MARTA to SUPER,że Lilianka raczkuje już do przodu-jeszcze raz GRATULACJE!!!
My wczoraj poszliśmy z Wiktorkiem prywatnie do Pieszakowej,bo ta wysypka zamiast znikać to się jeszcze bardziej rozeszła

Jest to najprawdopodoniej uczulenie na ten antybiotyk co go Wiki skończył przyjmować 3 listopada,a wysypka nadal jest.Przepisała maść ze sterydami"Elocom",tabletki"Famogast",które działają na żołądek i wątrobę,ale pobudzają receptory odpowiedzialne za alergię,krem specjalny"Emolium",który wspomaga leczenie maścią ze sterydami no i oczywiście mam dawać"Clemastinum".Mam nadzieje,że za parę dni po tej wysypce nie będzie już ani śladu.Muszę napisac w książeczce,że Victorek jest uczulony na antybiotyk"Amoksiklav",a jest on z grupy penicylin to także na jego pochodne
DOMISKA zamówiłam sobie przez internet"Nokię 5220"-czarno-czerwona

Wzięłam"mix"w orange,zostawiłam swój nr.Umowa na 30 miesięcy,miesięcznie 55zł w tym sporo minut do wygadania da wszystkich sieci

Zapłacę kurierowi za kom.1 zł.,ale oczywiście przy pierwszej fakturze doliczone 50 zł za aktywację-tak jak NELKA kiedyś mówiła,że za aktywację płaci się tylko w orange.A Ty tą różową"Nokię"co masz to jaki model?