Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:43 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 854 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

hej!!dziekeza mile powitanie. Ja pochodze z Zabrza, moj maz z jaworzna. teraz musielismy sie na 2 lata przeniesc do Janowa lubelskiego... nie chce nawet tego komentowac.... oboje odliczamy dni do powrotu na slask...
co do mnie to ja mam 31 lat, mam na imie Dominika, jestem mamusią bardzo przejmującą sie rolą :lol: :wink:
syn Szymon 1.11 skonczyl 2 lata, od 6miesiecy jest bezpampersowym wolającym o swoich potzrebach bohaterem! 8)
oczywiscie teraz ma etap gadania wiec powoli kompletuje slownik co jest czym hihi.
Szymon uwielbia noddyego, tomka i przyjaciół, domisie i minimini. doszlo do tego ze w pokoju na scianie ma juz plakaty ze swoimi idolami....cale szczescie ze to jeszcze nie hanna montanna
hahahhahahahah
co by tu jeszcze... bardzo dziekuje DOTKA 28 za mile slowa. rzeczywiscie bardzo potrzebuje towarzystwa normalnych am z ktorymi moglabym sie zaprzyjaznic wymieniac doswiadczeniami lub po prostu poplotkowac :roll:
tu gdzie mieszkam nie lubi sie obcych... bardzo sie nie lubi....
to do nastepnego sklikania!!!!buziaki dla mam, pociech no i brzuszków!!!!
p.s. chcialam was zachecic do codziennego odwiedzania tej strony. kiedy klikamy w brzuszek pajacyka sponsorzy placa na rzecz biednych dzieci w naszym kraju 5groszy. mozna kliknac tylko raz dziennie...wydaje mi sie ze nas to nic nie kosztuje, a dzieci w naszym kraju niedozywionych jest wiele.polecam do zajrzenia na str http://www.pajacyk.pl/dziekujemy.php
pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dotka28 pisze:
A co do śpiewania właśnie tego się boję :wink: bo ja z moim talentem he he no cóż córeczki to ja nie oczaruję głosem, no ale pewnie śpiewać będę :wink:

Dotka pocieszę cię - ja tak fałszuje jak mało kto!! Ale Jaś jest zachwycony jak wchodzę na wysokie tony, które ledwo wyciągam :) czego się nie robi by usłyszeć radosny śmiech i piski malca!! Sąsiedzi pewnie pukają się po głowie słysząc moje występy ;)

Dotka28 pisze:
Zobaczę co mi powie położna w sobotę jeszcze ale torbę bierzemy ze sobą jak co :wink:

To czekam na jakaś informację i mocno zaciskam kciuki!!

Domi
to nie odliczajcie dni tylko pakujcie się i wracajcie jak najszybciej ;) Ja tak po cichu liczyłam, że może zamieszkasz w tych okolicach do których ja się niebawem przeprowadzam - byłoby fajnie, bo tam nie mam żadnych znajomych a miło by było wyskoczyć gdzieś z wózkami :) a poza tym jako doświadczona mama mogłabyś mnie podszkolić :D
Taki dwulatek to duża radość i prawdziwe wyzwanie :)
Ja to nawet z bajkami nie jestem na czasie - może mnie Jasiek nie wyśmieje jak mu kiedyś "Reksia" pokażę ;)

A stronę dodałam sobie jako startową, kiedyś już tak miałam, ale co się stało, że o niej zapomniałam?

:oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wlasnie przeczytalam wszystkie strony .... MADLA jestes moja idolka....jestes wspanialym czlowiekiem...i dzieki Bogu udalo ci sie...moja kuzynka ma mniej szczescia... dziewczyny nie ma co narzekac. tylko dbac o nasze skarby... az sie poryczalam sory tyle w tych postach normalnosci poczucia humotu i... życia po prostu... podaje moje gadu. 5026952. pozdrawiam serdecznie1!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny!!! na wątku LISTOPADÓWKI 2009 szczęśliwa nowina o naszej Dotce!!! :D

Dotka28 pisze:
Witam drogie panie piszę w imieniu żony gdyż w tej chwili jest jeszcze w szpitalu . Dorotka urodziła wczoraj o godzinie 14 55 , próbowaliśmy siłami natury jednak o 3h skurczy tętno dzieciaczka zaczęło gwałtownie spadać i lekarze podjęli natychmiastową decyzję o cesarskim cięciu.
W tej chwili żona się już dobrze czuje dzisiaj już wstała o własnych siłach troszkę pobolewa ale wszystko będzie ok Ola waż 3200 gr i ma 55 cm 9/10 punktów przesyłam link do zdjęć dla zainteresowanych

http://sad22.jalbum.net/Ola/

Pozdrawiam Prze szczęśliwy tata

GRATULUJĘ! Dużo zdrówka dla Was dziewczyny!

Domi
tą idolką to mnie zorbawiłaś :) gg sobie zapisuje i niebawem się odezwę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kużwa.. :twisted: co za forum
zalogować się nie mogę
jak wkońcu mi się udało
i napisałam posta zaś musiałam się logować
i posta niet :twisted: a tyle napisałam

witam
wszystkie mamusie

no i co z tym spotkaniem?
jakoś nam nie wychodzi

gratulacje dla młodej mamusi i tatusia
olu witaj po tej stronie :lol:

witam nowa mamusię :lol: kolejna nie z jaworzna

madzianka jak tam młoda w bandziorku się miewa?
jak badania ?wszystko ok?

słyszałyście jakaś babeczka z bandziorkiem leży ze świnską u nas w szpitalu

skrótowo
żabolina 2raz przeszła3dniówkę
wg lekarzy przechodzi się ją tylko raz
kasia nie miała więc agaciątko ma za nią
do 3dniówki dołączyło zapalenie jelit
jest już wszystko ok
dziś miała robione usg brzucha i reszty-bez zmian
ja po wszystkich świętych pozbierać się nie mogłam,
już jest ciutkę lepiej
kasia bawi się składaniem zwykłych kolorowych kolczyków
robi dla siebie i przy okazji jak ktorś chętny to również ...
nawet jej to idzie sprawnie
może któraś zainteresowana?
linku nie wkleje bo zaraz go skasują

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej. wlasnie sie dowiedzialam ze bede prawdopodobnie mieszkac na podłężu... takze wyprowadzka coraz bardziej realna;)))co u was? bo lu mnie lepiej nie pisac... cale szczescie ze mały zdrowy...ech...pozdrawiam...
probuje wkleic suwaczek... jak zwykle problemy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dotka28 Gratulacje :)

myszata u nas wszystko w porzadku. Jestem juz po usg polowkowym i wyglada na to ze mala Lenka rozwija sie prawidlowo :) W przyszlym tygodniu czeka nas jeszcze echo serduszka, ale jestesmy dobrej mysli :)
Ja tez ostatnio robie bizuterie :) Pozwala mi sie to wyciszyc i wyzyc artystycznie :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dotka28 Gratulacje :D

madzienka super,że z małą wsio ok :) teraz pozostaje tylko oczekiwanie na nią po tej stronie-bo zleci niewiarygodnie szybko :D

domi78 witaj :) ooo na podłężu,to ,,niedaleko'' mnie :)

madla Ty CHUDZINO!! ostatnio żeśmy Cię obgadywały z koleżanką(oczywiscie pozytywnie :wink: ), bo się chyba zagalopowałaś z tym zrzucaniem wagi :) tak,tak...dostrzegłam te spodnie które na Tobie wiszą :lol: jednym słowem-wyglądasz olśniewająco
:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej my już w domciu. Ola jest przekochana :D :D :D jest grzeczna, je pięknie ja jak na razie chodzę wyspana. Jest lepiej niż myślałam :D :D :D

Madla dzięki za przkazanie info :wink:

Domi ja mieszkam na podłężu
:wink:

Madzieńka super że wsio Ok po połowkowym, już coraz bliżej :)

Ja w końcu rodziłam w Jaworznie. Opowiem pokrótce :wink: Na sobotę byłam umówiona z położną na raciborskiej w kato ale w piątek w nocy obudziłąm się z odchodzącymi wodami ale bez skurczy. Pojechaliśmy do katowic a tam ze względu na grypę nie ma porodów rodzinnych , ja w szoku nie wyobrażałm sobie rodzić bez mojego M, zrobili ktg powiedzieli ze z małą Ok i my z powrotem do Jaworzna. Przyjęli nas, od razu na porodówkę, no i oczywiście skurczy nie ma podpieli oksytocynę i pojawiły się skurcze ale lekkie, no ale rozkręcały się bolało coraz bardziej, szyjka coś tam się rozwierała ale mało, a ja nie miałam już w zasadzie wód i nagle tętno zaczęło spadać, szczególnie niskie było przy skurczu, podali mi tlen, odpieli oxy i podłączyli kroplówkę nawadniającą i słyszę coś o zagrażającej zamartwicy :shock: :shock: ja byłam w szoku, i nagle pojawił się anastazjolog szybki wywiad i skojarzyłąm że będzie cc, szczerze mówiąc dziękowałam Bogu bo te skurcze to bolesne strasznie , no i pocięli mnie z za jakieś 10 min Ola byłą na świecie. Cała i zdrowa:) Ja doszłam dość szybko do siebie, tzn wstałam już po 20 godz wykąpałam się teraz rana trochę ciągnie i pobolewa ale jest lepiej z każdym dniem. Ufff rozpisałam się :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Domi
na podłężu?!eeeeeee :( tam mieszkają moi rodzice, ja się przenoszę w okolice Sosiny i żyłam nadzieją, że ty też :P

myszata ja liczę na to spotkanie :) pisać kiedy i gdzie a powinnam się stawić

madzienka dużo zdrówka dla Ciebie i Lenki - pokaż nam ją :)

martusia że co?! że chudzina?! oj chyba sobie mnie pomyliłaś z kimś innym :)

dotka ważne, że wszystko dobrze się skończyło! Mój Jaś też się urodził z zamartwicą...
Jeszcze raz gratuluję :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla wszystkich Mamuś z Jaworzna i ich pociech Wszystkiego naj naj w Nowym Roku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam w nowym roku. Odezwijcie sie!!!!moze ktos slyszal o wynajeciu mieszkania w Jaworznie, moze ktos wyjezdza i potrzebuje opieki nad mieszkaniem... dajcie prosze znac!!!bo ja tu dluzej nie wytrzymam!.
Nas nowy rok przywital choroba Szymona, goraczka i powiekszone wezly chlonne, ale juz zaczyna byc lepiej.
Zycze wszystkim zeby ten rok byl lepszy od minionego!!!!buziaki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

melduję się z nowego mieszkania :)
Co u Was?
Jak ten Nowy Rok?
Czemu tu tak pusto mamuśki?

:)

Jaś rośnie, chyba ząbki idą... ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I mam pytanie - czy któraś z was chodzi jesczez do dr W?Jak przyjmuje- wtorki, piątki na Białej? Macie może jakiś telefon by się zarejestrować u jego położnej?

Bardzo pilna sprawa, więc proszę o odpowiedzi :) i dziękuję!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
a ja pytam o dr Okólskiego
ktoś wie jak przyjmuje na Białej?
bo dawno nie była i nie wiem czy coś sie nie zmieniło
a i może wiecie, że można usunąć nadżerkę na NFZ za darmo?
miałam mieć laserowo usuwaną za kasę, ale planuję niedługo drugą dzidzię i na pewno po porodzie mi się odnowi więc żal wyrzucać tyle kasy
z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam Mamuśki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No nareszcie ktos sie pojawil!!pozdrawiam wszystkie i ponawiam prosbe!!!jesli slyszalyscie o wynajmie mieszkania w Jaworznie dajcie znac na priv!!!buziaki!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Każda wpada z jakims interesem nikt nie napisze co u niego, nie pochwali się dzieciaczkami... oj kobity!

Domi niestety nie pomogę :( a priv na tym forum już chyba nie działa!

żaneta ja dziś chyba będę na białęj to popatrzę ( o ile nie zapomnę, bo ze mną to wszystko możliwe) ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

domi 78 pisze:
No nareszcie ktos sie pojawil!!pozdrawiam wszystkie i ponawiam prosbe!!!jesli slyszalyscie o wynajmie mieszkania w Jaworznie dajcie znac na priv!!!buziaki!!!

popatrz tutaj
http://dom.gratka.pl/tresc/401-24689510 ... a17b5508,1

kupuj Co tydzień i przeglądaj oferty, może się coś znajdzie
ostatnio też na podwalu było mieszkanie w moim bloku, ale chyba już nieaktualne, widziałam gdzieś ogłoszenie że na glinianej 6 ale nie wiem nawet w której klatce

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki za odp... tylko ze ja teraz jestem w lublinie...
dlatego prosze o pomoc
jakbyscie cokolwiek wiedzialy dajcie znac;)
jak tam w nowym roku?
moj syn cos ostatnio choruje...co polecacie na wzmocnienie malucha?poz\dro!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Madla, sorki że dopiero odpisuję ale nie było mnie w jaworznie bo mój m miał urlop i pojechaliśmy na pierwszy dłuższy wyjazd z Olą do moich rodziców:)
A numery mam takie 501 398 438 i jak byłam ostatnio jeszce przed porodem to przyjmował w wtorek i piątek na białej.

Jejku a mi się wstyd przyznać ja nie byłam jeszce u gina po porodzie a już prawie 12 tyg mineło :oops: :oops: :oops: jej jakoś nie po drodze mi :? Muszę się wybrać w końcu

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 854 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]