dziewczyny samam mialam podobny problem i leczylam sie 5 lat
nie rozumiem dlaczego chcecie tracic pieniadze na lekarzy ktorzy sie na tym nie znaja? to tak jakbyscie chcialy z bolem zeba isc do weterynarza
wypisalam kilku lekarzy z poznania powyzej wystarczy isc na forum
usuniete przez kiniah i poczytac o poznanskich lekarzach i klinikach
z perspektywy czasu kazda poznanianka z tamtego forum powtorzy wam to samo - wydalam kupe pieniedzy i stracilam multum czasu na lekarza ktory mi nie pomogl bo sie na tym nie znal.
kiniuh a czy ty wiesz ze jezeli chodzi o klinike neiplodnoisci i endokrynologii rozrodu na polnej to nie ma ona zadnych osiagniec w dziedzinie ivf? na 100 ivf udalo sie tam moze ze 2- 3? jezeli chodzi o inseminacje to wciaz miernota i udaje sie co 20?
polecam szczerze lekture naszego bociana i podjecie slusznych decyzji
tu nie chodzi o to ze lekarz jest mily ! delikatny!
ma byc dobry w tym co robi i dac nam/wam to czego najbardziej pragniecie!
p.s lekarze z polnejnp dr derwich jest dobry zajmuje sie nieplodnoscia - osobiscie bylam u niego raz ale moge polecic - robi badania hormonow na nfz tak samo nasienie
prywatnie - dr sanocka- maciejewska mi pomogla i czesto u niej bywalam
nieplodnoscia zajmuje sie tez dr szymanowski z polnej i nie kosi jak za zboze za inseminacje tego 1000 zl...
odradzam klinike zmieniajaca non stop nazwy teraz jest to invimed poznan i dr kadziolke - to dopiero kasiarz!!! wmawia babkom niedrozne jajowody gdy tak wcale nie jest i proponuje ivf ktorym tez ta klinika poszczycic sie nie moze...
i tak moglabym pisac i pisac jakby co piszcie na pw
mi sie udalo i mam synka
wejdzcie na forum bociana i poczytajcie o rankingach polskich klinik w dziedzinie nieplodnosci - kroluje tam novum invimed warszawa invikta poznan - z miernymi osiagnieciami na szarym koncu