Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:29 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

dzieki dziewczyny za wsparcie:)
Anula sliczne zdjecia:)
a co powiedziecie o lekarza Libera ??
moja fasoleczka ma 12 milimetrow i widzialam jak serduszko jej bije:)
cos niesamowitego:)
czy na wizytach panstwowych mozna dostac zdjecie usg??
zycze udanego weekendu:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Dziewczynki

Dusia ,Anula ładne zdjęcia jak będe miała chwilkę to też coś wkleje
ale ciężko mi znależć chwile czasu bo jak Grześ śpi to albo obiadek albo sprzątanie a póżniej siedzimy na podwórku, spacerujemy i tak dzień szybko mija że niczym się oglądne to już wieczór
wczoraj nareszcie udało mi się wybrać do fryzjera i kosmetyczki... tyle odpoczynku :)

orchidea dużo zdrówka i miłego odpoczynku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie wieczorkiem, procesja i sypanie kwiatków zaliczone! Po drugim ołtarzu zabrakło kwiatków :lol: a miałam dużą reklamówę :shock:
Sara zadowolona, pięknie sypała. Potem obiadek u teściowej, a potem grill na działce i tak dzionek zleciał.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dusiu jak po weselu??

Hop Hop dziewczyny?

U nas bez zmian, jakie plany wakacyjne macie dziewczyny, jesli to nie tajemnica oczywiście?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej coś mnie dopadło, katar dostałam, gardło mnie boli jak nie wiem co, najgorsze, że Sara też całe popołudnie płakała, że ją boli gardło. Zaczęła od rana mówić, że ją głowa boli :roll: , później babci też kilka razy mówiła że boli ją główka, a jak wróciłam z pracy, to zaczęło się z gardłem, no i na noc katar zaczyna mieć, śpi już, zobaczymy jak mnie nocka. ja też idę nogi w gorącej wodzie wymoczyć i idę śpiochać, zapodałam dostępne w domu leki i idę się kurować.

Co do wesela to było generalnie super, piękna ceremonia w kościele, obiad w remizie (Sara marudziła strasznie bo jeść nie chciała), potem zaczęła się zabawa. Mieliśmy młodą więc trzeba było mieć oczy szeroko otwarte, ale jak sobie koleżankę znalazła, to dychnęliśmy chwilkę, bo już nas nie męczyła :lol:
Padało cały dzień więc dzieci na pole nie szły i tylko kręciły się po sali.
Jedzeni bardzo dobre, muzyka też, ale orkiestra krótko grała a długie przerwy .
Po 19 teściowa przyjechała i zawiozłam Sarę i teściów do domu do rodziców, przebrałam się w czarną kieckę i wróciłam na wesele, mój mąż baaaaaaaaaaaaaardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wybawiliśmy się, on lubi tańczyć, więc za stołem nie siedziałam , chodzi mi o picie, wódeczka lała się strumieniami, a mój S. pił z umiarem, wcale się nie upił, miał humorek a rano zero kaca, to mi się podobało!!!!! Braliśmy udział w zabawie z krzesłami, szło nam super i odpadliśmy w ćwierć finale
Po godzinie 2 jak orkiestra coraz mnie grała postanowiliśmy się zmywać, goście się już rozchodzili, brat mojej bratowej przyjechał i odwiózł nas do domu i wrócił się po brata i bratową. Jak my pojechaliśmy brat, który wypił trochę za dużo jak na swoje możliwości gdzieś się pokłócił z żoną, nie chciał iść do domu i bratowa mówi jak zaczął ją wyzywać , to ona sobie poszła i go zostawiła. Ja z mężem i siostra poszliśmy spać do brata mieszkania, a oni zostali tam na wiosce u mamy mojej bratowej, która im dzieci bawiła. Moja mama obudziła mnie rano tzn koło 10 telefonem czy wiem co u Grześka, bo rano dzwoniła Pani Młoda, że gdzieś się pobił z orkiestra .
Tak wiec całą niedziele czekaliśmy na wyjaśnienie sytuacji. Teraz jak się pomału wszystko klaruje to prawdopodobnie jak już prawie wszyscy goście poszli, nawet Młodzi już pojechali, barciak z wujkiem jak szli do domu, to zaczął się szarpać z jednym z orkiestrantów, szybko ich rozdzielili i wujek podprowadził brata do domu, miał już niedaleko jak się rozdzielili. Braciak musiał się wrócić pod wesele, a był nabuzowany, porządnie wypity i nic nie pamięta co gorsza. No i podobno natknął się przed Domem Weselnym na orkiestrę i gdzieś rzucał w nich kamieniami. Oni wsiedli w auto i zaczęli go gonić i zajeżdżać mu drogę i na koniec go pobili. Bratowa mówiła, że wpadł do domu w ciężkim szoku, płaczący i trzęsący się, poobijany, z podartą marynarką, rozbitą buzia i kulejący. Jak usnął, to dopiero po południu wstał, od razu pojechał z moja siostra na pogotowie, okazało się, że ma złamana jakąś kość w śródstopiu . Założyli mu szynę i ma czekać kilka dni, aj się nie będzie stopa goiła to mu maja zabieg robić. Braciak pamięta tylko, że go gonili, i że go bili, wcześniej nic nie pamięta. Moja ciotka pracuje w sklepie tam na wiosce i dziś rano przyszedł chłopak do sklepu i mówi że wracał nad ranem do domu i się mu wydawało, że Braciaka ktoś pobił,(brat mieszkał tam przez rok u żony, więc go miejscowi znają) bo widział koniec zajścia i odjeżdżające auto z przyczepka. Więc jest postronny świadek, że oni go pobili. Jak się wujek (ojciec Młodej) dowiedział, to chciał jechać i się z orkiestra rozprawić. Najważniejsze, że nie ma przez to zajście kwasów w rodzinie i że nic poważniejszego się bratu nie stało.
No ale mam nadzieję, że się dobrze ułoży wszystko.

No i kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Z moją mamusią

Obrazek

Z sisterką

Obrazek

Z młodą Parą, sisterką i bratówką

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka !!!!

To się Dusia wybawiłaś na weselu :D

Anulka ,Kasia jak tam dzieciaczki , mam pytanie czy dajecie im może truskawki bo Grześ jak pójdzie na ogródek to sam sobie zrywa truskawki i zjada oczywiście , troche miał wysypki na początku ale teraz nic mu nie jest
Anulka zapraszam może jak wakacje się zaczną to mnie odwiedzisz ?[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dusia ale mialaś dodatkowe przejścia rodzinne na tym weselu, zdjecia bardzo fajne, wlosy to mialaś nawet fajniejsze niz zaraz po uczesaniu.
Marysiu ja bardzo chetna jestem do odwiedzin. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka dziewczynki :)

Dusiu normalnie ale mieliscie rewelacje poweselne... ale tak to już zazwyczaj bywa. Mam nadzieję że z bratem juz wszytko ok??
A Ty wyglądałaś przepieknie, fakto pogoda trochę nie dopisała ale widze że Tobie fryzurka sie trzymała.. mi po kosciele się juz wszytko rypło na głowie :)
Ale też było fajnie, do 20 była Amelka z nami a potem sami się bawiliśmy :)
To ja też zapodam fotki..

Moja Księżniczka... robiła furorę swoją osobą hehe
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu moje Tofane Psiapsiółki... niezmiennie od 11 lat :*
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak pozatym to u nas ok... Łukasz ma 3 tyg wolnego więc masakra... hehe zrzędzi cały czas, Amelka zakochała się w teletubisiach, wydostała sie ostatnia czwórka :) A ja... jutro będe wiedziec czy dostane dofinansowanie i sie strasznie denerwuję. Tym bardziej ze ponoc 2 dni po mnie ktos złozył taki sam wniosek jak ja (tez zaproszenia) takze boje sie strasznie!!

Pokaze Wam jeszcze Amelki siostrzyczke cioteczna, jest pol roczku młodsza od Amelki a waża tyle samo hehe
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu piękne foteczki, z Amelcią to jak modelki na wybiegu wyglądacie, prześlicznie!!!! Widzę, że też mieliście niezłą zabawę.

anulka co do włosów, to jak u Ciebie byłam to miałam szopę :lol: :lol: :lol: Spałam normalnie a nie na siedząco :lol: :lol: :lol: a w sobotę po prostu rozczesałam, siostra mi natapirowała, polakierowała i do poniedziałku mi się trzymały :)

Od poniedziałku smarkata jestem, Sara również poza katarem dochodzi nam teraz kaszel, ale nie ma gorączki :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dusiu dziękuję za komplement :) Ale sukienka mmoja to porażka. Poszłam z mężem na zakupy i dałam sie namówić a to sukienka wogóle nie do tańczenia. Za wąska a ja jak tancze to lubie jak sukienka rusza sie razem ze mna i mozna w niej poszalec a w tej tak troche mnie krepowało :( no ale cóż mogłam sie nie dac skusić :)
To zdrówka Wam życze, tym bardziej ze pogoda kurcze jak zawsze na weekendzie badziewna. Od miesiaca juz przeszlo umawiam sie na grila z kolezankami i co sobota leje...
A i sie pochwale... Dziewczyny dostalam dofinansowanie :) :) :) normalnie 18 000 na własna firmę :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia gratulacje dofinansowania!!!!!!
Teraz możesz już działać na całego.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu wygladalyście obie z Amelką rewelacyjnie :D :D :D
I gratuluję dofinansowania, my też już z miesiąc próbujemy umówić sie ze znajomymi i ciągle jak nie pogoda to INNE SPRAWY. i było że może dziś ten grill , no i widać co za oknem :x :x :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny
super zdjecia:)
no i moje gratulacje z dofinansowania:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam kobietki!

Kasiu gratuluje dofinansowania...fajnie ze gladko poszlo...powodzenia w dzialanosci! :D

Orchidea wybralas lekarza? Jak samopoczucie? Wszystko ok?

Fakt z ta pogoda jest przegiecie!!!!! :evil: :evil: :evil: Juz drugi grill odwolany, dzis amm urlop ale pewnie jutro jak pojde do pracy zacznie prazyc slonko...Milena dostaje korbki w domu, dzis odwiedzimy moja siostre, tam jest piesek wiec bedzie atrakcja :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No No Kasiu wyglądasz na tych fotkach z Amelką oszałamiająco, piękne sukienki , super kolor
no i oczywiście gratulacje dofinansowania ........ a jakbyś potrzebowała pomocy to daj znać :) :)

A my grilla ostatnio paliliśmy pod dachem, bo faktycznie pogoda nie dopisuje a ja miałam takiego smaka na kiełbaskę .
Grześ też nie może wytrzymać w domu , dlatego dziś dość długo byliśmy na podwórku i chwilke u sąsiadki żeby się troszke rozerwać
a w przyszłym tygodniu wybieramy się na basen już zakupiłam pieluszki dla Grzesia tylko nie wiem jak on zareaguje na taki hałas jaki jest na basenie , mam nadzieje że się nie przestraszy .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wrrrrrrrr ta pogoda mnie dobija, nic mi się nie chce, mam mega lenia i brak natchnienia, idę spać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka
ja zostalam przy tym do ktorego chodzilam czyli do Libery
jak bede miala kasa to zrobie sobie badania prywatne u innego lekarza
pozdrawiam wszystkie bardzo goraco:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczynki za komplementy :) Sukienka fajna tylko szkoda ze za bardzo nie do tanczenia.... :)

orchidea czy Twój mąż przypadkiem nie wyjeżdzał ostatnio do warszawy?? Pytam Bo ostatnio rozmawiałam ze znajomą i mówiła mi o córce w ciąży, w tym samym tygodniu co Ty i wogóle tak mówiła jakby o Tobie... :) Może to Twoja mama??

No pogoda badziewna, raz gorąc, raz wieje, potem burza... grrrrrr ale przynajmniej nie zaluje az tak bardzo ze nigdzie nie pojechalismy (lukasz ma 3 tyg wolnego). Mam nadzieje ze za rok bedzie lepiej z kasa i gdzies pojedziemy tyłki pomoczyć :) A Wy Kobitki się wybieracie gdzieś??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka
to nie ja, moj maz jak narazie nigdzie nie wyjezdza, ale milo ze pomyslalas o mnie:)
a co do pogody to masz racje,
chetnie gdzies bym wyjechala nad wode:)
jak tam interes??
pozdrawiam wszystkie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]