Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:58 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599 ... 1780  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

chyba trzeciaObrazek

Obrazek
Dla dzsiejszego solenizanta Aleksandra 1000 latObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

ojejku troskliwe misie :) jak bylam mlodsza to to ogladalam :) <chociaz sie przyznam ze bedac w ciazy sciagnelam sobie ze dwa odcinki i ogladalam :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny,

uściski, całuski, przytulaczki dla wszystkich solenizantów!!!! Niech rosną zdrowo i pogodnie!

ME współczuję wam tych przeżyć, lezka kręci się w oku, oby nigdy więcej szpitala... z tymi wolontariuszami masz 100% racji, ktoś pisał o studentkach pedagogiki,które mogłyby chodzićdo szpitala - to świetny pomysł.

Jazz a to ci pech z tym postem! Może człowieka zdenerwować - ale może w robocie w tygodniu znajdziesz czas, żeby znów dłużej napisać;-) nie, żebym do złego namawiała...

Adeona śliczne fotki Magdalenki!!!

Kasiulec, Madziulkadziękuję za info o wpowadzaniu jedzenia.Spóbowałam z marchewką, którą samam ugotowałam. Mamy marchewkę od babci akurat,taką bez nawozu i super słodką. Gabrysia wcinała, aż miło! Krzywiła się na pierwsze podanie, ale potem, gdy mamusia pokazała jej jakie to pyyyyszne, szło gładko;-)

Marta.ro super fotka, niezły pomysł:-)Haha zakupy nie pomyśłi?ale zawsze to nowe,fajowe spodnie! Mi się udało kupić kozaczki w godzinę! Jak dla mnie wyczyn bohaterski, zawsze mam problem z wyborem i dopasowaniem butów.

Mrówka i jak wizyta u teściów?

Paulus podziwiam Cię za to co robisz w pracy, dla mnie to by było za duuuuuuuuuużo zamieszania z dziciaczkami tak pracować, wydaje mi się... no ale ni epróbowałam jeszcze, niemniej szacuneczek! Jak Adi?

Pinquinto musiało być boskie mieszkać we Wloszech!;-) Piosenki nie kojarzę z melodii, muszę wytrzaskać płytę Giany od znajomych, odwiedzimy ich w grudniu, to mam nadzieję mi przegrają. Hohoho,oby nam się udał ten wypad do Warszawy... już sie nie mogę doczekać!

A moja Gabryśka po wczorajszej nocy zpobudkami co 2-3 godziny dziś spała słodko do 1.30, karmienie i dalej do 6.30 i teraz chyba jeszcze z ojcem śpi, leży....?nie wiem, bo czmychnęłam do drugiego pokoju, żeby odespać nie słysząc jej gaworzenia, bo nie mogłabym usnąć...Kochana perełka:-) Zaraz do nich lecę, o błogi niedzielny poranku.... obyś trwał wiecznie...

Ach jeszcze jedna mała prośba: Trelek czy mogłabyś podesłać mi jakoś fotki,które pstrykałaś ostatnio w abecadle? Tak przy okazji, zauważyłam, że nadal garbię się niemiłosiernie, zostało mi po ciąży, kiedy wstawałam do kibelka skulona, bo bałam się, że Gabrysia mi wypadnie... (taka schiza matczyna) i teraz nawet aerobik 2 razy w tygodniu nie pomaga...a zapominam o prostowaniu pleców zwyczajanie.

dobra,brykamdo moich skarbów....![/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

florencja: wizyta u tesciowej nawet spoko. dostalo mi sie fajna bluzke. pozatym obiecala ze zalatwi wszystko z tescierm <oby to sie spelnilo>. a co do butow to sie wybieram z mezem w poniedzialek i pewnie jak zawsze zajmie mi to ze 20 minut <bo 1. on nie lubi lazic po sklepach. 2 . mam upatrzone . 3 ja tez nie lubie dlugiego lazenia.>Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Któraś tam... :)

Wczoraj czytałam Was,ale odpisać nie mogłam,bo mi strasznie komp muli.
Okropne jest to co Me napisała,siedziałam i płakałam-jak można być tak nieczułym...
U nas nic nowego,Maciuś ma marudera,ja muszę odkurzyć-co mi tam,że niedziela ;)

Aleksandrze! STO LAT!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olku sto lat sto lat!

Adeona fajna chwila szczerości :wink: A Madzi włoski superowe!

Me to co napisałaś jest straszne.... ciekawe czy to dzieciaczki, które mają rodziców, czy taie które żyją np w pogotowiu opiekuńczym? kurcze człowiek w takich miejscach, sytuacjach czuje się bezsilny, bezradny i taki 'mały'.... z calego serca życzę Ci tej wygranej!
Pinquin dobry pomysł :wink:

Nena to Bartuś spryciarz kurcze :D a Ty masz dość odpowiedzialne zadanie :wink:

Florencja masz racje - cudne te chwile w weekendowe poranki, kiedy to szczesliwa rodzinka wyleguje sie razem w lozku :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Adeona powiększa nam się grupa centrum, ja miwszkam w śródmieściu

Anabela Ahmet (pamiętaj o gardłowym t :wink: :)) jest świetny! U nas teraz lata tekst "I kill you" :wink:

Dziewcznyny chętne na basen

Rozmawiałam wczoraj z p. Anią, że będzie nas kilka mam, które się znają i czy jest możliwość znaleźć się w jednej grupie. Dzieci są dzielone do roku i powyżej roczku, czyli możemy wszytskie znaleźć się w jednej grupie. Jeżeli Wam odpowiada, możemy się z nią spotkać tydzień wcześniej tzn. 2 nie 8 grudnia. Wtedy jeszcze nie będzie ustalonych grup "na sztywno" i będziemy mogły się z nią dogadać co do godziny i grupy jaka by nam odpowiadała. Pozatym to jest tydzień wcześniej niż "zwyczajni śmiertelnicy" i na pewno starczy dla nas miejsc.
Druga sprawa, rozmawiałam o rozpoczynaniu pływania zimą. Podobno dzieci które rozpoczynają basem zimą, chorują mniej niż te które startują wiosną i latem :P

Lecę się zebrać na spacer, bom w proszku
Obrazek

Oczywiście kwaitek dla solenizanta Obrazek wszystkiego najlepszego!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jazz my MUSIMY być w 1 grupie!!!! Za tydzień spotkanko pasi ale nie po południu!!! Pilissssssssssssssss namów Anię na spotkanko np w południe bo ja idę na BAL!!! I wiesz-papiloty i te sprawy :lol: A w razie jakby spotkanko miało się odbyć po południu to czy mogę się "zdalnie" zapisać? Mogłabym nawet podrzucic pieniążki Tobie w tygodniu. Mi pasuje pływanko w soboty godzina dowolna byle nie skoro świt i nie wieczorem :lol:

Dziś mam "wychodne" - jadymy z menżem na zakupki. Jutro idymy na koncert za tydzień na bal ........................ jeny ale się rozkręcilismy

Me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ja mam strasznie "miętkie" serducho jeśli chodzi o płacz maluszków.........

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DZIEKUSKI ZA KOMPLEMENCIORKI FOTECZKI:)MNIE SIE TEZ PODOBUJE... CIOCIA SIEDZI I PRZERABIA CO CHWILE JAKIES ZDJATKA LE TA OSTATNIO WPADLA MI W OKO I CIACH DLA WAS:)

ZARAZ JEMY OBIADZIK I ZBIERAMY SIE DO OLSZTYNA!OD JUTRA SPACEROWANKO DLA CHETNYCH PO JAROTACH, CHETNYCH ZAPRASZAM:)

DZIADKI SIEDZA I ZABAWIAJA DZIDZIE A JA DO WAS.. PARANOJA!TO JEST KURDE JAKIES UZALEZNIENIE, NIE ZASNE POKI NIE POCZYTAM CO TAM W WIELKIM SWIECIE MALYCH ODKRYWCOW SLYCHAC

IWO DAM ZNAC JAK WSTANE I SIE ZBIERAC BEDZIEMY :wink:

ME JA MAM ZA MIEKKIE SERDUCHO NA TAKIE TRESCI... JUZ ZACZELAM KOMBINOWAC ZE MOZE BYM RAZ W TYG NA GODZINKE CHOCIAZ SIE DO SZPITALA WYRWALA!TYLKO ZE DO CHORYCH DZIECI ZUZIULKA CIAGNAC?? :roll: ACH JO, POMYSLE JAK TO ZORGANIZOWAC...

JAZZ JA TEZ BYM CHCIALA NA BASEN ALE W WEEKENDY MAM ZJAZDY, JESZCZE NIE WIEM CHOLERA JAK BEDA WYPADAC BO DOPIERO OD 15,12,2007 SIE ZACZYNA SZKOLA! A MEZA JAK CHCIALAM SAMEGO Z NIA PUSCIC TO SIE OBAWIA ZE SIE NIE ZORGANIZUJE.. I MALA UBRAC I SIEBIE, I ROZEBRAC I ZNOW UBRAC.. A TO ZE ZIMNO, ZE SIE PRZZIEBI JAK JA BEDZIE Z BASENIKU DO MOCHODA PRZENOSIL... MAM WRAZENIE ZE KOMINUJE JAK KON POD GORE!KURDE GDYBY TO ODE MNIE ZALEZALO :roll: I JAK TO NAPISALA NATURKA "BADZ TU CZLOWIEKU MADRY I PISZ WIERSZE"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Me - ja tak jeszcze wpadłam na pomysł (a szczerze mówiąc to P. wpadł na pomysł) że od tego roku jest na UWM pielęgniarstwo. Może z nimi by załatwić wolontariat? Tylko to trzeba by formalnie ze szpitalem ustalić żeby potem jacyś rodzice nie mieli pratensji że obca baba ich dziecko dotyka (wiesz jacy potrafią być ludzie...)

Jazz - super pomysł z tym spotkaniem basenowym! Ja się piszę!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam serdecznie

Tak was podczytywałam na raty i w końcu mam czas żeby odpisać.

MartaRo z chęcią do Was dołączę na Waszych spacerkach, oj nie mogę się doczekać kiedy poznam nasze olsztyńskie mamusie ich pociechy na żywo. A mieszkać będę na ul. Zawiszy Czarnego tj. na osiedlu domków jednorodzinnych między Grunwaldzką a Jagiellończyka. Na starówkę blisko i nad jeziorko blisko- git Obrazek A z tymi zakupami mam podobnie, idę po jedno a wracam z drugim.

Jazz oj można się zdenerwować z tym postem. Filmik rewelacja, uśmieliśmy się. Obrazek Dla Bartusia 100 lat, zdrówka i radości!!! Obrazek

Madziulka o Tobie to samo się z postem zrobiło co Jazz :-{:

Pinquin super jeszcze trochę i usłyszysz Obrazek

Me to straszne co piszesz :cry: , dziewczyny mają super pomysł z tym wolontariatem.

Lecę do mężusia na naleśniki, tak ostatnio za mną chodziły Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Wszystkich :D
Dziękujemy z Ania za życzonka i pamięć. Kofane z Was ciotki :wink:

Kasiulec Nena ja nie miałam niestety wolnego weekendu tylko zjazd i zajęcia do 20 :evil: Bo jak miałabym wolne to pojechała bym z nimi do rodziców :cry: A nie dośc że miałam do 20 zajęcia to jeszcze w piątek babka zadało sporo do przygotowania na dziś i wczoraj siedziałam i się przygotowywałam :?
Teraz już jestem w domciu nadrobiłam zaległości i wszystko przeczytałam a moje skarby są w drodze do domku :D

Makata jak udała się impreza urodzinowa???

Dla Bartusiów Neny i Jazz, Oskarka, Asi i Olka najlepsze życzonka dużo dużo zdrówka.Troszkę spóźnione ale z sercapłynące życzonka

Kasiulec hmm opłatek to dobry pomysł, jak chcesz to potrafisz :wink:

Adeona witaj :D Madzia cudo,tylko całować i całować :) A jak po wizycie z poradni???OOO widzę że mieszkasz na Starym Mieście (Starówka :D )Ja też więć może na spacerek kiedyś się skrzykniemy i Ladyanna do nas niedługo dołączy bo też blisko nas będzie :wink:

Marta.Ro zdjęcia super :lol:

Pati dla Pawełka dużo zdrówka kysz kysz gonić choróbska :?

Nena z Bartka to mały cwaniaczek :wink: Gratulujemy stania to teraz już się zacznie prawdziwe rozrabianie :lol: A Ania już zaczyna stawać na całych stópkach :wink: Sprytan jesteś przyjęcia dla 100 osób :shock:

Me serce się kraja jak się słyszy o chorych samych dzieciaczkach w szpitalu, czasami się zastanawiam gdzie są rodzice :shock: Majeczce dużo zdrówka i moc buziaków :)

Kmb to pewnie chodzimy do tej samej pani audiolog :roll:

Zoja ale mnie rozśmieszyłaś z tym Urbanem :D Cieszę się że Marcinek w końcu postanowił jeść :D

Paulus cycuś odstawiony ale jest jeszcze buteka i jedzonko tj zupki owoce :wink: Adiemu widocznie to bardziej smakuje.
A jasełka w przedszkolu ooo ciężka przeprawa :wink:

Mrówka fajne foteczki na fotosiku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łoj Dziewczyny! Jeszcze raz sorki za wczorajsze smęcenie. Jak Maja podrośnie zajmę się pewnie tym tematem. Nie wygrałam w Totka, ale w Olsztynie powinien być oddział chociażby Mam Marzenie... Zobaczymy. Na pewno żadna z nas nie może ot tak sobie wejść i popocieszać maluchy. Mi nawet na korytarz za bardzo nie pozwalano wychodzić z Małą, a odwiedzać inne sale - pod żadnym pozorem!!!!!! Ale jakaś organizacja, na warunkach zaproponowanych przez szpital? Zobaczymy. Pinqiun, studentki pielęgniarstwa mają tam codziennie zajęcia (praktyki) i latają po tych salach, ale chyba zawsze z lekarzem lub coś takiego. Wymyślę coś, bo tego tak nie zostawię. Kofffane jesteście wszystkie!!!!!!!!
Wierzycie w przyjaźń przez internet? :wink:
Adeona, ja też z Centrum :lol: . Trochę bliżej niż Jazz, dalej niż Iwonka :wink: . A na spacery najlepszy Kusociński. W tym Starówkowym parku chodniki nierówne :lol:
Ladyanna - nad Długim też chodnik kiepski, korzenie wystają, nie ma rady - w Kusocińskim zbiórka :wink:
Florencja, to i Ty po okresie niebytu z Gabi ABC nawiedziłaś :D . Kobitko, fajnie Cię znowu czytać.
madziulka, ja na razie ze względu na Maję wagaruję od pracy, więc spacerkowo - chętnie. Ale Marta - nie na Jaroty :wink: :lol:
I nie na długo - lekarze z takim nooooo doooooobrze, ale nie dłuuuugo zezwolili nam na spacery. Bo my cioągle w szpitalu, ale na przpustce :P . Nie zamierzamy tam już wracać nocować.
Anabela, Michasia, Ella, Pinquin i kto tam jeszcze - to jakie godziny Wam pasują na basenowanie? Mi to tak zaraz po ABC by pasiło :D
Zoja, masz ślicznego urwisa. Mam przeczucie, że Maja śladem starszego kolegi będzie wolała cyca niż inne jedzonko :roll:
Gratki dla Ani i Bartusia za stanie w łóżeczku :lol:
Jazz, mam nadzieję na spacer z P. Ciekawam"ojca na wychowawczym" :wink: I mam nadzieję, że dziadki nie spują Barta smokiem.
Pati, nie kojarzę - czemu Martynka zmieniła przedszkole? No i jak z Pawełkiem, lepiej?
Paulus, kurka, pewnie że trzeba być dobrej myśli. Żadna operacja Adiego nie czeka. Nie ma takiej opcji i tyle.
A Atka, co z nią, masz może wiadomości od fifolka?

Nie pamiętam co jeszcze komu... sorki :oops: . Od jutra pewnie będę na bieżąco :D
Maja jest cudowna. Od szpitala (pierwszego dnia leków :shock: ) zasypia w swoim łóżeczku. SAMA< BEZ CYCA itd. Jestem happy i w ogóle. W domku tylko raz płakała (tak to po kilka razy dziennie) no i się wysypiam :D . Dwie pierwsze noce z przyzwyczajenie - co 2 h się budziłam, ale jest już ok. Dobra, bo się rozkręcam... :oops:
Czekam na propozycje spacerkowe na jutro :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkim minisolenizantom Obrazek

pinquin to masz coreczke zdolniache :)

adeona co do uporczywej plesniawki to chyba lepiej pojsc z tym do lekarza, bo miesiac walki to stanowczo za dlugo u maluszka... moze wymazy trzeba zrobic i mykogram... bo nie kazdy grzybek idzie na nystatyne... a suwaczek cudny :)

florencja ja tez sie garbie niemilosiernie :( a w ciazy to juz wogole :(

iwonka imprezka ok :) malz mi pomogl sporo, posprzatal, pranie powywieszal, ziemniaki obral, ja tylko kotleciki i suroweczke, ponakrywal do stolu, ale i tak bylam niezle zmachana... ale lubie jak sie u nas zbiera cala rodzinka, mimo, ze mieszkanko mamy male, ale jakos sie miescimy :) rzadko sie mozemy w takim gronie spotkac wiec tym bardziej to fajna sprawa :)

ponawiam apel o utworzenie watku kulinarnego olsztynianek :) latwiej bedzie szukac przepisow...

madziulka moj malz jak zobaczyl twoj tort to sie od razu spytal, czy pieczesz takie piekne torty na zamowienie, oczywiscie za oplata :) bo on by byl chetny i woli na przyszlosc taki z domu niz z cukierni :)

me nic milszego niz slyszec, ze dzieci zdrowieja :) az sie sam usmiech pojawia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Me: ja nawet wiwerze w internetowa milosc. wkoncu mojego meza poznalam na czacie i jakos los nas zlaczyl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Me - no właśnie, dlatego to musiało by być usankcjonowane formalno-prawnie, bo "nie-rodzina" nie może tak sobie chodzić i pocieszać...
A jeśli chodzi o basen, to ja właściwie obojętnie... Zawsze jakoś uda się wszystko ułożyć :wink: .
A spacer jutro w parku... Jak uda się babci wyrwać wózek :wink: !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam my po spacerze z Jazz ipowiem bylo ................... snieznie
ja jutro chetnie pisze sie na spacer po jarotach tak kolo 11-12.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello, hello!

My własnie wróciliśmy z Giżycka i powiem, że fajnie tak sobie pojechać do Rodziców i nic nie robić.

No ale czas wracać do rzeczywistości....

Tyle napisałyście przez weekend, że trudno wszystkim odpisać!

Najważniejsze to 100 lat wszystkim Solenizantom!!!

adeona witaj na forum!!!

marta.ro to czekam jutro na Was!!!

me z taką organizacją to niezły pomysł - jakby co zgłaszam sie do pomocy!!!życzymy zdrówka Twojej Kruszynce!

makatka jak tam Twój Bąbelek - kopie mamuśkę? :D bo mój to strasznie!!!

jazz rzeczywiście no-spa i odpoczynek pomogły, ale stracha to miałam :shock:

i komu tam jeszcze...zapomniałam...
ale pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja niewychowana...Oleczku - STO LAT!!!!!!

makatka, niespodzianka :arrow: nowy temat w naszym wątku :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599 ... 1780  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]