Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:50 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 74  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Kasiula07 no to czekamy na zdjęcia :)
Ale pogoda syfiasta w tej Stalowej :( Jak były upały to też było zle - mnie to chyba trudno dogodzić :oops:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehe kasiula to mieszkasz koło mnie :)
jakbyś mogła to napisz co bedzie w ogóle potrzebne w szpitalu u nas na poród dla mnie i malucha :) tez czekam na fotki :)
irminka to już wielkimi krokami się zbliża amelka :) nie martw się pogoda, niedługo maleńka będzie z Tobą :) a tak w ogóle to gdzie chodziłaś do szkoły? bo mi się wydaje że Cię kojarzę jakoś :) a Ty kasiula? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rzufik pisze:
hehe kasiula to mieszkasz koło mnie :)
jakbyś mogła to napisz co bedzie w ogóle potrzebne w szpitalu u nas na poród dla mnie i malucha :) tez czekam na fotki :)
irminka to już wielkimi krokami się zbliża amelka :) nie martw się pogoda, niedługo maleńka będzie z Tobą :) a tak w ogóle to gdzie chodziłaś do szkoły? bo mi się wydaje że Cię kojarzę jakoś :) a Ty kasiula? :)

rzufik do szpitala trzeba tylko pampersy dla dzidziusia, a dla Ciebie no to koszula szlafrok wiadomo podpaski najlepiej te pieluchy z belli są w kazdej aptece no i kosmetyki, koszule do produ dają w szpitalu i warto mieć przy sobie dużo wody minieralnej niegazowanej. A do szkoły chodziłam do Medyka którego juz chyba nie ma :) a Ty?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja Dziewczynki chodziłam do Olimusa, a do liceum to do Ekonomika.

rzufik mi to sie wydaje ze ten poród nigdy nie nadejdzie i że się nie doczekam tej małej istotki :( I znając moje szczęście to urodzę po terminie :(

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heh kasiula ja niedaleko bo do "staszka" a Ty irminka nie chodziłas czasem do sp nr 4? :) dzięki kasiula za listę :) bo ja to naprawdę nic nie wiem , czarna magia hihih :)
irminka, nie martw sie , do konca życia w ciąży nie będziesz chodzić i nawet jak po terminie bedzie troszke to w koncu małą z Ciebie wyjma :) i wszystko to wynagrodzi :) na razie korzystaj z ostatnich chwil tego pięknego stanu :)
i sie wysypiaj :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Irminka rzufik ma racje korzystaj z tego pięknego stanu i wysypiaj się!!!wiem że to nie jest łatwe bo już brzuszek przeszkadza już niedługo zobaczysz swoje maleństwo czas szybko leci ja nawet nie wiem kiedy to zleciało że moje maleństwo ma już prawie 7 miesięcy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

Hejka
W koncu znalazlam na liscie moje miasto wiec sie do Was dolacze..
Mieszkam w Stalowej Woli w pazdzierniku 2005 urodzilam synka..opieka i porod w naszym szpitalu wspominam dobrze..noi dodam z ebylam tez na "poczekalni" czyli lezalam kolo tygodnia jako kobietka po terminie bez akcji porodowej...poznalam mnostwo fajnych dziewczyn..porod w miare znosny..oddzial poporodowy tez wspominam dobrze ale chyba zalezy jak sie tarfi...

Ja dla malego nia mialam pampersow az do samego wyjscia i nikt o nic nie byl na mnie zly...

Treaz maluch ma juz prawie 2 latka..chetnie pomogedoradze noi jak moge to dolacze sie do ploteczek :)

A ciaze prowadzila mi dr.Orłowska z przychodni na Okulickiego ale jej nie polecam :shock: ...teraz przenioslam sie do przychodni na Hutniczej chodze do dr.Zymróza i jestem bardzo zadowolona..nigdy wiecej kobiet jak ginekologa :evil:

Pytajcie jak cos..chetnie pomoge...noi poplotkuje na nasze temaciki... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

rzufik zgadza się do podstawówki chodziłam do 4 :)

Misiulka witaj :D - ślicznego masz synka, jest przesłodki!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no irminka to ja Cie stamtąd kojarzę bo znam dwie laseczki o Twoim imieniu, hehe i tą drugą którą z imienia kojarze jestes Ty. nawet moja młodsza siostra powiedziała że to pewnie Ty :) hihih
misiulka miło że dołączyłaś :) jak narazie to mało ruchliwy ten nasz wątek bo irminka rzadko zagląda :P hihih :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

To ja Wam dziewczynki temacik rozruszam :D ...w sumie jakos super czasu na zbyciu nie mam :lol: ale czasem zagladne podziele sie wrazeniami noi jak trezba bedzie podoradzam.. :wink:

Wy widze dziewczynki gdzies ze swoich okolic...bo ja to raczej troszke dalej od Was chodzilam do 3-jki w podstawowce :wink: pod Chute do średniej a studdiowanie juz poza miastem...noi po zdjeciach nie bardzo twarzyczki kojarze mimo ze nasze miasteczno nie przciez takie ogromniaste :D

Irminko- dziekuje za mile slowko na temat mojego Szkraba :D tylko fotka jest z okresu jak mial gdzies 10 msc noa teraz to powazne chlopisko sie zrobilo :lol:

A Wy dziewczynki jak mozna spytac ktory rocznik..?(spytalam jak o wino :oops: :lol: ) Czuje ze zaraz sie oakze ze ja najmlodsza a z takim juz duzym dzidzi :lol:

Milego dnia..zycze by nie padalo bo mnie chorobso dorwalo a w sobote planuje wielki wyjazd :D moze znacie sposob na szybkie wykurowanie sie z kaszlu kataru i ogolnych objawow grypowych.... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Misiulka pisze:
Hejka
W koncu znalazlam na liscie moje miasto wiec sie do Was dolacze..
Mieszkam w Stalowej Woli w pazdzierniku 2005 urodzilam synka..opieka i porod w naszym szpitalu wspominam dobrze..noi dodam z ebylam tez na "poczekalni" czyli lezalam kolo tygodnia jako kobietka po terminie bez akcji porodowej...poznalam mnostwo fajnych dziewczyn..porod w miare znosny..oddzial poporodowy tez wspominam dobrze ale chyba zalezy jak sie tarfi...

Ja dla malego nia mialam pampersow az do samego wyjscia i nikt o nic nie byl na mnie zly...

Treaz maluch ma juz prawie 2 latka..chetnie pomogedoradze noi jak moge to dolacze sie do ploteczek :)

A ciaze prowadzila mi dr.Orłowska z przychodni na Okulickiego ale jej nie polecam :shock: ...teraz przenioslam sie do przychodni na Hutniczej chodze do dr.Zymróza i jestem bardzo zadowolona..nigdy wiecej kobiet jak ginekologa :evil:

Pytajcie jak cos..chetnie pomoge...noi poplotkuje na nasze temaciki... :D

Hej jeżeli chodzi o chodzenie do kobiet ginekologów to zgadzam się z Tobą ja też już nigdy nie pójde do kobiety a z Panią Orłowską miałam do czynienia po porodzie jeszcze w szpitalu nie polecam!i u Pana Zymróza też byłam pare razy jeszcze przed porodem i byłam zadowolona

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej witam stalowianki :)
ja rocznik 81 jestem, no alanka to możesz smiało powklejac misiulka
co do dr orłowskiej, no cóż chyba każda wie... moją kumpelke np. rozdziewiczyła na pierwszym badaniu, straszne babsko!!! brrrrrrrrrrr
ja z doświadczen ginowych to tylko micał, bardzo miły gośc i nie stresuje wcale :) u nikogo innego nie byłam ale moja mama chodziła do zymróza i jak rodziła moją siostre 24 lata temu to taka juz padnieta a on się jej pyta: -"który to pani poród?" -"trzeci" - "a mój siódmy dzisiaj" :) hihi niezły jest

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja rocznik 80 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

rzufik to i ja zapewne Cię kojarzę :)
Co do ginekologów to ja na moją ginke narzekać nie mogę - wręcz przeciwnie - super kobieta, a chodzę do niej juz 3 lata (do przychodni) a od 3-ciego miesiąca ciąży prywatnie. Pani Orłowskiej nie znam więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat. A z facetów gin. to nie polecam P. Flisa - raz byłam i podziękowałam, ale Pan Zeman jest spoko :)
Aha i ja jestem rocznik 83 :o
Misiulka nie ma za co, a mój sprawdzony sposób na grypę to ciepłe mleko z czosnkiem i z miodem wypite na noc i do wyrka- ohyda, ale skuteczna ohyda :P

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

irminkamoze bardziej moją siostre, jest Twój rocznik, ja sie zmyłam do sp 11 od siódmej klasy, a ona od piątej :) ale może z widzenia kojarzysz nas :)
misiulka a co za daleka podróz Cię czeka? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przedstawiam wam mojego synka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiulka slodziak z niego :) fajniusi, a może Ty się ujawnisz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ujawnie się napewno tylko jak mąż zrobi mi zdjęcie z synkiem bo jeszcze żadnego jak mnie dobrze widac nie mam :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hihi ja tez może dzis cos powklejam , tzn dzidka bo moje gdzies są w galerii styczniówek :) dziś usg niby połówkowe, mam pytanie, czy chodziłas panstwowo w ciazy do gina?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 74  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]