Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka.

No trochę się zjarałam :wink: Niestety wyjazd powoli się kończy, buuuu.
W czwartek po śniadanku wyruszamy w drogę powrotną do kraju. Madzia super zniosła podróż. Tu na miejscu hotel ekstra, jedzonko pycha i full wypas :wink: chyba trochę przytyłam. Upały jak na maj, mamy tak po 28-29 st. w cieniu, ale zaliczyliśmy Akropol, Termopile i Delfy, oczywiście z małą :wink: Ona to znosi rewelacja, ale już tęskni do domku :) Ja mniej :D Baseny i drinki ratują nam życie :wink: Obok hotelu jest też plac zabaw, a nie daleko wesołe miasteczko. Madzia ma co robić :D

Pozdrawiam gorąco :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Ja od czwartku jestem uziemnona w domu mam nogę w gipsie :( fatalnie skręciłam nogę w kostce i
Muszę sobie robić zastrzyki w brzuch już mam siniaki - przemieszczanie się graniczy z cudem

Kurde ale burza szok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Netki fajnie macie... Jesli zas chodzi o pogode to w Polsce tez nie ma co narzekac... Koniecznie zamiesc kilka zdjec z wyjazdu:)
Awantura wspolczuje nogi w gipsie w takie upały no ale coż bywa i tak...
Reszta dalej sie nie odzywa. Chyba to forum zaczyna umierac smiercia naturalna.... Niefajnie:(

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
no coś tu pusto - może jeszcze powrócimy do łask - wiem że nasze dzieci potrzebują teraz być więcej na dworze - my same mamy więcej zajęć - zbliżają się wakacje i wyjazdy
Ja Was nie skreślam - zaglądam tu co jakiś czas coś tam skrobnę
nie ma co zamykać wątku - bo może "uciekinierki" zatęsknią i napiszą coś kiedyś

dobra ja kuśtykając biorę się za jakiś obiad

Pozdrawiam Was serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Laseczki moze dajmy sobie dwa tygodnie na powrócenie forum do łask. Jesli nie będzie się tutaj nikt odzywal to wystapmy do moderatora o zamkniecie tego forum:( przykro że sie nie odzywacie w ogole....

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka

U Madzi w przedszkolu w sobotę był festyn, całkiem fajna zabawa :D Dzisiaj chyba Kasiucha świętuje, bo widzę że u nich w przedszkolu dość gwarno i wesoło :D

U nas jakoś leci, Madzia ma teraz gimnastyki w Klimontowie 2 razy w tygodniu, dobrze że jest babcia, bo urlopu już bym nie miała :roll: Myślimy żeby wyskoczyć gdzieś na weekend. Macie może pomysły, to podrzućcie :wink:

A jak tam Awanturko Twoja noga :?:

Pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Masz racje Netki wczoraj był piknik rodzinny i dzień Ojca jednocześnie:) Było super:) Była tylko grupa mojej Nadusi i rodzice. Zabawy były przednie. Właśnie się dowiedziałam, że zapomniałam jak się kręci Hula Hopem:( Ubaw był przedni. My w tym roku nie mieliśmy festynu bo nasza dyrektorka przygotowywała sie do Konkursu na dyrektora, ale piknik i tak był fajny. Były kiełbaski, ciacho, slodycze... no i zabawa z dziećmi:) W następnym roku na pewno znów będzie festyn i kolejna zabawka na Placu zabaw:) A tu poza mna Netki, Awanturą to prawie nikt sie nie odzywa.... No cóż widocznie tak musi być....

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem, ale faktycznie mało kto pisze :roll:

Kasiucha
a po co występować do moderatorów o zamknięcie? jak będzie dalej taki ruch to i tak wątek zamkną :roll:

Netki fajnie, że wypad udany :) może jakieś zdjęcia? :wink:

U nas jakoś leci. Dużo czasu spędzamy w ogrodzie. Na weekendy jeździmy na działkę koło Poraja więc korzystamy i jeździmy na rowerach (jeśli babcia zostanie z Filipkiem :wink: ), chodzimy na poziomki, na grzybki (bo już kurki są) albo po prostu spacerujemy po lesie albo nad jezioro :)
Michał gada tak, że czasem mam już dosyć i pragnę CISZY :lol:
A Filip rośnie, zmienia się z każdym dniem, jest bardzo grzeczny i kochany, ciągle się śmieje, prawie nie płacze. Niestety gdy jedno już wraca do normy (siusiaki :wink: ) to następny problem się pojawił... Filip ma jakieś duże uczulenie- wygląda mi to na skazę białkową :( Jutro mam wizytę u alergologa i ciekawe co nam powie :(
a za tydzień i trochę wyjeżdżamy na wczasy :) już się doczekać nie mogę :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Megi nie wystepowalam do moderatorow tylko podalam propozycje bo tutaj sie nic nie dzieje...:( A gdzie dokladnie jezdzisz kolo Poraja bo ja tez jezdze w tamte strony do moich rodzicow na dzialeczke:) A dokladniej to sie nazywa Kuznica Nowa

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :) Jestem tu nowa, mieszkam w Dąbrowie Górniczej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć oliwka1983 witam cię serdecznie. Jak widzisz aktywność na naszym forum spadła trochę, ale może obecność nowej osoby pobudzi dziewczyny do pisania :D Napisz skąd dokładnie jesteś, no i w ogóle coś o sobie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Witam nowa forumowiczke. Moze dziewczyny sie zmoblizuja do pisania :(

A ja chcialam sie pochwalic- 24 czerwca zostalam wkoncu ciocia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oliwka witamy na forum:) Napisz cos wiecej tak jak prosiła Netki.
Netki powiem Ci ze juz chyba pozostala tylko nadzieja ze dziewczyny sie rusza.....
Natalka to super:) Gratuluje!!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Konkretnie to w dzielnicy Gołonóg mieszkam. Nie pracuję, zajmuję się domem. Moja Magda nie dostała się do przedszkola :( A na opiekunkę mnie nie stać.

netki Dopiero teraz zauważyłam, że ty też z DG

Teraz dzwoniłam wiz. u ginekologa ustalić i dop. w lipcu mam dzwonić :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć

Witam nową mamuśkę :)

Natalka gratulację ciociu

ja dalej na zwolnieniu na nóżkę - jutro mam kontrolę i nie wiem co dalej - bo z nogą nie ciekawie - jak chwilkę jest dobrze to potem puchnie - boli i szlak mnie trafia
no i chyba rzeczywiście lepiej złamać nogę niż skręcić

wakacje wakacjami i się zacznie dawanie dziecka do "obcego" przedszkola buuu ciekawe jak to Kuba zniesie bo w piątek będzie w nowym miejscu bo 1 lipiec pochodzi niecałe 2 tyg i urlopy a potem znowu obce przedszkole w sierpniu żeby we wrześniu wrócić do swojego

dziewczyny a co u madziorki nie wiecie - jak tam jej bliźnięta - jak ona się czuje ???
no o resztę też pytam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oliwka1983 ja i kasiucha jesteśmy z Gołonoga :D Ja też mam córcię Madzię :wink:

Natalka gratulacje ciociu :D

Awantura dużo zdrówka :D Nie wiem co u madziorek, nie odzywa się. moje dziecko nie będzie chodzić do przedszkola bo jej nie zapisałam na wakacje, termin minął jak byliśmy w Grecji :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki ja swoich świadomie nie dalam do przedszkola na wakacje a jeszcze na koniec tego sezonu w przedszkolu sie pochorowali:( buu
oliwka a gdzie dokladnie mieszkasz bo zaraz sie okaze ze z netki mamy do ciebie rzut beretem:)
Awantura zdrowiej dziewczyno bo kto z dzieciakami bedzie brykal w wakacje hehe...
Madziorek daj znac co u Ciebie....?? Martwimy już sie po malu.

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Czesc :)

Oliwka No to dlugo musisz czekac na wizyte :? Masakra z ta sluzba zdrowia sie zrobila. Ja jak dzwonie to najpozniej za tydzien mam wizyte zawsze. Tez siedze w domu zajmuje sie domem i ubolewam,ze Dominik sie nie dostal do przedszkola :( Takze Cie rozumiem.

Awantura ojjj biedna jestes :( zdrowka Ci zycze. U Madziorka wszystko OK, mam nadzieje,ze zla nie bedzie,ze o niej pisze. Dziewczynki maja sie dobrze :) Niedlugo rozwiazanie.

Dzieki dziewczyny :) Slodziak z tego mojego Siostrzenca :D a dlugasek jak nie wiem,bo 60cm! ma hehe. Waga przy urodzeniu 3620.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

netki to moze znamy się z widzenia :)

Moja miała w nocy gorączkę, rano juz nie. Zęby ma wszystkie, nie ma kaszlu ani kataru je normalnie. Ciekawi mnie to.

A do ginekologa do S-ca bo ten co do niego chodzę to mnie zdenerwował ostatnio i mam go w ...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4815 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]