Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:01 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

jak tak pokazujecie zdjęcia to ja też coś pokaże

tak wyglądają moje spodnie po 2dniach jak mnie to gardło bolało
Obrazek

no i Kajek zajadący loda droga powrotna z zoo
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaja boska i te jej kitki na głowie ach cudowne a mamuśka Kaji normalnie lasencja :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ALe piekne foty :) wszystkie :)
Dzieciaczki mamy cudne na forum :) ale co sie dziwic jak mamy to tez co jedna to lepsza laska :)

Kurka a ja sie nadal tocze ;P wiem ze mam 2 tygodnie do terminu ale juz chce ;P w sobote bylismy na weselu psiapsioly :) wytaniałam sie z tym moim brzucholem i nic cisza :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Kobitki

u nas wporzadeczku, tylko niunia lekko przeziebiona, ma kropelki na noc i syrop na dzien, ale na spacerki mozemy smigac, powinno przejsc za 2-3 dni calkowicie

ja oczywiscie dalej walcze z waga, mam nadzieje ze w lipcu bede mogla wam juz zaprezentowac jakies wstepne foty sprzed i po :lol:

Ambra a Tobie po tych dwoch dniach to ladnie woda zeszla woda z organizmu :shock:

Gugelek spokojnie doczekasz sie, hihi i kto to mowi nie? :twisted: jak ja tu najwiecej chyba marudzilam ze juz chce i kombinowalam, a Nadia i tak po swojemu

Dzieciaki super :$%^: rosna w oczach, nie moge sobie wyobrazic ze moja niebawem tez bedzie taka wielka

a ja juz rece zacieram do soboty :twisted: idziemy w 3 pary wkoncu gdzies na dyskeeee potaniac :twisted: opieka dla niuni zalatwiona :D siostra moja w piatek broni sie i bedzie panią Magister wiec powod jest jak najbardziej :twisted:

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mała woda mówisz?Mam 4,5cm mniej w pasie i 2kg też poszło :roll: Zdrówka dla Nadii ;)

Cien włosy ma do połowy pleców mogę oddać połowę już mnie wkurzają przy czesaniu bo się wszystko plącze :roll: a ściąć nie da :?

Gugelek miałam się już pytać gdzie jest nasza tykająca bombeczka :lol: nie rób już nic leż plackiem i czekaj bo to ostatnie chwile takiego błogiego lenistwa :D

Stary dopiero przyszedł i nas obudził tak to może byśmy jeszcze spały pogoda super :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek a Ja już myślałam że urodziłaś :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra super wyglądasz. Kajka też.
Kacperek jutro skończy 6 miesięcy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ambra glownie woda bo w ciagu 2 dni nie spalisz 2 kg tluszczu, teraz przez te moje dietowanie i cwiczonka troche sie wkrecilam w temat i w sumie to chcialabym byc dietetykiem :lol: musze poczynic jakies kroki w tym kierunku bo zaczelo mi sie podobac

a taj bajdełej to chcialabym miec kiedys taki brzuch jak Ty 8)
powiedz mi jak to jest Ty mieszkasz tak blisko, a jeszcze sie nie spotkalysmy, nawet przez przypadek :roll: a Nehel dosc czesto napotykam :lol:

Nadia dostala wielka dmuchana pile i wyrabia az ja na korytarzu slychac,
ostatnio to bardzo czesto ja slychac- zęby idą i terroryzuja starych ile sie da

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Matken wow to już duży ale dałabym mu więcej :lol: szybko zaczyna ale jak silny to co będzie leżał :lol:

Mała zawsze miałam taki brzuch z tą oponą w około pępka to dzięki niej spodnie jako tako trzymały mi się na tyłku ;)
zresztą u mnie w rodzinie nie ma tendencji do tycia waga zatrzymują się na 50kg gorzej z ogólną sylwetką bo mam szerokie ramiona,biodra też mi się rozeszły a nie znam żadnego sposobu żeby "skurczyć" kości
Ty jesteś dopiero 5miesięcy po porodzie jeszcze jak ćwiczysz to lada chwila będziesz miała dechę zamiast brzucha :lol:
Szybko małej wychodzą zęby dobrze że tylko krzyczy a nie ma żadnej sraczki albo gorączki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra oddaj połowę długości włosów :D jak Cie wnerwiają.. bo ja chętnie przyjmę :) probuje zapuscic moje kłaki i mi nie wychodzi.. byłam w grudniu u fryzjera potem mi rosły rosły i jakos w marcu poszlam do fryzjera znowu zeby mi nadala ksztalt jakis i żeby sobie mogly dalej rosnac po swojemu.. to mi nadała kształt kasku :evil: :evil: no i potem mi kuzynka D. ratowała te wlosy ale jednak znowu trzeba bylo obciac zebym wygladala jak czlowiek a już by były do ramion :roll:
a co do błogiego lenistwa to sie nie da ;) nosi mnie :D no i tak sobie mysle, że jak sie poruszam to szybciej urodze :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek ja mówiłam o włosach Kajki ;) ale swoje mogłam oddać bo długie były- jak przekładałam je do przodu to mi zakrywały całe cycuchy jak stanik :lol: skróciłam do ramion kobieta co siedziała na sofie to się za głowę złapała jak mi fryzjerka pierwsze cięcie zrobiła bo z 15cm na pewno to było ale ja nie lubię takich długich włosów :roll:
no i też nie mogę bo mam za słabe cebulki później mi wypadają garściami :roll: ale Ty masz ładne włosy i do twarzy Ci z tą fryzurką jakoś nie potrafię sobie wyobrazić że miałabyś długie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Takie długie miałam :) tylko to bylo daaawno ;P
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
ale przynajmniej takie bym chciala miec ja tu mialam przed slubem
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugulek łooo jak tu czekam na plum a ty jeszcze w 2 paku :P

Ambra łoo matko ale laska z Ciebie taka figura no no
a Kaja cudowna ! i jaka duża :)

ja się pochwale że moja mała zrobiła już 2 razy siku do nocnika :) ale jestem dumna
w robocie masakra mam ochote sie zwolnić !
wydutkali mnie z podwyzka zbiorową która była w zeszłym roku jak ja byłam na L4
skapli się że mnie ominęli dopiero teraz i przyznali mi ją od czerwca
zgdnie z prawem powinni mi wypłacić wyrównanie od grudnia( wtedy wróciłam do pracy) do teraz
ale prezes zasłania sie brakiem kasy itp
a co mnie to kur%^#%$# obchodzi to moja wypracowana kasa i maja mi ja oddac !!!!!
ehhhh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej a u nas sie podziało
Kuba miał katar, witamina C wapno krople syrop i nic.... zrobiło sie zpalenie oskrzeli teraz siedzi na antybiotyku, oszaleje

na ślub nie idziemy...... kuzynka przyleciała z dzieckiem ze Szkocjii, po dwóch dniach dziecko zaczęło przelewać sie przez rece , do szpitala tam odwodnienie i skierowanie do neurologa a ten do kliniki w katowicach, tam od razu pod respirator i tak leży od Bozego Ciała - ślub miał być teraz w sobote, odwołali bo nie byli pewni co sie bedzie działo- lekarze odratowali małą ale jest bardzo źle i nigdy nie bedzie lepiej, taka tykająca bomba, bo nie wiadomo kiedy wszystko się znowu zbuntuje

w sierpniu też mielismy isć na ślub ale przełozony na listopad

tyle dobrze ze w pracy z górki, od lipca urlopik a 6 lipca egzaninek:)) na kontrakt:))

Gugelek
włosy urosna, treoche po porodzie przez karmienie wypadna ale potem znowu sie wzmocnią jak urosna nowe:)) dobrze radzi ambra odpoczywaj te ostatnie dni, mnie tez nosiło, i rady ambry, żeby odpocząć traktowałam z przymruzeniem oka, a "potem" juz było za późno- pieluchy i 24h na dobe dla łobuza:))

Mała Twój mgr tez jeszcze troche, licencjat juz chyba na dniach?? albo juz po?? chyba sie zgubiłam

Kasiu jeszcze 2 dni i bedziesz śmigać :)))

ambra ty sie kuruj, chłopa pewnie przestraszyłaś na śmierć:))

matken
Twoje szczęście rosnie jak na drożdźach :))

miłego popołudnia dla reszty:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gugelek nic sie nie zmieniłaś troszkę tylko skóra zjaśniała jak spojrzałam na te zdjęcia to od razu mi się przypomniało Beverly Hills :lol: i teraz widzę że w każdej fryzurze Ci dobrze a najbardziej mi się podobasz w tym kapeluszu z jeansu :lol:

Nehel no brawo dla Oliwki :lol: a jak jej reakcja??
Walcz o całe wyrównanie w końcu to TWOJE pieniądze gdyby było na odwrót to by ich nie obchodziło że kasy nie masz

Aga matko a co się stało tej malutkiej??człowiek jak tak czyta ludzkie tragedie to dopiero docenia co to znaczy mieć zdrowe dziecko :roll:
niech łobuziak zdrowieje żeby mu siły nie ubyło ;)
mamy w ten sam dzień egzaminy tylko troszkę odmienne kategorie :lol:

no to się wszystkie pojawiły oprócz Oli,Netuli,Tigi no i Ainki :twisted:
a wie któraś co się dzieję z Wiolą bardzo długo jej nie było :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No tak nie ma mnie jeden dzień i już wsszystkie piszą jak natchnione :foch:
ŻARTOWAŁAM
pojeździłam dziś po gliwicach i na placyku i mam coraz większego stresa. Coś podświadomie czuje że będe popylać po bytomiu :buu: :buu: :buu:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ambra z wyrównaniem walcze i nie podaruje !!! to tysiąć złotych jak policzylam !!!
a Oliwka zaczęła sobie bić brawo :D hehe

Wioli faktycznie dawno nie było ;/ ciekawe co u niej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel jak tam walka w żłobku?? Ja jeszcze nie byłam tam w lipcu idę napewno i to z mężem a jak powiedzą że nie ma miejsca to robimy wije na całego.

Kiedy się zrobi porządna pogoda?? Ja chce się opalać i na basen jeździć albo nad jezioro wkońcu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem jestem :D
Dzieć mi w daje popalić :shock: jeszcze niedawno tylko raczkował a teraz to wszędzie się wspina :roll: :D więc wolę z nim cały dzień spacerować bo siedzi w piasku i ładnie się bawi :D i nie mam zbytnio czasu na kompa.

gugelek jeszcze dwa tygodnie więc się nie martw jeszcze będziesz tęsknić za czasami gdy malutka siedziała w brzuszku :D ja też tak próbowałam Bartka wykurzyć a i tak zasiedział się 10dni i był wyciągany siłą :wink: no nie dosłownie bo zastrzyki dostawałam :wink:

ambra jaką ty masz figurę :D :shock: zazdroszczę :twisted:

Nehel Brawo dla Oliwki Bartek traktuje nocnik jak zabawkę :lol: i nie usiedzi ani chwili

AgaKus Zdrówka dla Kuby

Matken śliczny ten twój chłopczyk :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel teraz doczytałam że Twoja na nocnik zrobiła wow jestem pod wrażeniem :) Ja dopiero Madzie zaczęłam odpieluszać. W domu lata bez pieluchy i u dziadków tak samo już woła jedynie na dworze i w nocy zakładam i powoli się udaje :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]