Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Iris dzieki bardzo :D
Własnie w ten weekend bede miala szal. Jutro do Malej przychodza dzieci a pojutrze dziadkowie:) O rany a w poniedzialek do pracy!!! Zwariowany ten weekend bedzie i w ogole sobie pewnie nie odpoczne:(

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny. Przypadkiem trafiłam na to forum i widzę, że jest was kilka z Dąbrowy Górniczej. Ja mieszkam tutaj od dwóch lat. Podobnie jak aaga mieszkam na Korczaka. Jestem 26-letnią mamą 13-sto miesięcznego synka i obecnie przebywam na urlopie wychowawczym. Siedzę w domu, a z racji tego, że mój maluszek jest małym śpioszkiem, a mąż w pracy, więc wykorzystując wolną chwilę weszłam na wasza stronę i popijam sobie kawkę przed monitorem komputera ;) Miło mi was poznać i kto wie, może uda nam się porozmawiać, choćby za pośrednictwem forum. Widzę, że większość z was nosi pod serduchem maleństwo. Mówię wam dziewczyny... to jeden z najpiękniejszych okresów w życiu i często wracam z sentymentem do wspomnień, kiedy byłam z takim brzuszkiem :) Pozdrawiam was serdecznie i miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widzę, ze Kasi córeczka ma urodzinki :) Mocno ją ściskam i zdrówka życzę, bo tego nigdy za wiele, no i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń. Czeka was intensywny weekend. Wiem ile jest zamieszania związanego z przygotowaniem do imprezki urodzinowej, ale czego sie nie robi dla naszych małych pocieszek. Na pewno dasz radę kasiucha i wszyscy będą zadowoleni, a córeczce ten wekendzik na długo pozostanie w pamięci :) Pozdrawiam was ciepło

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona81 witaj, mój synek tez ma 13 miesięcy no 20 września skończy 14

Kasiucha26 napewno imprezka bedzie cudowna i dasz rade, kolezanki synek jutro kończy dwa latka i tez robi małe przyjęcie, ach malutka pewnie bedzie zachwycona prezentami :D [/b]

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to między naszymi dzieciaczkami jest zaledwie 11 dni różnicy ;) Adi urodził sie 31 lipca

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to faktycznie minimalna rożnica, doczytałam właśnie ze jestes na wychowawczym, jejku podziwiam nie wiem czy dałabym rade, hehe ja to bardzo chciałam wrocic do pracy, a teraz w pracy bardzo teskni mi sie za Szymkiem :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak teraz jestem na wychowawczym. Do końca 2008r będę siedziała w domu z Adim. Prace mam oddaloną o 30 km od Dąbrowy. Moi rodzice mieszkają w mieście, gdzie pracowałam. Musiałabym z Adim dojeżdżać samochodem i zostawiać go pod opieką babci. Macierzyński skończył mi się w grudniu i przerażała mnie myśl, ze dziecko musiałabym budzić rano, wsadzać do samochodu, odśnieżać auto... Na dodatek pracowałam na zmiany, więc dzień Adrianka byłby całkowicie rozregulowany... Z drugiej strony moje zarobki po odliczeniu dojazdów byłyby mniejsze niż zasiłek wychowawczy, który teraz dostaję... Ale nie żałuję mojej decyzji - naszej... bo to głównie mąż mnie nakłonił do tego, bym w domu siedziała z maluszkiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiucha26Obrazek

iwona81 witamy w naszym gronie i pozdrawiamy Twojego synka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie do waszego grona ;) Czasem nudzi mi się w domu, szczególnie jak Adi lula, a właśnie w tej chwili ucina sobie drzemkę i fajnie sobie jest tak z kimś pogadać. Nie pochodzę z Dąbrowy i mam tutaj niewielu znajomych. Tym bardziej, że teraz jak pojawił się Adi mój świat kręci się głównie wokół niego. Chyba jestem typową matką polką :roll: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też rzadko gdzies wychodze, chociaz udało mi sie pare razy wyskoczyc z dziewczynami na nocna imprezke, no i szykuje sie kolejny wypad, moze sie uda a moze i nie. Mieszkam w antoniowie i szczerze powiedziawszy to nie mam tam rzadnych znajomych i to jest smutne bo nawet na spacerki z małym musze chodzic sama, czasami teskni mi sie za blokami i ta atmosferą podworkowa gdzie pełno dzieciaczków, pewnie poznałabym pare fajnych mam i ich dzieciaczki.

Teraz zmykam czas do domciu, szkoda ze nie mam internetu w domci, moze kiedyś, miłego weekendu dziewczyny :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Papa Iris również miłego weekendu :)

iwona81 a skąd pochodzisz :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Miłego weekendziku Iris. Za tymi blokami to wcale nie masz co tęsknić... Mi tam się marzy domek... niestety tylko marzy... to, ze w bloku mieszkam wcale nie znaczy, że więcej znajomych mam ;) Widzisz, ja jeszcze na przykład na takiej nocnej imprezce tutaj nie byłam ;)
Netki ja mieszkam na Redenie - ulica Korczaka, a pochodzę z Olkusza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja jestem z Czeladzi :) Od 3 lat w Dąbrowie mieszkam i szczerze powiem,ze tez za wielu znajomych nie mam ;) Dobrze,ze siostra mnie odwiedza z narzeczonym co drugi weekend :) No i poznałam Kasię(kasiucha26) w internecie,a okazało się,że mieszkamy blok w blok,okna w okna i obie na parterze,także bardzo się ucieszyłyśmy,bo możemy swobodnie sie spotykać i spacerować ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

OOO widzę, że nie było mnie kilka godzin a tutaj panie sie rozgadaly:) no no:) Bardzo dziekujemy za zyczonka no i przede wszystkim witam nowa Pania:) A tak w ogole to moj tata pochodzi z Olkusza i duzo czasu tam kiedys spedzalam na osiedlu Mlodych... ech... fajne byly czasy:)
Pozdrawiam wszystkie no i do zobaczonka. nareszcie ide do domku bo juz prawie 15:30

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a to sie super składa, bo ja też mam rodziców, którzy mieszkają na Osiedlu Młodych. Kto wie... może nawet znamy sie z widzenia...? ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie już weekendowo :D

Witam serdecznie sąsiadke :D może sie kiedyś wybierzemy na spacerek z maluszkami no ja oczywiscie jeszcze dodatkowo z psiakiem :)

kasiula26 Wszystkiego najlepszego dla córeczki

Zmykam bo zaraz będę kąpać Maluszka

buziaki i Miłego weekendu, oby było ładnie :D [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj tez bym chciała, żeby ładnie było... Przynajmniej tak jak dzisiaj ;) W końcu po tygodniu wyszliśmy na dwór na spacer bez wózeczka, a na własnych nóżkach ;) Miłej soboty dziewczyny i dobrej nocki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny. Mam dość głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi ;) Czy mogłybyście mi napisać jak wstawia się suwaczek na forum na przykład z wiekiem mojego synka? W którym miejscu powinnam wpisać adres suwaczka?. Jeśli któraś z was mogłaby mi pomóc to bardzo proszę i z góry dziękuję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej iwona81 kliknij na jakiś suwaczek,wejdź na stronkę i stwórz własny,taki jaki Ci się podoba :) Potem kod BBC Code skopiuj i wklej w rubrykę podpis w profilu :)

Miłej zabawy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie koleżanki Dąbrowianki :)
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale przygotowania przed ślubem pochłaniają sporo mojego wolnego czasu, a z pracy nie zawsze uda mi się coś skrobnąć.
Witam Iwona81 ja też jestem z Korczaka :) a pochodzę z Cieszyna, w D.G. mieszkam od 1 czerwca :)
Aaga mało brakowało, a byłybyśmy sąsiadkami :) mieliśmy oglądać mieszkanie pod 3, ale niestety gość zdążył sprzedać je przed nami no i wzięliśmy pod 12-tką. W gruncie rzeczy nie jest tutaj "z brzegu" ;) aż tak źle, fakt mógł to nie być parter, ale mieliśmy już dość szukania.
Ja się chętnie z Wami wszystkimi spotkam, bo poza znajomymi mojego przyszłego mężulka i kolegi z pracy nie mam tu nikogo z kim można by się spotkać na soczku itp.

Kasiucha26 wszystkiego NAAAAAJ dla córeczki :pipi:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]