Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

ale tutaj smutno

Arga bardzo mi przykro musi się jakoś trzymać.

Ola wszystkie stwory w zoo już wypuszczone??Z tymi drzemkami to na prawdę masz ciężko :roll: a Bartek sam zasypia?? Może być tak że już powoli rezygnuje z drzemki bywają takie przypadki rok skończy i koniec spania.

Aga współczuje alergi mnie w tym roku ominęła tfu tfu ja do wszystkiego miałam jeszcze podwyższoną temp żywy trup po prostu :roll:

Mała jak egzamin poszedł??

A. dziś pojechał odbić blachę bo ludzie nie zjeżdżają więc nie ma co tam robić,może jutro też być taka sytuacja chcąc nie chcąc dziś siedzi w domu trzeba wykorzystać wielbłąda i na zakupy jedziemy bo proszku ani grama a ciuchy z kosza uciekają :roll:
wczoraj byliśmy na działce i tak grzało słonko że normalnie mnie skóra parzyła nasmarowałam się nawet kremem z filtrem czego nigdy nie robię,Kaja jak tylko wejdzie do altany to od razu na wyro i śpi a matka ma święty spokój przez parę godzin 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ARGA :( trzymaj sie :!: :!:

Ambra zdane zdane, teraz czekam 10 dni i jade do Bytomia sie zapisac na praktyke, heh podejscie drugie, bo musza tam moje papiery przeslac z Gliwic, na pewno nie do Rybnika, zrestza wniosek juz wypelnilam i dziekuje niech spadaja tez wymyslili jełopy, bylo na 16 lipca ostatnich wolnych 20 miejsc, ale mi 16 nie pasuje wiec powiedzialam ze Bytom
a Ty jak tam ?

Olu specjalnie dla Ciebie fota z wesela, mam nadzieje ze po weselu 18 lipca bede mogla zaprezentowac focie w calej okazalosci w sukieneczce,

Ja i Moj Skarbek
Obrazek

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Bartek już spi więc jutro znowu pobudka punkt 5 rano :roll: w ogóle zmierzły dzisiaj był bo spacerniaka popołudniowego nie zaliczyliśmy :roll: ciągle chodził i wył :roll: już nie wiedziałam co z nim robić :roll:

ARGA Moje kondolencje :(

ambra Fajnie masz z tymi drzemkami Kajusi :lol: też tak chcę :wink:

Nehel Gratki dla Oliwki kolejnego zębolka :D

Mala Aleś ty ładna :shock: tylko mi nie mów ,że masz jakieś kompleksiory :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej laski! U nas dalej mały chory choć już rozrabia normalnie, mam z nim urwanie głowy czasami.A i tak uważam że jest super :)
Arga wyrazy współczucia, trzymaj się
Ola Grześ już powoli wraca do jednej drzemki w okolicach 11/12. Przez chorobę spał więcej i trochę się rozregulował.
A pisałam że moje dziecie według lekarki miało w tym samym czasie anginę i trzydniówkę?? Specjalnie byłam 2 raz w piątek z małym u lekarki bo wysypki dostał.Ale ponoć gardło ma brzydkie.I ma szlaban na kontakty z dziecmi, dobrze że spacery mogę odbywać.
Nehel a właściwie Oliwko gratki kolejnego ząba.
a i Mala - na zdjątku super wyszłaś , kobitko jesteś śliczna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mała no ja czekam do 6lipca i zobaczymy na nic sie nie nastawiam zdam to zdam nie to pójdę też do Bytomia :D ale masz fajne cycuchy :oops: jak silikony normalnie :lol: :lol: a Nadię karmisz nadal??

Ola ojj biedny wcale się nie dziwie tyle dni pogody,spacerki a tu nagle trzeba w domu siedzieć :roll: moja gadzina tylko oczy otworzy to najpierw tyra sprawdzić czy ojciec w chałupie a za chwilę już papa :roll:

dzisiaj dzień bez młodej - siostra moja ją wzięła i poszła do swojej teściowej bo kobita zakochana w dzieciach a oni nie chcą mieć dzieci bo twierdzą że mają - Kajkę :lol:

Nehel pw ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :).

AGRA współczuję :( trzymaj się (*)

Mała ja też nie wiem dlaczego Ty byś miała mieć kompleksy a bluzeczka na prawdę ekstra jak masz inne fotki wklejaj :)

Paulinka dzisiaj była pierwszy dzień w nowej grupie średniaków 2 godzinki byli na dworze potem ładnie spała z dziećmi i jak zwykle wszystko ładni zjadła (Szczerze mówiąc zdziwiło by mnie gdyby ktoś powiedział, że moej dziecko czekoś nie zjadło :P). Jestem z niej dumna :)

Ja sam w domku czekam na mężusia bo dzisiaj zaczoł się tydzień2 zmian tzn nie trzeba tydzień gotować obiadów :P za to nudzi mi się bez niego popołudniu. Zaraz idę na Allegro coś wyszperać bo jakąś zakupową wennę dzisiaj mam :). Paulinka już sobie śpi ja też już po kąpieli z laptopem na kolankach w łóżeczku czekam na " Na wspólnje" - o jak to fajnie mieć trochę wolnego :). Druga córeczka sobie kopysia a kot robi za moja poduchę pod plecy :P. Jeszcze tylko fajny film na kompie włączyc i relaksik.

Acha dziewczynki macie coś do sprzedania z małych rzeczy po dziewczynkach chętnie odkupię - bo ja miałam dużo pożycoznych rzeczy i musiałam niestety część oddać :(, Więc jak coś to ja chętnie :). Ok pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurde Dziewczyny dzieki :oops: ale jakbym wkleila reszte ciala to byscie sie przekonaly ze mam racje :lol:

Ambra ja Nadie karmilam tylko do 3 tygodnia bo mialam zanik pokarmu nie pomogly herbatki na laktacje wizyty u lekarza przystawianie cuda, nic nie pomoglo, cycuchy zawsze mialam dosysc dosyc a najlepsze jest w tym wszystkim to ze czy waze 50 czy tak jak teraz 63 mam ciagle takie same, jedyna czesc ciala z ktorej jestem zadowolona w chwili obecnej :wink:

a 6 lipca trzymam kciuki :!: :!: oby Tobie sie udalo, ja juz raz poleglam na placu boju :wink:

Tiga a Ty jak sie czujesz? Dzidzia daje czadu czy spokojna?

Kasiu a Ty kiedy masz kolejne podejscie bo nie wiem czy pisalas czy nie doczytalam

Nadia odstawia spiewy w lozeczku, wyduldala 160ml mleka z kaszka i swiruje :lol: juz ledwo ledwo zaraz pewnie padnie bo rzadzi od 15.00
aa i znowu dzisiaj zostalam opluta przez moje dziecie, soczkiem jalblkowym, ona ewidentnie nie lubi jablek, deserek jabuszko dwie lyzeczki krzywi sie i pluje na matke to samo ze soczkiem, musi jej to byc kwasne no coz ma juz kobietka swoje smaczki,ale marchewke z ryzem to by jadla do oporu

ok zmykam trza brac kapiel i cos podzialac dla zdrowotnosci z małzonkiem :twisted: :twisted:

Dobrej Nocki :!:

Obrazek
[url=http://slub-wesele.pl/]Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mała ze przyłaczę sie do komplementów , kobieto twój dekolt na pewno nie daje się skupic mężowi, kijem odgania pewnie resztę męskiej populacji :lol: , gorsecik rewelacja

Agra współczuję [*]
Nehelinko gratki dla Oliwki:)) szybko poszło:))

ambra jak ja zazdroszczę tych twoich postów ze Kaja znowu spi, moje dziecko wczoraj raz od 12 do 14 i na tym koniec a dzis od 12 do 13 i to na tyle, nic tylko po poniedzałkowych 8 godzinach z 50 dzieci sie zastrzelić z miom rozbrykańcem w domu, drzemka? a co to drzemka :twisted:

Kasiu oj, pewnie nieprzespane noce za toba, byle juz z górki, buziaki dla Was

Olu widze ze Bartek też uwielbia zwierzaki , Kubę nie dało sie od foki odgonić ani kangurów, siedział i przez szybę jakby sie dało to by sie przecisnął, a jak szlismy do nast zwierzaka to ryk, bo on chce dalej z nowymi kolegami-zwierzakami, wiec pewnie chorzów też zaliczymy lae ok lipca sierpnia

tiga ja mam troche różowosci, małe sweterki bluzeczki spodenki i bluzy do kompletów, które podostawałam na "Marysię" mogę bez problemu pożyczyć, nieszczęsny Kuba trochę w tym chodził, na razie w rodzinie nikomu się do dzieci nie śpieszy więc ubranka spakowane leżą

ainko:-{: tata czuwa teraz nad Waszą rodziną :an:

Cień co cię tak z nerwów wyprowadziło, jeśli oczywiscie mozna zapytać??
no to spokojej nocy, ja to powinnam się zastrzelić, mam sporo roboty papierkowej na kompie do zrobienia, no więc kompa nie odpalam żeby broń boooooooze nie zrobic czekoś co powinnam, oj leń to u mnie drugie imię
spokojnej i zdrowej nocki dla Was i maluszków

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aga ogólnie czułam się jakaś nie doceniona a humorki same przychodzą i złe i dobre. Martwi mnie to że 5 dni spóźnia mi się okres do tego miałam ostatnio straszne bóle podbrzusza więc wiecie co to może być ;) Ale czekam jeszcze tydzień żeby się uspokoić :)

Zaczęłam wyrabiać książeczkę sanepidowską bo przyda się do przyszłej pracy no i musze zabrać się za wniosek do Urzędu pracy bo czas goni i moge nie dostać dofinansowania. Zobaczymy czy uda mi się wszystko zrobić w 2 tygodnie bo później chce jechać na wieś no chyba że Madzia znów pojedzie z dziadkami a Ja będę załatwiała dalej wszystko sama.

Miłego dzionka :)

Mała wyglądacie ślicznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cien głowa do góry . My cię doceniamy. Jesteś fajna babeczka ja ci to mówie. :)A okresem się nie przejmuj, czasem są poślizgi, ja sama ostatnio czekałam na skubańca tydzień , bo o tyle się śpóźnił.
Mala ja mam 18 czerwca. Mam nadzieje że tym razem się uda bo już jeździłam 25 min za 1 razem.
Aga noce są nienajgorszę ale dziś grześ ciągle jęczy że na ręce, do tego pogoda była niefajna i darowałam se spacer więc sajgon

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga jeśli była by możliwość. To chętnie pożyczę te ciuszki jeśli by CI pasowało to tak dopiero w sierpniu bo mój J. to strasznie zabobonny jest :P.

Palusia już śpi więc ja mam wolne tzn formatuję mężowi kompa ale już mi się nie chce :roll:

Od środy zeszłego tygodnia czekam na wózek z Warszawy posłany priorytetem i mam potwierdzenie ale poczta jak zwykle ma czas wrrrr....

Za to przyszła do mnie już ta bransoletka i plakietka z akcji powiedz tak - transplantologi, nic specjalnego ale za to wg mnie szczytny cel i potrzebny z mężem się kłóciłam o to chyba z godzinę
:P i zostało na moim ja się zgadzam by po śmierci zrobili ze mną co chcą w sensie pobrania potrzebnych organów. Mi pod ziemią i tak się nie przydają :P.

Miłego i spokojnego wieczorku życzę wszystkim :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurka laski na nic nie mam czasu... czytam Was ciągle ale nie odpisuje bo nie ma jak ;/ praca, obiad, zakupy, porządki , Oliwka i padam na pysk ;/

od października mam ogień w pupie i jedziemy z tym koksem :D:D będę chodziła rozkraczona :D:D tak mocno będziemy starać sie o syneczka hehe
:D:D

Mała śliczna z Was parka aż się zapatrzyłam na te zdjątko :)

Kasia a przesypia Ci juz cale noce ? moja od 5 miesiąca stopniowo przesypia całe, ewentulanie budzi sie o4-5 na jedzienie i śpi do 6
średnio w tyg 2 razy prześpi całe a resztę budzi się raz w nocy

Ambra jak obiadek?

Gugulek coraz bliżej :) aaaa
boisz się ? rodzisz z męzem ?

ok mykam na film ( pewnie i tak w połowie pffff co ja gadam w 20 min filmu usnę :D:D)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my powoli zaczelismy staranka o szkraba:) wiec 3majcie kciuki za powodzenie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga nie zrozumiałam ostatnio pytania Ty chcesz całkiem malutkie ubranka dla drugiej niuni?? Mogłabym cosik wybrać ale to chyba jeszcze za wcześnie. Na kiedy masz termin.

Nehel Ty to zapracowana dziołszka jesteś ;)

Madzia dziś długo na dworze była w ogródku kopała mi i na działeczce babci kopaczką przekopała ziemię :D

Kasia pytałaś o te rozmiary dla tej dziewczyny torba stoi spakowana więc jak już Grześ będzie zdrowy to możemy się spotkać.

Netula trzymam mocno kciukasy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cień tak pytałam o ubranka ale jeszcze nie na teraz tylko żeby się zorientować terminy mam dwa jeden na 30 sierpnia a drugi ten wg suwaczka na 6 września no ale zobaczymy a o u brankach pomyślę właśnie w seirpniu tylko że będę po wczasach więc wiecie jak się wtedy stoi z kasą :P. Więc pytam z góry teraz czy któaś w Was by coś ewentualnie miała i za ile no i chce kupić laktator z aventu urzywkę jak któraś ma to też chętnie odkupię :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tiga Ja mam laktator z Aventu prawie nieużywany bo nie umiałam go używać raz go wyjęłam i schowałam. A ciuszki jakbyś chciała to i pożyczyć mogę bo wiadomo to się nie zużyje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam ja tylko na chwilę zjadłam wczoraj kisiel z owoców leśnych i całą mnie wysypało :? swędzi jak diabli :? ręce,dekolt,brzuch a załamania łokci i dłoni to wrr aż do krwi bym mogła drapać :evil: A. mnie pilnuje ale tylko zniknie z pola widzenia to od razu pazury w ruch :twisted:
Czekamy też na małą Nadię kuzynka jest 17dni po terminie leży w Pyskowicach i nic z nią nie robią :shock: nawet o usg i badanie musi prosić no 3 im w 4 :?

Nehel jutro się zapytaj o obiad ;)
Kiedy znajdziesz jakieś czas dla siebie,zajedziesz się kochana przecież tak nie można niech chłop jakoś pomoże chociaż w tych zakupach.

Cien to za jaki wynik trzymać kciuki??

Netula trzyma mocno i mam nadzieję że tym razem będą staranka z szczęśliwym rozwiązaniem ;)

Aga moja Kaja jest leniwa i to bardzo ona średnio po 4h hasania idzie spać 9-wstaje o 12-13 drzemka bywa do 16 a o 19 ona już marudzi bo chce do wanny i nyny :roll: więc na prawdę nie chciałabym być w twojej skórze jak przychodzisz styrana i Kubala wariuje :lol:

w skrócie bo mnie stary goni zaraz na tv1000 lśnienie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heja

Dzisiaj moje dziecko przeszło samego siebie :roll: wstał o 4;50 i dopiero poszedł na drzemkę o 10 :roll: Godzina 12 pobudka i tyranie do 21 :shock: za Chiny ludowe prędzej nie chciał usnąć aż miałam nerwy :roll: bo burdel zrobił ,że szkoda słów :roll: Najgorsze jest to ,że teraz to oczy w dupie bym mogła mieć to i tak go nie upilnuje bo wszędzie się wspina :roll: z mebli wszystko ściąga a ja tylko latam za nim i go ściągam :roll:

ambra Wez Bartka na parę dni to sobie nie pośpisz :lol: Tak zachwalają ten szpital w Pyskowicach a widzę ,że nie za fajnie tam jest :roll: Ja w Gliwicach co chwilę jakieś badanko miałam :shock: dlatego jestem w szoku żeby być 17 dni po termnie a oni nic :shock: przecież oni igrają z ogniem :shock:

Nehel O widzę już plany dzidziolkowe są :wink:

Netula No to życzę udanych staranek :D

Cien Czekamy na wiadomości :lol: jaki wynik będzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja sama pod koniec kwietnia w Pyskowicach lezalam i szpital zalamal mnie...Podejscie do pacjenta przez lekarzy paskudne. Zero jakiejkolwiek informacji a jak sie dopytujesz to oni rece rozkladaja i nic nie wiedza. No i co najgorsza sprzecznosc informacji tam jest. W dniu przyjecia lekarz widzial pecherzyk na usg i powiedzial ze mam szanse pol na pol a na nastepny dzien sie tego wyparl..i mi wszyscy wmawiali ze pecherzyka nie bylo..A o tym ze stracilam ciaze to sie sama domyslilam bo po poprzedniej stracie nabylam spora wiedze. W momencie jaka mi nie dali duphastona wieczorem to juz wiedzialam co sie dzieje..Zaden z lekarzy nie przyszedl i nie powiedzial ze juz nie jestem w ciazy. A badanie bata to..maz musial przyjechac i wziol probke krwi i na wlasna reke zawozil do Katowic do lab...szkoda slow..Moze gdybym nie stracila pierwszej ciazy i nie miala porownania z szpitalem w Lublincu to bym u milczala mys;ac ze tak ma byc...Ojku ale sie rozpisalam..ale chcialam was przesstrzec przed tym szpoitalem..Moze i pielegniarki tam sa fajne ale to za malo..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola nie żartuj :shock: ja nie potrafię wytrzymać tyle godzin na nogach a tu taki krasnal lata :shock: normalnie jestem pod wrażeniem.
I dopiero jak człowiek nie może usiąść przy biegającym dziecku to docenia się tego małego niemowlaczka nad którym opieki praktycznie nie ma bo co to nakarmić,przewinąć,odbić i idzie spać :lol:
Pyskowice widać jak się trafi ona rodziła tam 3 lata temu i miała małe zgrzyty ale ogólnie była zadowolona no a teraz siedzi i płacze bo nikt się nią nie interesuję :roll: nie wiem co z nią będzie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]