Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:54 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 867  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Eliza - no jasne,że nie ma sensu isc do szkoły jak juz rodziłaś. Ja jako pierworódka jestem "zielona" i mam nadzieję, że teoria mi jakos pomoże. czytam ksiażki, poradniki ale jakoś tak milej mi jest słuchajac tego wszsytkiego od położnej, która może będzie ze mną w czasie porodu ;) Człowiek mniej sie boi jak się dużo o swoim strachu nasłucha. Narazie to mąż mnie zagania do ćwiczenia oddychania i relaksacji :) Ciekawe czy w czasie porpdu tez będzie miał tyle werwy co teraz ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No, mam nadzieję, że też :wink: choć z tym różnie bywa tam na miejscu :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny, zadziej sie odzywam bo dostep do neta ograniczony :(

postanowilismy z mezusiem ze wracamy do irlandii jak urodze ... duzo o tym myslalam i mysle ze tak bedzie lepiej... oszczedzimy troched a tu naprawde mi sie podoba i dobrze sie czuje...

swieta coraz blizej i slub... eh.. ale jestem podekscytowana...
juz w srode lece do polski i zacznie sie wariactwo... :]

tylko czemu jeszcze nioe ma sniegu w polsce kurcze,,,, ja rozumie ze tutaj non toper leje ale w polsce... ja chce snieg na slubie i swieta

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ze szczerego serducha Ci tego życzę, żeby pruszył ładnie śnieg i było ładniutko jak to w zimie :D Ja tam zimy nie lubie ale na święta to mogłoby troche śniegu spaść, przynajmniej atmosfera inna - świąteczna :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja bym chciała snieg tylko w okresie 23/12-2/01 ;) Potem moim marzeniem jest, aby snieg zniknął całkowicie ;)

Jusiach - mysleliście juz może o zdjęciach slubnych wykonanych przez fotografa? Widziałam kiedys zdjęcia młodej pary robione w górach pełnych śniegu - były piekne!!!! Zastanów sie nad tym oczywiście jak będzie śnieg ;) Ale słyszałam że świeta maja byc białe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No nawet znam gościa który robi takie zdjęcia w górach na śniegu, sama chciałam z mężusiem mieć takie ale w kwietniu już nie było śniegu, ale zdjęcia z pleneru zrobił nam przy dworku i powiem szczerze że nigdy w życiu bym z nich nie zrezygnowała, poprostu boskie. Polecam, wejdź sobie na stronke : http://www.lysak.pl/dane/galeria.html

ja jestem z mężusiem na tej stronce :lol: , gostek co nam robił zdjęcia nazywa się Marcin, fotografia to jego pasja, w studio zrobił nam 300 zdjęć a w plenerze drugie tyle, potem mieliśmy problem z wyborem zdjęć bo wszystkie były prześliczne. Oni mają studio w Oświęcimiu, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu tego fotografa, jest bomba, ja się nie lubie zabardzo fotografować ale z tych sesji zabrałam mnustwo zdjęć bo poprostu były prześliczne :D

A oto ja i mój mężuś :wink: http://www.lysak.pl/grafika/galerie/gal-st/gst1/00.html, a co tam pokarze się wam :wink: ale studio to nic w porównaniu z plenerem, no szkoda że nie mogę wam pokazać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anula masz rację - zdjęcia sa bardzo ładne ;) Tylko link do twoich zdjęc mi sie nie otwiera wiec nie wiem, które to zdjęcia :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Może teraz się uda :wink:
http://www.lysak.pl/grafika/galerie/gal-st/gst1/00.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No Anula - zdjęcia super!!!! Bardzo ładna z was para :) no i miałas bajeczną suknię :) A fotograf ma kunszt w rekach ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny to może się bliżej poznamy :wink: Pokażcie się jak wyglądacie, może się okaże że się znamy z widzenia :wink: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie!
Zdjęcia bardzo ładne!
Niestety ja nie mam jak wkleić zdjęcia :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chce miec na pewno fotografa i kamere na slubie ale jeszcze nie mam nic zalatwionego... nie ma to jak zalatwiac wszystko bedac za granica i na ostatnia chwile..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jusiach to zacznij szukać bo jako iż to będzie "gorący i obfitujący" w śluby okres to najlepsi fotografowie mogą byc zajęci ;) Może popytaj znajomych, reodziny może oni maja jakięś namiary. Anula tez miała fajen zdjęcia.

A jak tam twoja suknia? Wszystko juz masz kupione? Jak będziecie mieli pogode taka jak była dzisiaj w BB to nawet nie musisz mieć bolerka na góre. Obłęd co sie dzieje z ta pogodą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jescze nic nie mam do sukni ani nawet sukni ... jejku wszystko bede robic na last minute.... eh... milej niedzieli :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ulalala - Jusiach to ty odwazna jestes :) Ale trzymam kciuki, żeby wszsytkie poszukiwania poszły gładko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jusiach nie zła jesteś :wink: ja już bym w portki robiła że tak mało czasu zostało :lol: , a kamerzyste też mogę polecić, koleś normalnie jest instruktorem nauki jazdy ale uwielbia filmować i uważam że naprawdę mu to super wychodzi, podaje nr tel do niego: 504084529

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hohohoho Jusiach podziwiam Twoją odwagę :shock: Ja zwariowałabym chyba jeśli jeszcze nie miałabym sukni, hihihi. Moja wisiała w domu już na 3 tygodnie przed ślubem :wink: Powodzonka w przygotowaniach i w poszukiwaniach specjalistów!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Elizka - ja miała ślub w październiku a suknia juz była uszyta w sierpniu ;) jakos chciałam byc spokojna, że zdążę ze wszsytkim. Ale czasem takie nieplanowane eventy lepiej sie udają niż te robione bez żadnych większych przygotowań. Dziwne to, ale ja to często zauważam u siebie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czasem może i tak... Ale ja bym zwariowała, jak bym tak miała robić :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jusiach ja również życze powodzenia aby wszystkie przygotowania poszły po waszej myśli :D
Ja mam śub pod koniec czerwca 2007 a już w tym tygodniu zamierzam
zamówić suknie :D a będą mi ją dopasowywać oczywiście na początku czerwca :wink:
Lepiej niby teraz już zamówić bo po nowym roku ceny pójdą w góre.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17332 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 867  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]