Dzisiaj jest czw lis 13, 2025 8:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Alicja-a Wy gdzie macie domek?

Kasia-nie martwilabym sie na Twoim miejscu waga Piotrusia... Arek 10 m-cy wazy praktycznie tyle samo...A urosl ponad 10 cm...Ale wiadomo-wiecej sie rusza, grymasi przy stole i wogole nie ma czasu na takie glupoty jak jedzenie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

paulina my na tym osiedlu zaciszne zalesie, na poczatku zaraz jak z lasu sie wyjeżdża od strony wejherowa z prawej strony :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszytskich

paulina, jak na razie to sie nie martwie wagą Piotrusia bo wiem ze on ciągle chodzi nie usiedzi na jednym miejscu jak rano wstanie to od razu chce iść na podwórko stoi przy drzwiach i mówi po swojemu dududud :wink: :wink:

Alicja mam takie pytanko dziwne jak długo budujecie domek i czy macie pozyczkę wzięte?
Moje marzenie też jest aby zbudowac własny domek :P tylko najgorsze jest to ze brak kasy :twisted: a z tymi pozyczkami to sie boje np. M wziął rok temu pozyczkę na 7.5 tys tzn. co m-c biorą 210 zł tzn. przez rok z konta ubyło około 3 tys. a na czysto spałacone jest około 1.5 tys. głównie boje sie tych odsetek :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Katarzynka budujemy półtora roku i oczywiście mamy wzięty kredyt...całe życie będziemy go spłacać, jest to duuże ryzyko :( no ale bez tego nigdy by nam sie nie udało wybudowac domku :( no i niestety odsetki są powalające bo pewnie spłacasz prez ten cały czas drugie tyle ile wziełaś :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alicja dokładnie cię rozumię że bez kredytu marnie szłaby budowa wiem po sobie my dobudowaliśmy na pietrze tylko łązienke ( ponad 10 tys.) a w tym roku tzn. prawie przez półtora miesiąca kuchnia jakoś nastepne prawie 10 tys. i też pozyczamy od rodzinki a potem spałacamy

A co z resztą dziewczyn jak piszą to piszą a jak nie to kompletna cisza jest przez dłuższy zcas np. teraz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hellou bywa tu ktoś jeszcze?
Gdyby się ktoś zjawił to może by mnie zechciał oświecić w kwestii rozmiaru obuwia. Mam zagadkę: jeśli Maja aktualnie nosi buciki w rozmiarze 18 to jaki rozmiar butów na zimę powinnam jej kupić? Da radę całą zimę przetrwać w 1 butach? Jak szybko dzieciom w takim wieku rośnie noga?
A to Maja aktualna:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kubika-zdecydowanie odradzam kupowanie butow z taaakim zapasem :wink: Arek mial zima 3 pary butow :roll: Ale moze tylko jemu tak szybko noga urosla? :roll: Obecnie wyrasta juz z rozm. 24 :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Puk puk jest tutak ktoś???

kubika sliczna córka i jaka duża już
A co do butów to może poczekaj jeszcze :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny jestem z Redy i dopiero we wczesnej ciazy. poszukuje dobrego lekarza ginekologa na NFZ najlepiej faceta ale babeczka tez moze byc.
Prosze pomozcie mi kogos znalesc .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gabimasz cześć z tego co dobrze pamiętam to chyba każda chodziła prywatnie do gina ja osobiście polecam dr Wajlonisa chyba znów zaczę do niego chodzić :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aha dziekuje za szybka odpowiedz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam. Widzę, że forum zamiera, ale może jeszcze się tu ktoś pojawi, więc zaryzykuję pytanie, bo nie bardzo wiem , gdzie się z nim udać. Czy wiecie, czy gdzieś w Wejherowie jest żłobek albo grupa przedszkolna dla dzieci od roczku, gdzie dzieci można zaprowadzić na godziny?? A może znacie kogoś, kto chce się zaopiekować dzieckiem ale bardzo niewiele - na ogół 1-2 godziny dziennie 4 dni w tygodniu??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kubika nie pomogę

Chciałam sie pochwalić że jest fasolka 7 tygodniowa i termin na 2 maja :wink:

Pozdrawiam wszystkich :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Katarzynkaa!!!!!GRATULUJEMY Z CAŁEGO SERCA!!!!
Czekam na jakies nowe info jak sie czujesz i w ogóle jak Piotruś???
U nas wszystko w należytym porządku Lenka jest mega świetna córeczką i taka mądra;)
kasiu w takim razie może z PAULAR będziecie miały kolejne dzieciaczki z tego samego roku????????????
no właśnie PAULAR jak czytasz nas czasem to napisz jak ta 2 ciąża przebiega czy znasz płeć czy wybraliście już imię itp.............
pozdrawiamy gorąco

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justal2 Dzięki :wink: w niedzielę byłam na izbie przyjęć(plamiłam od dwóch dni minimalnie) z trudem mnie przyjęli bo c. nie była potwierdzona przez prowadzącego gina ale jakoś przyszedł zrobił usg pokazał bicie serduszka i swoim lekarskim znaczeniem wyjaśnił że jest coś ..... na nasze nie cały płó był przyklejony i mogłam/mogę poronić zapisał tabletki i mam sie zgłosić do swojego gina. Z trudem dostałam sie do W. w szpitalu (oczywiście z dopłatą bo na ten rok już niema miejsc) zrobił usg i już wszytko sie unormoowało tzn. jest dobrze i mam sie oszczędzać a ten ze szpitala nic nie wspomniał abym dbała o siebie i uważała :twisted: ale mniejsza o to najważniejsze że z fasolką jest już dobrze

Piotruś rozrabia na całego domaga sie czego chce ale nie zawsze sie dostanie :D mówić nie chce tylko ba ba ta ta a mama nie i koniec a kiedyś tak ładnie mówił :roll:

Paula jeśli dobrze kojarzę to ma termin na grudzień wiec nic z tego tylko czekam może któraś sie skusi na nastepną ciążę :wink:

justal2 jak w pracy i Lenka jak rozstania poranne :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy wszystkie wejherowskie mamy już wyginęły? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej AGA
myślę że nasz wątek był bardzo niemrawy już dawno a teraz to już w ogóle.......
no ale skoro napisałaś to mam nadzieję że coś odpiszesz co u Was??

Ja wracam z pracy o godzinie 16 potem do 19.30 zabawy z Lenusią, która potem grzecznie się kąpie i idzie spać - zasypia sama co jest po prostu nieocenione:)
poza tym powoli rozkręca się z mówieniem - obecnie jeszcze pojedyncze ale jest ich z każdym dnie coraz więcej
jest jak dawniej mega ruchliwa i bardzo wesoła
my kończymy już budowę tylko zostanie wykończenie i pewnie w październiku 2010 przeprowadzka
w nowym domku pomyślimy o rodzeństwie dla Lenusi

co niektóre nasze koleżanki już niedługo będą miały "2"
no właśnie PAULAR jak u WAS??
Katarzynka ty może też juz znasz płeć i jak to wogole jest jak sie czeka na drygie mając juz jednego łobuziaka???

pozdrawiam i zachęcam do pisania

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po długiej przerwie :wink:

justal2 nie jeszcze nie wiem co noszę pod serduszkiem ale od tygodnia czuję kopniaki a dziś już były takie wyraźne ( fajnie znów czuc dzieciątko).brzuchol taki duży ze szok jakbym była już na rozsypaniu :oops:

Jeśli chodzi o rozwój Piotrusia to super wszystko kuma ale z mówieniem to lipa tylko NIE NIE NIE czasami mama baba tata wczoraj wyszło mu JO jakiś czas temu były BUTI a poza tym 0 .
Od 4-5 dniu pod wieczór sam robi siusi na nocnik wcześniej to była katastrofa jak miał usiąść to wrzask dupka w górze i za nic nie można było go posadzić więc bardzo sie cieszymy że sam teraz siada czasami na stojąco próbuje fajnie to wygląda.
Jeśli chodzi o choróbstwa to odpukać jest zdrowy szczepiliśmy go na grypę ( dostał tylko jedną dawkę drugiej nie można nigdzie dostać wszystkie wykupione ) M. również szczepił sie ja niestety nie mogę :roll:
Ostatnio złapała mnie jakaś infekcja objawy grypy lekarka powiedziała leczyć sie domowymi sposobami a ja nato od kilku dni sie tak leczę i poprawy niema wieć zapisała mi cos do gardła w areozolu i tyle ale na szczęście wszystko minęło

A to dla przypomnienia Piotruś

Obrazek

Upsss sorki za takie duże zdjęcie ale zapomniałam jak sie wstawia zdjęcia :oops:
Prosimy również sie przypomnić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć!
U nas tez wszystko w porządku. Od stycznia planuję oddać Alexa do przedszkola a siebie do jakiejś pracy :wink: Alexio sporo mówi, stara się klecić zdania. Jest jeszcze bardziej ruchliwy niż kiedyś, wszędzie go pełno. Powoli zaczyna rezygnować z dziennej drzemki. Na spacery coraz częściej wychodzimy bez wózka.

Fajne zdjęcie, Kasia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witamy:-) Dziewczynki a może byście przy okazji opowiadania o postępach coraz większych maluchów poleciły nam jakieś fajne, zajmujące zabawki? Bo często chodzę po sklepie i niby ,mnóstwo tego, ale właściwie nie wiem co wybrać, żeby wydać pieniądze z sensem.
Majka już śmiga po domu coraz szybciej, zwłaszcza jak się ją woła, wtedy biegiem w odwrotnym kierunku. Narazie czasem chodzi do niani, jak nie możemy zgrać sobie pracy, żeby ktoś z nią był w domu, ale od stycznia chyba też pójdzie do przedszkola, takiego dla dzieci od 1 roku.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]