Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:58 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 1780  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Bartusiowi samych uśmiechów i niebolących dziąsełek podczas wychodzenia ząbków. Łagodnego zasypiania, późnego wstawania! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

bedzie gorna lewa dwojka ;p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zaraz rozwale ten komputer! skasowało mi posta!!!!!!! Obrazek
Bartusiu Jazz'owy przesyłam najlepsze życzonka, smutków małych jak biedronka i pięknego w życiu słonka! Obrazek

na razie tyle - reszta jak ochłonę...........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to i my się meldujemy Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek przede wszystkim dla naszych słodkich jubilatów tych wczorajszych i dzisiejszych wszystkiego naj naj najlepszego.....Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

adeona witaj na forum i pisz do nas często

Me super,że z majeczką już lepiej

Nadal trzymamy kciuki za Agatke , Adrianka aby szybciutko wracali nam do zdrowia.
Pati za Pawełka tez trzymamy. Cos nam ostatnio się dzieciaczki pochorowały.

No a u nas znowu mamy kryzys laktacyjny, ale pije herbatke mlekopędną i swoje cycki traktuje laktatorem. Zobaczymy co dalej Obrazek

Nena masz racje mój to też taki mały łobuziak jak twój Bartuś, tylko szula dziury aby się schować i też sam już wstaje.

Dziewczyny piszecie, że u was już są zęby a u nas ani widu ani słychu tylko slina , ślina i masa śliny, ale może to i lepiej.
Mam pytanie czy wasze dzieciaczki też ciągają się za uszy :?: :?: :?: , bo mój to już ma jak mały urban takie odstające, i dalej je wyciaga Obrazek

Zmykamy na zakupy Pa

jeszcze odwiedziłam galerie
adeona twoja Magdusia sliczna a ile ona już ma Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bartusiu Jazz życzę Ci samych pogodnych dni dużo uśmiechu na twarzy oraz zdrówka :pr:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEJKA!!

DZISIEJSZYM MAŁYM SOLENIZANTOM DUZO ZDROWKA, MALO SMUTECZKOW I ZAWSZE USMIECHNIETEJ BUZKI!!! :D

wlasnie wrocilam z chrzestna zuziulka ze spacerku bo troche kropic zaczelo. ale pogoda ogolnie fajowa, dosc cieplutko.

wiecie co mi tu powiedzieli jak siadam do komp?? ze sie do sekty zapisalam i teraz przyszlam sprawdzac co guru napisał :oops: tylko kto tak wlasciwie jest u nas guru?? :lol: :lol: :lol: chyba kasiulec bo za prezesa robi!!

mykam na obiadek, dzis pyzy z mieskiem i zupka z dyni z kluseczkami. te pyzy i pierozki z kapusta i grzybami to moglabym codzien szamac. i jak ja mam narzekac na tesciowke?? fajna babeczka... wczoraj zuzki popilnowala dzis obiadek pycha zrobila. ach jo.. a boczki jak sie ze spodni wylewały, tak sie dalej wylewaja

a gdzie was wszystkie wywialo???pusto tu straszecznie!

pokaze wam jak ciocia zuzi przerobila zdjecie i wkleila buzke naszego malenstwa, fajnie co???Obrazek

Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 2:11 pm przez MARTA.RO, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Helooooł :)

No, my się tylko meldujemy, żeby podziękować wszystkim e-ciciom za życzonka (tyle ich było, ja cie... :shock: ), życzyć wszystkim solenizantom przeszłym i teraźniejszym (czyt. Bartusiowi 8) ) wszelkiej słodyczy, radosnego poznawania świata, bezbolesnego ząbkowania i w ogóle wszystkiego naj :) i tak ogółem, żeby powiedzieć, że żyjemy, mamy się dobrze i podczytujemy - ale tak podczytujemy, że, niestety, wątki nam uciekają :( No, dzieciaczki, zdrowiejcie, nie marudźcie... Me, nie wiem, co było Majeczce (te strony mi uciekły :( ), ale cieszę się, że już jest lepiej :)
Adeono i jeśli jeszcze jakieś mamy dołączyły: witamy gorąco!
Mrówko, zdolna ta Twoja Juleczka, żeby tylko jej szybciutko wyszły te ząbki....
Zoju, Ty się nie przejmuj: czytałam, że najlepiej, jak dzieciom ząbki wychodzą po 8 miesiącu - dzieci to podobno lepiej znoszą, chociaż, zobaczymy, jak tam i Mrówka (trzeba zacząć obstawiać :lol: :lol: )
O, święta Klaro... Ja na chwilę tylko i co z tego wyszło? Asia gada z poduszką, czyli nie jest źle :) Tylko nie wiem, co tu zrobić, żeby mi pozwoliła wyjść z pokoju... Łóżka przecież ze sobą do kuchni nie zabiorę, a jak tylko jej dotknę, to zaraz będzie krzyk :( I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze... Ehh...
A, co ja tam jeszcze...? Aha: polecam rejestrację na stronie Nutricii (tym mamom, które jeszcze tego nie zrobiły): nam przyszedł fajny poradnik żywienia i próbki. Na czym to jeszcze można się zarejestrować, może wiecie? ciągle piszecie o próbkach, jakie przychodza po wypełnieniu jakichś ankiet w szpitalu - mi nic do wypełniania nie dali i musze sobie sama radzić ;) Nie pogardzę jakimis fajnymi namiarami :)
No i a'propos: wprowadzanie pokarmów powinno się zacząc od zakończenia czwartego miesiąca życia i kobiety karmiące piersią powinny wtedy zacząc wprowaczac gluten w tak zwanych dawkach ekspozycyjnych: 2-3 g na 100 ml. Dzieci karmione butelką powinny poczekac jeszcze miesiąc. No, to na tyle. Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazicie z aten monolog, ale mam wenę :)
Miłego popołudnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marta dziewczyny pewnie obiad gotująObrazek super to zdjęcie w podpisie

A ja się będę chwalić. MÓJ MAŁY ZJADŁ ZUPKE swojej roboty tzn babcia mu przygotowała. Jadł aż się uszy trzęsły a jak skończył to do talerzyka łapki wsadzał aby sprawdzić czy nie oszukujemy go. Jestem taka zadowolona bo tyle sie już nameczyłam z tadkiem niejadkiem.

natura_21 ja jeszcze dostała próbki z nestle napisałam do nich maila Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry!

Brzydko dziś jak diabli.Ciemno,buro,a mamy iść na spacer.Nawet Maciuś większa część dnia przespał,nocka też spokojna.tylko o 4 po jedzenie zaczął marudzić i przez pól godzinki musiałam go bujać.

Bartusiu! STO LAT!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamy: ladyanna, anabela, makatka27, minimonini, zoja, nena, natura21

Jeśli gogoś pominełam bardzo przepraszam :D

Zoja Magdalenka w poniedziałek kończy 4 miesiące

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Adeona!

Pati z tymi ząbkami u naszego Kiniolka to jest tak, że raz są raz nie ma :shock: czasem jest tak że czuć przez 2-3 dni twardy ząbek w dziąsełku (5-ka), a później znów na kilka dni się chowa..... i tak już było ze 3 razy :!: teraz wybrzuszenia w dziąsełkach (twarde punkty jakby zęby) ma w 4-rech miejscach na górze.... no i paluchy wkłada i wkłada.... :roll: nie wiem już sama co mojemu Dzieciątku dolega :evil: bo tak poza tym to od kilku dni terroryzuje nas krzykiem głośnym i krzyczy i krzyczy - może głosik ćwiczy? tylko kurna ogłuchnąć można :roll: :lol: Zdrówka dla Pawełka!

Me ja tak u Was?

Marta zdjątko po prostu czadooowe :!: no i dobrze, że z teściówka tak dobrze (fajne Wam pyszne danka gotuje!)

A my już po gościnie wróciliśmy do domu, Kinia śpi w przedpokoju w wózku :lol: no i zastanawiamy sę co by tu porobić wieczorkiem.... Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkim małym jubilatom wszystkiego naj naj naj i gwiazdki z nieba!

Dziewczyny, czy dziecko można przekarmić?? Tj. moja po zjedzeniu cycka (duuużo), wrąbała jeszcze ponad pół słoiczka zupki i krzyczała jak sie skończyło :shock: ... Co mam o tym sądzić?? Gdzie jej się cholibka to mieści, nie wiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madziulka, nie wiem czy jest lepiej. Nie piszę, bo mam ...dołem to chyba nie można nazwać. Błagam, trzymajcie kciuki, żebym wygrała w totka, to założę fundację, wolontariusze przebywali by z dziećmi w szpitalach. Nie macie pojęcia ile NIEMOWLĄT jest samych w szpitalach... One płaczą, bo np smoczek im wypadł i nie ma kto im tego smoczka podać. Ja już nie mam łez by płakać... Gdybym nie musiała pracować, na pewno bym choć godzinę tam spędzała. Starsze dzieci pewnie jeszcze gorzej - bo one są bardziej świadome... Dziś nie mogłam ze szpitala wyjść, bo takie maleństwo, dużo mniejsze od Maji, płakało zwinięta w rożek. Co mu smoczek podałam i ukołysałam, znowu zaczynało... Przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale już wiem czemu ludzie przestają wierzyć w Boga. Przepraszam że nasmęciłam. Tyle bólu we mnie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Me to starszne co piszesz naprawde. Nawet szczerze nie wiem co odpisac bo tylko zastyglam nad komp.
mama mi mowila ze sztraszne uczucie zostaiac dziecko w szpitalu a kiedys to jeszcze wyznawali zasade zeby nie odwiedziac wogole dzieci bo rozstanie po wizycie jest jeszcze gorsze, TRAGEDIA
Mam nadzeje ze Maja szybko do zdrowia powroci, choc wiem ze ogolnego problemu samotnosci i chorujacych dzieciątek to nie rozwiarze. I OBYS W TEGO TOTKA WYGRALA

Madziulka twoja Kinga śliczna dziwuszka i wreszcie zobaczylam was na zywo, a co do krzykow Kini to nie mam pojecia co ci doradzic ( chociaz to ty jej mama jestes wiec pewnie sama wiesz najlepiej) my przyzwyczajeni jestesmy bo Tymek to charakterek ma ze ach.............. dzien bez histerii dniem straconym :D

Marta - swietnie zrobione zdjecie, a my mielismy drugie podejscie do odbijania raczek ale Tymek stwierdzil ze wspolpracowc nie bedzie

Adeona - twoja madzia ma extra fryzure

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Me - ja to jutro chyba zadzwonię do kuzynki, niech studentki z pedagogiki się ruszą i pochodzą. Normalnie gdyby nie to że moja Majeczka w pokoju obok śpi, a jej do szpitala nie zaniosę, to sama bym się obuła i wybyła. Łzy w oczach...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć wszystkim, ja tak na chwilkę, bo mam duzo pracy, przygotowuję jasełka w przedszkolu.u, scenariusz, dekoracja i wogóle... A jeszcze wcześniej Mikołaja :)

Ale wszystko przeczytałam... jedynie nie wszystkim odpowiem, wybaczcie :) Ale wszystkich pozdrawiam i o wszystkich pamiętam :)

Me
, to naprawdę straszne... Ja tak nawet pomyślałam, boże co by było jakby Adrianek miał mieś operacje (mam nadzieję, że tego nigdy nie będzie) albo jakby musiał iść do pracy. A ja w pracy będę musiała być, ale zawsze to są babcie i dziadkowie, ciocia :) Sam nie będzie, a ja popołudnia i noce bym była z nim... Ale ju o tym nie myślę, bo na samą myśl o tych biednych maleństwach już płaczę... Boże a gdzie rodzice???????????
Buziaki dla Maji :)

Jazz
gratuluję ząbka :) U nas jeszcze nie wychodzą.... :? Nie wiem czemu...

Adeona witam i pozdrawiam :)

Marta, zdjęcie Zuzi jako aniołka śliczne :)

Madziulka, Kinia może weszła w okres "kryzysu" z tych skoków rozwojowych. Pamiętam Adrian na przełomie 5-6 miesiąca był nie do zniesienia... Czasami myślałam, że to nie moje dziecko, od ok 3 tyg jest spokój :)

Wszystkim solenizantom, wczorajszym i dzisiejszym życzymy 100 lat!!!!
ObrazekObrazek

No a u nas nastąpiło definitywne zakończenie karmienia cycusiem. BRAK MLEKA :( Już nawet kropelka nie skapnie... A jeszcze tydzień temu Adrian trochę ssał, ale wyglądało to tak Obrazek A teraz nawet nie chce się przytulić do mnie.... Bu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulus nie martw sie adi wygląda na zdrowego roslego chlopaka ( na pewno nie chorego) i pewnie zasmakowal w innym jedzonku. wiem ze to przykre ale on sam wie co dla niego najlepsze- a pewnie jak opisujesz jest zywy i ciekawy swiata wiec tyle jedzonka ciekawego przed nim :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Me Totalizator powinien oddać Ci tę szóstkę bez losowania, w końcu cel szczytny. Jak dzisiaj moja ulubienica? Jak śpi? Jak reakcja na leki?

Pinquin to świetny pomysł z tymi studentkami!!! A przez Twoją piosenkę mój łazi po domu i śpiewa ją non stop, oczywiście słowa własne :wink:

Ladyanna powrót do pracy całkiem fajny, tylko muszę się z ludźmi otzraskać :oops: Niby miałam kontakt z innymi mamami, ale w pracy to jednak innaczej.

Zoja fajowa stronka z gifami. Nie obrazisz się jak skorzystam? Obrazek

Anabela jakie macie puzzle piankowe? Bo na zdjęciu wygląda jakby pojedyncze elementy były gigantyczne

Przepraszam jeżeli kogoś pominę ale wczoraj mi posta wcieło. Pisałam go bardzo długo i pięknie się przyłożyłam żeby każdemu odpisać, a tu taka klapa.

Adeona witaj !!! Obrazek

Dziękujemy za życzenia Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czemu nie mam przy poście opcji zmień ?

Madziulka to spotkała nas ta sama przygoda Obrazek

Fifiolek Obrazek duzo zdrowia, obys się jak najszybciej pokazała na forum, bo to będzie znaczyć, że Ata ma się lepiej

Michasiu a co u Was? Auto kupione?

Pati zęby wycałowane ! Dużo zdrowia! Jak Martynka po zmianie przedszkola?

Mam w końcu czas na forum, dziadkowie jedni i drudzy wyszli po wizytach z okazji pierwszego pół roku, a Wy gdzie? Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tutaj, tu jesteśmy :wink: .

A Maja właśnie powiedziała coś co brzmiało jak I LOVE YOU!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 1780  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]