Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:58 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 1780  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Jazz dzięki :wink: a sposób na uspanie Bartka fajowy :arrow:

Pinquin masz rację - ja tez tak mam - nic tak mnie nie ładuje do życia jak robienie zakupów :wink: :lol:

Emi ja jak na razie dawałam Kini tylko jabłuszko, banana, malinki i po kawałeczku gruszki, a nawet raz odrobinkę kiwi i winogronka :wink: surowe słodnie jabłuszki dla dzieciaczka :arrow: pyyyyyyycha :lol:

nie mam z kim iść jutro na spacer............ ktoś może chętny?

Ladyanna foteczki super :arrow: szczególnie ta z butem :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwonka Tak chodzimy do dzieciecego i to chyba ta sama babka, udawala najmadrzejszai wywracala slepiami na lewo i prawo, a poza tym byla bardzo arogancka. Chyba minela sie z powolaniem,bo taki czlowiek dzieci leczyc nie powinien!!!

Trelek, Ivo, Nena No to tez dolacze do Was w tym Gizycku,bo moja babcia tam mieszka i w ogole mam tam mnostwo rodziny,choc jak na razie sie nie wybieram, bylam na wszystkich swietych

Fotki w galerii super,az zaluje,ze mnie nie bylo :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tak szybko niestety bo u tesciow na wygnaniu przebywam :lol:

nena, iwo macie pw

madziulka w poniedzialek ja chetnie pospaceruje ps. od gizycka mieszkam 45km :oops:

kmb takie zachowanie pani doktor to juz przesada,sklepac ja trza

trelek wybaczam za brak foti. to nawet lepiej bo ja malo fotogeniczna jestem

i musze usiekac bo sie tesciu pyta czy to do niego list pisze :roll: zglupiec mozna!!papatki dobrej nocki, jutro sie postaram doskoczyc do kompa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właśnie przygotowywałam się na zajęcia z włoskiego na jutro i tłumaczyłam tekst piosenki (z reklamy fiata bravo) i ... aż się popłakałam taki jest smutny. spiewa że pokona wszystkie burze i wichury, że jesteś jedyna na świecie, że cudowny jest ten lęk o ciebie, cudowne życie. I na końcu śpiewa: a ty nagle schodzisz do raju a ja chcę umrzeć z miłości... I to jest o dziecku. Normalnie poryczałam się jak bóbr :cry: ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pierwsza :)

My spanko od 20 do coś ok 24. Potem cycuś i spanko do 6. Cycuś i tylko spanko do 6:40;
madziulka ja na spacer to może jutro bym mogła, tylko jeszcze nie wiem o której.

Aniu - Iwonki, Bartusiu - Neny, Oskarku - Ewy.I, Joasiu - Natury_21 wszystkiego najlepszego z okazji mini urodzinek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

druga!!! :D :D :D :D

Wszystkim solenizantom: zdrówka, uśmiechu i rzeki mleka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

trzecia :) hihihi... ale zaraz lece z bratem do lekarza i do pracki .... ale na krotko dzis :)

zyczonka minijubilatom :)

i zdrowka chorowitkom naszym szpitalnym i nieszpitalnym :)!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja poza podium, ale i tak się pokażę :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o ja Cie...niemozliwe...CZWARTA!!!

witam,zdjatka super z wczorajszego abc,Bartek z Maja zawziecie walczyli o zabawke no i co tu ukrywac,wygral moj chlop!!!ale to pewnie takie konskie zaloty,nie wiem kto jeszcze podbija do Majeczki trelka ale moze nie miec szans przy moim Bartusiu!!!

iwonka troche Ci zazdroszcze weekendu,mi przydalby sie chociaz jeden dzien spokojny,taki leniwy i nudny...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też już jestem i znowu zajęcia z Włoskiego przygotowuję....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

uff! w końcu mam neta :D

u nas przygotowania do Chrzcin... zjedzie się cała rodzinka :D :shock:
mieszkania nie odebraliśmy- masakra! szkoda gadać

zdjęcia świetne!!!
Me, Paulus, Fifolek dużoooooooooooo zdrówka Dzieciaczkom

Jazz 4-ty ząb :shock: gratulacje!!!

Kmb mam nadzieję, że jeszcze w grudniu dołączę do Was
:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jestem łojeju zaspana jak nie wiem co. Maja nawet znośnie dzisiaj spała :D

Aniu, Joanno, Bartusiu, Oskarku - STO LAT!!!

Dziękatki wszystkim za pochwałkę zdjęć ale tak naprawdę to zasługa ślicznych maluszków i ich mam że tak ładnie wychodzą

Nawet się nie spodziewałam że tu tyle osób z okolic Giżycka nonono :shock:

Kasiulec no pewnie że Bartek Majki nikomu nie odda, wydaje mi się że to ta miniówka zadziałała.

Jazz
to Ty nie w pracy? Czy to tak przed pracą. A tak na marginesie to ja muszę się zgłosić do Me o te dobranocki na dobry sen tajemnicze :wink:

Szpaczka
my mieliśmy 3 miesiące późnienia z odbiorem, zwodzono nas z tygodnia na tydzień aż w końcu nie zdążyłam urodzić w nowym mieszkanku :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trelek z pracki klikam, szefowej nie ma to i roboty jakby mniej :wink:

Szpaczka współczuję przygotowań ale ile potem będzie radochy :lol:

Pinquin tylko już nie płacz :D Może dla odmiany przetłumaczysz Pikolo colo del antonianio, o rany jak to się pisało???

Kasiulec ale pomyśl jak będą wyglądały weekendy, na tych wyremontowanych metrach :!: Warto się przemęczyć :D

Kmb współczuję przeżyć u audiologa. Ci lekarze z dziecięcego chyba wszystcy tak mają. Nam laryngolog nie ruszając się z nad gazety stwierdził AZS :shock: i alergię, a miał sprawdzić czy nie ma skrzywionej przegrody!

Solenizantom najlepsze życzenia.[/b]

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:lol: :lol: :lol: jazz na tych metrach to sie chyba bedziemy szukac,a moj Bart to oszaleje z radosci tyle bedzie mial nowych zakamarkow!!!to teraz robi sie mala szajka klikajacych z pracy hi!hi!

trelek no chyba Bartek ma oko na krotkie spodniczki :twisted: jakos do momentu poznania Majeczki dziewczyny niewiele go interesowaly,data 9 marzec musi pozostac w rodzinie,wiec chyba nie odpuscimy!!!

u nas nocka troche kwekajaca,juz chyba przestane sie zastanawiac od czego to???ja bym wolala zeby on byl do6roku zycia szczerbaty a potem mleczaki odrazu i spokoj!!!ale coz...

kto ma ochote na piwko w czwartek za tydzien po20.00???wszycho juz ugadane,wiec kto moze ten bedzie!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu, Asiu, Bartusiu i Oskarku wszystkiego co najlepsze i moc buziaczków! Obrazek

u nas nocka spokojna na szczęście (chyba dzięki viburcol'owi), od 9 nie śpimy, a teraz.... no niestety krzyk :cry:

Emi a jakim cudem dziś by Ci się udało na spacerek ze mną wyskoczyć? przecież pisałaś o sobocie - chyba że juz jesteś to ja jestem jak najbardziej chętna :wink:

Marta co do poniedziałku to tak jak się umawiałyśmy :wink: no i pisz czy zakupki udane i czy masz płaszczyk???

Ale Was dzisiaj rano dużo!

I nawet Szpaczka się pojawiła :wink: a z tym mieszkaniem to wrrrrrrr :evil: no a po chrzcinach to obowiązkowo foteczki nam wrzuć! :lol:

idę potulić moje biedne Maleństwo Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek
Jazz no to widzę że robota wre. Można przez tel pogadać, pospać albo coś do Nas skrobnąć. Cieszę się że będziesz tutaj chociażby czasami z pracy zaglądać. Z tego co widzę nadal stanowisko 2 :lol:

Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2007 8:54 am przez trelek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trelek dalej dalej stanowisko nr numer 2, ale pokój obok Obrazek

:lol: :lol: :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jazz, tak mnie pochwaliłaś, a wieczorkiem nie nakazałam snu Bartusiowi :oops: . Mam nadzieję, że z rozpędu i tak nockę przespał :D .
u nas nocka trochę gorsza niż w szpitalu :? , ale mała nie budziła się z płaczem, krzykiem, więc jest sukces :wink:
Aniu, Asiu, Bartusiu i Oskarku - Wam Drogie Skarby dużo miłości, radości, słoneczka i pięknych chwil!
makatka, obawiam się, że babeczki w ciąży nie powinny jeść serów pleśniowych. Ani np surowego wędzonego mięska i wędlin... :cry: Sporo takich rzeczy, których sobie musiałam odmówić :evil: Może z Francji niech Ci po prostu przywiezie francuskie perfumy :lol: . Wiem że Iwonka i ja takie mamy, faceci się za nami na ulicy oglądają :lol:
Iwonka, weekend zleci jak szalony, nie zauważycsz braku ukochanych Istotek. A jakby tak, masz forumowe koleżanki :wink:
Pinqiun, możesz wkleić tekst tej piosenki z fiata? Z tego co piszesz to piękna...
szpaczka, to dużo siły na te chrzciny życzę! A z tym mieszkankiem to ech... szkoda gadać :evil:
madziulka, ucałuj Kinię i poszeptaj jej w uszko, że ciocia me ściska tę dzielną dziewczynkę...
mrówka, a ślubny próbował rozmawiać z tatą na temat opuszczenia przyciasnego już lokalu?
Florencja, jak po lekarzu? Zdolnaś do pracy? :lol:
Nena, napisz jak niania sobie radzi!
ladyanna - zdjątka przecudowne!!! :D :P :lol:
emi, to Karolek budzi się w nocy przepięknie. A jeśli minimum przybierania na wagę wyrabia, nie ma się co martwić słabym rozpracowywaniem innych składników odżywczych :wink:
Nie byłam jeszcze w Galerii, ale Was dobrze znam, więc bezczelnie napiszę: Dziewczyny, zdjęcia przepiękne!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jazz rozumiem ze po wyjściu szewfowej od razu czajnik na kawke w ruch poszedł Obrazek . U nas zawsze tak było :lol: :lol: :lol: Co za tyłeczek, :oops:

No i widzę że wasza cukie robi za renifera.... skapnie jej za to chocaż jakieś ciasteczko?

Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2007 9:13 am przez trelek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hmmm, ile osób, tyle teoriii.
http://dziecko.onet.pl/3919,6,9,piers_czy_butelka,artykul.html

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 1780  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]