Dzisiaj jest czw lis 13, 2025 10:18 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mogą być wakacje...my się dostosujemy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D

Ok,wstępnie umawiamy się na wakacje.Ola też pewnie będzie,może któraś forumowiczka się jeszcze zdecyduje na spotkanie.Będzie weselej :D

Pozdrawiam serdecznie Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fajnie by było spotkać się w większym gronie....więc zapraszamy serdecznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.

Co tu tak cicho??? Dziewczyny gdzie się podziewacie???
To jesteśmy umówione na wakacyjne spotkanie.Trzeba będzie jeszcze dokładnie ustalić dzień.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Już dłuższy czas się zastanawiam gdzie się podziały nasze znajome z forum :) rozumiem dziecko,fajna pogoda ale kobietka też potrzebuje troszkę czasu dla siebie i moje kochanie to rozumie więc jeżeli mam ochotkę poczatować a moja córcia nie śpi to tatuś zajmuje się córcią i wszyscy są zadowoleni.Zwłaszcza Nikolcia uwielbia zabawy z tatą....Dlatego warto wcześniej angażować tatusiów w sprawy związane z kąpaniem,przebieraniem,karmieniem,usypianiem itd. Dzięki temu mogę sobie czasami pozwolić na wyjście lub pogaduszki na czacie.Zachęcam i pozdrawiam.Oczywiście spotkanie aktualne :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Wiesz nesia powiem Ci,że mój mąż jest baaaardzo zaangażowany w sprawy związane z naszymi dziećmi mimo,że codziennie a ostatnio nawet i w niedzielę wstaje do pracy o 3:40 rano a w domu jest po 19.W soboty i w niedziele jest po 16.To codziennie znajduje czas dla dzieci i to on zawsze kąpie Kacpra a nieraz i Majkę no chyba,że Kacper bardzo chce abym to ja go wykąpała.On układa go do snu,bawi się z nim no Kacper je to już sam za to karmi wieczorem Majkę :D
Nie zawsze goszczę na forum,bo mi się poprostu nie chce siedzieć przed kompem wolę te chwile spędzić z mężem,bo tak mam go mało w domu,chyba,że zrobi sobie wolne i jesteśmy razem cały dzień.
Takie jest moje wytłumaczenie mojej częstej nieobecności na formu :D

P.S. Nie zawsze mężczyzna jest chętny do zaangażowania się w sprawy związane z dziećmi.
W domu mojego męża od tego jest kobieta ale dzięki Bogu on takich zasad nie uznaje.

Pozdrawiam Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To jesteś jedną z nielicznych kobiet które mają to szczęście mieć takiego męża :D Wiem że nie wszyscy faceci chcą się angażować w codziennych obowiązkach związanych z maluszkami ale warto zachęcać ich do pomocy...Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam moim w/w tekstem :) pozdrawiam pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj tam szczęście ... rezolutna z niej kobieta - dobrze sobie męża wychowała :-)
Pozdrawiam Was dziewczyny po długiej i totalnie bezowocnej przerwie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fisiulinienka dobrze powiedziane :lol:

Jest mi przykro,że nadal nie możesz się cieszyć z rosnącej pod Twoim sercem fasolki lub groszka :( :-{: ale wierzę,że wkrótce podzielisz się z nami dobrą nowiną :) Powodzenia

Pozdrawiam Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny 8) ... w czwartek zobaczyłam moje upragnione 2 kreseczki!!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D !!!!! :D
Teraz umieram ze strachu czy damy sobie radę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fisiulinienka MOJE NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE !!!!!!!!!!!! :brv: :kjk: :jee: WIEDZIAŁAM,ŻE WAM SIĘ UDA,
aż dreszcze mnie przeszły jak przeczytałam Twój post a Twoje obawy....hm rozumię Cię doskonale ale to normalne my też bardzo chcieliśmy dziecka ale jak już ujrzałam te dwie kreski na teście czułam to samo co Ty :) Wierz mi to przejściowe,dacie sobie radę !!!!!!!

Wszystkiego dobrego,spokojnych 9 miesięcy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fisielunienka moje gratulacje dwóch kreseczek domyślam się jak się ucieszyłaś a radę napewno sobie dacie.
A u mnie wszystko jak narazie ok jutro zaczynam 33 tc a maluchy szaleją zostało mi już nie wiele i powoli strach mnie dogania jak to będzie szpital, poród jeszcze nie wiem jak będę rodziła wszystko zależy od ułożenia maluszków. W piątek mam wizytkę ciekawa jestem ile szkraby urosły.
pozdrawiam Was gorąco Ania pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no moje najszczersze gratulacje wiedziałam że wam się uda :D :) :o :lol: super...dasz sobie rade...też myślałam że sobie nie poradze ale prosze moja córcia ma już 8 miesięcy,rośnie jak na drożdzach a ja jestem coraz bardziej nadopiekńczą mamusią :)
Aniu powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie i twoje maluszki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiam Cię serdecznie Aniu!!!

Już niedługo finał :D Życzę Ci szybkiego i lekkiego porodu i oczywiście czekam na wieści od Ciebie!

Pozdrawiam ciepło,pogłaszcz ode mnie brzuszek :)

Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to GRATULACJE Fil !! Też pamiętam, jak zobaczyłam dwie kreseczki...uwierzyć w to nie mogłam, z jednej strony ogromna radość a z drugiej niepokój. Ale to mija. Co prawda początek ciąży miałam kiepski, wszystkie negatywne objawy ciąży mnie dopadły na dwa miesiące ale to pikuś przy tym jaka jest radość z noszenia w brzuszku upragnionego maluszka :-) Życzę powodzeniai i fantastycznych (już niecałych) 9 miesięcy!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

gamisia mam nadzieję,że spotkamy się w realu w wakacje :D

Pozdrawiam Monika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O ile jeszcze będe w stanie chodzić ;-) Jestem coraz cięższa i okrąglejsza, a w brzuchu mam chyba całą drużynę piłkarską!! ...po tacie taki aktywny synek :-))) Ale jak coś to dajcie znać!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehehe to masz wesoło...jakby co to poturlamy Cię :) trzymajcie sie cieplutko i gorące buziaczki dla brzuszków :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wcześniej pisałam, że staramy się o maluszka. Po wizycie u dr Wasilewskiego (wszystkie pozytywne opinie potwierdziły się) zrobiliśmy wszystkie zalecone badania. Wyszło nieciekawie :( Podwyższona prolaktyna, niski poziom ft4, kiepskie wyniki nasienia. Teraz czekamy na kolejną wizytę. Cieszę się tylko, że w końcu jakiś lekarz zainteresował się i poważnie potraktował nasze obawy. Do tej pory tylko kazali uzbroić się w cierpliwość, a czas płynął. Właściwie nie wykonano nam żadnych badań, a na moje sugestie że może to hormony tarczycy szaleją,a co za tym idzie możliwy jest wysoki poziom prolaktyny, twierdzili że w końcu to nie ja jestem lekarzem. Męża też nie kierowano na badania, bo po co. Teraz oboje "dobijamy" trzydziestki i już raczej nie chcemy czekać. Mam nadzieję, że teraz wszystko dobrze się ułoży.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trzymamy kciuki z całych sił...trzeba walczyć bo nie ma nic piękniejszego od bycia rodzicami!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]