Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:46 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Anula, a ty robiłas test zwykłym domowym czy robiłas badanie krwi? Wg twojego licznika dzisiaj miałas robić ;) jestem bardzo ciekawa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gabunia pisz do nas kochana, to że doświadczyłaś takiej paskundej sytuacji nie znaczy że nie chcemy wiedzieć co u Ciebie kochana. Ja też miałam zabieg w wojewódzkim. Rano przyszłam na 9 godz a o 18 czy 19 godz wypisali mnie do domciu. Płakałam przed i po zabiegu, ale najważniejsze że był przy mnie mój mężulek, to dzięki niemu, jego ciągłej obecności przy mnie jakoś to wszystko przetrfałam. Nie zagłebiaj się zabardzo w wątek poronienia bo będziesz dużo płakać a trzeba jak najszybciej dojść do siebie, choć każdy ma swoje tempo... Wiesz... czas szybko mija nawet nie wiemy kiedy, no i troche podleczy rane. Będzie dobrze kochana , no bo przecież musi być :!: Pisz tu do nas bo przecież bielszczanki muszą się trzymać razem :lol:

Monika:) robiłam teścik domowy, kupiłam w aptece w sobote i sobie tak leżał ale już nie mogłam czekać dłużej byłam ciekawa. Powiedziałam babeczce w aptece żeby mi dała najczulszy jaki jest, no i dała mi bobotest strumieniowy co niby wykrywa 2-3 dniową ciąże :shock: no i wyszedł pozytywnie :D nie ide na test krwi bo czekam na @ to będzie mój teścik :wink: test przeciez zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @. Aha no i mam pytanko: powiedzcie mi bo @ miałam ostatnio 3 listopada no i wychodzi na to że jestem w ciąży 3 tyg i 5 dni tzn dziś jest 5 dzień ale suwaczek mi pokazuje 4 dni to jak on to liczy? skonczone juz dni czy jak? chyba ze cosik mu sie pomylilo :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

te sowaczki sa wogole jakies dziwne i jakos dziwnie pokazuja wiec sie kilkoma dniami nie przejmuj...

eliza slub mam w mikuszowicach slaskich w cyganskim lesie, bo to moja parafia, a wesele mamy w hotelu magura, wszystko w drugi dzien swiat :]

strasznie wszystko bedzie na dziko bo jestem w polsce tylko od 14 do 28 grudnia...

ledwo sie pobierzemy i wylatujemy spowrotem do irlandii...eh... ale my jestesmy zadowoleni :] tyle ze rodzinka sie nami nie nacieszy :]

a z jakiej jestes czesci bielska?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o boze wlasnie sie kaplam ze to jzu za rowne 4 tyg sie pobieramy... matko ale to zlecialo :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sorki eliza ze znowu pytalam skad jestes juz sobie doczytla :]

tak sobie mysle ze fajnie by bylo jakby jeszcze jakas bielszczanka sie tu zaplatala bo im wiecej tym razniej :]

choc znowu jak za duzo to zaczniemy sie gubic a tak mozna sie fajnie zgrac i pospotykac w bb :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika gdzie się robi takie piękne napisy? Proszę o dokładną instrukcję (jeśli mogę oczywiście), bo ja to jestem zielona w tych sprawach :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jusiach - mieszkałam na Karpackim. A Wy skąd jesteście dokładnie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jestem z cyganskiego lasu, mikuszowice slaskie....mam nadzieje ze kojarzycie ta czesc bb :]

a ile macie latek??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eliza1 pisze:
Monika gdzie się robi takie piękne napisy? Proszę o dokładną instrukcję (jeśli mogę oczywiście), bo ja to jestem zielona w tych sprawach :oops:

Eliza najedź sobie kursorem na Aleksander i otworzy ci sie stronka na której można tworzyc takie cudeńka. Jak już cos sobie wybierzesz/napisz to pojawi się link który musisz wkleić w swoim podpisie. I tyle :)

Anula to był naprawdę czuły tescik, że tak szybko ci wykrył :) Ja robiłam dwa dni po spodziewanej @ i druga kreseczka była baaaaardzo niewyraźna. Nawet pytałam co chwila męża czy ona faktycznie tam jest bo miałam wątpliwości ;) Bardzo się cieszę z Tobą. W ogóle z tego co czytałam to poczęcie jest niesamowitym cudem bo trafić i zapłodnic jajeczko to jest niesamowity i ekstremalny wyczyn ;) Cieszmy się, że jestesmy szcęsciarami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eliza1 ale zdradź gdzie teraz mieszkasz :wink: Pochodzisz z Karpackiego a zamieszkujesz....jaki teren? :wink:

Monika:) wiesz no teraz mi wykrył ale w poprzedniej ciąży też chyba ze 3 albo 4 dni byłam po spodziewanej @ a i tak miałam strasznie bladą kreseczke, tak bladą że sama nie byłam dalej pewna czy jestem rzeczywiście w ciąży :lol: Musiałam powtórzyć po następnych kilku dniach.

Jusiah no jasne że kojarzymy cygański las 8) Mam 25 latek :D

No to dziewczynki kiedy zlocik?? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika dzięki za instrukcję. Zobaczymy, czy mi się udało. Szkoda, że nie można pisać polskich liter :cry:
Ja mieszkam teraz u męża w Starej Wsi, 15 km od Bielska.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich brzuszki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A buuuu. Nie udało się :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moze jakis zlocik przed swietami? jakby co to jestem w polsce od 14 do 27 grudnia... ;]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eliza - chyba będziesz musiała usunąć jeden suwaczek, żeby sie zmieścic w podpisie. Ale nie jestem do końca pewna, bo robiłam to dawno :( Ale pamietam, że było to metodą prób i błedów więć próbuj dalej :)

Dziewczynki a może wy wiecie gdzie sie tak paliło tej nocy w okolicach Wapienicy lub dalej na jaworze , że pół miasta zbudziła syrena strażacka ;) Jestem ciekawa bo akcja była niezła...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NO CO TY PISZESZ? POZAR BYL W BB?? UU... A GDZIE DKLADNIE??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No własnie nie wiem i miałam nadzieję, że któraś z was wie cos o tym pożarze.

Ale w BB dzisiaj beznadziejnie. Mgła, mżawka - depresyjnie!!! Nienawidze takiej pogody i najchętniej to zaszyłabym się w domku. Wciąż mam ochote na słodkie a waga nieubłagalnie rośnie - tylko że za szybko i to mnie tez dołuje :( Oj dobrze że już jutro piatek!!!

Juz nie moge sie doczekać swiąt bo wtedy jakos tak humor mi wraca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika właśnie o wadzie i słodkościach pisałam przed chwilą na innym forum. My ochrzciłyśmy się jako hipopotamy i nosorożce, bo powoli sie do nich upadabniamy, więc nic się nie martw-nie jesteś sama :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chciałam napisać o wadze :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eliza - ja jestem zła na siebie bo waże juz 9 kg wiecej!!! A wczoraj kolezanka serio/nieserio zapytała czy na pewno nie będe miec blixniaków buuuuuuu. A chciałam przytyc tylko z 10-12 kg bo mialam lekka nadwagę (patrz zapas energetyczny) i chciałam aby zeszło to ze mnie wraz z mlekiem ;) BUUUUUUU a dzisiaj jednak kolezanka w pracy robi przyjecie na odchodne a druga basia robi imieniny. Ciasta wygladaja bajera......Buuuuu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika będziemy potem razem chudnąć!!! Nie martw się! Mnie też koleżanka wczoraj "poczęstowała" komplementem, że mi piersi wiszą! Ale było miło :evil:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]