Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:36 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Wielkopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1543, 1544, 1545, 1546, 1547, 1548, 1549 ... 1745  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

bry
byliśmy na pampersie. Żadnych rewelacji jak ktoś był w zeszłym roku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
nadaję od teściów...w pokojach już prawie poukładane, jeszcze oprócz pralki drobnostki do przewiezienia zostały i sprzątanie jutro, bo wieczorem oddajemy klucze kupującej
obejrzę YCD i idę spać, bo od kilku dni zmęczona chodzę, a w piatek wyjazd do Gdańska, więc jakąś formę trzeba mieć, żeby całą noc przebalować :D tylko żal mi Zuzi zostawiać na 3 dni, zwłaszcza, że ostatnio niewiele czasu dla niej miałam, bo praca i przeprowadzka zabierały go zbyt dużo :( ale poza tym, to bardzo się cieszę na ten wyjazd
czas oddać M laptopa i zasiąść przed tv :D

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej baby, mam zgryz...bo szukam prywatnego żłobka, stwierdziliśmy z M że lepsze to od opiekunki bo tam będą miały kontakt z dziećmi i nowe otoczenie, a i, się po prostu w domu nudzi...słyszałyście które żłobki są dobre no i .....ile kosztują...bo aż się w sumie boję pytać o ceny...:shock:
HELP!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na Jeżycach jest Słoneczna Kraina-wrzucisz w wyszukiwarkę i znajdziesz :wink: Tam masz cennik itd. Jest jeszcze coś fajnego ale na Strzeszynie-nazywają się jakoś tak.. "Tylko dzieci..."

Bry!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry!!
Ja słyszałam o prywatnym żłobku w Jerzykowie...1000 zł za miesiąc - 10 godzin dziennie!!
My spadamy na spacer bo pogoda ładna a potem chrzestny przejazdem wpadnie...
Całusy psikusy mocno nie wyspane, bo Misia w nocy szalała :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heh moja wypłata nie wystarcza,żeby posłać dziewczyny do prywatnego żłobka... :oops:
Poza tym jak mam dać 2200 co najmniej (z wyżywieniem) miesięcznie to już chyba tańsze relanium i zakład psychiatryczny mamusi :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewa no niestety cholernie drogo wychodzi żłobek...dlatego ja chyba przedłużę wychowawczy, bo co mi zostaje...pracować za darmo w ogólnym rozrachunku??!!
Pędzę odkurzyć bo zaraz chrzestny Misi przyjeżdża!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w biedronce są całkiem przyzwoite zimowe kurteczki po 20zeta,niestety tylko do rozm.86 ale np. moje drobinki się mieszczą :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to jutro obieramy kierunek Biedronka...
A ja się chciałam Wszem i Wobec pochwalić, że od października zaczynam studia podyplomowe, co by też rozwijać siebie a nie tylko dziecko!!
będę po nich spec. rozwiązywania konfliktów rodzinnycvh i mediatorem rodzinnym
Warszawka już na mnie czeka :D :lol: :D
Nudno mi dzisiaj bez Małża jakoś atu na forum nikogo nie ma!! :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gratulacje Gmercyna

Spadam na TVN-"Włoska robota"-polecam.

Dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello
klucze od mieszkania na Dębcu oddane :roll: nie mamy już własnego mieszkania no i co za tym idzie kredytu...przynajmniej przez kilka miesięcy :D
kończę pakowanie na jutrzejszy wyjazd do Gdańska i idę spać, bo pobudka do pracy o 4.50 i ze szkoły od razu w drogę...pewnie obudzone moje dziecko zobaczę w poniedziałek dopiero :(

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agu-J to miłej zabawy życzę i szybkiego własnego M.

Ewa76 ze żłobkiem za tanie pieniądze to rzeczywiście ciężko. A nie zastanawiałaś się nad opiekunką, która brałaby bździągwy do siebie?

Młoda lekko katarzy, więc nocka kiepska była. Dzisiaj niby lepiej było w dzień, ale zobaczymy czy nocka będzie przespana. Cebion i spacerki na razie działają ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rudik dziękuję
i do poniedziałku

...wspomnienie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bry, bry...
Misia dzisiaj budziła się 4 razy w nocy - w związku z tym padam na pysk!!
Dzisiaj odwiedzimy słynną Biedronkę za namową Ewy a potem jakiś obiad uważymy dla Małża wracającego ze szkolenia...
Pogoda pod psem, od rana wilgoć i mgła nawet Tofik nie piszczy żeby go zabrać na spacer!!
Agu-J udanego weekendu i powodzenia!!
Idę uczyć raczkowania moja leniwą ruchowo pociechę!!
do miłego...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moje paskudy wstały dziś nie powiem o której żeby się nie zepsuły :wink: le w nocy też niestety kilka razy wstawałam bo leniwy martison wył wniebogłosy o smoka który był na wyciągnięcie jej krótkich łapek tuż koło pyszczka na podusi :evil:
Kurtki przymierzone, w sumie dopasowane ale mam nadzieję,że wszerz do lutego/marca za bardzo mi dzieci nie urosną, zresztą za tą cenę to najwyżej na allegro wystawię a nowe kupię już taniej na przecenach hihi...
Agu no to żegnaj :( tak właśnie wczoraj poczułam się tu samotna a to jak widać przez to Wasze oddanie kluczy ech... :roll:
Dziś idziemy wydać sobie lekką rączką jakieś 25 tysiaczków bo najwyższy czas okna do domu kupić...cóż wobec takich wydatków znaczą kurteczki po 20zyla.... :?
Rudik nie bardzo chcę nianię bo za bliźniaki pewnie niewiele mniej weźmie, a dla dzieci atrakcje przedszkolne to rzecz bezcenna której niania nie ma szansy zapewnić...
Choć i tak trzeba zacząć szukać takie niani dochodzącej na telefon, bo jak zacznę rodzić nieoczekiwanie to gdzieś dzieci starsze trzeba umieścić zawczasu...
Dobra idę się doprowadzić do stanu nie odstraszającego ewentualnego listonosza już w progu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moje dziecię się wieczorem (tak do 24.00) budziło ze 2 razy, a później już nie, więc wyspana jestem teoretycznie :? W praktyce :zzz: na stojąco!

Kto ma namiary na neurologa - prywatnie ???(kolegi maluszek się bardzo pręży, a państwowo terminy na grudzień)
Proszę o wiadomość na priv.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No już jestem...
Kurtka w Biedronce kupiona - zajefajnna!!
...Młoda idzie spać a ja niestety zamiast z nią w kimę udeżyć, do garów pędzę!!
Małż wraca obiad musi być!!
rudik :( prywatnie żadnego neurologa niestety nie znam!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bry

Ewa niekoniecznie niania nie zapewni kontaktu z innymi dziećmi, moja niania ma koleżanki które też bawią dzieci i mają taki "klan niań" :wink: :lol: chodzą do siebie na kawkę (i razem na spacery) więc dzieciaki razem się bawią :) Nie "chwaliłam" się, ale Maks jest już po pierwszej bójce o rower :twisted: pobił o dwa lata starszego kolegę :roll: bo ten nie chciał mu dać rowerka :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jola jakbym miała kogoś z polecenia to pewnie bym się zastanowiła nad opiekunką, a tak to się boję ...sama wiem jak moje dzieci potrafią wkur* ić...więc nie mam ochoty powierzać ich losu jakiejś nieznanej babce...
Co do rowerka i bójki o niego to brawo dla Maksia, kiedyś Pati w kolejce do KFC popchnęła z całej siły takiego ok 7-8 latka bo przed nią stanął...ale był zdziwiony jak się obrócił i żeby zobaczyć kto był taki bezczelny musiał spojrzeć pół metra w dół... :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej..pamiętacie nas jeszcze??
My jesteśmy chorzy..tzn ja i dzieci, dzieciaki na amksiklavie a ja na aspirynie..szlag..i odstawiłam miesiąc temu tabletki dla karmiących i nie mam okresu..ale miałam poprzednio 3 tygodnie..nawet nie chcę myśleć, co to może znaczyć..:)

Widzę, że u was jak zawsze pozytywnie:)

A my na zimę zaopatrzyliśmy się w..lumpeksie :oops: Maja dostała nówkę kurtkę..oczywiście różową, bo nic innego dla dziewczynki nie dostaniesz..NeXta za ..20 zł...A Adi dwóstronną kurtkę za....18..Adamsa.Dobre firmy i dobre ceny..
Zostały mi jeszcze tylko buty dla Adriana i czapka dla Mai..Tyle, że znaleść buty dla Adiego to masakra..takie jak mi się podobają nigdy nie ma dobrego rozmiaru..koło 24...chyba będę musiała do bartka pojechać...

A to my na poprawinach u zznajomych.Koniec sierpnia:)
Obrazek
Obrazek

Majjka:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

My :wink:

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1543, 1544, 1545, 1546, 1547, 1548, 1549 ... 1745  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Wielkopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]