Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ehh widac ze Pyskowice sie strasznie popsuly...Ze mna lezala dziewczyna ktora byla na wywolaniu..Miala astme a i tak jej kazali sn rodzic a ona przerazona....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u nas w Polsce niestety tak się dzieje jak coś jest dobre i chwalone to się psuje bo po co starać się nadal jeśli już dostali nagrody :? tylko że to się wszystko może skończyć tragicznie dla pacjenta
teraz kiedy ucichła ta akcja rodzić po ludzku jakoś wszystko zaczyna się sypać :roll: gdyby mi przyszło teraz rodzić to chyba zamówiłabym sobie położną do domu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cień w takim razie ja bardzo nardzo chętnie sie piszę na coś takiego :). Przy drugiej twojej dzidzi ubranka zostaną Ci po moich bo ja mam nadzieję, że na dwójeczce zaprzestanę :P

Jak tak czasem pomyśle ile kasy straciliśmy w klinikach leczenia niepłodności i wogóle ile nocy nie przespanych i łez wylanych to mnie szlak trafia, i dziękuję Bogu że będę miała drugiego dzidziusia :).

Cien trzymam kciuki :) za wynik jak i sobie życzysz.

Olu świetnie Cie rozumię co do wstawania Paulusia chodzi spać ładnie wręcz książkowo ok 19:30 do 20:00 obojętnie gdzie jesteśmy :P ale za to od 3 dni pobudka o 5:20 albo jakoś tak no a potem się zaczyna mama am am mama lala mama dać mama kot mama itd itp. i to są uroki naszych szkrabów, na szczęście ja mam chwilkę wytchnienia jak mała jest w żłobku to sobie posprzątam, ugotuje, poprasuje żeby potem jej pilnować :).

Ambra współczuję wysypki a jadłaś wapno tak z 3 saszetki i powinni pomóc.

Wiecie co od października chciała bym iśc na studia podyplomowe ale nie wiem co na to mój J. czy zostanie z miesięczną córunią i Małą łobuziarą ?? Zobaczymy narazie spi, ciekawa jestem co mi powie na moje plany :P.

Netula powodzenia i głowa do góry zobaczysz będzie dobrze wtedy kiedy się tego nie będziesz wogóle spodziewała :)

Nehel no to trzymam kciuki za braciszk :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga kupiłam sobie wapno w syropie i nie wiem co począć bo z rąk mi zeszło i nie swędzi ale na dekolcie wręcz przeciwnie więcej mi wyskoczyło i bardziej swędzi :?
pokaż no kobieto brzuch!!!!!!!!!!!!

mówicie o bezpłodności ja ostatnio rozmawiałam z mamą za płotem mieszkała kobieta której wycieli jeden jajnik a w drugim jajowodzie miała straszną nie drożność.6lat starali się o dziecko,lekarze dawali minimalne szanse wręcz zerowe,starli się o adopcje ale wiadomo jak to było 20lat temu w końcu się rozwiedli ona znalazła innego faceta nie zabezpieczali się no bo dzieci nie mogła mieć aż po pół roku zaszła w ciąże,mała się urodziła minęły 4miesiące i znowu była w ciąży tak szybko biegła do lekarza po tabletki że aż się za nią kurzyło,w szpitalu oczy wytrzeszczali jaki cudem ona ma 2dzieci :lol: nigdy nie wiadomo jak to los ułoży :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień dobry ;P Bebole jedne ;P ja kumam ze sobota i jak ladna pogoda to wolicie z dzieciaczkami wybyc na powietrze ale mogla chociaz ktoras napisac ze mam spadac na drzewo ;P a tak siedzialam przed kompem i czekalam a moze sie ktoras odezwie i wpadnie na kawe ;P
no nic wybaczam Wam ;P

Kurde zaleglosci mam i nie wiem co napisac :roll:

Arga bardzo mi przykro :( trzymaj sie dzielnie.. kurcze a do tego Komunia coreczki.. swieto rodzinne a bedzie smutno :( eh :(

Nehel zapracowana kobieto ;) nie wiem jak z tym moim porodem z mezem ;P ja bym chciala.. bo sie boje ze jak bede sama to mnie potraktuja gorzej, a tak maz moze pilnowac zeby wszystko bylo ok.. boje sie sama.. ale nie wiem co on na to.. tzn gadalismy na ten temat powiedzial mi ze on by wolal nie byc bo sie boi ze jak bedzie widzial ze mnei boli to zrobi krzywde lekarzowi czy poloznej ;) ale mu powiedzialam ze chce zeby byl to powiedzial ze pomysli.. no to mysli ;)
a ja torbe spakowana mam.. chcialabym juz rodzic bo mnie wszystko boli a po drugie sie nie moge doczekac kruszynki :)

Cien a Ty jak tam? :twisted: MAdzia bedzie miec rodzenstwo?

Ambra i Ola wy spiknijcie na chwile swoje dzieciaczki moze sie jedno od drugiego zarazi i bedzie miec Bartus normalne spanie ;)

Mala jak Ty wygladasz :shock: i Ty masz kompleksy? wstydzilabys sie tak gadac.. wygladasz bardzo ladnie i chcialabym miec po ciazy 63 kg ;)

NEtulka fajnie ze sie pojawilas.. zagladaj czesciej :) no i wiesz trzyam kciukasy :)

Tiga Ty tez juz zaniedlugo bedziesz tulic druga coreczke :) tez chcialam isc na podyplomowke ale musze czekac az moj skonczy studia ;)

Kasia zdrowka dla Grzesia
Ambra niech ta wysypka juz se pojdzie
Aga Ty tez lekko nie masz z Kubusiem i z praca.. jeszcze jak tego paskudnego stazyste robisz to Ci wspolczuje.. nie potrzebujesz czegos? jak chcesz moge Ci podeslac moje sprawozdanie z rozwoju czy cos ;) zawsze sie cos latwiej pisze jak masz jakis wzor albo wiesz od czego zaczac ;)
Ainko jak sie czujesz? Trzymaj sie dzielnie.. masz swojego Bąbla i musisz się dla niego trzymac :)

a Matka-tajniaczka gdzie sie znowu ukrywa?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny spokojnie testa jeszcze nie robię chyba że kryzys mnie dopadnie to polece do apteki ale narazie się trzymam dzielnie :D Nadal nie mam ale nie zamartwiam się póki co.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cien juz za 7 zl kuopisz testa :)
ja troszke lepszy mam humorek. Wlasnie botwinka mi sie gotuje mniam. Ja tu do was codziennie zagladam tylko.. niebardzo mam o czym pisac...bonie mam dzieciaczka i dalko mi do waszych spraw

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Netula my tu o przysłowiowej pupci marynie możemy nawet rozmawiać więc pisz co Ci do głowy przychodzi :D

A testa nie robię bo raczej jest niemożliwe żeby cosik się zalęgło w brzuszku ale wiecie gumki nie zawsze mogą dać 100% więc jeszcze troszkę poczekam.

Madzia śpi po całym poranku jeżdżenia po urzędach i zakupach, zakupiłam jej dziś sandałki bo caraz cieplej a ona w trampeczkach ciągle lata.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam bratanice z gumki:) ktora nie pekla...
[/code]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czasem tak jest ;) jedni ida na zywiol i nic a inni sie zabezpieczaja i dzidzia ;) jakby nie szlo tego zycia jakos poukladac tak zeby kazdy byl zadowolony :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no tak to jest nigdy nie ma 100% pewności no chyba że szklanka wody zamiast ;)
a ja się zastanawiam nad zastrzykiem -wygoda bo raz na 3 miesiące i spokój tylko się cholercia boję co zrobię jak mi nie podpasuje :roll:

Gugelek gdzie będziesz rodzić??

Dziecko śpi,chłop w robocie,chata posprzątana i się nudzę :roll: w simsy aż zaczęłam grać :lol: :lol: dzisiaj idziemy na balkon nie chce mi się nigdzie chodzić :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gugelek booooziu jak dobrze ze jeszcze 2 tygodnie teczke oddać i sprawe olać do lipca, tyle ze w teczce oprócz zaświadczeń z miloina warsztatów i paru scenariuszy to pusto, kuurcze tak mi sie nie chce pisac, po całym tym pisaniu obowiazkowym że na wymioty biurokracja mnie ciagnie, a spr stazysty juz mam:)) dzięki wielkie:))

cien nie zazdroszcze tych 7 dni, ale jeśli sie nie stresujesz to nie ma źle:))

tiga podyplomówka?? a na co sie wybierasz?? ja planuje , tylko szukam chetnej bo samej to ja sie nie zmobilizuje, moze na gugelka poczekam?? bo to chyba w podobny deseń??

ambra uczulenia alergie , za jakie grzechy na człowieka to spada, kurde ja zaczynam sie obawiac o świńska grypę, przedszkole nam całe oplakatowali, a kazdy teraz kicha i prycha bo to alergii czas......a moze świniny??? obłęd

a wy tak nie straszcie tymi pyskowicami, kurka ja tam che iść rodzic, no wprawdzie za 4-5 lat no ale .... brrrr aż sie odechciewa dzieci, a raczej porodu

Olu twój Bartuś to zapalony alpinista ,
jak widze jak Kuba włazi na weralke fotel tapczan czy inne cuda to zgroza mnie bierze kiedy ten mały cudak wpadnie na pomysł przysuniecia sobie czegoś żeby wleźć jeszcze wyzej :twisted:

dzis dziecko mój 4latek tańczyło breakdance'a w łazience przedszkolnej, na mokrych sliskich kafellkach, dziewczyny dziekuje boooooooozi ze moje dziecie ma 12m-cy[/i]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

łoo i Nadia w końcu wylazła :lol: :lol: przed chwilą dzwoniła kuzynka mówi że drugi poród to pryszcz 10 minut i po wszystkim zadowolona ale już chce do domu :lol: :lol: pójdziemy pewnie po połogu ją odwiedzić bo wiem z doświadczenia że wizyty to ostatnia rzecz o jakiej się marzy po powrocie do domu :roll:

Aga czekaj jeszcze trochę i Kuba będzie odstawiał wygibasy :lol: żywiołowy jest więc pomysłów mu nie brak :lol: moja opóźniona dopiero teraz wyczaiła wchodzenie na stół a już ma zabronione i jak narazie się słucha :lol:

świńskiej grypy jakoś się nie boję,nie wiem czemu ale wydaje mi się że to bardziej rozdmuchane przez media :roll: czytałam co prawda o tym na początku ale wychodzi na to że więcej ofiar jest z normalnej grypy niż tej świńskiej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Co do podyplomówki to mój J. jest za zobaczymy jak dłiugo a decyzja taka bo od września na AE w Katowicach są 3 kierunki całkowcie sponsorowane prze UE i trwają rok I(zaocznie) dlatego o tym teraz myślę.

Dostałam wreszcie wózek :) z allegro na który czkeałam jestem jak narazie bardzo bardzo zadowolona :). Zobaczymy potem jak się będzie spisywał.

A zdjęćka sa na NK :P bo fotosik chodzi jak ..... nie powiem co :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobry wiecór :lol:

wrocilam 40 minut temu z dlugiego spaceru, Nadia juz w lozeczku, hmm chyba dzisiaj nie bedzie kapieli bo tak slodko spiocha, niech sie tylko obudzi na mleczko to zaraz pampersiaka przebieram i daje jej spokoj

chłop z kolegami gra w cashflow, ostro szpila chyba znowu bedzie wygrana, a ja popijam czerwone winko... mniam, znowu libido idzie w gore, ehh mi to chyba chetka nigdy nie przejdzie hehe

Tiga jestes dla mnie wzorem :!: podziwiam za te studia i trzymam mocno kciuki zeby Ci wyszlo wszystko
ja koncze te studia i finito nie ide dalej na zadna magisterke nie ma mowy poprostu mi sie nie chce, zostal mi jeszcze ostatni rok, juz sie zabieram za pisanie pracy licencjackiej, obrona koniec i kropka :lol: leniuch ze mnie

Cien kurcze ciekam z niecierpliwoscia na wiesci, czy bedzie bocian czy nie tym razem sese

Ambra jak tylko zobaczylam w twoim poscie imie Nadia to od razu mi sie cieplej zrobilo na serduszku, Boze jak ja kocham to imie, DUZOA ZDROWIA DLA DZIECIATKA

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja i ja jestem :lol:

Pół dnia na podwórku spędziliśmy Bartek się wyszalał to padnięty przyszedł do domu :wink: i zasnąl przed 20 :wink: Matce do domu trawę przytargał :roll: a jak sprytnie schował sobie ją w miejscu gdzie ma butelkę na tacce a na to butlę wraził i nie zauważyłam :roll: Niespodzianka fajna w domu :roll: łaziłam i zmiatałam trawsko :shock:

ambra Ojjj muszę go z Kajusią spiknąć może nauczy się tego spania :wink: albo Kaję oduczy :lol:
Mówisz drugi porod piskuś :wink: po moich 17,5 h tak z 10 minut z drugim dzidziolem by się przydało :wink:

Mala Wklej no fotkę Nadii :lol: chętnie zobaczymy mała królewnę :D

Tiga Podziwiam :shock: studia i dwoje dzieci :shock: ja sobie nawet tego nie wyobrażam :shock: ja jednego dziecia ogarnąć nie umiem :shock:

AgaKus Skonczyły nam się dobre czasy :lol: teraz to się dopiero zacznie :wink: ciągłe wspinaczki,ucieczki itp :wink: mój to już tak fajnie umii pyskować po swojemu ,że aż się boję co to będzie jak zacznie gadać :shock:

Gugelek A ty już kupiony masz wózio??? jak tak to jaki???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny teścik negatyw więc bociana nie będzie.

Źle spałam i marudzę od rana. Słonko za oknem ale zimowa temperatura brrr...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cien bede paskudna i napisze ze ten bocian jest dla mnie zarezerwowany i dlatego masz jedna kreske na tescie;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bry bry
staruchy wstały małe dalej śpi :roll:

Tiga też podziwiam :lol: mi się raz -nie chce dwa- to nie nawiedzę się uczyć,a na szkołę to chyba mam uczulenie :roll: ale z moją siosrą byś się dogadała ona planuje się uczyć tak długo jak się da :shock:

Mała jakby mi się trafiła druga baba to też by była Nadia :lol: :lol: ładne imię,krótkie,i fajne zdrobnienia już nawet kij że w rodzinie są 2 :lol:

Ola haha padłam z tej trawy :lol: :lol: :lol: ale pomysłowe masz dziecko nie ma co :D
dokładnie nie miałam czasu porozmawiać o tym porodzie no ale powiedziała 10minut i wylazła 3600 i 57cm jak na dziewczynkę to duża a z tym starszym 2dni z kroplówką chodziła :roll:
mogę sobie tylko posłuchać jak to drugi poród zobaczymy jak Tidze pójdzie :lol:

Netula którego masz zamiar testować??

Cien teraz zerkłam i Madzik za 2 miesiące z hakiem 2lata skończy :shock: a zaraz później moja :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej z rana! My już po śniadaniu, pralka w ruchu , naczynia pomyte trza jeszcze kurze zetrzeć i odkurzyć i można wybyć. A jeszcze prasowanie :)
Mały od 6 gania za to w nocy było cudowne dziecie - całą noc spał bez pobudki :) także i ja mam dobry humor bom wyspana.
No i dziś mija tydzień od kiedy mały bierze antybiotyk, myśle że mogę go już puścić do dzieci :D
Do tego koło południa nawiedzi mnie starsza, ale pewnie znów na godz. także jak którejś się nudzi zapraszam, małż w robocie będzie dziś dłużej siedział
Co do wspinania się to Grześ opanował wchodzenie i schodzenie z swojego łóżeczka a wczoraj sam wlazł na kanapę :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]