Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 1:45 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam kolezanki!!!

Z okazji Swiat zycze Wam, Dzieciakom i drugim Polowkom spokoju, wytchnienia, pogody ducha oraz mokrego dyngusa!!!!

Kasiu przepraszam ze jeszcze nie przeslalam ci tych moich jakis tam przepisow, ale wiekszosc jesli sa spisane to wydarla moja mama, ktora na codzien opiekuje sie Mila i sie nad nimi doktoryzuje, zawsze zapominam je od niej zabrac, bo tak naprawde nasze kontakty ograniczaja sie do porannej gadki szmatki gora 2 min i popoludniowego sprawozdania czyt. czy byla kupka itp.

Ha widzialam cie dzis w kosciele, od razu cie pznalam , ale nie bylam pewna czy ty mnie kojarzysz i w kosciele nawet jesli dalabym znac ze cie znam to i tak moblo byc prawdopodobne ze ty mnie nie i nawet nie byloby jak sobie wyjasnic....tak wiec kochana moze nastepnym razem w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach :oops: 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości,
W poniedziałek dużo wody
- to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych, oraz zdrowych!

Wszystkim z forum wraz z Rodzinami
życzy Aśka z rodziną

Dusiu dzieki za link do przepisu, wypróbuje w najbliższych dniach.
Dzis już mieliśmy gosci ,już pojechali, jutro przyjdą Teść z Teściową.
Patryk już dziś troszke lepiej, przestał chyba gorączkować ale duzo spi i marudny bo chyba osłabiony ta wirusówką.
A jak Wam upływają święta? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U nas już po świętach,rodzinka pojechała, posprzątaliśmy z mężem i siedzimy. W niedziele śniadanko było u nas, po południu poszliśmy wszyscy w gościnę do teściów.
Dziś obiad u mnie, przyszli jeszcze teściowie, babcia męża i ciocia, pełen dom ludzisków, ale było super.
Sisterka mi pomogła, mąż też więc nie było źle :)

Idę się walnąć , bo padam :)

Obrazek

Obrazek

Z rodzicami i sisterką

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ags2 hehe ja Ciebie też widziałam ale nie wiedziałam że Ty to Ty :) hehe ale teraz po zdjęciu poznałam Cię :) :) Oj tak z widzenia coś tam kojarze ale ja mam straszną pamięć do twarzy i imion :( no i nie wiedziec czemu nie nosze okularów.. Ciagle zapominam je brac ze soba i jak ide po ulicy to potem ludzie maja pretensje ze ich nie widze albo nie poznaje... musze chyba w szkla zainwestowac to bedzie lepiej :)

Dusia Normalnie przepieknie wyglądałaś na tym spacerku :) tak elegancko no no.... musze i ja sie odchamic i se cosik kupic :) No a Sara to juz wogóle młodzieżówka w tym płaszczyku ... Pieknie razem wyglądacie no i doczekałam sie zdjecia wspólnego:)
A siostra Twoja to baaaaardzo do Ciebie podobna :)

Anula mam nadzieje ze Patryczek juz lepiej. Moja jest taka niedobra ze ja chyba sprzedam hehe zebiska i katar grrrr Cos dzieiciaki zaczynaja chorowac takze uważajcie na siebie!!

A u Nas święta jako tako szybko zleciały. Z teściami nawet sie nie widziałam.. mieszkaja z bratem Łukasza i i ch córcia chora była więc nie przyszliśmy a oni woleli odwiedzic ciocie i reszte rodziny... Narazie raz sie doczekalismy "wizyty" w urodziny Amelki :( strasznie mi przykro no ale co zrobić :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marysiu.... spóźnione ale najszczersze...

:bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal:

Wszystkiego najlepszego dla Grzesia z okazji 1 urodzin!! Zdrówka, uśmiechu, zawsze wolnej hustawki na placu zabaw :), i wszystkiego co sprawia Ci radość Grzesiu!!

:hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd: :hbd:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki Kasiu

Nam święta szybciutko zleciały, Andrzej w niedziele zaczął pierwsze zmiany także siedzieliśmy do południa w domku i troche na polku a po południu zjechała się do nas rodzinka moja i męża na urodzinki Grzesia a w drugi dzień pojechaliśmy do siostry Andrzeja i do mojego taty.
Tak zleciał mi czas przed świętami : pieczenie, robienie sałatek a między czasie spacerki ,że nawet nie miałam czasu na włączenie kompa i sorki że nie napisałam żadnych życzeń :oops:
Grzesiowi wyszły w sobotę dwie dwujki u góry :D ..... nareszcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wszystkiego najlepszego dla Grzesia z okazji ukończenia roczku :bal: :gift:

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:bal: :bal: :bal: Dla Grzesia spóźnione życzenia urodzinkowe, zdrówka, szczęścia i uśmiechu na buzi!!!! :gift: :bal: :gift: :bal: :gift: :bal:

Dzięki za komplementy kasiu :oops:

Ja dochodzę dalej do siebie po świętach :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
hop hop, czy jeszcze ktos tu zaglada?
Dziewczyny muszę zamowić torta na komunie, gdzieś lub kogoś poleciłybyście mi?
Marysia80 pisałam do Ciebie w tej sprawie na priv ale może cos znów źle zrobiłam i nie doszedł. W każdym razie zastanawiam sie nad zamówieniem w Alicji, gdzieś pon, wt. musze to załatwic bo to na 3 maja i nie moge czekac do ostatniej chwili, prosze o porady.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja nietutejsza :lol: nie znam cukierni :)

Dziś prawie cały dzień na działce spędziliśmy, przekopałam grządeczki z kwiatkami, posadziłam cebulkę, marchew i buraki, i padam ze zmęczenia, ale warto było, umęczyliśmy się dziś, ale wiem że żyje, bo mnie wszystko boli :lol: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dusiu Kobieto!! jesteś moją idolką :)

Anula ja na swój łsub zamawiałam ciasta i torta z Alicji ibyły przepyszne.
Troszke drożej niż wszędzie ale naprawde warto. Jak pieczony w domku był a nawet lepszy :) Miałam przybrany żywymi kwiatami i wyglądał super

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiecie że Wesołe Miateczko jest koło kościoła Floriana i poczty głównej???? Ja już wiem poczułam nawet na własnym portfelu, tzn. na portfelu męża :lol: :lol: :lol: Jak wracaliśmy z kościoła Sara zauważyła i po południu poszliśmy z nią, 20 zł nie nasze dwie jazdy na karuzeli + balonik za 12 zł :shock: :shock: :shock: Obłę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dusia fajne fotki , no no to się pośpieszyłaś z porządkowaniem ogródka ja jeszcze czekam, zawsze początkiem maja sieje warzywka, teraz tylko muszę skopać truskawki bo zarosły i rozmnożyły się za bardzo

Anulka jak Patryczek ile ma ząbalków ?
Grzesiowi dziś wyszedł 7 ząb i dostał kataru :? a we wtorek małam iść z nim na szczepienie

Kasiu koleżanka chciała by się dowiedzieć ile cenisz zaproszenia za sztukę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marysiu już idziecie na szczepienie?? Kurczę, ja dopiero we wtroek ten co był miałam iść ale Amleka jakaś była nieswoja i dobrze ze nie poszlam bo wieczorem katar juz miala. A jaka szczepionką szczepicie?? Ja czytałam ze to szczepienie powinno byc miedzy 13 a 14 miesiacem.....

Co do zaproszeń to narazie mam straszny nawał pracy. Normalnie chyba sie bardzo spodobaly bo zamówien mam ze hoho... i wydatków sporo. Chce aby byly w pelni profesjonalne wiec musze dokupic pare rzeczy (narazie jade na pozyczonych ale musze juz oddać :() No i firme musze w tym tyg pociagnac do zalozenia (zaczac dzialac o dofinansoeanie z PUPu) a kurcze z Amelka to sie nie da połazić po urzedach. Łukasz ma urwanie głowy w pracy i normalnie nie mam z kim dziecka zostawic. Ale moze jutro sie na 2 godzinki wyrwie.
Do tej pory sprzedawalam po 2 zł z personalizacja i kopertą, ale jak ruszy firma to będą za 2,59...
Jeszcze ksiegowa, zakupy sprzetu, strona internetowa, podpisanie umowy z salonem ślubnym, poszukanie niani.... ahh duzo by wyliczac.... nie wiem za co sie zabrac. Teraz mi strasznie mamy brakuje bo ani pogadac nie ma z kim ani czasu nie mam aby sie tym zajac takk jak bym chciala. No i Amelka bida w rezutacie siedzi sama i sie bawi a mama pracuje :( No wiec musze to pozalatwiac.
Ale pochwale sie... wczoraj bylysmy w zamościu w zoo :) ale było superowo. Nawet nie daleko, godzina piętnaście drogi a było naprawde fajowo. No i w koncu sie z domku wyrwalam!! :) A moze znacie jakies fajne miejsca w okolicach tak do 100 km gdzie mozna sie wybrac??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

halooooooo

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu my właśnie dziś mieliśmy iść na szczepienie ale Grześ ma katar więc nas ominęło, ....
wiem jak ciężko jest jak nie ma z kim porozmawiać ostatnio jak Andrzej miał drugie zmiany łapałam jakiegoś "doła" ale szybko mi przeszło, staram się jak najwięcej wychodzić na spacerki wtedy jest ok
A z Moim Grzesiem to nic nie narobie bo tylko by chodził za ręke albo jeżdził we wózku bo posiedzieć sam nie chce wogóle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu super że masz takie zainteresowanie zaproszeniami :D
Dzieci mają jakiś katarowy okres, Patryk też jeszcze smarka, ale chwalimy sie :) jest jedna dwójeczka na dole, druga lada moment bo jest też kreska, a u góry na razie druga dwojka w lesie :shock:
ale co tam takie katary, koleżanka z pracy święta spędziła w szpitalu bo syn jej złapał tego wirusa grypy żołądkowej i wczoraj z nim znów byli u lekarza, naprawde szkoda mi tego dzieciaczka.
Dusiu super działka, fajnie miec taką odskocznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka ! Byliśmy dziś w Rzeszowie u alergologa z Sara na kontroli. Jak na razie wszystko pod kontrola, lecz zaczynają lada dzień trawy pylić więc czekamy na reakcję, zobaczymy co się będzie działo.

Mowie Wam jestem taka , hmmm nie wiem jak to nazwać, :? :? :? dziwnie się czuje, chodzi mi o to co się w światku lekarsko - aptekarskim dzieje. Pani doktor przepisała nam Singulair. OK wszystko by było wspaniale, po czym dodaje, że w aptece tu w przychodni maja promocje i sprzedają po 8 zł. Ja oczy zrobiłam :shock: :shock: :shock: Normalnie bez recepty 126 zł kosztuje (taka cena na opakowaniu) więc pytam czo o 8 zł taniej a ona że po 8zl. Poszłam do tej apteki i kupiłam , u nas na receptę ze zniżką z "p" czyli na choroby przewlekłe płace ok 30 zł a tam w promocji po 8zł. I tak cały dzień myślałam jak oni na nas żerują normalnie po 126 zł w promocji po 8zł to po ile oni leki kupują ?? po 1zł???? Nie może mi t z głowy wyjść, wiadomo dla mnie zamiast 100 zapłaciłam 30 zł więc oszczędność, ale przypatrzcie się jak oni nas w konia robię. Pani doktor na pewno swoją "działkę" dostanie za informowanie pacjentów o "promocji" :? :? :roll:

Po powrocie podskoczyłam jeszcze na działeczkę, posadziłam dalie i kalle, podlałam krzaczki i wróciłam. Idę spać bo padam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj już trawy zaczynają... kurczę... ja też uczulona, nie jakoś tak dotkliwe ale osłąbiona jestem i jak jakiś pyłek mi wpadnie do nosa to zalewam się łzami.
Kurczę z tymi lekami szok... myślałam ze jeśli chodzi o lekarstwa to tak nie ma, ale ogólnie zdziera sie na czym mozna... nawet nie wiecie jaki biznes jest na kosmetykach... kupujesz błyszczyk za 0,60 groszy a sprezdajesz za 29, 99 :shock: itp...

Marysiu Anula jak dzieciaki?? Moja dalej prycha ale umie nochala wydmuchać :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasiu wspólczuje alergii :(
U nas ok, Patrykowi katar przeszedl, utrzymuje mu sie troche sapka.
chodzimy na spacerki na dzialki, w niedziele uskuteczniliswmy sesje zdjeco\iową, postaram sie z domu cos powklejać. Izie juz sie strasznie nudzi ze nie może na rower i na hulajnoge ale do 8 maja juz niedaleko.
poza tym szykujemy sie na tą komunię na 3 maja do mojej chrześnicy, i jestem coraz bardziej zla że tak ciezko jest kupic nam samochód, wszystko po ogledzinach okazuje sie niezdatne. :evil:
dziewczyny piszcie co u was słychać :P

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Podkarpackie

Strefa czasowa UTC [letni]