Dzisiaj jest pt cze 05, 2026 4:13 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

netki nie dziękuję żeby nie zapeszyć :) dzisiaj wieczorem może będziemy już wiedzieć bo będę już po wizycie u lekarza :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja myslałam, ze juz popołudniu wiesci będziemy znac, a tu dopiero wieczorem idziesz... a tak w ogóle to do jakiego lekarza chodzisz? Na pewno rosnie ci juz dzidzius :) Teraz lekarz może to tylko potwierdzic :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lekarz przyjmuje od 17 więc nie wiem o której wejdę. Jak tylko będę wiedzieć to napiszę :) a chodzę do dr Lisiaka. Możesz mi coś na jego temat powiedzieć? Ja generalnie jestem zadowolona ale jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie znam go niestety... Nawet nie kojarze, gdzie przyjmuje... Ja chodze do Rokickiego, a prywatnie raz byłam u doktor Igi Krupa - bodajże tak sie nazywała... :roll: W kazdym razie gabinet ma na Królowej Jadwigi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dr Lisiak przyjmuje prywatnie na Dąbrowskiego no i jest w szpitalu w DG czyli blisko miejsca gdzie mieszkam co jest dla mnie ważne. Szpital mam praktycznie "pod nosem" :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i niestety na dzień dzisiejszy nie ma dzidzi :-( Mikroporonienie...
Ale nie będziemy się poddawać i zaczniemy starać się nadal :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

slonce25 pisze:

Oj słońce, następnym razem ci się uda. tylko nie myśl o dziecku czy zajdziesz czy nie zajdziesz i zero używek i stresu - to ci się uda.... wyluzuj się... życzę powodzenia

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

slonce25 pisze:

hmmm... Przykro mi... Zobaczysz, że wszystko się ułozy i pójdzie po waszej mysli. Życzę ci jak najlepiej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny... 8)

Mieszkam teraz w Czeladzi, ale jestem z Dąbrowy i tak wpadłam z ciekawości do was... :oops:
Nie chodźcie do Lisiaka :!: To konował jakich mało... :?
Znam osobiście dziewczynę, której odbierał poród i skończyło się tragedią... mnie natomiast leczył nieistniejące torbiele na jajniku... dodam,że prywatnie... :evil:

Każdy robi, jak uważa i jak mu pasuje, ale nie mogłam się powstrzymac,żeby się nie wypowiedziec na temat "tego pana"... :evil:

Uciekam, bo głupio tak podczytywac... :oops:

Powodzenia życzę... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

slonce to w takim razie może wybierz się jeszcze do innego lekarza, zeby sprawdzić i byc pewną...
U mnie przy porodzie był lekarz, który nie cieszył sie pozytywna opinia. Ostatnio dziewczyna poszła do niego we wczesnej ciąży, a ten jej powiedział, że płód się nie rozwija i trzeba usunąć. Nie wiedziała, jak dojechała do domu, w taka rozpacz wpadła. Pojechali do dwóch innych lekarzy i obaj stwierdzili, że z dzieckiem jest wszystko w porządku. Dwa miesiace temu urodziła zdrowego chłopca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuję dziewczyny :)
iwona a gdzie przyjmuje dr Rokicki? Może do niego się wybiorę? Bądź może któraś z Was może mi doradzić kogoś innego? Będę wdzięczna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

slonce Rokickiego ci nie polecam. Jakis taki dziwny. chodze do niego, bo już zaczełam, a i tak końcówke ciąży mam... On przyjmuje w przychodni na Adamieckiego, ale on tam bywa jak na lekarstwo. Tylko 4 razy w miesiącu, no i na każda wizyte trzeba byc zapisanym, bo bez tego cie nie przyjmie...
Fajna wydaje mi sie ta lekarka Iga Krupa ( nie wiem, czy nazwiska lekko nie przekręciłam :oops: ) Byłam u niej na Królowej Jadwigi prywatnie na usg. Wszystko wytłumaczy i taka równa z niej babka wydaje mi się. Jak mi skierowania na usg Rokicki nie wypisze, to należące się po 30-stym tygodniu, to jeszcze raz do niej pójdę przed porodem, żeby sprawdziła czy wszystko ok. Moja siostra ostatnio tez u niej była, bo ma problemy. Lekarka do której chodziła mówiła, że ma torbiele i takie tam. Ta natomiast powiedziała po usg, że nigdy żadnego torbiela nie miała... Przy okazji nawet usg tarczycy jej zrobiła w cenie wizyty

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jesli moge sie wtracic to ja nie polecam zednej z Krup... Bozena Kasner i jej corka Iga Kasner-Krupa nie ciesza sie w DG dobra opinia... Ja chodzilam do matki i nie wspominam jej dobrze...

Dr Rokicki... No coz... Byl akarat na dyzurze jak pojechalam rodzic... Gburowaty, niesympatyczny, jakis taki ogolnie odpychajacy... Jak mnie zbadal to odeszly mi wody :evil: az sie polozna wkurzyla... Wogole niemilo go wspominam z porodu... :x i z dalszego pobytu w szpitalu...

Ja teraz chodze to dr Ziętala i musze powiedziec, ze jestem zadowolona :) opiekowal sie mna super w czasie ciazy, w szpitalu jak bylam po porodzie to tez (ogladal mnie jak mi sie szwy goja i wogole), teraz tez u niego bylam i dalej jest super! zawsze moge na niego liczyc (nawet w dni kiedy nie przymuje) W kazdej sprawie jest pomocny i ma takie zdrowe podejscie do swojego zawodu i pacjentek :) Ja moge go polecic :)

Ale wiecie jak to jest z lekarzami :) kazdy ma inna opinie, jedna woli tego druga innego... Poprostu trzeba dobrze trafic ;)
Ktos kiedys na jakims forum napisal madra rzecz, ze "opinia jak dupa- kazdy ma swoja..." :aa: :heh:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Megi masz racje :) Widzisz ja akurat tylko z tymi dwoma miałam styczność i ich nawzajem porównuję. Krupa wywarła na mnie zdecydowanie lepsze wrażenie niż Rokicki. ale widzę, ze są jeszcze bardziej przystepni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to teraz muszę się zastanowić do kogo się udać... Ciężko jest wybrać, bo z lekarzami jest jak z loterią - albo się trafi dobrze albo nie :) Dzięki. Jak już wybiorę i będę po wizycie to oczywiście napiszę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Megi23 pisze:
Jesli moge sie wtracic to ja nie polecam zednej z Krup... Bozena Kasner i jej corka Iga Kasner-Krupa nie ciesza sie w DG dobra opinia... Ja chodzilam do matki i nie wspominam jej dobrze...

Dr Rokicki... No coz... Byl akarat na dyzurze jak pojechalam rodzic... Gburowaty, niesympatyczny, jakis taki ogolnie odpychajacy... Jak mnie zbadal to odeszly mi wody :evil: az sie polozna wkurzyla... Wogole niemilo go wspominam z porodu... :x i z dalszego pobytu w szpitalu...

Ja teraz chodze to dr Ziętala i musze powiedziec, ze jestem zadowolona :) opiekowal sie mna super w czasie ciazy, w szpitalu jak bylam po porodzie to tez (ogladal mnie jak mi sie szwy goja i wogole), teraz tez u niego bylam i dalej jest super! zawsze moge na niego liczyc (nawet w dni kiedy nie przymuje) W kazdej sprawie jest pomocny i ma takie zdrowe podejscie do swojego zawodu i pacjentek :) Ja moge go polecic :)

Ale wiecie jak to jest z lekarzami :) kazdy ma inna opinie, jedna woli tego druga innego... Poprostu trzeba dobrze trafic ;)
Ktos kiedys na jakims forum napisal madra rzecz, ze "opinia jak dupa- kazdy ma swoja..." :aa: :heh:

Witajcie :D
POdczytuję Was od dłuższego czasu,z Iwonką piszę czasem na Sierpnióweczkach :D
Megi,widzę ,że chyba masz niedaleko do Sławkowa,ja tam właśnie mieszkam i też chodzę do dr Ziętala :D POwiedz mi proszę czy on był u Ciebie przy porodzie? Nie wiem czy dobrze kojarzę z Twoich wypowiedzi,ale mieszkasz w Strzemieszycach? :jk;:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anulka83 pisze:
Megi23 pisze:

Witajcie :D
POdczytuję Was od dłuższego czasu,z Iwonką piszę czasem na Sierpnióweczkach :D
Megi,widzę ,że chyba masz niedaleko do Sławkowa,ja tam właśnie mieszkam i też chodzę do dr Ziętala :D POwiedz mi proszę czy on był u Ciebie przy porodzie? Nie wiem czy dobrze kojarzę z Twoich wypowiedzi,ale mieszkasz w Strzemieszycach? :jk;:

Anulka83 tak mieszkam w Strzemieszycach i chodze do dr Ziętala :) jestem z niego naprawde zadowolona :) Nie byl przy moim porodzie, ale tylko dlatego, ze moj maz nie zadzwonil bo go nastraszyly polozne, ze jak jest ordynator na dyzurze to sie wkurzy (a to nie prawda, a nawet jesli to trudno) Ja bylam juz taka zmeczona, ze nawet nie protestowalam :) ale moj porod byl bez komplikacji i moze dlatego. Pewnie jakby cos szlo nie tak, to polozne nic by nie powiedzialy :) Ale po porodzie dr dalej sie mna inaczej zajmowal (tzn zawolal mnie do siebie, zeby zobaczyc czy nie trzeba mi juz sciagnac szwow i jak mi sie tam wszystko goi) Dodam, ze wiele razy przyjmowal mnie do siebie w tygodniu w wolne i w weekendy jesli cos sie dzialo :) ostatnio tez bylam u niego na kontroli :) Do tego wszystkiego jest przesympatyczny, pomocny i ma zdrowe podejscie do tego czym sie zajmuje :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki za odpowiedź :D to mieszkamy rzut beretem od siebie...:) ja dr Ziętala znam od zawsze,chodziłam z jego starszą córką do klasy :D
Powiedz mi jeszcze czy do porodu trzeba mieć coś specjalnego dla siebie? bo dla maluszka to wiem,że nic oprócz pampersów i chusteczek.a z którą położną rodziłaś?caluski

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Dziewczynki.
Jestem z Sosnowca, ale będę rodzić w Dąbrowie.
Mam pytanie: czy któraś z Was chodziła do Dr Jolanty Wróbel, a jeśli tak to jakie macie opinie?
Ja właśnie do niej chodzę, póki co jestem zadowolona, ale czasem na forum różnych rzeczy się można dowiedzieć, stąd pytanie. :)
I w ogóle napiszcie coś o lekarzach ze szpitala w Dąbrowie, kto fajny, kogo unikać itd.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monisia ja niestety nic nie mogę powiedzieć na ten temat, bo sama pierwszy raz będe rodzić w szpitalu w Dąbrowie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1348 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 68  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Śląskie

Strefa czasowa UTC [letni]