Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:58 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 1780  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

jazz od nas tez wyszli z urodzinowego obiadku meza wlasnie i po sprzatanku i ladowanku zmywarki jest chwilka na odpoczynek :) Bartusiowi najlepsze zyczonka z okazji pol roczku :) !!! Pol swieczki bylo???

anabela ja na spacerek o wiele bardziej bym wolala, niz do pracy, ale na razie jeszcze pracuje :( wiec mysle, ze do kwietnia to w tygodniu bedzie ciezko :( ale w kwietniu Ci sie przypomne :) :) :) nie mysl sobie :) a pracuje niestety do 18, jeszcze prawie godzine mi schodzi na dojezdzie do domu :( i z reguly wieczorem padam jak kawka... sliczny ten Wasz Bazyl... i Tymus na zdjeciu w podpisie przeslodki :)

me moja kolezanka 2 tygodnie temu zabrala dziecko ze szpitala... byli z nia 24 godziny na dobe a ona i tak po tym szpitalu ma leki :( nawet jak do ubikacji pojdzie czo ona czy babcia to malajuz pelznie pod drzwi i guga do nich :( slabo spi, najlepiej z nimi w lozku, a wczesniej pieknie sama spala... :( mocno trzymam kciuki, zeby sie Wam ten koszmar szybciutko skonczyl... ta moja kolezanka w koncu wypisala dziecko na wlasne zyczenie i zamawiala wizyty domowe raz czy dwa razy dzienie przyjezdzal lekarz... i w domu duzo szybciej dziecko doszlo do siebie

... i wiecej nie pamietam :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bartusiu - Jazz, życzymy duuuużo zdrówka i radości!!!!!!!!

Zoja, mój Bart przeważnie ciąga "prawe" ucho jak jest śpiący :lol: Muszę go chyba nauczyć aby ciagał także lewe dla równowagi :wink: :lol: :lol:

Gosiaczek, to mnie pocieszyłaś pisząc, że Mati też wstaje :lol: Zaczynałam denerwować się, że to za wcześnie :roll: Wynika, że taki urok naszych chłopaków :lol: Bart też raczkuje, jak się zapomni to potrafi przejść w tę i z powrotem duży pokój :lol: Kiedy chce do czegoś dojść i napsocić, np. podłubać w kontakcie albo przewrócić odkurzacz, to wtedy czołga się w zawrotnym tempie :lol: :lol: .
Jak tam uczulenie Mateuszka :?: Dalej musisz uważać z podawaniem nowości :?:

Me, o znieczulicy w szpitalu przekonałam się leżąc kiedyś z Gabrysią w wojewódzkim :cry: Spałam na karimacie obok Małej, bo nie było łóżka :cry: Dostałam na czas pobytu w szpitalu zwolnienie, bo beze mnie nie było szans prawidłowego przeprowadzenia badania eeg :cry: Mieszkaliśmy wtedy w Giżycku, więc nikt nie mógł mi pomagać w opiece nad Małą :cry: Byłam potwornie wymęczona, niewyspana i jechałam na suchych bułkach, które przywiozłam ze sobą :cry: Jak prosiłam pielęgniarkę, żeby posiedziała z Gabrysią 10 min a ja skoczę do bufetu kupić coś do jedzenia i picia, to usłyszałam, że "może przecież sama posiedzieć". Jakby nie rozumiała co to znaczy pozostawić trzyletnie dziecko same w obcym miejscu, które źle jej się kojarzyło :? Ehhh...., dobrze, że to już tylko wspomnienia ale doskonale rozumiem Twoje odczucia :cry:

Paulus, Ty organizujesz przyjęcie dla dzieciaczków a ja dla 100 dorosłych :wink: Zaproszenia, scenariusz wieczoru, przemówienia, procedury przetargowe.....i dużo, różnych rzeczy z tym zwiazanych :wink:

Iwonka, hoop, hoop :lol: :lol: :lol: Miałaś być sama w domku, kuuupa wolnego czasu, czas na forum a Ty wogóle nie zaglądasz :roll:

Na razie spadam robić słoiczki z deserkami :lol: Potem może jeszcze zglądnę :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nena, he-he... To może coś wspólnie zrobimy :lol: :lol: :lol: Ale w pracy mieli by zabawę ;) Obrazek ubaw po pachy.... Ale tak na poważnie, to wiem jakie to trudne... Ja czasem mam już dosyć... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jazz kochan Achmed super zasmiewalismy sie z 5 minut
a co do puzle to tak takie wielki 4 elementy tworza extra matę na podlodze. :D a tak naprawde to prezent dla mnie wiesz ze mam klopoty z zagadkami manualno- logicznymi i maz mi kupil zebym sie nie flustrowala ze mi nie wychodzi :hil: :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

wrocilam. ale ide spac chyba .... a moze jednak nie ;p Julka caly dzien spala a teraz niechce zasnac :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewuszki!!!
Nie mam za bardzo czasu na odpisywanie,ale tak mna wstrzasnela szpitalna historia Me,ze nie moge dojsc do siebie. Normalnie poryczalam sie jak bobr.

Marta Superancki zdjatko!

Wszystkim solenizantom, wczorajszym i dzisiejszym życzymy z Zuzia 100 lat!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Madziulka, Paulus i Jazz

Madziulka torcik w galerii wygląda naprawdę smakowicie 8)

Anabela Włoski już się troszke wytarły ale spineczki już przypinamy :D

Drogie mamusie mam pytanko JAK ZWALCZYĆ UPORCZYWĄ PLEŚNIAWKĘ !!!!!!!!!!!!!!! Nystatyna, Aphtin oraz witamina C nie działa :( . Walczymy już miesiąc :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

adeona: smaruj buzke w srodku siuskami malej <serio> nasze mamy tak robily. pozatym napisz nam cos o sobie? <ile masz lat? wszystkie mamusie sie przyznaly , gdzie rodzilas itp>

Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 9:37 pm przez mrowka456, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mrowka456 Słyszałam o tym ale szczerze jakoś nie mogę sie do tego przemóc. Nie ma innego sposobu???? Cóż pewnie tak zrobimy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mrowka456 Jak Ci się podoba nasz suwaczek ??? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

adeona: nam pomogl aftin ale siuskami tez probowalam, nie jest to az takie zle a skutkuje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OK chwila szczerości mrowka456 :D

Mam na imię Marta. Wiek 28 lat. Miejsce zamieszkania Olsztyn - Stare Miasto :D . Rodziłam w Szpitalu Miejskim i pobyt wspominam naprawdę bardzo miło. Mężatka od 2 lat. Córeczka Magdalenka :D . Miejsce pracy (jeszcze) Biuro Podróży.

hmmmmmmmmmm czy coś pominełam???? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

adeona: suwaczek super. no i wlasnie o to mi chodzilo. lka to tez malutki futrzaczek zajrzyj na www.mrowka456.fotosik.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A oto moja Magdusia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

mrrrr tylko schrupac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mrowka456 Twoja malutka tez jest słodka i włosków ma tyle samo co Madzia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

a wcale bo nie.... Madzia ma wiecej i dluzsze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam widze ze jeszcze ktos tu jest
Adeona a jak moge zaytac to w jakim biurze podrozy pracujesz. ja przez pol roku pracowalam w Star Turist wiec pytam z ciekawosci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pierwsza???? :)
ide zaraz chyba rozbic sniadanko... a potem chyb apojade po babcie i na cmentarz... rany, czemu weekend trwa tylko 2 dni :( ja bym chciala dluzej :(

adeona madzia sliczna... a wloski ma zawodowe...

marta.ro piekne to przerobione zdjecie :) prawdziwny aniolek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

chyba druga ....

do ok 1 bylo lulanie ..... ale cale szczescie ze spala do teraz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 1780  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]