Dzisiaj jest czw lis 13, 2025 8:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

corcia bedzie miala na imie Nadia. czuje sie w miare ok, tyle ze praca mnie wykancza. ale to juz ostatni tydzien i koncze z robota. haha. termin mam na koniec listopada. to jeszcze troche czasu ale mam nadzieje ze szybko zleci. a jak tam twoj synus?? pozdrowienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ładne imię wybrałaś! U nas kiepsko. Mały okropnie kolkuje, a my jesteśmy bezradni... Przykro patrzeć jak cierpi... Dzisiaj ide z nim do lekarza bo wczoraj w nocy 10 godzin go trzymała... Przerażające. odezwę się później, ok?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj to przykre. daj znac co u lekarza :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

hej,tez jestem mamusia z Tczewa.Chyba sie dolacze do Was :) moja corcia ma 4 miesiace i duzo marudzi ;) i tez miala kolki i problem ze zrobieniem kupy. Dawalismy jej Debridat (na recepte) i sab simplex (kropelki) Bylo po tym lepiej,ale kolki wciaz miala-do 2,5 miesiaca.Teraz jest przeziebiona bidulka i dostaje lekarstwa.Cos czuje,ze bedzie ciagle maila jakis problem:(To tyle narazie,bo sie cudaczek moj budzi;)
pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam cię michaniaa! Im nas więcej tym lepiej, prawda? Byłam u lekarza z małym. Ponoć wszystko gra, ale mnie niepokoi wysypka na buzi. Jeśli chodzi o kolki to od dwóch dni podaję małemu GRIPE WATER. Póki co rewelacja. Od trzech tygodni nie oglądałam z mężem TV wieczorem. teraz aż nam dziwnie:) Oby tak dalej. Polecam. To byłam ostatnia rzecz jaką wykupiłam z półki aptecznej. jakoś nie mogłam uwierzyć, że coś da. I proszę! Miałam Debridat, Sab Simplex, Plantex, Esputicon, Infacol, robiliśmy cuda i nici. THANK YOU GOOD FOR THIS HOLY WATER! O ile jest łatwiej no i mały się usmiecha nam nawet w nocy! Kaudyna jak się czujesz? Jeszcze trochę wytrzymaj:) Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc kochane!!! ja czuje siedobrze. macierzynskie juz sie zaczelo wiec odpoczywam. dzisiaj nad ranem przywiezli nam wozek, ktory kupilismy w polsce. juz sie nie moge doczekac pierwszego spacerku, pomijajac to ze bedzie to koniec listopada, a pogoda irlandzka zawsze obrzydliwa. :x ciesze sie ze z twoim malym sway juz wszystko ok. ja chyba wchodze w etap zamartwiania sie o zdrowie mojej kruszynki. ma strasznie czeste czkawki, niewiem od czego... nie bardzo to lubie prawde mowiac. pozdrowienia dla wszystkich mamusiek ze tczewa :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pozdrawiam wszystkie mamuski przyszłe i terazniejsze .mił ze ktos tu zagląda.klaudyna bedzie ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pewnie masz racje jolu. ale chyba dostaje juz jakiegos dola. wszystko mnie drazni. ciezko wytrzymac w tym kraju. na szczescie w przyszlym roku wracamy juz do polski. tutaj wieczne ulewy i wiatry. niema gdzie wyjsc. ciagle tylko na zakupy do tesco, albo cos zjesc raz na jakis czas. a wtedy niema sie co dziwic ze rozstepy i cellulit na tylku... no ale juz wam nie smuce. pozdrowionka :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

OOOO! WIDZĘ, ŻE SIĘ ROZKRĘCACIE:):):) WITAM WITAM I O ZDROWIE PYTAM. KLAUDYNO CZKAWKA TO NORMA. NIE MARTW SIĘ. MAŁA SIĘ NAPIJA TWOICH WÓD I STĄD CZKAWA! ŚWIADCZY O TYM, ŻE SIĘ DOBRZE ODŻYWIASZ I ŻE JEJ SMAKUJĄ. U MNIE BYŁO TO SAMO. CAŁY BEBS MI LATAŁ:):):) JESZCZE TROCHĘ, TO ZOBACZYSZ CZKAWKĘ NA ŻYWO:) POZDRAWIM WZYSTKIE BABKI, KTÓRE TU ZAGLADAJĄ... BUŹKA DLA JOLKI KOCHANEJ:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

do klaudyny pozdrowionka jak tam przygotowan ia przyszła mamo napewno nie cierpliwisz sie pozdrawiam wszystkich swey odezwij sie napewno M IŁOSZEK ŚPI cudowne cieciątko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

KURNA CHATA! WRESZCIE MAM NATA! PRZEZ OSTATNIE 2 TYG. CZUŁAM SIĘ JAK BEZ GACI. AŻ WSTYD, ŻE TAK SIĘ MOŻNA UZALEŻNIĆ. U MNIE GIT! MAŁY ŚPI. PITER GO WYKĄPAŁ SAM BO JA BYŁAM AN FITNESSIE... UUUUUU. TAKA MAŁA ODSKOCZNIA. MIŁEK JEST TAKI CUDNY. CIĄGLE SIĘ BRECHTA I GAWORZY. NAJBARDZIEJ LUBI CIĄGNĄĆ MNIE ZA WŁOSY!!! BOLI JAK JASNY GWINT, ALE DLA NIEGO WSZYSTKO:)
A POZA TYM, NIC SIĘ NIE DZIEJE. CAŁY MÓJ ŚWIAT TO MIŁOSZEK. POGODA DO BANI:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny. myslalam ze nikt tu juz nie zaglada. ja 25 listopada urodzilam coreczke. przedstawiam wam moja kochana Nadie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gratuluję mamuska. Jest cudowna... Popatrz, już niedługo będzie miała miesiąc. Jak podoba się macierzyństwo? Jak poród? Jak karmisz i w ogóle jak się macie? Pozdrawiamy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To ja sie przywitam chociaz zagladam tu dluzszy czas:) Jak widac na suwaczku mam malego synka. Oprocz niego jeszcze dwoje dzieczaczkow ale to juz takie duuze dzieci wiec suwaczka nie wklejam:) poki co mieszkam w Irlandii 3 lata a pochodze z Pelplina :D pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam beakta. ja tez pochodze z pelplina i mieszkam w irlandii, ale juz nie dlugo haha. sway- porod mialam dosc ciezki, przynajmiej tak mi sie wydaje. w pon 24.11 rano odeszly mi wody. pojechalam do szpitala akcja sie nie rozkrecala wiec o 22 dali mi tabletke na wywolanie. o 24 zaczely sie skorcze. o 6 poszlam na porodowke, mialam dostac druga tabletke ale nie byla juz potrzebna. o 9.51 urodzilam nadusie, nie mialam pelnego rozwarcia wiec dlugo nie pozwalali mi przec, to byla masakra. ale jakos sie udalo. trafilam na swietna polazna naszczescie. niestety nie karmie piersia bo mialam bardzo malo pokarmu i mala nie najadala sie wogole. dalam jej mleko w proszku a teraz ma problemy z kupka. mam nadzieje ze sie przyzwyczai. pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:Pp :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P pozdrowionka dla wszystkich którzy chyba zapomnieli o tej stronie,jak maluchy wasze się chowają,KLAUDYNA A CO U WAS SŁYCHAC

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja wrocilam do polski i niestety nie mam narazie dostepu do neta. jola- pozdrawiam serdecznie. my mielismy chrzciny ostatnio, malutka zdrowa, chociaz ostatnio przeszlismy przez chorobstwo :(
teraz juz ok. pozdrawiam goraco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widze ze nikt juz tu niestety nie zaglada szkoda

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH SWAY KLAUDYNA ,UNAS OK BEDE MAMA WIEM ZE MAMY ZDROWEGO SYNKA WIERZE ZE BEDZIE OK POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratuluje serdeczmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana napewno bedzie wszystko dobrze. ciesze sie brdzo razem z toba.
moja mala rosnie jak na drozdzach, wkoncu wyszedl jej zabek i powoli zaczyna raczkowac :D
buziole

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]