Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Nie ma ci to nie ma kto pisac!!!
gdzie to sie podziewalas? przeciez sa wakacje!!
Sylwia a jak Zuzia, napisz nam jej nowe poczynania?

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tu codziennie zaglądam i chyba tylko ja. Od dziś wreszcie mam wakacje, bo właśnie dziś była ostatnia konferencja. Teraz luz i planowanie wyjazdu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no wiesz ja tez zagladam codziennie ale jak widze ze pusto to zmykam. Gdzie wyjezdzasz? a tak w ogole to dzie pracujesz?

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pracuję w gimnazjum. A wyjeżdżam głównie na Słowację, chociaż kilka dni spędzimy w okolicach Bochnii. Już mam miejsca w 2 miejscowościach zarezerwowane. A Ty co planujesz na wakacje? A w ogóle to spotkałąś się już z kimś z tego wątku?
Lecę coś na obiad zrobić, ale nie mam narazie koncepcji.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ze wzgedu na to ze Pawel jest maly a ja len i nie che mi sie zbytnio męczyc to jedziemy na 2 tyg. do Mesznej kilka dni w zywcu no i okolice pozwiedzac... na tym koniec achhh napewno bedziemy co tydzien na pogorii na zaglowkach i to koniec wycieczki!! tez mam plan w lipcu skoczyc na 2-3 dni na slowacje. Nie spotkalam sie z nikim z tego watku wlasciwie to z tego forum... ale fajnie by bylo sie kiedys gdzies zgadac!!!

ochhh kochana praca w gimnazjum z mlodzieza to chyba ciezko masz? tak mnie sie wydaje sadzac po tym jaka ja bylam a tym bnbardziej jak to teraz mlodziez sie zachowuje\!!!

jak wyszedl obiad?

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!
Wiem, że ostatnio się nie odzywałam, ale moja Zuzia zajmuje mi sporo czasu. Co prawda jest bardzo grzeczna i kochana ale mimo wszystko z oczu za długo jej spuściś nie mogę, a że mąz non stop ostatnio w pracy....
Czytałam Wasze wcześniejsze posty i muszę przyznać, że zazdroszczę Wam tych planów na wakacje :cry: ja niestety nigdzie w tym roku sie nie wybiorę-Zuza nie ma jeszcze nawet 3m-cy i boję sie z nią na dłużej gdzies wyjeżdzać zatem siedzimy w domu :x trudno, za rok sobie odbijemy!
Ponadto nic nowego -siedze w tej Porębie i szału dostaję a myslałam że nie będzie tutaj gorzej niż w Łazach-jak ja się myliłam!! Iva-pozdrowienia tutaj dla Ciebie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sylwia, gdzie w łazach mieszkalas? no i szkoda ze juz cie tu nie ma bo bysmy mogly smignąc razem z dziecmi na spacer. Bardzo bym chciala zobaczyc Zuzie i nadal czekam na zdjecea
mysle ze jesli mala jest grzeczna to wakacje z takim maluchem to przyjemnosc, wybierzcie sie gdzies!!! pozniej jak juz chodzi to dopiero utrapienie! wiec sie zastanowcie maluchy dobrze znosza podroze nawet lepiej jak my starcy!!!! ja chcialam jechac nad morze ale... ja jestem len i lubie spac wiec podroz noca na razie nie dla mnie
pozdrawiam

kobiety moze bysmy sie zgadaly gdzies w Zawierciu?

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iva1978 ja byłam w Kotowicach w zeszłym roku (Daniel miał pół roku), ale tak tylko na 3 dni, żeby zobaczyć jak to będzie i było ok. W sumie to mogliśmy gdzieś dalej i na dłużej też jechać, ale się bałam.
Co do uczniów to masz rację, że teraz to jest dużo gorzej. Jak ja chodziłam do szkoły to w ogóle nie było do pomyślenia to co oni teraz robią i jak się zachowują.
Obiad o dziwo mi wyszedł. O dziwo dlatego, że robiłam żeberka i sos i w sumie to zawsze sos zepsuję, a tym razem wyszedł dobry. Na dziś jeszcze zostało.

Sylwia i Bartek Zuzia nie ma 3 miesięcy i już tyle czasu Ci zajmuje? Ja wtedy to miałam dużo czasu wolnego. Dopiero jak Daniel skończył 3 miesiące to się czas wolny zaczął kurczyć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iva1978 pisze:
kobiety moze bysmy sie zgadaly gdzies w Zawierciu?

Jestem jak najbardziej za :D

I witam po dłuższej nieobecności na naszym wątku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A jutro w Z-ciu odpust.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hekkate - Zuzia zajmuje mi dużo czasu ponieważ ona juz bardzo mało śpi za dnia i muszę sie nią zajmować bo to mała "księżniczka" jest i non stop trzeba z nią byś a najlepiej to nosić na rączkach:(( czasem to już mi ręcę odpadaja ale nie potrafie jej odmówić zwłaszcza że już tak ślicznie sie usmiecha do nas i śmiać sie zaczyna....cudowna sprawa.

Co do tych wakacji to musze pomyśleć ale jakoś przekonania nie mam-wciąż się boję że Zuza jest jeszcze taka malutka.

Iva - ja też żałuję, że już w Łazach nie mieszkam, zostawiłam tam wszystkich znajomych a tutaj nikogo nie znam....tym bardziej z małym dzieckiem, co prawda w łazach znajomi też bez dzieci no ale byłabyś Ty?? a tak smutno :cry: zdjęcia wkleję -obiecuję.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeśli mowa o wakacjach to: my byliśmy z Maksem nad morzem i w górach w zeszłym roku, miał wtedy 3 i 4 miesiące. Nad morzem nie trafiliśmy na pogodę, fatalnie, całymi dniami siedzieliśmy w hotelu, nad samym morzem silnie wiało. Gdyby nie odległość, zebralibyśmy się do domu :roll: Nie polecam jazdy w dzień, to była katastrofa, upał, korki, Maks całą drogę był na rękach, w foteliku darł się okropnie. Myślę (teraz), że dla takiego maluszka to ogromny stres, podróż, zmiana klimatu, miejsca pobytu, drugi raz nad morze już bym się nie wybrała. Natomiast miesiąc później w górach było super. Przede wszystkim blisko, podróż zajęła nam tylko 2 godziny. Fakt, że mieliśmy pogodę, ale było gdzie spacerować, nie tylko deptak i plaża :?
Dziewczyny, co z tym spotkaniem :?: Zdecydujmy gdzie i kiedy. Ja chodzę codziennie do parku, jest tam plac zabaw, fakt, że trochę brudny, ale przy parku jest knajpka, wysypali tam żółty piach, jest trampolina i zjeżdżalnia, placyk jest ogrodzony, dzieciaki mogą się pobawić a my pogadać przy piwku :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no w koncu jakas sensowna propozycja... ja sie pisze mowcie tylko kiedy i gdzie!!!!!

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My możemy zawsze i wszędzie :) Proponuję te knajpkę, nazywa się exclusive chyba, że macie inne ciekawe pomysły.
Mam pytanko: czy któraś z Was chodzi na basen w Łazach? Ja byłam z synkiem 2 razy, ale samej to troszkę nudno, może któraś z Was się wybiera?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylwia i Bartek uważaj, uważaj, bo potem oduczyć noszenia na rękach wcale łatwo może nie być.
Z 3 miesięcznym bobasem bałabym się jechać gdzieś na wakacje, ale sądząc po doświadczeniach olmeca nie musi być źle. W sierpniu Zuzia będzie miała 5 miesięcy to już całkiem duża pannica będzie. :)

olmeca o jakim parku piszesz? Ja za bardzo się nie znam. Kojarzę takie skwerko-parki na przeciwko przychodni na Powstańców i Bocianówkę.
Co do basenu to się nad tym zastanawiałam. A jest tam specjalny basenik dla takich maluchów z wodą ozonowaną?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heloł

ja mam kawaleczek drogi na basen ale przyznam szczerze nie bylam jeszcze, tak sie zbieram i dojsc nie moge...

Olmeca, nazwe kojaze ale nie bardzo wiem gdzie to jest,jesli tylko bedziemy wszystkie czasowe to ja sie dowiem gdzie i bede!!!!
no a na basaen to ok, moge sie wybrac jak tylko bedziesz sie wybierac daj znac to i ja pojde

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam i ja :D

Doczytałam o spotkanku, TEŻ SIĘ PISZE :wink:

Exclusive to dobry pomysł, Iva to jest obok Tivoli w z drugiej strony USC :wink:

Co do wakacji, to my byliśmy w ub roku nad morzem, Gaja miała 4,5 m-ca. Droga była spoko, jechaliśmy nocą więc Mała spała całą drogę, ale nad morzem fatalnie. Tak jak Olmeca nie trafiłam na pogodę.
W tym roku polskie morze zostało zbojkotowane, 1. pogoda, 2. 12 h jazdy :wink:

Dziewczynki to kiedy, bo my jesteśmy czasowe :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hekkate jest specjalny basenik dla małych dzieci, ale jest tam zwykła chlorowana woda. Jak już wspomniałam, byliśmy tam 2 razy i nic Maksowi nie było. Na basenie nie było żadnych ludzi (byliśmy ok. godz. 10), była tylko jedna mama z synkiem. Kiedyś byliśmy w Nemo w Dąbrowie, jak dla mnie za dużo ludzi, za głośno i nie podoba mi się to, że szatnie łączone :roll:
My się chyba wybierzemy w tym tygodniu, a na zachęte wkleję Wam fotki :)

Tu w brodziku, z tyłu widac basenik dla starszych dzieci (duży, pływacki jest obok)
Obrazek

Tu w jaccuzi :)

Obrazek
Obrazek

Ja też czasowa, dopasujemy się do Was :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

łooooo jak fajnie normalnie poczulam ta wode........ moj syn starszy wlasnie poszedl na basen to powie mi co i jak bo nawet pampersow nie mam do wody i nie wiem czy na basenie mozna kupic bo jak w zwyklym malego wezme to mi utonie z ciezarem hehehehee

i jak widze kolo mozna miec i super ze bez czepkow bo to jakis komunistyczny nakaz byl!!!!!!!! to dawajcie termin kiedy sie widzimy i moze na basen tez sie zgadamy z dziecmi

PAWEŁ 20.11.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czepków nie trzeba, ale pieluszki są obowiązkowe. A można zabrać wszystko, my mieliśmy koło i wszelkie pierdółki :)

Negra a Wy wybieracie się na basen?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]