Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 3:55 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577 ... 584  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej

Ja tylko na chwilkę. Chciałam Wam pokazać mojego mężczyznę z nowymi włoskami :D :D :D

Obrazek Obrazek

Iwonka duuuuuuuużo całusków i zdrówka dla Kacperka :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mona nie musisz go zczajać w sklepie, przyjedź do mnie na kawkę , a przy okazji zobaczysz, czy Martynkę ten teletubiś zainteresuje i się spodoba :wink:
Ja je widziałam kiedyś w realu po 99zł, ale dawno nie byłam, więc nie wiem. Przeceny kurtek są w Plazie, Focusie i Makro ( oferta co od dziś jest , sprawdź sobie na necie).

aneta1402 no u nas już nie ma gdzie jeździć na sankach, wszystko wyjeżdżone! Tak poza tym znalazł się porąbany idiota na osiedlu, który dzieciakom jedną z górek posypał całą czarnym piachem! Gnojek jeden! Codziennie wychodził na balkon lub przed blok i krzyczał na te dzieci, a w sobotę odwalił taki numer wieczorem! Nawet nie wiesz, jak we mnie zawrzało! Mieszkam tutaj od 28 lat i zawsze w zimę tam się bawiło na sankach! W poniedziałek telefon do mieszkaniówki, jak oni nie zdziałają, to pójdę do dzielnicowego.... facet na serio porąbany, na osiedlu takie cyrki robić...niech się nie zdzwi , jak ktoś mu " auto załatwi" lub inne podobne numery wykręci... ja to kicham, bo pod moim blokiem to nie jest, pójdę gdzie indziej, ale inni rodzice napewno nie odpuszczą.

maddie dostałaś moje pw wczoraj?

kate13 Oskar boski!!!!!!!!! Mega zmiana!!!! Taki mi się doroślejszy wydaje!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to fryzurka mojego smyka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Danita z ta gorka to mnie normalnie rozwalilas ze tez tacy ludzie mieszkaja na blokach moim zdaniem jak nie potrafia zyc w zgodzie z innymi to niech sobie zafunduja chatke gdzies w puszczy na odludziu tam im bedzie lepiej.

aneta chodzimy na basen systematycznie co niedziele od kiedy Dominik skonczyl 7 miesiecy on poprostu kocha plywanie, czyzbysmy sie spotykaly a nic o tym nie wiem :lol:

Tyle na teraz bo mlody szaleje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja ostatnio mega zalatana jestem. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy. Kupiłam dziadkom prezenty ( bo już niedługo dzień Babci i Dziadka), takie fajne zestawy witamin z Vicard : TONIK 850 ML + VICARD LECYTYNA 30 TABL + FIRMOWY KALENDARZ NA ROK 2009 GRATIS ( Vicard zaleca się dla ludzi dorosłych, szczególnie w wieku powyżej 50 lat. Preparat uzupełnia dietę w cenne dla zdrowia substancje i witaminy, które wspomagają pracę serca i układ krążeniowy, działają tonizująco na układ nerwowy, dodają sił, opóźniają procesy starzenia się )
Obrazek

no i oglądałam trochę przeceny i Milence w reserved kupiłam fajne body z długim rękawem za 9,50zł i bluzę z kapturem na zamek za 19zł. Dzisiaj muszę jeszcze do makro skoczyć i po bluzę dla Pati do mariquity ( mam upatrzoną, ale głupia zapomniałam ją wczoraj kupić, tam też już mają 50% obniżki). W coccodrillo nic, co mi się podobało, akurat nie było w potrzebnym rozmiarze. Także zanim wrócimy, to potem kolacja, kąpiel dzieci i dopiero wolne wieczorem. Jutro popołudniu chcemy jechać na basen do Gorzyc, ale tym razem bez Mili, z rodziną kuzynki od męża. W piątek już jestem umówiona na kawkę u znajomej ( nasze córki są z tego samego miesiąca) - akurat mieszka po drodze na sokolnię, Wiesiek pojedzie z Pati na trening , a ja u niej posiedzę. W sobotę do Ewelinardy jedziemy ( już się cieszę), a w niedzielę jesteśmy zaproszeni do przyjaciela mojego Wieśka. Także same widzicie, tydzień tak napięty, że zgroza, haha. Do południa wiadomo, sprzątanie, przygotowanie obiadu, szykowanie się do wyjścia, kawka z sąsiadką itp. Dzisiaj akurat nikt teraz nie przychodzi, więc piszę :wink:

choinka rozebraliśmy już w piątek, nie było sensu dłużej trzymać, bo coraz gorzej wyglądała... Mili jej nie dawała spokoju, co chwilę coś ściągała bądź ciągła za coś...masakra...

kawa Dominik śliczny , super fryzurka. Myślałam, że może obcięłaś go tak bardziej na krótko, jak Kasia Oskarka. Bardzo fajnie wygląda. W ogóle to przystojniak na maksa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kate13 synuś przesłodziutki :D

DANITAno to rzeczywiście idiotę macie na tym osiedlu, nie zdziwię się jak ktos prędzej czy pózniej z nim"porządek "zrobi :roll: .My mamy jeszcze lepszego artystę obok w klatce.Chłop ma wilczura i jak coś mu nie pasuję towarzystwo pod oknem(najczęściej wieczorami), to go spuszcza ze smyczy :wo: (na pewno pies niedojada, bo szybki jest skubaniec :shock: )a prezenty super na "Dzień Dziadków" :wink:

kawahaha no to jesteś obserowana :wink: jesteśmy tez na tym samym kursie , tylko pol godziny przed Wami :D(czyli my kończymy a Wy zaczynacie :) podejdę do Ciebie jak bedziemy w niedziele, nie będe taka 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anetka co to znaczy obok w klatce:) to już nie Twoja klatka hehe...musisz się przyzwyczaić do mówienia "a u nas na wsi:)"....oj, ale ja bym się z Tobą zamieniła. Niekiedy mam dość tych bloków!!! Cholerka, czynsz nam podnieśli, płacimy już 570 zł i dzisiaj dostaliśmy dopłatę za CO 400 zł :cry: załamać się...a gdzie prąd i gaz. Oni powariowali w tej Spółdzielni.
...........Kurcze, jakby Nati miała włosy po Tobie, to wyglądałaby jak z reklamy. Mnie się marzyła taka Natalka z blond lokami;) Także uważaj, bo ją Wam ukradnę. Bez tych loków też jest cudna.

My też się wybieramy na kurs z Kacperkiem, ale na wiosnę...teraz za zimno na dworze, a on i tak non stop mi choruje.

KAWA, KATE piękne fryzurki!!!!!!!! Ja też chciałabym już mojemu maluchowi trochę włoski wyrównać, ale nie wiem jak się mam za to wziąć jak on ma parę kłaczków. Chyba nie będzie miał włosów po mnie:(

Boże, jeszcze jeden zastrzyk, a mój mały dalej kaszle , że słuchać tego nie mozna!!! Dzisiaj byłam w kontroli, dała mi antybiotyk do nosa (gentomecynę), bo kacper ma ropny katar.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

IWONANo bo ja taka jakby"bezdomna"jestem i miesza mi sie to :roll: Dalej to mieszkanie od rodzicow jest poczęści i moje(bo często tu jestem)i dlatego cały czas mam wrażenie że to tu własnie mieszkam, a powinnam mowić "u nas na wsi", bo tam częściej jednak śpie....o jesuu, skomplikowane to :roll: (szczerze? to juz nie mogę sie doczekać tego płacenia czynszu i mieszkania osobno)
Moj T tez ma burze blond loków jak sie w porę nie obetnie, heheh(to juz wiesz czemu tak lubi strzyc sie na krotko) :D
Natunie, Ci czasami podrzuce jak bedziesz miała ochote.Najcześciej mam ochotę sie jej "pozbyć "w nocy(dzisiaj wstawała tak co godzinkę) :wo:
A jak Kacperek dzisiaj??
(sorry nie doczytałam) :oops: biedactwo :( a z tym basenem to swietny pomysl, na prawdę polecam(i na wiosne bedzie duzo lepiej, bo teraz samo ubiernie mnie doprowadza do pasji... :shock: .Prześle Ci linka na pw jak Nati nurkuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aneta super zdjęcie, ale jeszcze lepsze Tomek wkleił na naszej klasie (jak są w czepkach):) Cudo. Na tym zdjęciu widać, że Nati to cała Ty, ta sama buzia:)

DANITAoj, jak ja Ci zazdroszczę tych wizyt. Ja teraz siedzę w domu i dostaję już do głowy, normalnie mam już psychicznie dość. Chciałabym sobie tak posiedzieć w domku te 2 tyg, ale żeby Kacperek był zdrowy i żebyśmy mogli sobie pospacerować czy kogoś odwiedzić. W poniedziałek wracam do pracy i znowu będę tak zabiegana, że ciężko mi się umawiać na jakieś wizyty. Jakaś wywiadówka mnie czeka w międzyczasie, jakiś dyżur do 18 i mam po tygodniu. Powiem szczerze, że nie widzę jakiejś różnicy finansowej między tym jak siedziałam na wychowawczym a teraz. Może jak Kacpuś pójdzie do przedszkola to będzie inaczej. Sama nie wiem.

Tomasz przyszedł z pracy i z poważną miną oświadczył "musimy oszczędzać".....hmmmmmmmmmmmmm..........tylko od czego to oszczędzanie zacząć , bo nie wiem:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ello
jestem, czytam, mysle o Was:)

kate: czy Oskarek jest na zdjeciu w reklamowce Foto-Art?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie Zicherka to, nie Oskar. Jest tam dziecko bardzo do niego podobne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KATE Oskar ja zwykle boski! I widzę, że ma body Winnie :wink: Też je kupiłam Miłoszowi :wink:

KAWA ale Ci zazdroszczę, że Dominik siedział spokojnie.. chciałabym fajnie obciąć Miłosza ale u niego nie ma szans.. szybko na jedną długość a i tak pod koniec jest płacz :roll: Dominik poważny, fryzurka dodała mu miesięcy :wink:

IWONA Dskonale Cię rozumiem.. opłaty na blokach są kolosalne.. wyobraź sobie, że my mamy nowy piecyk w łazience, szczelną instalację gazową bo przecież co chwilkę to sprawdzają i musieliśmy dopłacić 650zł :x
Teraz jeszcze nam się pralka popsuła.. nie wiem czy jest sens ją naprawiać.. :?

ANETA my też chcemy zobaczyć Twoją córeczkę w akcji!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Mamuśki!

U mnie ostatnio trochę kiepsko z czasem, dlatego tak długo się nie odzywałam :oops: . Roksi już prawie nie ma katarku, wczoraj byłyśmy na szczepieniu i nasze maleństwo (79cm, 10kg) już ma własne zdanie- nie pozwoliła się badać!
Roksana już trupta sobie po całym domu na dwóch kończynach, jest przy tym bardzo ostrożna. Z kolei wymyśliła sobie super zabawę- wchodzi na rogówkę i na stojąco rzuca się do tyłu :roll: normalnie śmierć w oczach!
Roczek odprawialiśmy w niedzielę, Roksi w kościele super grzeczna (pół mszy przespała, a potem tylko się rozglądała. W lokalu też wyszło wszystko super, torcik (wiśnia- capuccino w polewie marcepanowej) przepyszny.
Za pieniążki z roczku kupiliśmy jej już spacerówkę- parasolkę (tak że Danita już mnie nie spotkasz na mieście z dzieckiem na ręku :lol: ) i interaktywnego Kubusia Puchatka (śpiewa, opowiada i tańczy)- normalnie stał się jej przyjacielem, ciągle go tuli i całuje (tylko co parę dni trzeba wymieniać baterie :shock: )
Ze słówek to świetnie mówi i rozumie "mama" i papa", wymyśliła sobie też "bejbi" i "bmiś" tylko nie wiem jeszcze co to mam znaczyć :lol:

Ewelinarda super Miłoszek ci się bawi i kredkami i farbkami! Roksanie spróbowałam dać kredki do ręki, to je jadła :roll:

Danita my jeszcze nie mamy prezentów dla babć i dziadków, myślimy o fotokalendarzach. Choinkę też już w piątek rozebrałam, bo Roksana wszystko ściągała i zjadała igiełki i urwane części łańcucha i znaleziony brokat :shock:

Iwona życzymy szybkiego powrotu do zdrówka dla Kacperka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

I jeszcze zapomniałam napisać, że Roksi ma rogowacenie skóry. Parę tygodni temu wyskoczyły jej krosteczki na policzkach (które robią się czasem czerwone) i na kitkach. Lekarz mnie pocieszył, że to nie AZS, ale z tym też będzie borykać się do końca życia. Trzeba jej nawilżać często skórę, do kąpieli dodawać Oillan, a na te kitka dostała maść złuszczającą. Ale mimo wszystko cieszę się, że to nie uczulenie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

IWONKANic tylko trzeba zacząc grac w totka, nam tez by sie pare groszy przydało :roll: podobno wodniki maja szczęscie w grach liczbowych 8)

ewelinardapw :wink: Jak ktoras z Was chce też zobaczyć, to dajcie znać :wink:

Wy tak piszecie o tych swoich maluchach,że zaczynają chodzic i trzeba mieć oczy wszędzie, a moja córcia probuje dopiero sie przemieszczać a już mam z nią problem :shock: Co dopiero będzie jak zacznie chodzić :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

anetka ja to chyba mam szczęście tylko w miłości, a to i tak za którymś podejściem :P :P :P więc widzisz...hmmmm.....Boże, jeszcze nic nie wygrałam, ale to mi Bozia moim mężem wynagrodziła, bo on to był strzał w dzisiątkę...tylko cholera, dlaczego dopiero teraz....a nie jakieś 10 lat wcześniej.
Jak mi wczoraj powiedział o oszczędzaniu to ja zaraz na swoje pazurki spojrzałam (tipsy), ale zrezygnuje z nich dopiero wtedy jak mój mężuś przestanie palić:) :) no...chyba, że mi się znudzą.... No i muszę wrócić do pracy, bo to allegro doprowadzi mnie do bankructwa jak jeszcze trochę posiedzę w domu.

Boże, Kacper usypia w łóżeczku, a ja słucham "mniam, mniam, słodką mamę mam":) Jakie fajowe te piosenki:)

Majeczka Twoja córcia ma to, co ja mam całe swoje życie, dobrze Ci lekarz powiedział. Dla mnie to była udręka jak byłam nstolatką i chciałam nosić mini:( Ja mam jeszcze takie krostki na ramionach, wygląda jakbym miała gęsią skórkę. Ale...dobra wiadomość...jak się złuszcza naskórek, czego oczywiście twojej córci jeszcze nie polecam;) to tego nie widać i można sobie z tym poradzić.

Pieruńskie reklamy...wyprostowałam sobie włosy -szampon nivea+płyn nivea do prostowania+prostownica i mam siano!!! A ta modelka w tv zrobiła to samo co ja ;)i miała piękne, błyszczące włoski jakby spod żelazka wyszła :( :( :(

Dzisiaj po zastrzyku Kacper jedzie na chwilę do babci Ani zebyśmy dychnęli, bo ta jego choroba to nam dała popalić, ledwo żyjemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aneta1402 pocieszę Cię- potem jest już tylko gorzej :lol:

Iwona dopiero jak w necie poczytałam o tym rogowaceniu, zdałam sobie sprawę, że ja też to mam od dzieciństwa (w końcu to jest dziedziczne, więc już wiem po kim to ma :evil: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

IWONA 16jak to się mówi"lepiej poźno niż wcale"?? :D ja też tak z tymi grami tylko tak gadam, bo sama jak raz na ruski wyśle totka to jest i tak git :D
Ja jeszcze tipsów nie miałam, a Tomek nie pali, gorzej bedzie jak pojdę i sobie zrobie, a jeszcze gorzej jak zaczne palić, haha. No coż, któś musi trwonic w tej rodzinie pieniądze, nie ma lekko 8)
Co jakiś czas- na chwilę, wsadzam Nati do chodzika. Nie wiecie jak jej mam wytłumaczyć ,że chodzi sie do przodu a nie do tyłu?? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello! witam przy południowej kafffusi -latte macchiato z krupsa se sącze i wreszcie się do Was odzywam drogie "ciężarówki"

to ja czyli wiecie kto :lol: :lol: musiałam się przechrzcić na trzecie imię, bo mnie tu jedna taka podczytywała i komentowała :twisted: :twisted:

i proszę Was tylko nowym nickiem do mnie piszcie :D

u nas wszystko na głowie bo mały też takie eksperymenty wyprawia że hej!
np. do każdego kartonu np. z zakupami włazi obojętnie czy tam jest jeszcze śmietana, masło itp. to on musi tę swoją dupcię wszędzie wcisnąć i wołać brum! brum!
ostatnio wszystko też wyrzuca do kosza na śmieci np. łyżeczki talerzyki zabawki- ostatnio nocnik sam z łazienki przyniósł i pozbyć się go chciał- dodam że jeszcze nigdy nic do niego nie zrobił :!:

no jeszcze po śniegu pędzi jak szalony, a jak się przewróci to czołga sie albo raczkuje i potem mamy bałwanka 8)

mona ja też szukałam po necie kurtki ale na szczęście kupiłam wczoraj w makro z activa (chciałam z brugi) taką czarno-białą za 60 zł! przecena z 230! i do tego spodnie za 120 no i jeszcze córci spodnie z hi-teca droższe od moich a w niedziele na narty i kulig do brennej! tylko jak mój młody to zniesie? może babcia się nim zajmnie zamiast z nami szusować, mam nadzieję :shock:
muszę jeszcze pianki na allegro wystawić bo teraz zbędne mi są, kurtki z zeszłego sezonu moją i Pauli sprzedałam już na drugi dzień

Iwona całe szczeście że z Kacperkiem już lepiej a w allegro nie szalej bo maż Ci jeszcze hasło zmieni ( ja tak mojemu zrobiłam :oops: )

widziałam fotki naszych forumowych chłopaczków- Dominika, Oskarka i Miłoszka i muszę powiedzieć ze jakieś postrzyżyny zainicjowała Eweilnarda i potem jakoś pozostali za Miłoszem- tak inaczej mniej dziecinnie wyglądają teraz- fajowo 8)
tacy grzeczni przy obcinaniu byli, a mój siostrzeniec 5- letni to do teraz jest na spaniu obcinany i paznokcie tak samo mu obcinają"po cimoku"

:shock:

jeszcze zdjęcia
na moich sankach w kombinezonie z Martiqua
Obrazek
w koszyku na gazety
Obrazek

dopisane
Aneta na początek lepiej zamiast tipsów utwardzić paznokcie samym żelem uv koszt też jest niższy ok. 40 zł mi znajoma robi co z Kawą do klasy chodziła w lo
a małą przechytrz i podsuń jej jakąś zabawkę żeby do przodu ruszyła; zobaczysz za kilka dni sama zajarzy i będzie pędzić po całym mieszkaniu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej :D

Melduje że żyjemy :) narazie mało się odzywam bo mam w domu mały wietnam :wink: a do tego od niedzieli Kuba ma jelitówkę :cry: na szczęście jest już troche lepiej więc myśle że niedługo mu przejdzie na dobre :roll: za to Michał ciągle wisi na mnie i cyca :? żarłok jeden :oops:

jak troche was nadrobie to napisze coś więcej a narazie spadam bo robota czeka :wink:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MAJECZKA fakt, Miłosz lubi malować, rysować czy drzeć papier.. staram się często z nim tak bawić żeby nie siedział ciągle przy autach i przy TV. Jak kupiłam mu glinki to też je połamał i pogryzł, dlatego kupiłam normalne ołówkowe i jest OK :wink:

PPPA nareszcie się odezwałaś.. Biedny Kubuś - jelitówka strasznie męczy.. właśnie przed chwilką dzwoniła szwagierka, że jej synuś ma grypę żołądkową.. Podobno wirus panuje!!!
Daj nam zobaczyć Michałka :)

MODESTA Wiktor jest prześliczny!! Miłosz też uwielbia koszyki, pudełka itp. A na wszystko niższe - np. paczkę papieru toaletowego czy deskę do prasowania (muszę mu zawsze położyć jak skończe prasować) wchodzi nogami i skacze :roll:

IWONA dzisiaj 17 mln w dużym lotku! Miałam zamiar puścić kilka zakładów ale nie zdąrzyłam..

Wiecie co Wam powiem.. we wtorek ukradli mi MAXI COSI z auta :shock: najlepsze jest to, że auto było zamknięte (na bank - bo dokładnie pamiętam jak zamykałam) i jak kilka godzin później poszłam (jechałam do szwagierki) to drzwi były otwarte (lekko przymknięte). NIeźle co? Nic innego nie zginęło tylko fotelik.. w sumie żadna strata, nareszcie kupię Miłoszowi większy ale rozwaliło mnie to.. obok bloku, wieczorem :shock:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11678 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577 ... 584  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]