Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:32 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra ja ciągle latam i łapię kaskadera :? oczy to chyba się zamontuję w d...pie :roll: Czy tylko moje dziecko ma takie pomysły :roll: pomijając fakt ,że nauczył sie pyskować po swojemu :lol: :lol: i jak coś mu nie pozwolę to jedzie po matce :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej ho wszystkim!
Aga i Ola możemy sobie uscisnąć rączki na znak solidarności :) Grześ też zaczął wspinaczkę górską po domu uprawiać :roll: Nocki trochę się polepszyły.Za to bunt i wycie jest jak nie chce podzielic się z nim swoim obiadem :roll: to nic że swój chwilkę wcześniej wchłonął chce też mój. Wogóle ostatnio ma taki apetyt że jestem w szoku gdzie to wszystko mu się mieści .
A znalazł se nową zabawę -idzie z piłką przed sobą, nogi tak fajnie wyciąga , probuje kopać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola taki cwaniaczek z Pudziana :lol: :lol: nie wiem nawet co możesz zrobić żeby mu się odwidziało bo tak nie daj boziu nie zdążysz i tragedia :roll:

Kasia chłopa masz musi porządnie zjeść :lol: :lol:

siora mnie zapisała do fryzjera na 12 a nie bardzo mi się uśmiecha wydać kasę :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ambra Wyleniliśmy się za wszystkie czasy :)

Teraz trzeba się spowrotem przyzwyczaić do miasta.

Nic mi się nie chce chyba na dwór pójde bo drzewo z czereśniami mnie woła ;) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien byłaś w tym żłobku? pytalas się o formlaności ??
ja dziś byłam i babka powiedziała że jeszcze nie wiedza czy od wrzesnia bedzie zapisana że zadzwonią do mnie jak coś już beda wiedzieć itp. czyli mam dalje czekac ehhh
tu jest jakieś nie halo ! koleżanki syn już chodi od 4 miesiecy a zapisali go w grudniu !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestem czarna :roll: ale zadowolona bo chce się na dobre pozbyć blondu a w zamian za to wrzucić jakiś ognisty rudy albo w ogóle czerwień :roll:

Cien a na wsi bardziej cie się życie podoba??
Czereśnie u nas jeszcze nie dojrzałe podejrzewam że to będę te takie żółtawe i duże.

Nehel musisz dope im truć bo tak to puszczą kantem :? ja bym chodziła co tydzień i się grzecznie pytała bo jak się postawisz to też mogą się wypiąć :roll:

stary obiad ugorował i poleciał po truskawki bo już po 3,5 :shock: będzie koktajl :lol: :lol:
a w piątek robię 3bita w zamian że jest taki grzeczny i posłuszny :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nehel oni mi kazali dopiero w lipcu/sierpniu przyjść żeby badania zrobić i formalności. Ja jestem pewna że została Madzia przyjęta jak nie to tam będzie wija i nie ręcze za siebie. Ja sobie nie będę mogła pozwolić na wolne jak działalność otworze i jak co to im tam będę siedzieć aż Madzie wezmą.

U mnie czereśnie już pyszniutkie :) Dwa wiadra nazbierałam i nie widać że coś rwane było ;) Będą kompociki :)

ambra na wsi był spokój cisza tylko zimne drinki i słonko to mogłabym siedzieć nawet całe wakacje :) Troszkę poplewić, trawę skosić, na plotki do Sołtysa iść i oczywiście na rybach posiedzieć a stawików to tam jest mnóstwo do łowienia :)

Byłam teraz 3 razy na rybkach i trochę tego złapałam :) Bardzo relaksujące hobby :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kur.... chodze raz w miesiącu od stycznia i jeszcze nie wiedomo czy mi ją wezmą !!
Cień Ty zapisałaś Madzie później do żłobka niż ja i masz już zagwarantowane i każa Ci badania jakieś porobić
tak jak moja koleżanka, jej dziecko już chodzi a zapisała później ode mnie
ehhh pójde w nastepnym tyg i znowu się przypomnę aż im się znudzę i wezmą ją dla świętego spokoju !!!
dziś sie pytała gdzie pracuje itp. bo niby matki pracujące i rodzeństwo będące już w żłobku mają kolejność
a jak pokazywała mi liste to na wrzesien jest 225 dzieci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczynki widzę, żę temat żłobka na tapecie :) ja z mojego jestem bardzo zadowolona ale wszystko ma swoje plusy i minusy :) jak to w życiu bywa.

Teraz zaczynam liczyć już koszty do porodu butelki, wyprawka rzeczy do szptala i się załamałam. Bo jakby nie było to w lipcu 25 jedziemy na wczasy do 3 sierpnia. I w tym okresie mamy orzegląd jednego auta i ubezpieczenie. 3 sierpnia mój J, ma urodziny ja 7 mam 17, termina jeden mam na 30 a drugi na 6.09. ciekawe któy się sprawdzi we wrześniu przegląd drugiego auta. No więc nie wiem skąd na to wszystko wezmę kase - jak macie jakieś pomysły chętnie wysłucham najlepiej opuściał bym ten miesiąc w kalendarzu :P.

Paulusia już śpi a ja teraz siedzę na allegro i porównuje ceny. Bo oczywiście w tv nic nie ma :(.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga ojj współczuje wydatków tak to zawsze jest wszystko na raz i kombinuj człowieku :roll: a powiedz jak tam sytuacja na strefie w gliwicach??Poprawiło się coś??Opel zbankrutował i nie wiadomo co to będzie z tymi ludźmi niby mają nie zwalniać ale nikt głowy nie da :roll:
moje dziecko też śpi dzisiaj wyjątkowo wykąpałam ją a raczej szybki prysznic zrobiłam o 20.30 ostatni raz,bo zmaltretowała moje uszy jojczeniem :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny witam,
widze ze temat zlobka jest na czasie. Ja narazie jeszcze o tym nie mysle. Zobaczymy jak to bedzie. Narazie mama sie cieszy ze go ma. Ale nie wiem jak bedzie z jej zdrowiem :roll: czy bedzie w stanie dalej sie nim opiekowac. Narazie jest zadowolona i wcale sie nie dziwie. Jestem ciekawa jak to u nas jest z zapisami do tego przedszkola :roll: .
Jakos sobie musimy radzic po smierci taty. Dokumenty juz mama ma wszystkie na sibie i bylo troche zalatwiania. Jeszcze dzis musze miamie jedna rzecz zalatwic i mysle ze bedzie wszystko ok. Strasznie tesknie z nim. Najgorsze sa wieczory gdy Kubus juz zasnie a ja zaczynam myslec... wspominam ... .
Kubus z dnia na dzien jest coraz wiekszy :). On chce juz chodzic a ja jestem w szoku ;) taki maly silacz ;).
Wczasy mamy juz tez zaklepane. jedziemy do Dziwnowka od 2 sierpnia prawie na 2 tygodnie :). Ciekawe jak Kuba bedzie zareaguje gdy zobaczy tyle wody. . Mam nadzieje ze pogoda bedzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam mamy kaskaderow, żarłoczków i innych wyczynowców ;)
Cien podziel sie czeresniami :D bo głod na truskawki zaspokoilam.. codziennie dwa kilo kupowalam i albo zzeralismy tak bez niczego, albo jakis koktajl albo ciasta pieklam :D
a teraz mam smaka na czeresnie ;)
ambra a Ty to laska sie robisz i imidz zmieniasz ;) okularkow sie pozbyla teraz wloski czarne :) niech Cie ten Twoj chlop pilnuje i bedzie grzeczny bo mu Cie ktos ukradnie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ola i Kasiu ciesze sie w nieszczęściu ze te nasz łobuzy tak dokuczają a mój nie jest wyjatkiem, bo tak czasem myśle ze on ma juz od urodzenia ADHD, to jak potrafi zdewastować mieszkanie w minute i do tego napyskować to w głowie sie nie mieści

ostatnio do mojej siostry jak przychodzi do nas rano przed moim wyjsciem do pracy , staje przy drzwiach, ja mówię ciocia idzie a on : NIE BEEE, Ania wchodzi a on jej palcem na drzwi i macha juz papa, jak mu tłumacze ze ciocia dobra to on :ciocia be i wychodzi z pokoju, normalnie wstyd taki łobuz, nie chce z nia przez te pierwsze minuty zostać , a jak wracam to z ciocia za ręke wszędzie łazi

na steefie w pracy mojego M w teneco codziennie po 3-4 osoby nowe, otworzyli nową hale i potrzebują duzo ludzi

cien ja tak uwieliam czereśnie:)) dobrze ze daleko mieszkasz , bo ja gorsza od szpaka jestem:)) :oops:

nehel
upór i wytrwałosć i Oliwka sie dostanie do złobka, a o 11 to chodziło mi o PIT 11 do us:))

ainko gratuluje postepów Kubusia:)) rosnie kawaler:))

a ja oddałam stos papierzysków na awans w pracy:) teraz czekam na opinie i termin rozmowy:)) byle to przezyc i urlopik:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien cierpliwa musisz być jak łowić lubisz :lol: ja raz pojechałam z kuzynką i jej chłopakiem i po godzinie wróciłam :roll: cicho,wyłącz radio,najlepiej się nie ruszaj boszz :roll:

Nehel to co oni mają za kryteria??dziwnie to dla mnie :roll:

Ainka Dziwnówek to bardzo spokojna mieścina,dla nas za mała ale jak ktoś lubi spokój to tam go znajdzie :wink:

Gugelek dalej 2paczek :lol: już teraz to dni odliczać zleciało jak z bicza :D mój jakoś spokojny jest,chłopów to ja mam dość jeden wystarczy :lol:

mama gołąbków przyniosła :twisted: kolacje z Kajką mamy może siora wpadnie wieczorem ale nie wiadomo bo jej teściowej wykryli 2stopień raka :roll: będą musieli jej wyciąć całą pierś a i to nie da pewności czy nie będzie przerzutów :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

co do żobka to nie wiem bede chodzić nie raz w miesiącu ale raz na tydzien dzwoić i przychodzić :D:D

bylam w US wcisłam sie po starych znajomościach bez kolejki :D:D
okrzyczeli mnie że miałam zadzwonić a nie przychodzić i marnowac czas :)
fajnie jest tak być traktowanym :) Oliwke mi zabrali i ciotki ją maltretowały:D:D
wszystko ok tylko musiały wyrywkowo przeprowadzic kontrole ale siedziałam 1,5 h bo każda koleżanka chciała ją pobawić ;)

potem o 13 pędziłam do pracy i siedziałam do 20 ehhh
padam na pysk taka zalatana dziś byłam ;)
jeszcze jutro i weekend :D:D:jupiii

Tiga łooo współczuje wydatków ;:D:D podziwiam Was laski jak djecie sobie rade z jedą wypłatą ;/ ja bym za chiny nie wydoliła :D może to dlatego że oboje mało zarabiamy ;/
trzeba iśc po podwyżke do szefa :) hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!
Nehel z tym żłobkiem to faktycznie jakieś problemy Ci robią. Jestem ciekawa co mi powiedzą w lipcu.

Ja dziś oddałam wniosek do PUP-u o dofinansowanie do działalności więc trzymajcie kciuki do miesiąca mają dać odpowiedź.

Pogoda pod psem ale przynajmniej cieplej jest :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

też się zamelduję ;)

pospaliśmy do 11 :oops: chyba za długo bo nie potrafię się obudzić :roll:

Nehel proszę jakie kontakty :lol: pokaż tą Twoją damę tak nam jej skąpisz :twisted:
my żyjemy z jednej wypłaty ;) teraz jak doszły kartki to nie możemy narzekać wiadomo czasem się przeliczę z czymś,zaszaleje i liczę ile do 10tego ale do wypłaty nam spokojnie starcza czasem skromnie ale zawsze to na swoich groszach jadę a nie pożyczonych no i co miesiąc robimy też przelew na lokatę więc nie jest tak źle.Nawet gdybym ja poszła do pracy to nic nam to nie da bo musiałabym niańkę zatrudnić i to co zarobię jej oddać :roll: dopiero jak mała pójdzie do przedszkola to się rozejrzę albo i nie bo mi dobrze w domu a stary jakoś mnie nie namawia na robotę :lol: :lol:

Cien jaką działalność palujesz?My bardzo strachliwi jesteśmy brak odwagi żeby się zabierać za to :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A zapomniałam napisać że na czereśnie zapraszam bo są już pyszniutkie :)

ambra otwieram sklepik szkolny tzn przejmę go po kimś no i wakacje i wszystkie inne ferie święta wolne :) Będę sobie sama go rozliczała i prowadziła.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien82 pisze:

ambra otwieram sklepik szkolny tzn przejmę go po kimś no i wakacje i wszystkie inne ferie święta wolne :) Będę sobie sama go rozliczała i prowadziła.

ee takie coś mi się podoba :lol: 45minut przerwy i 10 szumu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

właśnie mi kuzyn napisał że od stycznia wznawiają pobory do wojska :?
a ci z rezerwą na 4-16dni płatne 9zł/h dobrze że tak krótko przynajmniej urlop dostanie :roll:
zrobiłam też 3bita polałam polewą wyszłam do wceta a mała palucha wsadziła i słyszę jak się drze piiiicha :? teraz muszę gdzieś zakamuflować blachę bo jak stary wparzy to nic się nie ostanie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]