Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:57 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 238 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

:lol: to ja Cię dzisiaj widziałam z okna "ż", ale Cię nie poznałam :lol: jeszcze koleżance mówiłam, że ktoś z kluskiem idzie, ale nie wiem kto :lol: I to w Twojej bluzie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To była moja mama w moim polarze :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej hej :D

co słychać? są postępy w wiadomej sprawie??

Pi od dwóch dni jakis taki grzeczny, jak nie on :wink: nawet mogę stanąć przy komputerze, czy obiad zrobić :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej...

A wczoraj tak się na niego wydarlam, bo zasikal moje łózko, fotel i dziadkowi krzeslo, ze dzisiaj caly dzień przechodzil w jednych majtkach :) Nie wolał, ale jak pytalam czy chce si to mowił tak i pokazywal gdzie chce zrobic :roll: U kolegi nie chcial sikac i zrobil dopiero po 3,5h jak wrocilismy do domu :lol: No ale tuz przed spaniem nalal mi znowu na łózko :roll: Więc moje nerwy pomogly, ale nie wiadomo na jak dlugo :wink:

No proszę może Pi woli wietrzną pogodę :wink:

Mam mega lenia... Jutro mija tydzień diety i ciekawe ile wskaze waga... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,

pochwal się, ile udało Ci zrzucić w tydzień :D A nie mówiłaś, co to za dieta? i ile ona trwa? Mi sie marzy taka dieta z ptasim mleczkiem :lol:

Chłopaki poszli do piaskownicy, a ja mam wolne dla siebie....czyli czas pozmywac podłogi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na razie -2,9kg w tydzień :) Teraz juz bedzie wolniej szło :( :wink: Dieta South Beach - w sumie to są 3 fazy i dwie pierwsze to mozna nazwać dietą, bo się chudnie, a trzecia to po prostu styl odzywiania się na cale zycie - ale jeszcze niegdy nie udalo mi się dojść do 3, bo jeszcze nigdy nie schudłam tyle ile bym chciala :lol: :wink:

A ptasie mleczko to zmiksowana galaretka zrobiona w polowie wody i do tego serek figura lub jogurt grecki light :lol: Pyszne :lol:

Jakoś nam idzie z tym nocnikiem chyba lepiej... Teraz to raz dziennie gdzieś się zleje w majtki, a tak to wszystko wylapuje :) I śpi bez pieluchy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Muszę poczytać o tej dietce, bo pierwszy raz o niej słyszę :wink: A fajnie się zapowiada. 3kg w tydzień ... :brv: A chodzisz jeszcze na ćwiczenia?

Wy też dzisiaj siedzicie przed Tv? Mój chciał jechać z na małym do dziadków, ale zapowiedzieli, że dziś ogladają Tv...I teraz chodzi wściekły :wink: dzis taki śliczny dzień, że szkoda się kiścić w domu. Myslimy, gdzie po spaniu pojechać. Może do Parku Kasprowicza... Młody się wybiega na trawce :D

Ładnie idzie kluskowi odpieluchowywanie :D Po tygodniu, takie postępy..to na prawdę nie jest źle :D Fajnie, że w nocy sie nie moczy. U nas Pi strasznie sika w nocy. Często aż przecieka mu pielucha :? Ale to pewnie przez to , że cyca ciągnie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No dietkę polecam, bo jest skuteczna, nie czuje się glodu, tylko z poczatku jest pracochłonna i ciagnie z portfela - ale to wszystkie diety tak mają niestety :roll:

Ja i telewizor :lol: Oglądam tylko wiadomosci i pogodę, no i bajki :lol: My rano na spacerku a po spaniu klusek byl na dworze z tesciową, więc wrocił mega głodny na kolację i wciagnął mi 4 nalesniczki z dżemem :)

Dzisiaj sikanie idealne, ani razu w majteczki :) Nie wola, ale udaje mi się tarfić w czas, no i teraz juz nie ma oporow przed pójsciem siusiu... Nawet w domu nie chce sikac na nocik, tylko idziemy na stojąco na kibelek, sam sobie krzesełko podstawia, siusia a w nagrodę nie dostaje żelka a sam wodę spuszcza :lol: Rano nie chcial sikać w domu przed spacerem i dopiero jak wyszlismy z klatki nasikal pod blokiem na trawce :roll:

Niestety z kupą jest gorzej, jak wyczaje moment to robi na nocnik, ale dzisiaj mi walnął na spacerze i myślalam że mnie trafi - potem z kupą w torbie chodziłam :roll: :lol: A drugi raz zrobił w majty jak wyszłam pranie wstawić... W dodatku siedzial na moim łózku i wsadził rekę w majtki i sie ufaflunił i wytarł w moja poduszkę :twisted: :roll: Ale i z tym sobie poradzimy, skoro z sikaniem dajemy radę...

Dorian tez gdzies w wieku Pi duzo sikal w nocy i mial przecieki... Ale potem coraz mniej i w końcu przestał :) Na szczęście, bo jakbym miala w nocy wstawac i go jeszcze przebierac i zmieniać prześcieradlo to bym się chyba powiesila :lol:

Zapisal wam się jeszcze ktos na jutrzejsze zajęcia??

Jutro kolejne ważenie, ciekawe ile mi ubyło... :lol: Włażę już w stare dżinsy i jestem przeszczęśliwa... Własnie popijam kakao, a dzisiaj się opchałam bigosem na obiad :lol: Hihihi Idę obejrzeć jakiś serial papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,

my wreszcie pojechaliśmy nad mini jeziorko :wink: Pi się wybiegał (choć wcale nie biegał) i jak wróciliśmy to juz był padniety. Ja zreszta też :wink:

Na jutrzejsze nie :( Ale na środowe tak. W tym tyg ruszymy z reklamą i zobaczysz, że ludzie bedą sie pchali drzwiami i oknami :lol: ( tak sobie bynajmniej marzę). I tak jest dobrze....jeśli wziąć pod uwage, że były wywieszone raptem z 4 kartki :wink:

Wiesz, jak czytałam o tej kupie, to miałam niezły ubaw, do momentu, aż uświadomiłam sobie, że czeka mnie to samo :shock: zobaczyłam Pi smarujacego kupą sciany czy poduszki i boje sie coraz bardziej tego odpieluchowywania :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Hej zyjecie??

Może jakiś spacerek jutro??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,

żyjemy żyjemy :D

My dzis mieliśmy ciężki dzień :cry: Mały rano dostał klapsa. Od kilku miesięcy prosiłam, tłumaczyłam.... a on dalej wchodził na tv i teraz zaczyna stawać już nogami :? A wczoraj dowiedziałam się, że kol mama miała nieszczęsliwy wypadek w domu i skręciła sobie kark :( Tak niewiele potrzeba.... Ważniejsze jest bezpieczeństwo...

Pi cos mocno uczuliło. Ma wysypke i dziś wymiotował :?

właśnie słysze , że sie wybudza, więc kończę.

Jutro nie mogę, ale w czwartek chętnie :D

paaaa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:hm:

hop hop milczki :wink:

byliscie na spacerku?? Bo nas pogoda nastraszyła i siedziliśmy w domku. Teraz mały spi to i słoneczko wychodzi :?

Jutro musze ściągnąć do nas teściową, a ja mam misję-reklama :wink: Trzeba sie wreszcie za to zabarć, bo tak nie może byc, żeby takie niedobitki przychodziły :?

A ja chce Cie wreszcie zobaczyc w tej nowej fryzurce, ale nie wiem kiedy :? Pewnie najszybciej w przyszłym tygodniu :?

aaaa. Pi zaczął wołać na nocnik :D raz co jakis czas, ale to dobry znak, że wie, że mu się chce :lol: A jak u Was?? Sa postępy??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

Fryzurke mam bez zmian, tylko kolor inny :)

U nas raz super, raz się cofa i sama nie wiem co robic, więc tylko czekam :) Raz caly dzień udaje mi się siuśki zlapać, bo on owszem woła ale gdy już robi w majtki :roll: Z kupa nadal problem... Gdy tylko widzę, że ucieka w swoje kryjowki to lecę za nim i za raczke idziemy do nocnika i wtedy ladnie robi, ale sam nie zawoła tylko ucieka i wtedy chce robic :roll:
Czyli jest bez zmian :? Nie wiem czemu on nie chce wołac siku... Wczoraj nalal w majtki jak tylko wyszlismy na spacer, mimo że go w domu wysadzalam... Wieczorem to samo staliśmy przy kibelku i nie chcial siku, a jak zaczęłam mu kilka sekund później myc zęby to nalal... :twisted: A dzisiaj jak zrobił siku po wstaniu o 6.50 to potem dopiero o 12 i to niewiele... :roll: Dobrze, że chociaż w nocy nie sika i w dzień jak śpi... Jestem trochę zrezygnowana że nie mamy postepow... :(

My dzisiaj byliśmy tylko na zakupach, bo wieje jak cholerka... A po poludniu idziemy do babci na herbatkę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,

myślę, że niedługo klusek Cię zaskoczy z nocnikiem :wink: Widać, że idzie to ku dobremu :D

A ja mam dziś jakiegoś doła :? Rano pokłociłam się z P, a teraz męczy mnie temat tych zajęć :? Trudne są począki... Mówiłam Ci, że zmieniłyśmy godziny?? Jak macie ochotę to dla kluska są w środę na 16. Mamy juz swoją stronkę :wink: jeszcze będzie rozbudowana, póki co takie wstępne informacje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W środe?? Ok :) W tym tygodniu go najwyzej wybudze i przyjdziemy... Bedziemy chodzic do Ciebie i jeszcze jeździć do miasta, bo rezygnujemy z przedszkola... Babka sobie zazyczyla za 3 razy w tygodniu po 3h bez wyzywienia 400zł :shock: Powalilo ją :lol: Więc zamiast tego bedzie mial dwie rytmiki w tygodniu, no i basen :)

Daj adres stronki :)

Masz racje z tym nocnikiem :) Wczoraj po spaniu zawolał siku, potem znowu i od razu kupke... Wieczorem też... I dzisiaj od rana wolał... a na spacerze jedzie sobie wózkiem i nagle slyszę wrzask MAMA SI!!! :lol: :lol: Więc oznajmiam że się odpampersowalismy :) Ale jestem z niego dumna... A już mnie rezygnacja ogarniała :roll: Jejejejeje Wiem, że nadal muszę go pilnować, ale przynajmniej wiem, że już umie wołać siku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:im: :brv: :im: :brv: :im: :brv:

Super!!!! Powiem Ci, że patrząc z boku na Wasze odpieluchowywanie, inaczej je spostrzegałam, bo bez emocji i nerwów i powiem Ci, że poszło Wam super. Moze Tobie to się ciagnęło, ale jak dla mnie klusek błyskawicznie zaskoczył :D

A co do przedszkola... :shock: Ciekawe, czy będzie miała dużo chętnych. Wiem, ze jest mało przedszkoli, ale babka troszkę przegina. Nie wiem, co by musiała mieć w ofercie, żebym była skłonna wywalić tyle kasy :wink: Właśnie powiedziałam o tym P i teraz słucham komentarzy na ten temat, które nie nadają się do przytoczenia :wink: A jak byś wróciła do pracy, to co wtedy? Babcia zajmie się kluskiem?

A mogę tu podać Ci stronkę?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Stronkę mozesz, bo tylko adresow forum nie można...

No kobieta przegięła... Więc małym zajmie się teściowa i moi rodzice pomogą, zalezy jaką będę miała pracę...

A ja się pochwalilam i potem klusek nalał dwa razy w majtochy... :roll: Raz bo się zabawił i chyba nie wyczul momentu, a drugi raz przy kolacji jak z zapalem wyjadal mi ogorka z talerza... A przed snem wysikał się dopiero jak już zasypial, to się go jeszcze zapytalam czy na pewno nie chce Si, to się zerwał i poleciał do łazienki... A pięć minut wczesniej też tam bylismy i mnie tylko wkurzal, bo nie sikał a tylko chciał się przejść :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,

wesoło masz z kluskiem :lol:

Jak dieta? Ile już schudłaś? Kurcze, a ja tyje i tyje i wygladam juz jak w ciąży :? Ale to wina wieczornego podjadania :wink:

My dwa dni z rzędu zrobiliśmy sobie poobiedni spacerek w kierunku Kijewa. ajna pogoda, to aż żal się kisić w domu. Wiesz, że Pi nie za bardzo chce chodzić na nogach :? To znaczy chce, ale po jakiś 40 minutach juz się pcha na wózek. Szybko go nózki zaczynają boleć :? Może dlatego, że taki z niego pączek?? Ale jak tu go odchudzić?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 238 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]