Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:51 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwona81 Milenka prześliczna, buziaczki dla Was.
Kurcze, ja też chce córcie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KACHA1984 - ja dzisjaj ide do lekarza poleconego przez ToJa jak cos opowiem jak było :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pajka ten lekarz ma juz trochę na karku lat - dobrze po 50 ma

KACHA1984 zaraz Ci prześle na pw namiary

a i dodam że jeden lekarz może przypaść do gustu osobie a innej nie - wszystko zależy od nas samych i od lekarzy

ja swego czasu chodziłam do innego ginka z Sosnowieckiej 2 no fajnie było super do momentu kiedy coś nie tak było z moją @ a ten nic wszystko OK OK a ja przy @ zwijałam się z bólu - wróciłam do mojego - dostałam skierowanie na badania i się okazało że jakieś "cuś" mi narosło i trzeba było wycinać a tamten jest OK OK

kurde sama też się muszę wybrać ale nie mam czasu :(

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pajka z niecierpliwością czekam na opinie o tym lekarzu

ToJa dzięki za priva i to fakt że to od nas samych zalezy czy lekarz nam przypadnie do gustu czy nie koniecznie. Ale warto słuchac opinii innych osób :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny pytające o lekarza. Ja chodzę do lekarza w Katowicach, przyjmuje prywatnie i nie należy do najtańszych (100zł) ale ja sobie go chwale bardzo. Jestem w ciąży bliźniaczej i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale dostawałam od niego skierowanie na bezpłatne badania prenatalne, jeśli jest konieczność przepiania jakichś leków, to wcale nie są to leki najdroższe, jesli potrzebuję L4 w innym terminie niż mam wizytę, to broń boże za nie nie płacę dodatkowo (bo wiem, że to sie zdarza). Ogólnie jest moim zdaniem dobrym lekarzem ale przy tym jest bardzo sympatycznym czlowiekiem. Ale oczywiście ile ludzi, tyle opinii. Gdyby któraś z Was chciała namiary, służę na pw.
Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczynki coś mało się tu udzielacie :cry: są jeszcze jakieś dwupaczki z Dąbrowy ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwona gratulacje!!!!! :flo: :flo: :flo: :flo: :flo: :flo: :flo: Corczka sliczna!!!!

Jesli chodzi o dr Zietala to ja jestem jego pacjentka :) bylam w czasie ciazy i jak juz nieraz pisalam jestem nim zachwycona :) mozna chodzic prywatnie albo do przychodni w Slawkowie :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Potwierdzam dr Ziętala świetny :) polecam również

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny czy jest któraś z was chętna chodzić z dzieckiem na basen?? Bo ja bym chciała z małą pójść

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: :)
Awatar użytkownika

Ja osobiście pracuję w szpitalu w Dąbrowie i wiem, że o lekarzach chodzą różne ploty. Ja się trzymam od 7 roku życia dr. Jolanty Wróbel i jestem z niej bardzo zadowolona :) Od maleńkiego dziecka miałam problemy i zawsze dawała sobie z tym radę:) Teraz prowadzi moją ciążę ;) Mężowi też podoba się jej podejście do pacjentki, więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że śmiało można do niej chodzić. Tylko zastanawiam się gdzie rodzić, bo jestem z Pszczyny... Czy dam radę pokonać te 60km jak dostanę skurczy? :D

Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Obrazek

czekamy na Ciebie nasza śliczna córeczko :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: :)
Awatar użytkownika

katrinn pisze:
Ja osobiście pracuję w szpitalu w Dąbrowie i wiem, że o lekarzach chodzą różne ploty. Ja się trzymam od 7 roku życia dr. Jolanty Wróbel i jestem z niej bardzo zadowolona :) Od maleńkiego dziecka miałam problemy i zawsze dawała sobie z tym radę:) Teraz prowadzi moją ciążę ;) Mężowi też podoba się jej podejście do pacjentki, więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że śmiało można do niej chodzić. Tylko zastanawiam się gdzie rodzić, bo jestem z Pszczyny... Czy dam radę pokonać te 60km jak dostanę skurczy? :D

Katrinn nie wiem, jakie bedziesz miec skurcze :wink: ale ja bym z pewnoscia pokonala taka odleglosc jak jechalam do porodu :) malo tego! tak sie czulam, ze moglabym sie sama zawiesc :lol: Ale kazda ciaza jest inna :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: :)
Awatar użytkownika

katrinn pisze:

No słyszałam o niej. Mieszka nie daleko nad na podlesiu. Jedna koleżanka ją chwali bo gdyby nie ona to by nie miała 6letniej corki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co do dr Jolanty Wróbel to prowadziła moja ciążę i jestem z niej MEGA zadowolona :D
I dodam jeszcze, że po porodzie gdy miałam problemy z piersiami to mi także dużo pomogła.
Co prawda nie była przy moim porodzie, bo się też o to nie starałam, ale w szpitalu dało się odczuć, że jestem jej pacjentką :D

Także polecam ją wszystkim

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale tu pustki :( Ja wogole nie dostaje powiadomien na maila o postach...

Pajka przepraszam, ze nie wyslalam ci namiarow na dr Zietala ale nie doczytalam tego :roll: Dobrze, ze ToJa ci wyslala :wink:

Wiadomo, jak to jest z tymi lekarzami. Kazdy ma inna opinie :)
Ja juz tylu ginow zaliczylam, ze mialam dosyc a ciazy nie bylo... Trafilam na fajnego gina od problemow z zajsciem w ciaze i pomogl mi :) ale do prowadzenie ciazy sie juz nie nadawal :evil: Do Zietala chodzilam i super sie mna opiekowal. Znam juz kilka jego pacjentek i sa z niego mega zadowolone.

Pajka a jak twoje wrazenia po tym "olbrzymim" lekarzu :wink:

Aha! Pochwalimy sie, ze Michasio ma juz pierwszego zabka :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej mamuśki i cieżarówki,jak któraś chce z nami sosnowieckimi kobitkami popisac (a np u Was cisza na forum..)to zapraszamy do NAS!!
Jest tam kilka Waszych(NAszych) mamusiek!! :P :P :P :P

Całuski

Megi23-pozwoliłam sobie wejść na Twoją galeryjke,ale masz cudne ślubne foty nooo i oczywiscie Michasiooo cud-miód :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!!

Dziewczynki w ŚRODE na 18 mamy rezerwacje do GROTY SOLNEJ w NEMO.
Koszt rezerwacji 90zł podzielony na ilość osób(dzieci gratis)
Idziemy z sosnowieckimi mamusiami i oczywiscie z dziećmi!!
Jakby któraś była chętna serdecznie zapraszamy !!Piszcie do mnie na priwa albo u nad na podforum SOSNOWIECKIEM MAMUSIE
Mamy około 7 miejsc!!!!!!!
Poczytajcie sobie na necie o grotach solnych(wiadomo jeden seans nie pomoże,ale...dlaczego nie ma ich być wiecej)
Polecane dla dzieci które mają często infekcjr górnych dróg oddechowych

Pozdrawiam MONKA i OLI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pajka ja chodziłam do dr Kozy i powiem Ci że to super lekarz. Ja trafiłam do niego na badanie prenatalne w 21 tygodniu i później zmieniłam dotychczasową pani doktor na tego właśnie lekarza. Super facet i lekarz:))) polecam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja w pracy! Dzisiaj mija tydzien jak pracuje i strasznie tesknie za moimi szkrabami.... Mala dzisiaj pierwszy dzien po chorobie poszla do przedszkola a Malemu konczy sie zapalenie oskrzeli. W sobote pierwszy dzien wyjdziemy z nim na dwor:)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiucha26 oj rzeczywiście ciężko musi ci być teraz... Ale najgorsze poczatki a potem jakos wpadniecie w rytm i te rozstania jakos będziecie dzielnie znosić, podczas gdy ty w pracy będziesz... Widzę, że chore dzieciaczki miałaś... Chyba nie ma nic gorszego, niz patrzec jak maluchom coś dolega...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

iwona81 zebys wiedziala... na szczescie jest juz dobrze. Wlasnie jestem w trakcie szukania pracy gdzies blizej najlepeiej w dabrowie bo te dojazdy do Katowic to doprowadzaj mnie do szalu. ^ rano wyjscie z domu a 17 po poludniu przyjad do domu. mimo ze prace mam od 7:30 do 15:30

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]