Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 4:27 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

maddie wklejaj zdjęcie włosów bo umrę z ciekawości.

Ja chciałam dzisiaj się zapisać do fryzjera do Trendy, ale wszystko zajęte. Wcisnęły mnie na 9.30, ale teściowa do małego nie może przyjść więc klops :( a ja mam siwe odrosty!!! - spotkanie klasowe w piątek :( Modlę się żeby tej teściowej coś się udało wykombinować, bo mnie trafi!!!

Ja też będę zamawiała tą koszulkę dla Kacpra, chcę zieloną, bo męża też namawiam żeby sobie zielona kupił:) Rozmiar muszę mieć 86, bo teraz te body z tego rozmiaru ma w sam raz.
Powiedz mi, oni te zdjęcia jakoś obrabiają np. że nie widać tła albo coś takiego (bo też takie widziałam na allegro)? Pytam, bo ja mam ładne zdjęcia, ale tło do niczego, np. w sypialni na łóżku a wkoło bałagan:)

Dzisiaj miałam z mężem randkę na poprawienie mi humoru, bo ostatnio deprechę miałam!!! Obiad w Bonsai, potem lody na mieście, potem piwo w Warce:) w międzyczasie solarium odwiedziłam i już jest super!!! :):) Teraz mąż poszedł na mecz do kolegi. Musi chłopina od nas też dychnąć, bo ja ostatnio byłam nie do wytrzymania;)

GRATULACJE DLA CHODZĄCEGO KAROLKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina Mikołaj fajnie sobie waży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelinarda Miłoszek to ma wagę jak mój Kacper :) (jak mial tyle m-cy co Miłosz).

KACPER WAŻY 10 700

Obrazek

a to w nowym wózku (miałam kiedyś wkleić i zapomniałam)
Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony śr maja 21, 2008 7:59 pm przez IWONA 16, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

IWONKO, no oni piszę, że najlepsze do zaproszeń są zdjęcia z plenerku, a oni ich nie obrabiają, ale łączą go z resztą zaproszenia-po bokach jakby rozmyte.....
Ale mąż Ci zafundował fajny dzień....a mój....jak do niego zadzwoniłam z pytaniem czy umiałby mi kupić coś do picia,to mi powiedział,że mam herbatę, kawę.... (był grać w piłkę, a teraz do Warki na mecz szedł)...ot takiego mam męża....
Ja chyba też zamówię jeszcze jedną większą,bo ta to chyba do 2 tygodni będzie na bank za mała....
świetne fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kacpuś jest boski!
to zapraszam do nas do fryzjera....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KAROLINA, ALEXANDRA ja od pierwszego dnia do dzisiaj karmię w kapurkach bo Miłosz nie umiał złapać cyca a położne za bardzo mi nie pomagały i uwierzcie, to wcale nie jest męczące i z czasem byście się przyzwycziły.. I wcale nie jest trudne :!: Trzeba tylko pamiętać żeby go mieć ze sobą :wink:

A tu Miłosz w swoim nowym wózku..
Obrazek
Tu przed chwilką wcinając kolację :)
Obrazek
I próbujący ściągnąć husteczkę z głowy.. Ależ się wytargał za włosy :roll:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewelinarda, boskkkkkkkkkkkkkkko Miłosz wygląda!
Dziewczyny....ja nie wiem jak ja mam podawać jedzenie Karolowi by chciał jeść...wszystkie kawałki za duże....a jedynie co lubi to zupki krem....i masło....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jasna cholera, tyle miałam napisane i przypadkiem wykasowałam - normalnie wściec się można. A więc produkuję się od początku

GRATULACJE DLA KAROLKA. TERAZ TO JUŻ NA MAKSA SAMODZIELNY.

maddie fe już masz przedłużone?? Ależ mnie ciekawość zżera, jak wyglądasz. Wklejaj fotkę jak najprędzej. A Ty jesteś zadowolona??
Twój mąż jest jaki jest, ale i tak go kochasz nad życie i byś nie wymieniła. Jakby Ci się tak nagle na ideał zamienił, to jeszcze by Tobie się odwidziało haha.
Nie wiedziałam, że Karolek taki wybredny z jedzonkiem. A dajesz mu flipsy albo jakiesz biszkopty - dawaj jak najczęściej, żeby odruch gryzienia wyćwiczyć. Te zupki krem to wiadomo bez wysiłku - tylko łyka i tak mu wygodniej.

sylwia26564 lekarze czasami przesadzają z tą wagą. Najważniejsze, że przybiera , jest grzeczna i spokojna. Nie jestem lekarzem, ale nie zalecałabym dokarmiania. Po prostu częściej przystawiaj do piersi. Wtedy i mleka więcej będzie :wink:

ewelinarda fotki super, ale tak dziwnie się przyzwyczaić do fotek Miłoszka w krótkich włoskach. Bardzo radosny tutaj jest, to już lepiej się czuje??

kate 13 daj znać, co z piątkiem :wink:

iwona 16 Ty a siwe włosy - nie przesadzaj, pewnie światło dziwnie padało a Ty zaraz przejęta. Napewno uda Ci się dobrze wykombinować i zaliczysz Trendy i będziesz przepiękna na spotkaniu klasowym.
Zazdroszczę tej randki. My ostatnio tacy zalatani, że na nic czasu nie ma. Jak się skończy maj to się skończą imprezki i wtedy będzie więcej luzu. Mam już Lejdis ściągnięte od prawie dwóch tygodni i nie mam kiedy obejrzeć.
Fotki Kacperka przepiękne - ja to bym mogła na niego godzinami patrzeć. A Bartek jaki duży już!!!

karolina 75 gratuluję tego karmienia. To naprawdę godne podziwu, bo wiele kobiet, jak nie daje rady z piersią, to olewa odciąganie , bo to za dużo zachodu i przechodzą na modyfikowane.
Masz rację, pokarmu naturalnego nic nie zastąpi. Co innego nie móc z przyczyn niezależnych od kobiety ( jak np. iwona i Kacperka operacja), a co innego z lenistwa.

Alexandra w pierwszych dniach na jedno karmienie na bank chyba powinno wystarczyć ze 100ml. Ściągnij tyle i patrz , ile wypije - łatwo to policzyć, bo każda butelka ma miarkę. Ty jako matka sama naturalnie dojdziesz do wszystkiego. Może nie od razu, ale napewno.

:arrow: ja dzisiaj wymęczona na maksa. Sprzątałam całe mieszkanko na picuś glacuś, bo jutro u nas wielka impreza - urodzinki Pati. Stół rozłożony, balony i serpentyny powieszone. Tort kupiłam jednak tradycyjny - taki , jak Mili miała na chrzciny, bo był przepyszny, tylko oczywiście z napisami Patrycja 5 lat. Teściowa mi upiekła dwa ciasta. Jutro tylko przygotować sobie wszystko ( zimną płytę i sałatki, no i zapiekankę) - ale to mi też mąż pomoże, także raz dwa się wyrobimy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej laski,

ja tak na szybciora bo prasuje i pakuej sie bo jutro rano wyjazd....

PATI KOCHANA STO LATEK NA TE JUTRZEJSZE URODZINKI OD CIOCI MONIKI I MARTYNKI

Maddie ucaluj Karolka i gratki na te chodzenie!!!

fotki wszytskich dzieciaczkow przesłodkie....

odezwie sie po przyjezdzie....trzymcie kciuki zeby pogoda sie zmienila na sloneczna wkoncu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aleksandra, Karolnia super, ze dajecie rady karmić swoje pociechy piersią- ja też próbowałam butlę z modyfikowanym dawac , ale cwaniak jeden wie chyba, co jest najlepsze....i nadal karmię piersią

Danita ale impreza się zapowiada- w końcu Pati jutro kończy 5 lat!

maddie-fe wklej fotkę w nowej fryzurze, ja jeszcze na zywca nie widziałam przedłużanych włosków

iwona znam ten ból z siwkami...
ewa a Ty tego Zappa sprzedałaś?coneco też fajny wózek ja też mam

z bratem dwa diobołki :twisted: :twisted: a raczej myszki....
Obrazek

Wiktorek pałaszuje pierwszego w życiu flipsa kukurydzianego
Obrazek

siedzi sobie :wink:
Obrazek

i link do filmiku http://www.bobasy.pl/wiktoreksz,11940,film.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabik masz bardzooo przystojnych chłopaków. A Wiktor jaki duży - niedawno na spotkaniu takie maleństwo, minęły dwa miesiące i nie do poznania.

Filmik rewelacja - ależ on się śmieje i piszczy w głos z radości. A ten pierwszy ze szpitala - to ja byłam dokładnie na tym samym pokoju.

mona ponoć jutro ma już o wiele mniej padać - tak na pocieszenie. Dziękuję ślicznie za życzonka dla Pati. Teraz już śpi, ale napewno jutro jej przeczytam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabik :shock: :arrow:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ło matko :!: padłam ze śmiechu :lol2:
ten filmik mnie rozwalił :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
dziewczyny obiecuję, że jak będzie kto miał mi zrobić zdjęcie to zaraz Wam poślę....
Gabik, świetne to Twoje diobołko-myszki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...
moc gorących zyczeń urodzinowych dla Patrycji,

życzy Wiktorek z mamą

ten filmik to jeden z wielu, pozostałe nie na daja się do publikacji :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Specjalnie dla Patrycji:

Obrazek

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik
Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
życzy Mikołaj z mamusią:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

100 lat dla Patrycji !

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

100 lat dla Patrycji:) 5 lat to juz pannica:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wszystko gotowe i czekamy na gości - imprezka rozpoczyna się o 16-tej.
Przed chwilą siedziała tutaj ze mną Patrycja i czytałam jej Wasze życzenia - bardzo jej się podobają wszystkie kolorowe ozdoby. Dziękuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja bym chciala kolorowe dac, ale nie umiem....
zyczenia za to szczere :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PATI

Obrazek

Rośnij duża, dzielna, zdrowa.
W 100% procentach odlotowa:)

Dużo buziaków z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję jeszcze raz za życzenia

zicherka ależ nie tylko obrazki ważne, najważniejsze właśnie szczere życzonka. Ona jak zaczarowana wszystkiego słuchała.

Goście poszli ok. 21, Milenka już spała ( wykąpałam ją jeszcze przy nich). My już mamy wszystko fajniusio wysprzątane - naczynia pomyte, stół i krzesła złożone i pochowane, nawet panele przemyłam, bo pełno okruszków

to fotki z dzisiejszej imprezki urodzinowej Patrycji ( 17 osób)

Pati z moją najmłodszą siostrą Małgosią i jej chłopakiem Sebastianem - dostała od nich swoje upragnione bohaterki z bajek Barbie
Obrazek

a tutaj moja druga młodsza siostra Jola z chłopakiem Piotrkiem i od nich piękne czerwone balony 5szt na 5 lat
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wielkie sprzątanie
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DANITA fajnie, że imprezka się udała, widać że Pati zadowlona :wink:

A my wczoraj pojechaliśmy na spacer do Pszczyny.. a później w gości do męża brata..

A to kilka świeżych fotek :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]