Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:46 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hej dziewczynki :) pamiętacie mnie??

U nas jakoś leci :) Oskar skończył w maju 2 lata i też ma teraz kryzys dwulatka, bo strasznie się złości i mnie bije, no ale musze to jakoś przetrwać.

Poza tym w sobote mam obrone na studiach podyplomowych...pracy nadal nie mam i czasami mam strasznego doła z tego powodu, bo w tym roku kończe 30-stke i zero jakichkolwiek perspektyw zawodowych.

Co do klubu malucha to ja jestem chętna. Mi pasuje i rano i popołudniu, także jak sie bedziecie tam spotykać to dajcie znać. Fajnie by było wyrwać sie z domu, pogadać z mamusiami, a dziecko by miało jakąś rozrywkę :)

pozdrawiam Was cieplutko i postaram się często coś naskrobać :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej hej z rana :D

My już od 7 na nogach. Oskar dał popis rano...ryczał bo mu ubierałam skarpetki i przy okazji tak mnie walnął w nos, że aż gwiazdy zobaczyłam...ehhh mam nadzieje, że jakoś przetrwam ten jego bunt. Szkoda tylko, że pogoda do kitu bo raczej nigdzie nie pójdziemy :(

No i jak tam z tym klubem malucha?? Będzie ktoś chodził bo ja naprawde jestem chętna, a mojemu dziecku przydałoby się towarzystwo innych dzieci, bo koło nas są dzieci w wieku 7-8 lat, a takich małych nie ma i Oskar prawie nie ma kontaktu z rówieśnikami :roll:

no proszę się obudzić i wskakiwać na forum ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Katia
Super że się pokazałaś. A gdzie reszta???
Współczuję buntu dwulatka, ale niedługo mu przejdzie :lol: :lol:
Ja jestem chętna po 16 do klubu malucha i moja mała napewno sie ucieszy ze spotkania z rówieśnikami, bo przez pogodę to prawie zero rozrywki :?
Pokaż Oskarka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Storczyk witaj :) Super, że się wreszcie ktoś odezwał :D

Ja do tego klubu malucha też mogę po 16, także proponuje umówić się na przyszły tydzień :)

Fotki Oskara wrzucę, jak znajdę więcej czasu, a Wy też dajcie zdjęcia waszych dzieciaków :)

Jutro mam obronę na podyplomówce....trzymajcie kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Kciuki zaciśnięte :okk:
A na wypad w przyszłym tygodniu jeszcze sie ugadamy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej hej...co tu takie pustki, ja sobie obiecałam, że postaram się zawsze coś napisać żeby znowu nam forum nie padło :wink:

Obroniłam dzisiaj prace na 5 :D:D::D

Storczyk może umówimy się na wtorek tak o 16:15 do tego klubu malucha?? co Ty na to??

A może jakieś mamusie też są chętne??

Jeszcze mam takie pytanko czy tam w tym klubie to my możemy z dzieciakami swoimi zostać, bo ja nie chce go samego zostawiać tak odrazu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Katia
Gratujacje!!!
Sorki, ale umówimy sie troszkę później, bo teraz obie z małą chorujemy na gardełko i nie chcemy nikogo zarazić.
Ja też jej nie chcę sama zostawić w klubie, ale nie wiem jak tam jest.
gg 7080187

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej. ja jestem :-) napiszę jak wyzdrowiejemy z Szymonem bo i my chorzy na gardło..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Nicktoo
No to witaj w klubie :lol: U nas też gardło.
Ja byłam pierwsza, potem Kinia a teraz znowu do mnie wróciło i razem chorujemy. Teraz jak wróciła pogoda i słoneczko to my chore w domku :cry: :cry:
Zdrówka dużo dla was życzę :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny! Tak w klubie maluszka możesz być z dzieckiem ja osobiście sama z Julcią tam chodziłam i nigdy jej nie zostawiałam samej - narazie nie chce:) no chyba że ja byłam na dole a ona na górze, bo zrobili dodatkowe salki na pietrze,mi sie podoba tam Julci też. Nawet pdsunęłam Paniom tam pracującym żeby zorganizować takie spotkania dla dzieci z Mamami ale nie było chętnych, może jeszcze się da coś zrobić jak chętne będą :D , Jak bedziecie chętne to napiszcie moja gg:8537987.
Katia- Gratuluje!!!! i życze powrotu do zdrowia, storczyk- wam też

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny
Jestem w pracy to piszę. W domu nawet nie mam kiedy
Jestem w trakcie sesji.. i sama jestem w szoku że tak dobrze mi idzie na koniec.. same 5 i 4, jedna 3 z prawa autorskiego.. ale to cud że zdałam
(oblało 90 na 120 osób a poprawka to jakiś koszmar - prowadzący trzyma dwie osoby godzinę)

Jeszcze tylko obronić się we wrześniu, ale wcześniej muszę napisać pracę.. :ddd: :ddd: :ddd:

Szymon to już duże chłopak, bardzo ruchliwy, spontaniczny, wesoły, przy tym jest bardzo uparty.... Przyznaje bez bicia - jest ciężki do wychowywania - i nie są to jakieś moje fanaberie - obserwuję jego rówieśników.. i niektórzy to anioły inne to rozbrykane łobuzki a mój to mieszanka tajfun i wściekłego psa... jest destrukcyjny jeśli chodzi o nasz wystrój wnętrz - potrafi w ciągu kilku sekund rozwalić wszystkie zabawki, ciuchy z szafki - i dobrze się przy tym bawi.
Wczoraj np nauczył się wywoływać odruch wymiotny.. chodził po mieszkaniu i go naciągało.. jak się mu udało to zachodził się ze śmiechu... jak nie zwracaliśmy na niego uwagi to dosłownie wchodził przed oczy i się popisywał w taki sposób
A w sobotę wyrysował piaskiem karoserię naszego auta..
A ma dopiero 15 miesięcy..
Ciekawe co będzie dalej

żebyście nie pomyślały że narzekam.. nie nie.. kocham go nad życie i on w tych swoich zachowaniach też nie jest jakiś bardzo nie miły - wręcz przeciwnie - ciuchy z szafki zawsze wywala z wielkim uśmiechem na twarzy ...

ale się rozpisałam..
to teraz szybko
zdrowiejemy
A Wy storczyk?
tupus dla mnie ten klub maluch za daleko
ale dalej podtrzymuję zaproszenie do siebie.. czekam na datę.. :-)
Katia a jak Twój kawaler? Grzeczny?
Fyfunia - witaj i jak wyniki matury
Agnies - pewnie ryjesz do obrony... kciuki zaciśnięte i bardzo podziwiam z 2 dzieci to ja bym sobie odpuściła...

wracam do pracy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam,późnym wieczorkiem :)
Niedawno wróciliśmy z mężem do domciu...byliśmy na piwku ;)

Pisałam meila do klubu malucha i można zostać z dzieckiem jak ktoś chce, my wybieramy się w przyszłym tygodniu :)

Nictoo Oskar jest w sumie grzecznym dzieckiem, nie moge na niego narzekać. Oczywiście ma napady złości, ale to normalne. Najbardziej jednak denerwuje mnie kiedy mnie bije, ale ostatnio (odpukać) co raz rzadziej to robi. Jak chce mnie uderzyć to ja wtedy nic nie mówie, nie krzyczę tylko groże mu palcem i patrze mu prosto w oczy, on też patrzy i widzi że nie ma żartów i odchodzi mu cała złość. A jak sie złości i że mu czegoś nie dam i się strasznie drze to zamykam go na kilka minut w pokoju aż się uspokoi i jak narazie to działa :):)

My za niecałe dwa tygodnie jedziemy na wesele do Bielska i pobędziemy sobie tam kilka dni...to będzie nasz mały urlop :)

Dziewczynki jak tam Wasze dzieciaczki...zdrowe już???

pozdrawiam cieplutko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

My już jesteśmy zdrowe i chętne do spotkania /moja córka do randki :wink:
Ja od środy po 16-tej mogę się z Wami spotkać kiedy tylko wam pasuje. / w poniedziałek i we wtorek przeszkodą jest tylko brak autka i dalej nie pojadę :lol:
Więc gdzie i kiedy? (zanim pogoda jest :lol:

Jak tak czytam o tych "łobuzach" to ja sie teraz zastanawiam czy mam dziecko? nie dała mi szczególnie popalić przez te swoje 3 lata, ale nie wiadomo co będzie dalej. Chyba dziewczynka to dziewczynka 8) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czolem :)
Katia gratulacje :)
Nicktoo :) dobrze ze sesyjka idzie gladko, obrona tez pojdzie :)
Storczyk dobrze ze Kinia zdrowa i grzecza, choc dziewczynki czasem sa grzeczniejsze od chlopcow, to moja sie do nich nie zalicza :P

Zdalam dziewczyny na 5! szok :D :shock: dzieki za wsparcie i 3manie kciukow. do lodzi daleko bylo, 8h jechalismy, poem nocka w akademiku i obrona z rana, po obronie w busa i do domciu, tez prawie 8h jazdy, meczoco, ale szczesliwa jestem ze po wszystkim :D apropos, lodz jest bardzo obskurnym miastem, brzydko i zaniedbanie :?
Teraz tylko odebrac dyplom i na poszukiwania pracy :P
moje dziecki w sumie ok, Anita madra skubanica wszedzie wlezie, lobuziara i zlosnica :)
Pati, ma angine i dzis zwymiotowal mi w sklepie 2razy. potem w domu co zjadl to wyrzygal i teraz popija tylko wode po lyczk, oby mu przeszlo :roll: :cry: na szczescie oprocz tego humoru nie stracil wiec chyba nie jest jeszcze najgorzej.
w sobote idziemy na wesele siostry mojego malza :) dzieciaki sie pobawia, a my sobie z animi pobiegamy :wink:
koncze dziewuchy, bo okres mnie dopadl dzis... mialam dostac przed obrona, ale stresior zrobil swoje :P
3majcie sie cieplusio :) pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Agnieś
Gratuluję obrony!!!
Dzieciaki napewno są dumne z mamy!!!
Zdrówka życzę dla Patrysia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:roll: :oops: to jak tam u Was ? ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

cicho :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale tu pustki :P
chyba czas zaczac prowadzic jakas dyskusje od nowego roku, co?
piszcie co u Was dziewuchy :) ja na jakis super wolny czas nie narzekam, ale chetnie czasem poczytam co u Was i waszych dzieci ciekawego :)

Offline Wyświetl profil  

witam
ostatnio zaczelam szukac w internecie cos na temat spotkan mam itp.poprostu chce poznawac nowych znajomych brakuje mi tego nigdzie prawie nie wychodze(imy) juz mnie to dobija jesli ktos ma taki problem to piszcie pozdro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czuję się wywołana przez Storczyka, co prawda na innym temacie ale piszę tu.

Szymon 18 marca będzie świętował 2 urodziny! aż uwierzyć nie mogę że tak szybko to zleciało.
Fajny z niego chłopak, lubi się przytulać i całować i radośnie śmiać ale ma też napady złości i wtedy rzuca się na podłogę i leży obrażony ( książkowy bunt 2 -latka) jest rozbrykany ale mało mówi, strasznie ułatwia sobie życie np zamiast odpowiedzieć "tak" mruczy mhm... :D.
cieszymy się sobą ale czas zacząć szukać pracy.. a z tym u nas bardzoooo ciężko

A co tam u Was ciekawego? Już niedługo będzie ciepło to może w końcu uda się spotkać?

Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]