musze wiedziec co jest nie tak, bo juz coraz bardziej wierze w to ze nie wszystko gra w moim organizmie.tylko dlaczego ja? kolejna ciaza wsrod znajomych. mialam nadzieje ze powiem " my tez bedziemy mieli dziecko!" a tu dupa....

Przykro mi :cry: Wiem jaki czlowiek jest wtedy rozczarowany .Ja czasami poplakuje bo mi zawsze jest przykro z tej bezsilnosci :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiew pisze:
Egejta...

Nie nerwuj sie tak to pieknosci szkodzi...
A fortuny ja tez nie mam ale za to ladnie tancze.. haha jak too zawsze mowie....
najgorsze jest to ze wszystko trza placic.. ło matko nawet liczyc nie chce ile to wyjdzie bo pewnie kredyt mieszkaniowy bym miala dawno splacony....

Bryta....

sa dobre opinie i wrazenia takie jak twoje.. ale to Tobie musi pasowac lekarz... jest bardzo dobrym specjalistom... to slyszalam i podejscie takie jak pisalas

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 1:05 pm Temat postu:
Witajcie .

Troche mnie nie bylo .
I staranka w pelni Very Happy

Trzeba miec nadzieje....

Bryta nie pisalas i co dalej .. stwierdzil jakie dalsze kroki... i z ciekawosci ile placilas

Dostalam skierowanie na poziom hormonow z krwi .Placilam cos ok100 zl .
Jak na moj gust troche pobierzne usg . :? i lekarz malo sympatyczny :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki za mile slowa, nie no luzik nie zalamalam sie tak bardzo...ja z tych co walcza do konca!:)

zapisalam sie do lekarza, mysle ze on mnie poprowadzi w badaniach wiec zaczynam niedlugo!
tylko martwie sie bo zawsze gdy jak moja wizyta przypada to dostaje @. wizyte mam we wtorek, @ jeszcze nie przyszla( 2 tygodniowy poslizg) pewnie przyjdzie we wtorek...he he...pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Egejta.... nie łam sie ja na 1 wizytre tez szlam z @... i mialam usg robione.... wiec spooko.... przynajmniej zaczniesz dzialac....

na 2 wizycie bez usg i dostalam tabletki....

i tak trzeba mowic zeby... nie zalamywac sie wiec spoko.....

Bryta... wiec rob wyniki..... moze to 1 spotkanie bylo takie.... wiesz....zestresowane.... moze bedzie lepiej....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiew pisze:
Egejta.... nie łam sie ja na 1 wizytre tez szlam z @... i mialam usg robione.... wiec spooko.... przynajmniej zaczniesz dzialac

hm...mowisz mi zeby z @ isc do lekarza? nigdy mi sie to nie zdarzylo i uwazam ze to troche krepujace (sama wizyta jest krepujaca, a do tego z @ to juz masakra)...nie chyba sie nie zdecyduje w takiej sytuacji. poczekam az @ minie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Egejta....

Mi lekarz wrecz kazał przyjsc w 3 dc by sprawdzic czy wszystko jest oki czy nie mam torbieli i jak wyglada wszystko w srodku....

A jesli ma to byc twoja 1 wizyta to moze faktycznie przelozyc ja po @.... wtedy bedzie widac jak i co...
ja zawsze obliczam dc i ide w tym by bylo juz widac pecherzyki wiec by mozna bylo stwierdzic czy sie oki rozwijaja... ale....

Trzymam kciukasy... i daj znac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie .

Musze czekac do niedzieli czy przyjdzie @ zawsze sie denerwuje :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, dzisiaj jakos @ nie przyszla...wiec co? dostalam skierowanie do labolatrorium na badanie pro.I i II, w czwartek robie cytologie i na poczatku wylecze nadzerke. potem zobaczymy co dalej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez chcee aby @ nie przyszla :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bryta 1977 Życze Ci tego z całego serca.

w moim przypadku brak @ nie oznacza nic dobrego, w ciazy nie jestem ( negatywny test i wizyta u gina), to tylo potwierdza moje obawy ze cos ze mna nie tak jest...buuuuu

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]