Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:54 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hihi ja jakos sie jeszcze niczym nie stresuje... zaczne sie denerwowac jak cos bedzie szlo nie tak... no a dzis skonczylam work i jestem juz wolna a jutro do polski :] w koncu bede miec neta codziennie :[ papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

CZesc!!!!!!!!!!!!!!!!

Mieszkam nie daleko Bielska i mam pytanie. Szukam naparwde dobrego, milego (brzmi prawie jak ogloszenie matrymonialne :) ) ginekologa. Z dobrym sprzetem. POtrzebuje kogos kto mnie poprowadzi. Staramy sie o dzidzie. Dr Slawek zalecil mi monitorowanie cyklu czy jest owulacja ale zaden nie chce. Chcialabym takiego lekarza ktory zacznie dzialac a nie tylko kaze czekac i starac sie :( PROSZE POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nio i jeszcze powiedzcie mi jak wyglado cenowo taka jedna wizyta w Bielsku-Bialej??? A co z gin w ESCULAPIE w Wapienicy????Slyszalyscie cos o nim???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dolecialam do polski i od jutra zaczynam szalenstwo przedslubne bede was informowac na bierzaco :]]

ale jestem padnieta

witamy nowa bielszczanke na naszym temaciku...
jesli chodiz o lekarzy to polecam ozimine w centrum przyjmuje na stojalowskiego , bardzo dobra jest i fajne ale nie wiem jak z monitorowaniem cyklu... lecipej zadzwonic i popytac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chodziłam prywatnie do Niemcewicza na ul. Dmowskiego, on ma wszystko w gabinecie , myśle że możesz spróbować u niego, powiesz o co chodzi i że potrzebujesz pomocy i będzie oki, za wizyte bierze 50 zł, pracuje w eskulapie. Ja do niego trafiłam przy martwej ciąży i konkretnie wszystko chciałam wiedzieć i nawet zadowolona jestem, pobadał , zrobił usg , potem jak byłam po zabiegu to poszłam i powiedziałam prosto z mostu że chce usg żeby zrobił bo chce wiedzieć czy wszystko ładnie wyczyścili i nie było problemu, też zrobił i pobadał i nic się nie sprzeciwiał, wkońcu ide prywatnie i rządam czegoś , no nie ? Płace za to, więc lekarze nie powinni robić problemu, no chyba że to na fundusz zdrowia, to już inna bajka, to się spotkałam u innej ginki z odmową usg po zabiegu, nie ma to jak zapłacić i mieć co się chce.
Podaje więcej info gdybyś chciała skorzystać:
Seweryn Niemcewicz
ul. Dmowskiego 15/160
przyjmuje: pn, śr, czw, godz 15-18
tel. 033/8149447, kom. 601489282
to jest w bloku niedaleko urzędu miasta, dawna ul Buczka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jusiach - witamy na polskiej ziemi :)

Witam tez Bąbelka ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bedziemy mieli synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystko oki, tylko dalej jest anemia ale to normalne...
ale jestesmy happy

obraczki juz sa kiecka sie szyje... 21 mam przymiarke czy bedzie oki... eh... ale cudownie... synek...

tylko teraz problem z imionkiem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jusiach - moje gratulacje z powodu synka :) Ciesze sie, że wszsytko w porządku :)

Informuj nas na bieząco jak tam postepy w przygotowaniach :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jusiach gratuluję synka Obrazek
I dawaj znać na bieżąco, jak tam przygotowania!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jusiach GRATULUJE SYNKA :!: :!: :!: :D :D :D

A JA BYŁAM DZIŚ NA USG I WIDZIAŁAM MOJĄ FASOLKE :D I SERDUSZKO JAK BIŁO :D :D :D
TAKA JESTEM SZCZĘŚLIWA :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anula ciesze sie że i u Ciebie wszsytko w porządku :) Tak trzymać ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

z ksiedzem juz zalatwilismy i jeszcze tylkoo nas czeka proba w kosciele

sukienka mierze 21 grudnia... mam nadzijee ze sie wcisne... ostatnio u lekarza bylo 79 kg!!! zaczelam od 72... eh....

jeszcze nie wiem co z fryzjerem ... glupi dzien bo salony pozamykane i kjogos prywatnie wezme... no i jeszcze nie mam kamerzysty , ktoras z was nie zna jakiegos dobrego i taniego??

fotografa mamy...

eh... w sumie niby wiekszosc juz pozalatwiane ale za duzo niepewnych...

dzis bylam sobie zrobic bikini.. eh co za bol... dobrowolne umeczanie ... ale jakos tak kobieta sie zaraz lepiehj czuje :]

i dzis mam panienski... u siostry na mieszkaniu... ale bedzie... mama nadzieje ze jakos przezyje :] no i mezus ma kawalerskie... :]

strasznie jestem zmeczona tym lataniem...

ide sobie polezec i odpoczac... a wy dziewczyny piszcie cos wiecej zeby bylo co czytac!!1

anula to super ze z dzidzia wszystko oki, teraz nawet sie nie zorientujesz a urosnie hoo hoo... tak jak moja obecnie ma ponad 25 napewno :]]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jusiach już gdzieś pisałam Ci o kamerzyście, podam Ci nr tel do niego, może będzie wolny. tel: 504084529 my go dorwaliśmy na targach ślubnych i jesteśmy bardzo zadowoleni :P filmuje od samego poczatku dnia , wszystkie przygotowania, wiesz jak jestes u fryzjera , potem kosmetyczka jak sie malujesz itp, skleja fajowy filmik z tego, to nie jest wszystko jako całość pokazane, no musiałabyś iść do niego do domu i on pokazuje jak filmuje i pokazuje inne filmy ze ślubów poprostu. Myśle że ten gostek jest wart polecenia. On filmuje bardziej nowocześnie a nie tak standardowo, fajnym obróbkom filmik poddaje, ty możesz wybrać jakie ci się podobają a jakie nie i on ci zrobi tak jak będziecie chcieli :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właśnie ubrałam choinke i padam z nóg, chyba zaraz pójdę spać, strasznie zmęczona jestem. A jak tam u was przygotowania do świąt ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez już ubrałam swoja choineczkę ;) 2,2m i zajeło mi to 2 godziny. Póxniej nie mogłam wstać tak mnie bolały krzyża :) Ale było warto bo efekt chyba wyszedł mi super :) I taki fajny klimat się zrobił w domu, taki świateczny i ciepły :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie!
Ja chyba w tym roku też wcześniej ubiorę, choć zawsze robię to dzień przed wigilią. Ale tym razem mnie synuś namawia, więc pewno dam się skusić :wink:
Miłej niedzieli, mimo paskudnej pogody :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No pogoda jest dziś wyjątkowo wstrętna bbbrrrrrrrrrr

Monika:) ja też się męczyłam tak jak ty z taką dużą choinką ale na szczęście już mam z głowy :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny

mialam wczoraj ten panienski, posiedzialysmy w osiem bab na mieszkaniu siostry zrobily mi obciach karzac przymierzac kusa koszuleczke i majty i porobily full zdiec , posmialysmy sie , popilyy pojadly i sie skonczylo... fajny wieczorek ale cos czuje ze bawilabym sie lepiej gdybym tez wiecej wypila :] no ale coz... :]

co do choinki to ja tez zawsze ubieralam dzien przed ale w tym roku tez ubiore wczesniej ... jakos na poczatku tygodnia pewnie...

anula a ile ten kamerzysta bierze kasy za takie krecenie all day i wszystko inne??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jejku i tydzien i dwa dni i slub... i jeszcze przed tym swieta... ale zleci...na caly styczen wracam do irlandii.. od 4 lutego jestem juz w kraju do porodu... a potem z mala dzidzia wracamy spowrotem... mam nadzieje ze nie bedzie co do tego zadnych przeszkod...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]