Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:32 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 363  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny :)

Ainka co do tego że pozycja ma wpływ na zajście, to się zgodzę, to znaczy w tym sensie że niektóre ułatwiają szczególnie gdy ma się problemy. Wszystko zależy napewno od budowy kobiety... ale czy bym sięgała aż tak daleko że ma wpływ na to kim dzidzia będziem, to raczej mam wątpliwości, ale ekspertem w tej dziedzinie nie jestem ;)

Tiga25 dzięki ;)

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Minika Gratulacje !!!!

Wiolka A za Ciebie toast piwkiem bezalkoholowym :).

No to czekamy na kolejne rozwiązania. No ale kto wie... u mnie wielce prawdopodobne, że mogę Was przegodnić. No ale chciałabym jeszcze z miesiąc pociągnąć :).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minika gratulacje!!!!!!!!! :cmo:

teraz to faktycznie chyba moja kolej - moze juz w czwartek bedzie po bo fenoterol mam odstawić :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam serdecznie wszystkie Mamusie (te obecne i te przyszłe). Sama nie dawno się dowiedziałam, że "zafasolkowałam" - jak to ładnie nazywacie. Do porodu jeszcze sporo czasu, ale, ponieważ jest to nasza pierwsza dzidzia, już analizuję, co, jak i gdzie. Pewnie będę Wam zadawać mnóstwo pytań i mieć jeszcze większe mnóstwo wątpliwości, więc proszę o cierpliwość.
Minika - gratuluję Synusia!!
Anielkaaa - moją ciążę również prowadzi dr Kowalski :)
Miłego popołudnia. pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj alunka, zadawaj pytania i w miare mozliwosci postaramy sie odpowiedzieć :) :) :)

i jak zadowolona jesteś z dr Kowalskiego? ja bardzo, taki ludzki jest, mam nadzieje że jak zaczne rodzić to on bedzie miec dyzur i bedzie przy porodzie..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka dziewczyny :)

Anielkaaa niop teraz Twoja kolej ;) , trzymamy kciuki już pomału :)

Alunka witaj :) , pytaj tu same cierpliwe i wyrozumiałe kobitki siedzą i chętnie służą radą, znam to z autopsji ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Jest nas o jednego obywatela wiecej!!!!Nasz skarb urodzil sie o 4.20.1.11. data niezla hehe.Ma przpiekne dlugie czarne wlosy 4cm...wiec juz myslalam ze urodzilam dziewczynke, mial 54cm i wazyl 3490. Oczywiscie jest najpiekniejszy na swiecie.
Porod trwal w calosci 8godz, przelecialo nie wiem kiedy, nie meczylam sie az tak bardzo, jedyne niemile wspomnienie to nacinanie krocza bo bolalo i czulam, ale za to Artur mowi ze mnie poszyli jak w Paryzu tak ladnie.
Teraz nie moge sie nadziwic rozmiarami moich piersi i ze niunio spi je i tyle go widac.Odpukac, zeby tak byo zawsze.
Na Łubinowej porod super, opieka poloznych wspaniala, lekarze swietni, malemu zrobili szereg badan, sluchu, na fenyloketonurie, bioderka,zaszczepili wszystko za darmo i juz nie musze sie o to martwic. o samym porodzie popisze jak troszke odpoczne bo jestem padnieta.
Dzieki za gratulacje wszystkim i witam nowe wsrod nas!!!Obyscie z nami zostaly do konca :wink: ide sie polozyc bo jakos tak.... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka !!!!

Witaj Alunka !
Minika jeszcze raz gratulacje i czekamy na zdjątka . Chcemy te włoski Szymusia zobaczyć :P

Moje maleństwo coraz mniej śpi. Teraz robi sobie dłuuugie przerwy w spaniu na przytulanie, no i jedzenie. Budzi się co pół godzinki mniej więcej. W nocy mamie oczy się zamykają, a Maks ani myśli spać. Mam nadzieje,że już niedługo chwyci co to noc, a co dzień i w końcu się wyśpię :D

A... dzisiaj byliśmy w końcu na spacerku. Pierwszy raz :D

Miłego wieczorku życzę !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minika gratuluje :). Czekamy na relacje i na zdjecia :).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minika super że jesteś :!: Z niecierpliwością czekam na relację i fotoreportaż :wink: :lol:

Miłego dzionka

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mnika super że jesteście już z synusiem w domu. Ja nie mogę się już doczekać Naszej kruszynki :D .
Miłej niedzielki wam życzę.
i jeszcze raz gratulację!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Was dziewczyny :D

nie odzywam sie bo narazie niemam neta :cry: ale już nie długo będe zaglądała codziennie

u mnie sytuacja taka sobie :roll: rozmawialiśmy i powiedział że napisał to w złośći...i takie tam ale jesteśmy dalej niż bliżej siebie :roll: on śpi w jednym pokoju ja z mała w drugim rozmawiamy w miare normalnie on probuje sie zbliżyć ale ja jakoś nie potrafie wciąż myśle że mnie okłamuje etc. zobaczymy co będzie z czasem :wink:
no i szok Kai IDA ZEBY
poszłam do lekarza i usłyszałam że dziąsła rozpulchnione i zaczerwienione ślini sie jak betoven :lol: no i waży 6kg

witam nowe zabrzanki :lol:

minika ogromne gratulacje :lol:

Anika głowa do góry i nie poddawać sie :wink:

Jolkuś Twój Maksiu towarzyski chłopaczek

Wiolka wyśle Ci na priva mój numer komórki jak dziewczyny będą chciały to roześlij dalej :wink: przepraszam że Cie tak obciążam bez pytania ale jesteś tutaj chyba najczęściej :wink:

przepraszam też że pominełam niektóre z Was ale nie dam rady każdej z osobna coś naskrobać

zmykam i do przeczytania za jakiś czas
Pozdrawiam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ambra nie ma sprwy, jestem za-ciążona to mnie można dodatkowo ob-ciążyc :lol: , wszystko zniosę hehe... Fajnie że się odezwałaś bo tu już wszystkie Zabrzanki się o Ciebie martwiły :) .

I jeśli ktoś ma życzenie o nr fonu to oczywiście prześlę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ambra dobrze ze juz wrocilas do nas. Naprawde martwilismy sie o ciebie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

minika dawaj zdjecia przystojniaka :D

ambra dobrze że sie odezwałaś! sie martwiłyśmy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej mamuski
Zdjecia wysle jak tylko bede miala mozliwosc.
Na razie jeszcze nie doszlam do siebie, czuje sie taka okropnie rozedrgana wewnetrznie i nie mam apetytu, ogolnie chyba to jeszcze zmeczenie...rodzilam na zywca, nawet mo oxytocyny nie musieli dac, tak szla akcja, mam duze ciecie az zachodzi na noge bo maly 38cm glowka...
teraz spi i mam chwilke ale zaraz musze poprasowac
Ja reflektuje na nr Ambry!!!!!prosze na priva. tak podejzewalam ze nasze malenstwo nie ma netu...
Dziewczyny napiszcie jak sie czulyscie po porodzie, nie chce sie martwic soba...ale musze jesc dla malego bo przeciez karmie..
calusy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Minika, szybciutko wracaj do zdrowia bo ciebie tu potrrzebujemy. Ja po pierwszym porodzie przez tydzien czułam sie troche słaba, ale z dnia na dzien było lepiej. Mysl pozytywnie. To jaki ty masz humor bedzie udzielac sie maluszkowi. A tak na marginesie to dzidzius ma dużą główkę. Dzielna z ciebie dziewczyna, dałaś rade. Super gratulacje po raz kolejny. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Minika U mnie pierwszy tydzień był najtrudniejszy, potem zaczęłam się zbierać do kupy :). Bardzo przydawało mi się takie dmuchane kólłeczko na którym mogłam siedzieć bezboleśnie :).
Już w dwa tygodnie po porodzie byłam z mężem na uroczystem kolacji z okazji rocznicy ślubu. Już wtedy czułam się w pełni sprawna ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień doberek !

Anielkaaa - mimo, że chodzę do dr Kowalskiego od nie dawna, jestem bardzo zadowolona i będę go polecać wszystkim kobietkom. Taki jest "ciepły", wyrozumiały i cierpliwy - a ja należę do pacjentek "ciężkich" raczej :)

Minika - Twój opis Łubinowej skłania mnie coraz bardziej do odwiedzenia tej kliniki. Słyszałam, że sa już zapisy na porody na przyszły rok :)

Dziewczynki, powiedzcie mi, proszę, czy robiłyście badanie przezierności karkowej w 11-14 tyg.? I jeśli tak, to gdzie? O GENOMIE i SIGMA-BI słyszałam różne opinie, więc chyba połączę badania z oględzinami i wybiorę się do Katowic na Łubinową. Jednakże będę wdzięczna za Wasze podpowiedzi :)

Pozdrawiam serdecznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jolu w koncu wiem jak wygladasz :). Myslalam o innej dziewczynie ktora siedziala w twojej lawce ale na poczatku. Ale ciebie tez pamietam bo siedzialas za mna ;).

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7260 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 363  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]