Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:54 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Netki dzięki serdeczne za pomoc przy wstawieniu suwaczka.
Catalina i Aaga a w którym bloku mieszkacie ? Ja w siódemce ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona81 nie ma za co,chętnie służę pomocą.Ja dziś chyba zrobię prasowanie,bo nudzę się strasznie :) Kurczak się piecze w piekarniku,więc za jakiś czas zjemy obiadek,potem krótka drzemka...

A co u Was dziewczyny,straszna cisza tutaj :)

Pozdrowienia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona81 pisze:
Catalina i Aaga a w którym bloku mieszkacie ? Ja w siódemce ;)

ja w 3 :D

a czemu cicho?
Pogoda ładna to my jak zwykle na ,,wsi'' dopiero wróciliśmy :D a jutro do pracy, ech szybko ten weekend zleciał

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj zleciał weekend zleciał, ja już siedze w pracy, kolejny dzień nudny hehe, pogoda ładnie się zapowiada a tu do 14 gnicie za murami

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

iris ja do 15:30 w pracy:( a juz bym chciala ze swoja corcia byc w domku. dzisiaj rano tak ladnie mnie prosila zebym nie szla do pracy:( Az sie lezka w oczku kreci....

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maleńka teskni za mamusią, jak ja wychodze to szymek smacznie spi , ale tez mi sie za nim teskni to taki kochany robaczek

a to ulubiona pozycja spania szymusia
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny :) Witam was w ten poniedziałkowy ranek. wy juz dawno w pracy siedzicie, a dla mnie jeszcze dzień sie nie zaczął, bo Adi lula w najlepsze ;) Ja uwielbiam oglądać foteczki śpiących dzieciaczków :) Adi ma podobną Iris pozycje do spania ;)
Obrazek
ale zdecydowanie najbardziej lubi sypiac w sposób nastepujący ;)
Obrazek
Obrazek
Spać po ludzku tez mu sie zdarza ;) No prawie po ludzku ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Adi jest niesamowity hihi, ja niestety nie mam więcej zdjęc spiacego Szymka, chyba zaczne mu robić bo jego pozycje też czasami sa smieszne, ktorejś pięknej nocy obudziło mnie dosc głosne wiercenie, ja zapalam swiatło patrze a ten mały robak wyszedł z lózeczka i i układał sie do spania na podłodze, musiało byc mu goraca hihi. Z głową zwisającą z łózeczka też juz spał, kurcze ze ja wtedy zdjęc nie robiłam :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no juz sobie wyobrażam spiacego tak Szymusia :) A to on ma juz szczebelki wyjęte z łóżeczka, ze tak swobodnie z niego wychodzi sobie? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiesz...znalazłam zdjęcie od którego zaczęła sie przygoda robienia fotek, jak Adi lula ;) Ta jego pozycja była moim natchnieniem do robienia śpiących zdjęć :) Tutaj miał 3 miesiące :) Odkryłam wtedy kocyk i co zobaczyłam? że nóżki pod pupcie mu sie skryły ;) A jak wstał i przebierałam mu pieluszkę, to kolanka miał bardzo czerwone... bo sobie odbił... :) Mówię ci... na żywo to komicznie wyglądało :)
Obrazek
Fajne te nasze dzieciaczki mają sposoby na "wygodny" sen ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

juz pare miesiecy temu mu wyjełam, jak tylko zaczął chodzic, ale rzadko z nich korzysta, czesciej woła zeby go wyciągnąć, zresztą bardzo wąskie jest to wyjscie

nasze dzieciaczki sa niesamowite, Szymek uwielbia spac na brzuszku, całą noc potrafi tak przespać

a to moj ulubiony uśmieszek, troszke ciemne to zdjęcie ale to co najwazniejsze to widać
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chyba jeszcze trochę poczekam z tymi szczebelkami... ;) Teraz mi bez problemu w łóżeczku zasypia, a obawiam sie, ze gdybym mu dała wolne pole do popisu, to spokojne zasypianie by sie skończyło ;) No właśnie wąskie jest to przejście i Adi to chyba by leciał "na głowę na szyję" byleby się tylko przecisnąć przez nie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bardzo poważny chłopczyk z tego twojego maluszka :) Wygląda na starszego :) no takie zdjęcia z tymi naszymi pocieszkami śmiejącymi sie od ucha do ucha są też powalające z nóg :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moje dziecko niestety ale tylko na lozku usypia, i ja go zanosze do lozeczka, tak sie nauczył i chyba niedługo bedziemy zmuszeni kupic mu lózko, wydaje mi sie to troszke zawczesnie, no ale skoro mu sie dobrze spi, sam juz sobie schodzi z łózka, jeszcze nie spadł, wiec moze wrto juz kupić jak sądzisz??

iwonka81 od maleńkiego znajomi i ludzie obcy mowili ze on to ma więcej niz w rzeczywistości, moze faktycznie jest wiekszym chłopczykiem szybko tez zaczął raczkowac i chodzić, no ale przeciez kazde dziecko inaczej sie rozwija :D

ulubiona zabawka Szymka
Obrazek
Obrazek
zabawa z garnkami, superr
Obrazek
porządki w butach
Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 9:30 am przez Iris, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Skoro tak świetnie sobie radzi w spaniu na dorosłym łóżku to czemu nie. Muszę ci powiedzieć, że Adi jeszcze chyba nie świadomości, że może spaść z wersalki. Co prawda hamuje sie na jej krawędzi, ale jakbym go zostawiła samego to by pewnie zleciał jak nic... :roll: Boję się go zostawić. W najbliższym czasie chcielibyśmy mieć drugiego maluszka i chciałabym, żeby zanim pojawi sie na świcie Adi juz dorósł do takiego swojego własnego łóżka jak Szymuś. Mysle, że twój maluszek jest przyzwyczajony już do spania na wielkim łożu i na pewno by sobie doskonale z takim lulaniem poradził. Adriankowi wygodnie spi sie w łóżeczku póki co... ;) Dasz wiarę, że jeszcze śpi... a juz sporo po 10.oo jest ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o co ja słysze bedą staranka o dzidziusia, super, my z mezem tez mamy zamiar starac sie o siostrzyczke dla Szymka ale to dopiero w przyszłym roku. Mały od maleńkiego zasypiał na wersalce, zreszta jak kupimy mu łóżko to tylko z osłonką zeby na wszelki wypadek nie spadł, ta decyzja jeszcze wymaga dobrego przemyslenia :)

to mały ma faktycznie spanie hihi

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

co do ulubionej zabawki, to Adi uwielbia pilota od tv ;) I wcale nie dał sie nabrać jak do zabawy dalismy mu stary pilot ;) Co do szafek, to Adiego tez interesują, ale moze zaglądac tylko do jednej w swoim pokoiku ;) Może tam wkładać i wykładać z niej co chce ;) Również siebie ;)
Obrazek
Dzięki temu i wilk syty i owca cała ;) A ostatnio wpadł na pomysł by podglądać nas co robimy w łazience ;)
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jejku jak tak sobie czytam to mysle... ile ja bym dala zeby moja corcia spala do tej godziny.... Niestety budzi mi sie o godz. 6 ewentualnie 6:30 i krzyczy mama tata wstawac siósta!!!! Masakra! I to obojetne czy to jest srodek tygodnia czy to sobota lub niedziela, ale.... za to spi mi 2 godzinki po poludniu i wtedy jest chwila drzemki:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no ale przyszły rok w końcu już wkrótce ;) Fakt... fajnie by było mieć parke, ale mi to w sumie juz nie sprawia różnicy. Przywiązałam się już do chłopców w domu ;) Czytałam w którymś wątku na forum o metodach na chłopca i dziewczynkę :) Powiem ci, że biorąc pod uwage te sposoby i mój przykład to sie nawet sprawdziło ;) Spróbujemy zadziałać według tych sposobów przy kolejnym dzidzi ;) Jak coś to dam ci znać, czy wyszło ;)
O Kasiucha a ja widzę że dzidzius u ciebie juz w drodze :) Ciekawe czy będziesz miała parkę ;)

Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 9:43 am przez iwona81, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a to mały cwaniak hehe, ładnie tak podglądać rodziców :) takie małe dzieciaczki sa kochane nic tylko mozna je całowac i przytulac. Cos te nasz dąbrowianki sie dzisiaj nie odzywają, czyżby zajęte bobasami.
A ja siedze w tej pracy i sie nudze, a tu tak pieknie na dworze, z małym mogłabym pospacerowac :(

kasiucha26 moj mały w tygodniu śpi nieraz nawet do 9 ale w weekendy kiedy to ja mogo sobie pospać dłużej to niestety pobudka właśnie jest miedzy 6 a 7 :D

iwona81 hehe okej daj mi znać

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 9:46 am przez Iris, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]