Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:32 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dziekuje pieknie za komplementy :)
a wogole co tu taka cisza jest ostatnio?
Czasem to siedze pol dnia i nadrabiam zaleglosci a ostatnio pustki
Halo!!
Gdzie sie Cien wogole podziala? bo tak kazda co jakis czas sie melduje a Cien ostatnio wywialo?
juz nie wspopmne o innych mamuskach??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i ja sie dołączę :) gugelek wygladasz prześlicznie:)) a raczej wygladacie:)) jeszcze troszkę
rozmową sie stresuję, dyrektorka wymysliła ze do końca czerwca chce mieć to z głowy:) bo od 20 mamy urlopy, stres mnie zjada teczka gotowa :?

dla mam w dwupaku w forum albo innym centrum w gliwicach jutro lub pojutrze darmowe badaia w 3D czy tam 4d az żałuje ze nie jestem w ciąży:)) eeee

cień wyjechała na tydzień chyba na wieś:) bedzie chyba juz wracać:))

mój Kuba oszlalał dziś po kąpaniu chciał dossać sie do piersi, od jakiegoś czasu głaskał sobie podczas kapieli i mówił mi mniam, ale jak żartowalismy sobie to się otrząsał a dzis próbował się przyssać, zrobiło mi się strasznie żal, że już nie karmię, a z drugiej strony jaki to komfort , że nie musze wyciagać piersi na zawołanie mojego czorta, uff

ambra gratuluje postepów Kaji,
u nas kolejne siniaki, i doskonalenie słowa Nie, nie na jedzenie, nie na wyjście z piasku, na wyjście z chustawki, na spanie, na przebieranie.... głowa boli
ja na dzień ojca tez na cmentarz, u mnie to juz 18ty rok bez taty :cry:
sciskam wszystkie którym smutno
zdrówka dla reszty:))
no i to juz weekend, pogoda pod zdechłym... ale zawsze weeekend:))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki Aga :) kurka to masz fajnie ze przynajmniej przed urlopem sie "bronisz" ja mialam urlop od 20 czerwca a rozmowe 18 lipca:/ i tak dobrze, ze sie zgodzila na moja prosbe bo 20 lipca wyjezdzalismy nad morze a ona chciala wlasnie po 20 to zrobic.. grrr..
a Kubusiowi pewnie niedlugo ten bunt przejdzie :)

faktycznie se zapomnialam ze Cien wyemigrowala :D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny! Ostatnio pogody trochę było to i nas wywiało na dwór, teraz plucha oczywiście na weekend.
Grześ zostaje wyeksmitowany do teściów( ku ich wielkiej radości) bo my idziemy dziś na wesele do mojej kumpeli :) nie za fajną ma pogodę . :roll:
a co do nowości to po chorobie muszę odzwyczaić Grzesia od picia w nocy bo skubany potrafi co godz. się obudzić, powyć że chce pić zrobić 2 łyki i dalej spac, a ja latam :twisted: od wczoraj nie reaguje na jego jęczenie więc go trochę słychać i to częściej ale jestem twarda bo to dla jego dobra

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka

My dzisiaj zaliczyliśmy Silesię :wink: po wyprzedażach nic nie ma :roll: resztki zostały :roll: nawet na 86 nic prawie już nie było :roll: więc nie nakupowałam Bartowi ubranek :? W C&A tylko spodenki wzięlam i z tesco kapelusik :wink:
Za to obżarłam się truskawkami i ruszyć się nie umiem :? Bartkowi też posmakowały :wink: i ciągle z talerza podkrada :wink:

Gugelek no przepięknie wyglądasz :shock: służy ci ciąza :D

kasia zabrze Bartek mi tak ciągle w nocy wstaje i oduczyć go nie potrafię :roll: co 2 godziny pić się domaga :roll:

AgaKus W szoku jestem ,że Kuba chciał się przyssać bo Bartek już nawet nie pamięta do czego pierś służyła :roll: Chociaż nie powiem ciągle mi ręce wkłada pod bluzkę :roll: a jak się przebieram i zauważy to leci jak na zabicie ,skacze po mnie ,chce dotknąć :roll: ale o przyssaniu nie ma mowy :wink:

U nas dzisiaj w Plazie była ta akcja USG i naoglądałam się kobitek w ciąży :D aż mnie zazdrośc zżerała :wink: chłop mnie zaraz stamtąd brał :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ufff cale szczescie ze nie pojechalismy z mezem do PLAZY bo bym chyba zaplakala sie na smierc....a mielismy jechac tylko jakos nam sie odechcialo... jeju po wynikach na p/c przeciwjadrowe mams erdecznie dosc i strasznie odczuwam niesprawiedliwosc losu..nie dosc ze nam ciezko bylo zaciazyc to jeszcze organizm sam zwalcza ciaze;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam kobiety

dzisiaj miałam dzień po prostu do kitu rano oczywiście kawa robię raz wlewam mleko zważyło się :? wącham ok,data ważności też no to robię znowu - woda,kawa,mleko - zważyło się już mi się gorąco zrobiło
wysłałam starego żeby zrobił i jemu to samo :shock: ale chłop twardy nie poddał się 4 raz robimy tą kawę w końcu wącham wodę a tam ocet :g^^:
odkamienialiśmy czajnik i zapomnieliśmy wylać w końcu napiliśmy się normalnej kawy no to
na zakupy poszłam w stonce ludzi chmara,później wędlina oczywiście trafiłam na babcie która musiała obejrzeć dosłownie KAŻDĄ szynkę - kupiła 2parówki i 10deko mielonki!!!! do zapłaty szukała portfela po 2torbach a następnie pieniędzy w portfelu aż się we mnie gotowało
przyszłam do domu sięgam do lodówki i widzę drzwiczki otwarte,nie domknęłam wczoraj wieczorem zamrażalnika jak wyciągałam mięso i chcąc nie chcąc musiałam odmrozić lodówkę :evil:
od razu wzięłam się za podłogi po czym Kaja wylała calutki kubek herbaty :? dobrze że A. zrobił obiad bo byśmy pewnie głodni chodzili :roll:

Aga moja Kaja dzisiaj to samo zrobiła :shock: położyła się na mnie i zaczęła mi pierdziocha robić a później normalnie ssać :shock: Kuba jeszcze był trochę karmiony a ona?? 3miesiące :roll: ale myślę że musiała gdzieś podpatrzeć w tv albo w książeczkach dla rodziców bo tam są dzieci które ssają

Kasia wybaw się matko polko za mnie też :lol: :lol: ja już dawno nie byłam na weselichu i sie nic nie szykuje :roll:

Ola ależ smaka robisz :twisted: pod biedronką stali z truskawkami 4zł/kg nie muszę mówić jaka kolejka :roll:
a rodzeństwo jakieś planujecie dla Pudzianka??

Netula ja się nie znam na tym ale da się to jakoś wyleczyć albo podleczyć??Życie niestety jest niesprawiedliwe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

ambra O rodzenstwo do Bartka chcemy się postarać za 2 lata :wink: jakoś nie chcę żeby był sam :roll:
Z tym octem dobre uśmiałam się :lol: a do baby w sklepei do szlag by mnie trafił :twisted: ja ostatnio też tak w aptece stałam a ta sobie porównywała leki co lepsze co gorsze :roll: no i oczywiście tańsze a jak już wybrała to pieniędzy szukała a potem na fakturę to chciała :twisted: :shock: Bartek ryczał a ja już miałam wszystkiego dosyć :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra dobrze ze mleko dolaliscie i bylo widac ze cos nie tak. Ja keidys tez na noc ocet zostawilam i tat se kawe zrobil a ze pije bez mleka dopiero po pierwszym lyku sie zorientowal:)
A co do mojego zdrowia to narazie staram sie nie myslec. Troszke czytalam i ejstem zielona. Gdzies czytalamz e sterydy sie podaje.. No ale po 7 lipca bede cos wiecej wiedziec (wizyta u immunologa)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! WYSZALAŁAM się na weselu, było fajnie choć zespół z pomysłami na zabawy wyskakiwał, jak młodych nie było lub połowa gości była na fajce :roll: i potem było czekanie :roll: ale fajnie i tak było. Bawilismy się w "pod kasztanami". Nie wiem do kiedy reszta ale m7y padlismy już coś po 1. Bo w sobotę mały obudził się po 5 :twisted: a ślub był o 12 także i tak długo wytrzymalismy :D a na poprawiny mały poszedł z nami i bylismy tylko 2 godz. bo cały dzień u tesciów spać nie chciał.
Netula będziemy trzymać kciuki, na razie głowa do góry , pozytywne myślenie przede wszystkim.
Ambra nieźle, my na razie nie mamy po co odkamieniać na szczęscie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja swoje wesele mialam "pod Kasztanami" ale w Lubszy:)
Mi zostalo czekac na wizyte u lekarza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kur.....*&%^ mam wezwanie do urzedu skarbowego w celu kontroli pita ehhh
dobrze że w czwartek jak akurat wzięłam sobie wolne bo teściowa nie moze zająć sie małą
przez te pierdoły już mi urlopu brak ehh wiecznie coś albo jakiś urząd albo tesciowa nie może wrrrr już mam tylko 16 dni wolnego !!!!
matka pracująca powinna miec wiecej urlopu ! wnosze taki postulat do sejmu hehe :D:D

moja mała ma jakieś zapalenie układu moczowego
byłam dziś u lekarza bo tak śmierdzi jej mocz że wytrzymac nie idzie
dała jakieś maści i kazała zrobić badanie moczu
zobaczymy jakie wyniki będą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
ambra Kubę karmiłam 10m-cy równo jak w zewgraku potem rotawirus, nie miał siły ssać i sie odzwyczaił, kąpiemuy sie jednak często razem no i głaskanie mu się często włancza:)) ale widze ze nie on jeden ma takie pomysły, Bartus i Kaja też:)) wiedzą nasze dzieciaki co dobre

kurcze ja nie wiem, ale ostatnio tu pustki nad pustkami :? nie mam czym się oderwać od swoich spraw bo mało pisszecie :?

nehel kontrola nie taka straszna , tylko przygotuj sobie wszystkie papierki na posdtawie których korzystałaś z odliczeń plus 11-nastki:)) pamiętam jak wszyscy przychodzili na te kontrole tacy wystrachani a to chwila i po krzyku:) a postulat do sejmu to jak najlepszy po,mysł, matki polki pracujace 30 dni urlopu i jeśli dziecko chore to opieki 100% płatnej do oporu aż dziecko wyzdrowieje a nie 2dni, chyba tylko na wizyte u lekarza

Kuba ma katar , ja oszaleje, bo jak juz tylko widzi gruche lub chusteczke to sie drze NIE i go juz nie ma w zasiegu ręki, ja też zasmarkana wiec życ mi się nie che, 8h w pracy :twisted: , ale na spacer poł godziny i tak poleźlismy wieczorkiem

a ja na wesele za 3 tygodnie z moimi facetami:))) na Pławniowicach:)) nad samą wodą w hoteliku:)) bylismy obadać teren w niedziele, plaża rewelacyjna szkoda tylko że temperatura wody 20stopni nizsza niż w Grecjii, brrrrrrr

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jestem kobietki tylko odpoczywam :D
Dzień Dziecka pełną parą :) Kupe ludzi u nas było dziadkowie, chrzestni, pradziadek, a jeszcze od 9 do 14 siedziałam z mężem na uczelni bo się bronił i już ma inżyniera :)

Napisze więcej jak nadrobię a teraz gugelek bosko wyglądasz wow...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hihi sezon weselny sie zrobil. U mnie w pracy dwie ida teraz w sobote. Potem jedna pod koniec czerwca no i ja ide 4 lipca :) Oj pobawie sie;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam się ja :D

mamy trochę ciasny grafik idę do lekarza z moimi wzdęciami :oops: nie wyrabiam już po prostu,ból taki że nie można się wyprostować,brzuch nadmuchany jak w 5m. a na posiedzeniu modły,przegotowana woda i jak dobrze idzie to pól h wychodzę :oops: przy okazji Kajki paznokcie u stóp pokaże bo pękają jej wzdłuż od początku do końca :?
później jedziemy na zakupy i do banku grzecznie oddać zwrot bo w końcu przyszedł :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga jedenastek ani trzynastek nie mam :D:D u mnie sprawa jasna to tylko kontrola ale urlop musze brać wrrr
a ja mam jeszcze tylko 20 dni na rok plus te 2 na opieke ale co to jest w skali całgo roku !
koleżanka dziś wróciła do pracy po url. macierzyńskiego... miała tylko 8 tyg bo dziecko jej zmarło po porodzie
ehh nie wiedziałam jak się do niej zwracać, cały dzień nic nie mówiłąm o Oliwce ...

Ambra ja oststnio 4 dni nie umialam sie załatwić a mój mi biegał po czopki glicerynowe :) teraz jest ok ale zawsze rani pije w pracy mięte

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

noo wróciliśmy w końcu :lol:
młoda ma buty,stary spodnie a ja pozbyłam się okularów na rzecz soczewek :lol: boszz jakie to piękne uczucie widzieć i nie mieć nic na nosie już się nie mogę doczekać kiedy się położę i obejrzę film w takiej pozycji w jakiej będę chciała a nie wiecznie na plecach :lol: :lol: przy okazji wada w ciągu roku z 0,25 i 0,5 zmieniła się na 1 i 1,5 :shock: :shock: do tego astygmatyzm :roll: jak to usłyszałam to mi się ciepło zrobiło i od razu mi się ślepota nasunęła na myśl ale na szczęście lekarka mnie uspokoiła :D
jestem też na diecie błonnikowej :? same ohydztwa muszę tak 2tyg i do kontroli jak będzie źle to będzie badać flaki :roll:

Nehel czopki oo ja mam jakieś blokady przed czopkami ale ostatnio serio zaczęłam myśleć o lewatywie bo po tym miałam tydzień spokój :oops: a co tam będzie o takich gównianych sprawach gadać :lol:
szkoda tej koleżanki faktycznie mało urlopu ale nawet jak by miała rok to i tak będzie jej ciężko,nie chce sobie nawet wyobrażać co tacy ludzi przeżywają.

netula jak przeczytałam ostatnie zdanie to pierwsze co pomyślałam to że 4lipca sama wychodzisz za mąż :lol: :lol:

Cien wyleniłaś się??Madzia pewnie w 7 niebie

Aga biedny Kuba pewnie go nosek boli a sam nie chce smarkać??
zdrówka

jutro mamy młode ziemniaczki na obiad,schaboszczaki i surówkę z pekina mniam już mi ślinka cieknie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

ambra Ja tez miałam problemy zawsze z wypróznianiem i polecam suszone śliwki i siemie lniane do picia :D
Gratki zakupu soczewek :D ja też jakbym miała problemy ze wzrokiem zainwestowałabym we soczewki :wink: wygoda najważniejsza :wink:

Moje dziecko strasznie ruchliwe się zrobiło :? :shock: wywala wszystko co tylko się da :shock: na dodatek nauczył się wchodzić na swoje krzeselko sam :shock: chociaż one wysokie to tam nogę podniesie tam przełoży i stoi na nim :shock: ja chyba kobity na zawał padnę :roll: skacze z wersalki na stół i potem na tym stole sie popodnosi i stoi :roll: nawet nie chce myśleć jak kiedyś nie celnie i zaryje dziubem o panele :roll: na kaloryfer próbuje się powspinac i z łóżka na podłogę też skacze ale to akurat na kucaka więc jeszcze się boi ( ciekawe kiedy przestanie się bać) :roll: matko ja kaskadera wychowuję :shock: :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola :shock: :shock: ciary mnie przeszły jak taki mały glutek może skakać na stół w szoku jestem normalnie tym bardziej z tą jego wagą bo przecież na piórka się nie łapie
przynajmniej wiadomo czemu tak mało Cie tutaj :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]