Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

DANITA ja właśnie kupiłam w C&A jeansy (2 pary za 110 zł ) tej firmy Jessica czy jakoś tak. Mnie najbardziej odpowiadają, bo to nie są biodrówki i materiał przyjemny, a nie jakaś totalnie sztywna podruba. Te jedne spodnie to wyglądają na normalne, czarne z przeszyciami, ale je dostanę dopiero na urodzinki w lutym.

Fajnie, że spotkanie się udało. Może jakieś zdjęcia wkleicie??? Jestem ciekawa Karolka w tych włoskach. Czemu maddie się nie odzywa na forum???

JA BARDZO CHĘTNIE BYM TO NASZE FORUM TEŻ ZASTRZEGŁA. WIECIE MOŻE JAK TO ZROBIĆ??? ANETKA, MOŻE TY JAKOŚ POMOŻESZ:) bo na naszym forum żadnej forumowiczki-informatyczki nie ma, niestety:(, a sama wiem, że lepiej by było gdyby nie trzeba się było martwić, że ktoś niepowołany czyta nasze plotki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwona: tamto forum nie jest na e-mama, czesc marcowek sie tam przeniosla, czesc zostala na e-mama, oczywiscie teraz to jak dwa fronty

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

strzeżone forum do tego w sumie nie jest potrzebny informatyk, moje koleżanki mają swoje strony www, fora także. Musiałabym się ich podpytać co i jak. Napewno to nie jest trudne - myślę, że poradziłabym sobie... Zajmę się tym w najbliższych dniach.

maddie na tej fotce przy drzwiach wyszłaś bosko !!! I te z Karolkiem rewalacja!

iwona 16 no to muszę koniecznie do C&A podjechać, bo zazwyczaj jedna para z Jessicy kosztuje 119-129zł. Co do fotek : to proszę bardzo ( z aparatu Ewelinardy, bo ja wyjątkowo nie wzięłam) :

Miłosz karmi Milenę:

Obrazek

piękne oczęta ( zakochałam się w tej fotce):

Obrazek

umiem już sama wydmuchać nosek ( naprawdę!!! ):

Obrazek

Karolek ( z podciętymi włoskami, a nadal piękne loczki)

Obrazek

dzieci się bawią

Obrazek

Obrazek

moja Pati

Obrazek

tak bardzo kocham moją mamusię

Obrazek

Obrazek

Obrazek

edit :arrow:
już wiem wszystko i za kilka dni strzeżone forum będzie gotowe. Teraz czekam na pw z propozycjami nazwy , coś w miarę krótkiego , bo to będzie mniej więcej tak wyglądać: www.???????.forum.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej - my wróciliśmy po urodzinkach u babci.
Danita - babcia z Vicardu zadowolona, więc luzik. Szok, jakie różnice cenowe sa w aptekach położonych koło siebie- aż 15 zł.
Wiesz - ja farbuję w domu, bo jak pisałaś to taniej, a włosy tylko podcinam raz na jakiś czas i troszkę stopniuję z boków i za to płacę około 7-10 zł. Więcej ekseprymentów nie robię, bo mam słabe włosy i raz mi odpadły razem z czerwonymi pasemkami. A teraz po ciąży mi masę wypadło i osłabły bardzo, łykam więc Vitapil i ta moja fryzjerka od podcinania powiedziała, że będzie mi je ciężko ułożyć, bo mam około 2 cm króciutkich nowych włosków naokoło głowy i to widać. Ale to dobrze, że w ogóle odrastają.
Modesta - zmieniłąś nick, a myślisz, że ta złośliwa komentatorka po zdjeciach, jakie wklejasz Cię nie rozpozna ? Oby nie.
Iwona - ja byłam wczoraj w Plazie i w Focusie i nabyłam czarną spódniczkę taką przez głowę (ale nie na tą zabawę), teraz szukam do niej koszulowej bluzki. Było pełno, ale brak rozmiarów wrrr. Podobnie było z pięknymi sukienkami - też brakowało rozmairów. Nawet mi babka z Orsey'a dzwoniła do Focuca, a ja tam poleciałam sprawdzić jeszcze raz i 40 rozmiaru brak i nie będzie, a 38 nie zapnę w biuście zamka. Może u Smudy coś znajdę. Najwięcej zostało sukienek o rozmiarach 34, 36, 44, 46 albo jakieś XS.
Co do zabawy - w sumie mąż mi mówił, że tam to takie disco na wpół ma być i część się wybiera w skromnych sukienkach, a część w spodniach i błyszczących, wystrzałowych bluzkach - muszę to jeszcze przemyśleć.
Ewelinarda - dzięki za PW.
A tak się złożyło, że wczoraj to pokupiliśmy głównie prezenty, bo teraz troszkę urodzin początkiem roku - przynajmniej to z głowy.
:arrow: moja raczkująco-pełzająca Zuzia rozkoszna - już wszytsko wywalone naokoło, wszyskie płyty cd zrzucone ze stojakiem, kwiatki oberwane, serwetek brak ;-) a jak wstanie na nóżki, to jeszcze wyżje będzie wszytsko zagrożone.
:arrow: Dużo zdróweczka dla wszytskich chorowitków!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mamuski,

fotki boskie....super, ze udalo sie Wam spotkac!!!

Danita
bardzo sie ciesze, ze opanowalas to zastrzezone forum...czlowiek przynajmniej bedzie mogl swobodnie pisac, bo tu serio niegdy nie wiadomo kto czyta...a nieo trudno na nas natrafic, ostatnio moj kumpel - facet- szukal czegos na necie i natrafil na nas i mi mowil...wiec same widzicie...
Co do kawki dzieki za zaproszenie ale u mnie tak kiepsko z czasem ostatnio, ze nie wiem kiedy dotre do Ciebie...
Wypzredaze sa i nie umie dojechac, pewno jak juz wkoncu znajde chwile to juz beda pustki :evil:

Wczoraj mialam jechac na koncert kumpli ale w srode bylam u densty i zaczal mi zeba leczyc kanalowo i w czwartekobudzilam sie spuchnieta i z goraczka...zaraz do niego poszlam i musial mi lekarstwo wyciagnac i do wtorku mam tak chodzic i znow isc....normalnie pech, raz za jakis czas czlowiek zaplanuje sobie rozrywke a tu takie cos...siedzialam w domku , maz sam pojechal...w lutym sobie odbije bo 14 lutego robia dm party w rybniku, chyba ostatnie tak blisko bylo w 2003 wiec grzechem by bylo nie isc :)

Ewelinrad
niezla akcja z fotelkiem....ludzie to maja pomysly ....

Iwona pociesz sie bo my tez musielibysmy zaczac cos oszczedzac ale wlansie ciezko wybrac z czego by tu zrezygnowac...tzn jakby sie tam czlowiek dobrze zatsanowil to by wybral :D ale ciezko sie za to zabrac ...
Buziaczki dla Kacpusia...

Kurde pewno nie odpisalam na polowe co chcialam ale juz nie pamietam co chcialam jeszcze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ależ piękne zdjęcia. Czekałam też na zdjęcie maddie w nowej fryzurce:)

Nad nazwą musimy pomyśleć....hm..........Danusia, czy na to nowe forum będą miały wejście tylko zalogowane osoby, czy jak????

MUSZĘ SIĘ WAM POCHWALIĆ, że kilka dni z mamą w domu sam na sam i Kacperek sam dzisiaj zjadł śniadanie, bułkę z parówką widelcem. Ślicznie zjadł:)Nawet na ziemi nic nie wylądowało i pięknie sobie radził. To pierwszy krok...do przedszkola:) no i mówi MAMAMIJA:) !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no Iwona mi przypomniala :)
zpaomnialam sie pochwalic , ze Martynka tez sama zajada widelcem, z lyzka ma problem np z zupa bo juz z kaszka czy serkiem spoko , zupki nie umie jeszcze za bardzo ale robi sie taka zosia-samosia a ja jej pozwalam, niech sie uczy, metoda porb i bledow wkoncu i zajadnie zupki opanuje :-) no i Danita za Twoja rada Martynka nie spi znami od 1 stycznia :-)
A nowe slowko to BUMBA tzn bałwan :-)
I chyba rosnie mi jakas malarka , rano tylko oczy otworzy to slysze mama PJA PJA tzn pisanie, malowanie ;-) cos do pisania i kartka i tak caly dzien moze siedziec i malowac tzn malowanie to za duzo powiedziane bo ona robi kolka - male, srednie, duze - a mi lub z kim maluje tylko mowi MIAU czyli kota malowac , tiitiu czyli domek, bumba - balwan , mu to dla niej zarowno krowa jak i slon , abu - ryba i tak od rana do wieczora :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na tym nowym forum to jak ktoś wejdzie, to nic nie będzie mógł widzieć, żadnych zdjęć, przeglądać profile użytkownika czy czytać posty i etc. To będzie tylko dostępne dla zarejestrowanych użytkowników, którym ja osobiście aktywuję konta ( tzn. dopiero po mojej akceptacji rejestracja zostaje pomyślnie zakończona i można się zalogować i korzystać z forum). A ja planuję wpuszczać tam tylko osoby znane ....lub polecane przez innego forumowicza - żadnych obcych ludzi.

Z e-mama oczywiście nie zamierzam rezygnować, napewno nadal będę się udzielać, ale wiadomo, nie o wszystkim można tutaj pisać. Jak się pokaże nowa sympatyczna osoba, poznamy się na jakimś zlociku itp. to wtedy będzie i mile widziana na zastrzeżonym.

iwona 16 No to może się doczekasz na fotę maddie - według mnie na kilku wczorajszych wyszła bosko, więc może się skusi cosik wkleić. Z Ewelinardą stwierdziłyśmy, że wygląda bombowo. Najlepiej dotychczas, co miałam okazję ją widzieć! Pasuje jej wyjątkowo w tej grzywce!
Gratki dla Kacperka - nie ma to jak mamusia przy boku... :D

mona co to zęba, to mam nadzieję, że już będzie dobrze :wink: Szkoda, że nie mogłaś na imprezę iść, ale jeszcze sobie to odbijesz. A ja już w piątek zaś jadę na koncert, do Krakowa :wink:
Cieszę się, że moja wesoła rada działa od 1 stycznia :wink: Pewnie tatusiowi ciężej było się rozstać z córcią, niż Martynce :wink:

Alexandra z tymi cenami to faktycznie masakra...ale apteka pod Lwem jest znana z tego, że prawie wszystko ma dużo taniej..... Ja przeważnie tam kupuję i na głupich tabletkach antykoncepcyjnych jest już z 6 zł na paczce różnica ( tych, co biorę). No i ta w Focusie - też słyszałam, że tam nie jest drogo, moja teściowa często u nich kupuje i ma porównanie. Za to w Plazie to jest ogromna drożyzna.....
Co do włosów, to pamiętam, że kiedyś już pisałaś, że masz je strasznie słabe, więc faktycznie nie ma sensu je bardziej obciążać. A jaki masz naturalny kolor? Też ciemny??? To może wcale je nie farbuj, aż będą w pełni silne... A próbowałaś kiedyś profesjonalnych kosmetyków , takich co w salonach mają ( lub na allegro...), szampon i dobra odżywka? Ja planuję wybrać się na zabieg do fryzjera, tzw. saunę. Maddie to chwaliła i moja babka od paznokci... że to super jest. Włosy po tym są dużo zdrowsze i silniejsze, piękniej wyglądają. Spróbuję i zobaczę ( tak raz w miesiącu warto to robić).
Co do kreacji na zabawę, to na tym sylwestrze, co byliśmy w lokalu to też różnie ludzie byli poubierani, w eleganckie suknie jak my, niektóre w jakieś małej czarnej lub świecąca bluzka+ czarne spodnie. Moja koleżanka miała krótką prostą czarną spódnicę ( przed kolano ) a do tego biały bądź ecri ( nie pamiętam) gorset i wyglądała cudnie! Figurka idealna - bardzo mi się podobała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mona - a ja byłam u dentysty we wtorek wyrwać bolącego zęba i ZDEZERTEROWAŁAM !! Pierwszy raz w życiu :-) :-) Poszłam, a jak siadlam, to powiedziałam, żeby mi sprawdził, czy nie mam kamienia nazębnego hihi i poszłam. Czyli sprawa niezakończona, a że do wyrwania to wiem z poprzedniego zdjecia, że na 100% wrr.
Danita - używam dobrych kosmetyków i dobre farby Loreal. Fryzjer mi mówił, że farba nie jest zła i nie osłabia jakoś szczególnie włosów - ponoć najgorsze i wręcz zabójcze dla słabych, cienkich włosów są rozjaśniacze wszelkiego typu, bo one się wżerają w strukturę włosa, a farba tylko oblepia. Mój naturalny kolor to jakiś brąz.
Te sauny to ja znam i mi mówiła fr., że zbyt często nie mam co robić, bo "przeodżywkowane" włosy się nie układają. Miałam tez różne ampułki i radical i ostatnio Vichy za przeszło 100 zł. Ale wiesz jak to jest - jak ktoś ma mocne włosy to anwet, jak nic nie robi będzie miał fajne, a jak z natury słabe to cudów tez się osiągnie, no ale dbam jak umiem :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
przeodżywkowane" włosy się nie układają

to mi akurat nie przeszkadza, bo mam długie i ich nie muszę nic układać. Ponoć po tej saunie to wystarczy tylko szamponem włosy myć i pięknie się rozczesują bez odżywek i balsamów, co u mnie jest nie do pomyślenia , bo ja muszę przy każdym myciu używać odżywkę , hehe - inaczej garść włosów w szczotce ( a ile bólu....jakbym jakieś kołtuny rozczesywała...). Teraz kupuję sobie jedwab, narazie malutkie opakowanie - wczoraj mi troszkę na spróbowanie dała kumpela ( sąsiadka) i super efekt. Piękne, gładkie włosy, końcówki fajnie wyglądają , a często prostuję i na drugi dzień przeważnie takie sianowate są, a dzisiaj nadal przyjemne.... Mąż już narzeka, że za bardzo o kudłach myślę, bo nagle wszystkiego chcę próbować (jedwab, sauna, balejaż a nic nie jest przecież za darmo, hihi). Tak to miał spokój , tylko 15zł na farbę raz na 3 tygodnie :D Grzywkę i końcówki zawsze mi szwagierka podcinała. No ale trzeba myśleć o wiośnie...tralala.... zmiany są potrzebne!!

Brąz - masz jakieś foto??? DAJ!!! To też ciemne, więc bez farbowania na biedę by się obyło chyba.....Ja to mam na serio dość tego ciągłego farbowania.... muszę to zmienić, bo oszaleję.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Danita, Iwona: priv Wam puscilam:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny mi już ni chodzi nawet o to samo podczytywanie ale najbardziej żałuję, że podałam dane do tej tabelki na pierwszej stronie naszego wątku

w przyszłości ( i obecnie) ktoś wstuka w google nazwe mojej miejscowości w grafice i zaraz na pierwszej stronie w pierwszym rzędzie wyskakuje misiek z tej tabelki i mój nick- chyba trzeba napisać do administratora żeby to usunął, nie wiem czy Wy też jesteście za tym? czy tylko mój nick miałby zniknąć?]

jestem jak najbardziej za tym zastrzeżonym forum!!!:!: :!:

mój młody dałby sie pokroić za winerki jedzone przez niego oburącz :!: :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej,
dziewczyny jestem jestem....przepraszam Was bardzo serdecznie.... po prostu ostatnio jakoś nie mam weny na pisanie nie forum....
jestem za tym strzeżonym forum!
Modesta zgadzam się jeżeli chodzi o usunięcie danych z tej 1 strony! ....tylko że mody mają napisane, że nie usuwają żadnych zdjęć i tabelek...każdy odpowiada za to co pisze i wkleja....
Powiem Wam,że większego problemu nie było jak nie wklejało się zdjęć...było się chociaż odrobinę bardziej anonimowym....
u ewelinardy było super, tyle,że Karolowi coś się stało i strasznie płakał....no i mój mąż siedział z nim w pokoju, a w końcu wyszło na to, że wszyscy faceci tam siedli z dziećmi, a myśmy same siedziały,ale i tak się nie nagadałyśmy.....
A może jakiś wieczorny wypad do Primy???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :D

wszystkie fotki super a dzieciaki jak zwykle przecudowne :D

u nas sytuacja opanowana Kuba jest już zdrowy :D i szybko odzyskał siły :D tak więc jestem zadowolona :aa: dzisiaj idziemy na pierwszy spacerek z Michałem no i w końcu będe mogła sobie troche po sklepach polatać :D oj jak mi tego brakowało :oops: :wink: może uda mi się coś fajnego dla siebie chłopaków kupić :wink:

Kuba był taki zadowolony ze sanek że musiał już w domu je wyprubować :wink:
Obrazek

Obrazek

i na koniec Michał :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pppa5 zdjęcia super! Michaś jest chyba do Ciebie podobny i do braciszka też ( ten sam kształt buzi). Śliczne maleństwo.

_maddie_ no właśnie, gdyby nie zdjęcia... ale jak się tutaj nie chwalić pięknymi fotami naszych pociech! Ja uwielbiam oglądać fotki. Dlatego na tym nowym forum będziemy sobie mogli wklejać do woli i nikt ich nie zobaczy!

Co do Primy i spotkania to jak najbardziej, musimy się zgadać kiedy. U mnie ten tydzień odpada na maksa ( kolęda, dzień babci, koncert i urodziny szwagierki). A ktoś ma jakieś plany na przyszły weekend, tj. 30-31 stycznia lub 1 luty??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pppa, Michaś wygląda jak Kuba!!!!!! :D
Danita, mi 31.01 pasuje,bo 30 jadę na urodziny do kumpeli, a w niedzielę to chyba raczej nie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pppa5 śliczny synuś i wydaje mi się podobny do braciszka :D

Dzisiejszej nocy chciałam sprawdzic jak Nati bedzie pic z butli...i niestety obudziła sie i podziekowała :? musiałam ja nakarmic piersia :( ale będe probowac... :D
Dziewczyny dzieciaczki macie przecudne..a wczoraj na basenie poznałam osobiscie kawe i jej synka :D Dominiś śliczny(wiem że określenie mało męskie)ale on wygląda jak laleczka, ta bużka i te piękne rzęsy.... :D mam nadzieje że reszte dzieci tez będe miała okazje poznać :D

Iwonka, widzisz , sprawa wyjaśniona :wink: cieszę się że Kaceprek juz zdrowy :D
lecę na spacer, pogoda taka ładna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

PPPA Michał to cały Kubuś.. prześliczny maluszek :wink: A Kubuś już taki wielki przy nim, napewno pomaga przy braciszku, co?

DANITA mnie też najbardziej pasuje koniec miesiąca bo w lutym co tydzień na urodziny..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej mamusie ja tak na szybko, wieczorem ponadrabiam.

My dziś na "przepustce" ze szpitala, bo niestety wylądowaliśmy na oddziale tak źle było z Kubą, nie szło mu zbić gorączki, leciało z niego oboma końcami potem nie miało czym to tylko szarpało wnętrznościami. Całe szczęście, że chciał pić. Ale był taki słabiutki, normalnie leciał mi w rękach, nie miał siły nawet główką ruszać tylko oczkami przewracał.
Dostał 3 kroplówki i już po pierwszej była poprawa .
Więcej napisze wieczorem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny, podoba mi się taki płaszczyk....no i do tego kolor ten kolor różowy,ale myślę jednak o tym czeronym, bo róż jest ostry....Chociaż jest piękny i mało kto ma odwagę taki założyć, większość woli czarny lub inny ciemny, który jest do wszystkiego....
No i mąż mi za bardzo nie doradził-tylko mnie wnerwił, a szwagierka postawiła na różowy, po czym powiedziała,że chce sobie poznokcie pomalować na taki róż, ale nie wie czy nie będzie wyglądać jak k....!No i co ja mam sobie myśleć.....że jaka ja będę w tym płaszczyku???
No i dodała, że napewno wszyscy się będą kapić i niektórzy nawet obgadają, ale ludzie boją się takich kolorów....i jak widzą kogoś tak ubranego to zazdroszczą, że sami nie mają takiej odwagi....
A mąż raz taki kolor raz taki!!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]