Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:37 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak tam po tłustym czwartku? u nas dobrze :) nadal zabków nie widac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a u nas super :) paczki byly mimo ze nic w domu nei robilam ;] a zabki u nas slabo ;/ malej drugi sie wyzyna i ma tak mocno napuchniete dlatego nei moze spac w nocy budzi sie doslownie co 10 minut tak od 20 do 3 potem przesypia po dwie godziny do 8 ogolnie ciezko mamy ale jakos dajemy rade. Ostatnio zaczelam odliczac dni powrotu do szkoly bo tak bardzo nei chce wracac ze szkoda gadac ;p dobrze mi w domu :), ale niestey od pazdziernika wracam an stare smieci ;]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja do szkoły ide od wrzesnia... z tym ze przenosze się do wieczorowej :) ale tez nie chce mi się iść :)
Oj to wspulczuję nie przespanych nocy... i tego bólu... u nas troszkę spokojniej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mala nie spi z tym ze nie krzyczy nie placze ale chce byc ciagle przy cycku, co w gruncie rzeczy konczy sie dla mnie nieprzespana noca, a nikogo oprocz mnie wieczorami i w nocy nietoleruje :( a do szkoly przenosisz sie w gdyni do wieczorowki czy gdzies indziej?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z tą szkołą to jeszcze nie wiem do końca gdzie... zaczynam się dopiero rozglądać :) normalne to się uczę w technikum odzieżowym w Gdyni :)
Tak zachwaliła Jakuba a dzisiaj noc tez nie przespana... zjadł o 21 spał do 1 z tym że ja dopiero się położyłam o 24... zjadł, zasną i budził się co 20 minutek...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to napewno zeby. u nas to samo. bylismy od soboty u moich rodzicow, gdzie byly urzadzane chrzciny bratanka.mala dala taki popis w nocy jak nigdy darla sie okropnie, ale w koncu przeszlo jej jak jej zelik na dziaselka dalismy, straszna noc :(.
technikum odziezowe jet chyba na morskiej jesli sie nie myle?
ja konczylam 6 na wzgorzu w zeszlym roku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak Odzieżówka jest na morskiej :)
Och te ząbki są paskudne... niech już wyjdą i będzie spokój...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

co tam u Was slychac? u nas duzo postepow Tosia nauczyla sie przekrecac na brzuszek i teraz troche nam sie turla ;] przesiadlismy sie tez na spacerowke w zwiazku z tym ze nasz amly klops sie nie miescil w wozku glebokim :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a no u nas tez są spore postępy :) Jakub tez zaczął sie turlac z plecków na brzuszek i na odwrót :) pełza juz bardzo ładnie :) ale za to żabków nie widać nadal... ale dziurki znalazłam :)

My tez juz chcemy się przenieść na spacerówke bo mały sie nie mieści, ale od jakiegoś czasu jesteśmy uziemieni bo Jakub po każdym spacerku strasznie płacze bo bolą go dziąsła... a tak to wszystko jest super aż do następnego wyjścia... dziwne to trochę... muszę się lekarza poradzić dlaczego tak jest :)

A jak tam jedzenie? Jakub wcina zupki bardzo ładnie :) Jutro kończy 5 miesięcy więc już wczoraj dałam mu do posmakowania kurczaczka z jarzynami ze słoiczka od 5 miesiąca :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gratulujemy 5 miesiecznicy :), Tosia jeszcze nie je nic procz mleczka :), jak karmi sie piersia to nowe produkty wprowadza sie po 6 miesiacu wiec my mamy jeszcze miesiac niecaly bo do tego same mleczko maamy wystarcza :), ale za to za jakies dwa miesiace lub trzy czeka mnie odstawianie od piersi az sie boje :( postanowilam ze juz pod koniec lipca nie bede wogole karmic bo w sierpniu panienski wiec trzeba sie napic heh :), no i gratulujemy nowej umiejetnosci :), pelza? znaczy tak malutko przesuwa sie do przodu czy jak?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak przesuwa sie na brzuszku do przodu :)
Mieliśmy trudny tydzien... najpierw mały wypad z leżaka z wysokości ok.50cm, pojechaliśmy do szpitala, zrobiliśmy badania itp. i na szczęście wszystko dobrze :) później dalej walka z ząbkami... Jakub miał 3 dni gorączkę... stękał, marudził, ze spaniem w nocy tez było cięzko... ale teraz juz jest wszyściutko dobrze :) z ty że ząbka nadal nie widać... tylko dziurki... ale lada dzień pewnie wyjdzie :) A jak tam Tosia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny ;) ja jestem 22 letnią mamą z Gdyni. Matajkaa my się już 'znamy' z innego forum ;) kojarzysz moją Gosię? :P Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u Was do przodu u nas w kolko sie kreci :), o kurcze to nie zazdroszcze tygodnia pewnie cala w nerwach :cry: goraczka najgorsze co sie moze przydarzyc szczegolnie noca :( ale fajnie za to ze zabki wyjda wkrotce :), i nas zaczelo sie gadanie na maxa typu "abrutubrtubure" wiec mamy okropny ubaw :) Tosiula dostala w czwartek po raz pierwszy zblendowanego ziemniaka z mleczkiem (oczywiscie maminym :)) i robila okropnie smieszne miny :) dzis ponowiona proba, amla je tak po dwie trzy lyzeczki wiec niewiele ale to dopiero takie 'smakowanie' a nie jedzenie moze pozniej jakos przywyknie, bo ponoc poczatki najgorsze, w kazdym razie nie poddaje sie :) a tak z czystej ciekawosci jestes z ojcem malego? sorki za bezposredniosc :)

conamabilita o witam :) to jestesmy trzy :) sliczna coreczka :) a z jakiej dzielnicy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki, dzięki ;) Jestem z Dąbrowy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

conamabilita Witaj :) oczywiście że pamiętam :) Ciebie i Gosie :) co tam u was? Jak mała?
an_iia No było źle, ale juz jest dobrze :) mały tez zaczyna coraz więcej mówić :) co prawda od początku jak sie nauczył wydawać dzwięki to mówi sporo :) ale teraz coraz wyraźniej mu to wychodzi :) Jak dawałam małemu do posmakowania marchewki i kaszki to też strasznie zabawne miny robił :) teraz dostaje juz normalnie jako posiłek zupke i kaszkę :)
Tak jestem z ojcem dziecka :) juz 3 lata i 6 miesięcy :) mieszkamy razem :) mamy swoje dwa duże pokoje w domu moich rodziców :) zrobiliśmy sobie z tego osobne mieszkanko :) mamy jeden pokój, kuchnie i łazienkę :)
A jak jest u was?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oo kurcze to macie super dobrze :) u nas slabo, czekamy na odbior mieszkania, ale to dopiero pod koniec roku, o ile sie wyrobia... ;/ mieszkamy z moimi rodzicami w trzy pokojowym mieszkanku i zajmujemy jeden pokoj wec strasznie sie meczymy :( teraz tylko czekam na to mieszkanie i tym zyje. my jestesmy ze soba dwa lata wiec krocej niz wy :) a w sierpniu 29 bierzemy slub kosciekny no i wesele :) wiec ogolnie bedzie duzo pracy w wakacje :P a wracajac do mieszkania to kurcze zastanawiamy sie czy nie wynajac teraz bo z rodzicami to sie ciezko mieszka :) no i ciasno, problem tylko polega na tym ze G robi kolejne studia zaocznie i prezez to leci troche kasy na studia, no i musialabym isc do pracy gdybysmy sie zdecydowali na wynajem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co do mieszkanie nie narzekamy :), ale to tez tylko na jakis czas bo mamy jeden pokój a mały rośnie... więc niedlugo będzie trzeba cos wynając, ale to za jakieś 2 lata :)
My jak na razie to o ślubie nie myślimy :) jest dobrze jak jest :) jak juz to może za jakieś 3,4 latka :)
A jak tam Tosia? U Jakuba nadal nie widać ząbków...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Toska kreci sie w kolko :) z maty edukacyjnej przeszlismy na puzzle piankowe i lepiej moze sie przemieszczac. wreszcie je stale pokarmy, narazie tylko marchewka z ziemniakiem i raczej nie chce jesc, ale nie poddaje sie i codziennie jej gotuje :) jutro ide na koncert i mala zostaje z tata, pierwszy raz tak dlugo bez mamy bedzie :) i troche sie boje ze znowu wpadnie w histerie, ale z drugiej strony nie chce dac sie terroryzowac malej , bo inaczej nigdzie nie wyjde :) wiec wlasciwie to moje pierwsze wyjscie samej :) a apropo slubu ja tez nie myslalam ,ze wezmiemy teraz, szczegolnie ze mieszkanie, ale jak nalega :P a jak u Was z jedzeniem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jakub ładnie je jeden obiadek, wieczorem kaszkę a pomiędzy deserek :) uwielbia szczególnie obiadki :) daję mu ze słoiczka bobovite :) A my zabieramy sie za planowanie pierwszych urodzinek Jakuba :) chcemy zamówic salę :) co prawda zostało jeszcze pół roku, ale sale już czas zamówić, a zreszta ten czas tak szybko zleci :)
Ja terz staram się coraz częściej wychodzić :) a to na zakupy, a to tam i tam :) a mały zostaje z tatą :) masz rację... trzeba wyjść z domu samej aby dziecko sie przyzwyczaiło i żeby nie było potem kłopotów z wyjściem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze szczezrze zazdroszcze tego ze maly Ci tak ladnie je :) u nas bardzo slabo z jedzonkiem :( ja po koncercie jak wpadlam do domu okazalo sie ze mala wogole nie spala przez ten czas co mnie nie bylo ale na szczescie tez nie plakala tylko czekala na mnie. rany to ten Wasz roczek to jakis bardzo duzy bedzie :) moi rodzice maja dom na wsi i tam zapewne bedziemy robic roczek, fajnie by bylo zrobic juz na nowym mieskzanku ale na to raczej sa nikle szanse :( a chodzicie na spacerki? moze kiedys spotkamy sie w gdyni na skwerku albo bulwarze? :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]