Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

sylwia26564 Pozbyć się tego raczej nie pozbędziesz ale możesz troszkę zatuszować.. Ja np. codziennie używam balsamu ujędrniającego na przemian z brązującym.. I jak dla mnie wystarczy. Do tego odpowiednio dopasowany strój i na basen :) A najważniejsze żebyś sama siebie zaakceptowała, wtedy będziesz bardziej odważna :wink:

Pogoda superowa, pół dnia na powietrzu.. uwielbiam taką pogodę.. dlatego korzystamy z okazji i jutro jedziemy do Żywca.. ajpierw do znajomych a później na dłuuugi spacer po górach :wink: Już nie mogę siędoczekać :wink:

anulka81 Oj rośnie Ci pływak.. kto wie, może za kilka lat będzie o nim głośno :wink:

DANITA pewnie, trzeba korzystać z pogody póki jest.. bo nigdy nie wiadomo kiedy się popsuje :roll:

Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach w Rybniku.. kupił sobie spodnie i pasek a ja bluzeczkę.. Najwięcej znów ma Miłosz :wink: 3 pary body, koszulkę polo i sandałki.. :wink: Ale jestem zadowolona bo zakupy się udały.. Tylko szukam dla siebie bluzki a la nietoperz :roll: kimono :roll: i nic fajnego nie umiem znaleźć.. może Wy coś widziałyście :?: Na allegro jedną widziałam ale po ostatnim zakupie jakoś boję się znów ryzykować..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wlasnie z akceptacja I odwaga bedzie najgorzej. :? chyba sie szarpne I postawie basen kolo domu hehe w marzeniach oczywiscie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mamuski,

pochwale sie...:)
wczoraj bylam z martynka w katowicach na kontroli u kardiologa i dostalam zaswiadczenie WADY SERCA NIE STWIERDZONO :D :D :D

ale dzis byl upal co...masakra , jak wraclam z pracy to myslalam, ze oszaleje...powiedzialam ze do m-c musze miec nowe auto z klima !!!

jutro ide na caly dzien z martynka na dzialke, kupilam jej basenik i bedziemy grillowac , tzn obiad z grilla bedzie :)

Danita napisz potem jakie autka ma kumpel z francji jak znajdziesz czas :)

sylwia teraz avon ma taki krem opalajacy i anty cellolitowy - jednoczesnie...jak sie cialko przybrazowi troche to zawsze lepiejwyglada :)

Anulka super fotki plywaka...jak ryb a w wodzie sie chyba czuje co??

Pppa
bardzo sie ciesze, ze tak dobrze znosisz ciaze...a wiesz jak pod koniec bedzie ok to i moze szpital Cie ominie...pewno lekarz teraz tak mowi bo wie jak bylo z pierwsza ciaza ale jak z ta bedzie ok to moze sie uda :) zycze Ci tego!!!

Oliwka czemu sie nie odzywasz??na nk dalas mi komentarz, wiec wiem ze zyjesz ale chcialybysmy tu wiecej wiedziec o was ha ha ha

a spotkalam sie z kolezanka, ktorej cora 10 maja skonczyla rok i wiecie jak ona gada...powie prawie wszystko ...szok...ale znow nie chodzi...ale gada wszechno ....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello wieczorem..
A więc postanowiliśmy, że jutro o 8:00 wyruszamy w drogę ;) Najpierw nad zalew żywiecki a później troszkę u znajomych, gril i takie tam.. Zobaczymy co nam jeszcze do głowy wpadnie :wink:

MONA to najlepsza wiadomość jaką mogłaś dostać ;) Nawet nie wiesz jak się cieszę :brv: :aa:

sylwia26564 myślę, że nie jest aż tak źle jak piszesz.. Jak będzie upał to nie będziesz zwracać uwagi na cellulit tylko będziesz szaleć w wodzie :wink:

A więc życze miłej soboty.. Odezwę się jak wrócimy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewelinarda udanego wypadu życzę! Pogoda będzie rewelacyjna a to duży plus.

mona jak dobrze, że Bozia teraz ochroniła serduszko Twojej córeczce i wszystko jest w porządku. U mnie było tak samo z Pati - gadała jak najęta, a chodzić zaczęła sama mając dopiero 16 miesięcy.
Jak już będziemy mieli autko i ten kumpel spisze się na medal, to dam Ci napewno namiary.

a to moje córeczki dzisiaj:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Danita piekne masz coreczki. Juz sie nie moge doczekac kiedy moja Kalinka bedzie tak duza...pewnie szybko to zleci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[URL=http://imageshack.us][I

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze zle skopiowalo mi sie zdjecie :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

a tak właśnie mój maluch się puszcza i łazikuje powolutku:)
Obrazek

tu dzisiaj w mini zoo u nas Bukowie:)
Obrazek

DANITA
Milenka to już wielka dziewczynka. Na ostatnim spotkaniu to była jeszcze dzisia, aż niemożliwe jak się zmieniła. Ogromnie chciałabym ją zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mona gratulacje z powodu zdrowego serduszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rewelacja!!! Ja jadę 13. 06 do Zabrza i spędza mi to sen z powiek, bo mój mały jest ogromnym wiercipiętą i nie wiem, czy sobie da zrobić Echo i EKG. Jak sobie nie da to wizyta w szpitalu nas czeka, bo tak właśnie robią. Natali z naszego forum, która ma synusia chorego na serduszko, to już po ukończeniu 4 m-ca miał odstawione leki, a teraz okazało się, że coś jest nie tak i ma skierowanie na 21.07 do kliniki. Grozi im cewnikowanie serca. Ja już się za nią denerwuję!!!! Nie wiem jak przeżyję tego 13!!! Jeszcze taka data!!!

Ewelinarda odezwij się po wycieczce, bo jestem ciekawa jak Miłoszek zniósł spacerki po górach. Dzisiaj był taki upał, że masakra.

Spotkanie klasowe udało się SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Zjawił się nasz wychowawca. Było rewelacyjnie i dużo się stawiło dziewczyn. Cieszę się, że się wzięłam za organizację:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona 16 Kacperek cudownie wygląda w tej chuście. Taki duży już i ma boskie błękitne oczęta. Ja też chcę się już spotkać. Jak tylko będziemy mieli już auto, to musimy zorganizować kolejne spotkanie i przywitać w naszym gronie osobiście malutką i najmłodszą Zuzię Anitki.
Dla mnie 13-tego to zawsze był szczęśliwy dzień i dla Was też będzie. Serduszko napewno dobrze się spisuje.
Koniecznie wklej foty ze spotkania klasowego - chociażby jedną , bo napewno cudownie wyglądałaś.

sylwia26564 jak się już ma pociechę , to nawet się nie obejrzysz, jak czas szybko leci. Niedawno wszystkie zaciążone byliśmy, a już kilka roczków obchodziliśmy ( Dominika od majówki i Martynki mony). Sama nie mogę uwierzyć, że jeszcze niedawno brzuszek miałam, a już Milena za dwa dni 8 miesięcy skończy!!!!

:arrow: a my dzisiaj w domku byliśmy, bo odprawialiśmy urodzinki Pati dla dzieci . Jej najukochańsza przyjaciółka była na wczasach w Egipcie i dopiero w czwartek wrócili. W sumie piątka dzieci, ale fajnie się bawili.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny, pięknie zdjęcia!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAM,
My już po wycieczce, wróciliśmy wczoraj po 21. Fajnie było.. Posiedzieliśmy sobie nad zalewem, cisza, spokój, dziei się wybawiły :wink: Niestety nie pochodziliśmy po górach bo pogoda nas nastraszyła.. zaczęło grzmieć i baliśmy się, że nas złapie burza :roll: Ale za to napiliśmy się soczku na rynku, pospacerowaliśmy i na końcu pojechaliśmy do znajomych na grila :wink:

No to teraz kilka fotek:

Z Miłoszem
Obrazek

Chłopaki
Obrazek

A tu DUŻE dzieci ;)
Obrazek

I OCZYWIŚCIE NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NASZYCH DZIECIACZKÓW :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Coś mi się porobiło i musiałam na dwa razy wklejać :oops:

Obrazek

Szwagierka z synem
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziś Święto Naszych Najukochańszych na Świecie Dzieciaczków
Życzymy Wam:

Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki...

ObrazekObrazekObrazek

:arrow: dzieci już śpią, wymęczone boską pogodą. Dorzucę ode mnie jeszcze dwie foteczki:

Obrazek

Obrazek

zicherka a jak się czujesz??? Ta rana, co myślałaś, że to hemoroidy - zagojona ?

ewelinarda świetne zdjęcia - i małych i dużych chłopaków :wink: Super, że wyjazd udany .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej:)

ale fajnie jest rozpieszczac dzieciaczki:)

Danita: bylam u proktologa, dostalam masci i ziola i pomoglo:) dziekuje ze pytasz:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zicherka pamiętam, że byłaśv u tego lekarza, ale właśnie zastanawiałam się, czy ten problem masz już z głowy. Cieszę się, że jest już ok.

:arrow: a mój mąż ma dzisiaj i jutro wolne, bo pomaga rodzicom przy remoncie . Rano, zanim pojechał, napompował Patrysi basen, bo go od dobrych kilku dni męczyła. Milenka śpi, a Pati chlupie się na balkonie ( na szczęście spokojnie, bo wie, że nie można chlapać). Po obiadku pójdziemy na spacerek, bo teraz jest bardzo ostre te słońce

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam was :D

wszystkie dzieciaczki są śliczne i już takie duże :D jejku jak ten czas leci :shock:
my też kożystamy z pogody ile się da i oby się utrzymała jak najdłużej :D
trochę Kuby :D
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/977d1399350644f5.html]Obrazek[/URL]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pati szczęśliwa, bo wreszcie pojechała na swój ukochany basen Ruda - siostra jechała z chłopakiem i ją zabrali. Ona uwielbia tam jeździć i dzisiaj zaliczy pierwszą wizytę w tym roku.

pppa5 śliczne zdjęcia. Kubuś już taki duży i jakie ma długie włoski !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cudna pogoda

Za nami bardzo inensywny weekned :P :P

W sobote byliśmy na Gwarusiu na festynie-cały dzień na świeżym powietrzu-super się imprezka udała a o 20stej jeszcze zaliczylismy grilla u kuzynki..ale juznie dałam rady nic w siebie wrzucić :wink:

W niedziele przyjechała chrzestna z mężem-Bartek odebrał kolejne prezenty a potem obiadek wspólny,zabawy i spacer,lody. :lol:

ppp5- Bartek ma identyczny basen-uwielbia się pluskać na balkonie.Na szczęście nie mam problemu bo mieszkam na wysokim parterze i nikomu to nie przeszkadza :wink:

mona- to prawda Bartek w wodzie czuje się jak ryba :lol:

Danita- śliczne urodzinkowe fotki.Kurcze widać że Pati jest w 7 niebie u dziadków w tym domku-rewelacja :lol:

Iwona- Kacperek jest niesamowity z tym chodzeniem :wink: Możesz być z niego dumna,Pewnie wszyscy w szoku hahah

Ewelinarda- no tak wypoczęliście w Żywcu a my w Suszcu :wink:

fotki z ostatnich dni

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

miłego dnia

dopisano

Danusia-
superek że Pati miała z kim pojechac.Ja to lata juz tam nie byłam.W sumie nie ma nigdzie porządnego basenu i chyba i nam będzie dane tam jeździc w weekendy hmmm szkoda że to aż taka wyprawa dla nas :wink: nie wspomnę o korkach :evil:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]