Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:59 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość

Witam wszystkie przyszle mamusie jak i te ktore tula juz swoje Malenstwa.
Jestem na etapie szukania szkoly rodzenia w Szczecinie. Prosilabym aby kobietki ktore chodzily do takiej szkoly podzielily sie opinia na temat takowych.

Zapraszam do dzielenia sie opiniami

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Naprawde zadna z mam nie chodzila w Szczecinie do szkoly rodzenia???

A moze temat nie w tym dziale? :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj ja też szukam i znalazłam fajna i w atrakcyjnej cenie bo 15zł za zajęcia. najpierw są ćwiczenia dla mam i osób towarzyszących a potem pogadanki i wykłady przy herbatce i czyś jeszcze:) Zaczyna sie kurs pod koniec kwietnia i trwa 10 tygodni- 10spotkań w środy. Jak coś to napisze więcej. A szkoła rodzenia miesci sie przy Dominikanach w Szczecinie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D Hej ja właśnie chodze do szkoły rodzenia do szpitala na Unii Lubelskiej. Cały kur obejmuje 8 spotkań - po 2 h - cena 300zl od pary. Można chodzic na wybrane zajęcia - spotkania we wtorki na 17 lub w czwartki na 18.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chodziłam do szkoły rodzenia Sławomira Madalińskiego na Niebuszewie. I muszę powiedziec, że szkółka jest rewelacyjna. Pan Sławek jest położnikiem z powołania. On po prostu uwielbia to, co robi. Powiedział nam bardzo dużo rzeczy, o których nigdzie indziej nie przeczytałam, a muszę powiedziec, że oczytana w temacie ciąży byłam bardzo!
Pan Madaliński pracuje w szpitalu w Policach, w którym chciałam rodzic, więc super się złożyło! Polecam tę szkołe z całym przekonaniem.
Natomiast szkołę rodzenia przy Unii Lubelskiej prowadzi znajoma Pana Sławka. Ponoc też jest fajnie, ale jeśli ktoś zamierza rodzic w tym szpitalu (o ile jeszcze porodówka nie jest stamtąd przeniesiona do Polic) to nie wiem czy warto wydawac pieniądze na szkołę rodzenia bo oni i tak każa rodzic tylko na leżąco, nie pozwalają chodzic, bo prawie cały czas ma się podłączone ktg... więc i tak nie można wykorzystac tego, co się nauczyło w szkole. Piszę to na podstawie wypowiedzi kilku koleżanek, które rodziły na Unii i opinii różnych położników i lekarzy.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Zachodniopomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]