Dzisiaj jest śr cze 10, 2026 3:39 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Biorąc Pod Uwagę Wiele Ludzi, Którzy Udzielają Się Na Tym Forum [Tak Samo Jak Ja] Boi Się, Że Kobieta Jest W Ciąży, Bo Ma Takie I Siakie Objawy, A Piszę Tak Na Innych Stronach, Że Takie Są Objawy.
[...]
Przechodzę Do Sedna - Napiszę Tutaj Co Może Spowodować Stres Przed Ciążą [Lub Jej Brakiem] I Inne Czynniki Wiążące Się Z Tym [Testowane Na Mojej Ukochanej] ...

1. Bolącę Piersi - Często Bolą, Mogą Się Powiększać, Jak I Maleć [To Mogą Być Zarówno Zmiany Hormonalne W Organiźmie, Które Każda Kobieta Przechodzi, Jak I Normalny Objaw Zbliżającego Się Krwawienia (@) ...]
2. Częste Oddawanie Moczu - [Je$li Się Stresujesz, To Brzuch Jest Spięty, Przez Co Uciska Pęcherz I PRzez To Jest Częstrze Oddawanie Moczu]
3. Zaparcia, Jak I Rozwolnienia - [Obserwacje Mojej Dziewczyny]
4. Ból Nóg - [U Kobiet W Zawansowanej Ciąży Bolą Nogi, Ale Akurat To Nie Powinno Się Was Liczyć :) ]
5. U Kobiet Palących Niechęć Do Papierosów - [Nie Jestem W Stanie Opowiedzieć Czemu -> Obserwacje Mojej DZiewczyny]
6. Nudno$ci i Wymioty - [Bardzo Częsty Objaw - Nie Bójcie się... moja Dziewczyna Co Miesiąc Ma Nudno$ci I CZasami Wymiotuje -> I NIE JEST W CIĄŻY ]
7. Skurcze Jelit - [Tym Bardziej CZynnik Stresu]
8. Spóźnienie Się Krwawienia (@) - [Bardzo Często @ Się Spóźnia... Może NA To Wpływać: Choroba, Antybiotyki, Stres, Zła Dieta...]

To By Było Chyba Wszystko... Mam Nadzieje, Że Ludzie Jak To PRzeczytacie To Będziecie Wierzyć W To, Że Nie JEste$cie W Ciąży [Lub Twoja Ukochana Nie Jest W Ciąży :) ]...
Pamiętajcie - Bądźcie Dobrej Nadziei I Módlcie Się :]

[...]

Je$li Kto$ Tu Bardziej Do$wiedczony [Lekarz Ginekolog Lub Osoba Lepiej Znająca Się Na Tym] Wy$mieje Ten Post, To Niech Zrozumie - Wiele Osób Szuka Tutaj Na Tym Forum Wsparcia I Pomocy... Ja Staram Się Im To Dać :]

EDIT: Chodzi Mi O To, Że Kobieta Obojętnie CzY Jest Czy Nie Jest - Może Mieć Takie Objawy, Ponieważ Są Te Objawy Również Wywoływane Przez Stres - A Napisałem Taki Post, Ponieważ Ludzie nie Tylko Chcieliby się Dowiedzieć Czy są W Ciąży - Są Osoby, Które Się Boją, Że Są W Ciąży I Się Tego Boją I Szukają Tutaj Odpowiedzi Na Dręczące Ich Pytanie -> "CZY JESTEM W CIĄŻY?"
To By Było Na Tyle - Jak Co$ To Napiszę Kolejne EDITy :]

Pozdro Ludzie :*

Ostatnio zmieniony wt sty 02, 2007 4:29 pm przez demonolog, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cholercia nic nie zrozumiałam... Są to objawy ciąży, czy braku ciąży? Piszesz tak niezrozumiale, że właściwie nie wiadomo co jest celem Twojej wypowiedzi...
I nie pisz falą, bo jeszcze bardziej zmniejsza komunikatywność!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:? demonolog,ale większość z nas z tego forum chce wierzyć i chce być w ciąży,to nie rozumiem po co ten post? :roll: :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agniecha20 pisze:
:? demonolog,ale większość z nas z tego forum chce wierzyć i chce być w ciąży,to nie rozumiem po co ten post? :roll: :oops:

MNIE SIE WYDAJE I JESTEM PRZEKONANA ZE TEN POST JEST JEDNAK POTRZEBNY GDYZ W TYM TEMACIE "OBJAWY CIAZY" SA TEZ KOBIETY KTORE NIE CHCA BYC W CIAZY I PISZA TUTAJ BO SIE BOJA TEGO ZE SA JEDNAK W CIAZY!!!!

Agniecha20
nie rozumiem tego co napisalas ? To forum jest owszem dla kobiet starajacych sie o dzidzie lecz tez dla takich ktore chca tego uniknac :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

emila pisze:
Cholercia nic nie zrozumiałam... Są to objawy ciąży, czy braku ciąży? Piszesz tak niezrozumiale...

DEMONOLOGU ZGADZAM SIE Z EMILKA :) SPRECYZUJ BARDZIEJ SWOJ POST :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moze chodzi o to, zeby kazda Dziewczyna, ktora ma takie podejrzenia, ze moze byc w ciazy najpierw przeczytala ten post a potem zadala pytanie, jesli ten post nie odpowiedzial na to jej pytanie.
Moze teraz sama zamotalam, nie wiem, ale tak czy tak taka osoba pewnie i tak zada pytanie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eeeeee :? Denerwuje mnie taka niedbałość... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina861 pisze:
Agniecha20 pisze:

MNIE SIE WYDAJE I JESTEM PRZEKONANA ZE TEN POST JEST JEDNAK POTRZEBNY GDYZ W TYM TEMACIE "OBJAWY CIAZY" SA TEZ KOBIETY KTORE NIE CHCA BYC W CIAZY I PISZA TUTAJ BO SIE BOJA TEGO ZE SA JEDNAK W CIAZY!!!!

Agniecha20
nie rozumiem tego co napisalas ? To forum jest owszem dla kobiet starajacych sie o dzidzie lecz tez dla takich ktore chca tego uniknac :)

Ale nie napisałam,że wszystkie dziewczyny z forum tylko więkzość a to różnica :D Buziaki.Ale po zastanowieniu to chyba macie racje,może przesadziłam :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

demonolog ja rozumiem post, popieram ideę i gratuluję Twojej dziewczynie takiego chłopaka pozdro ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Ja również nie rozumiem hehe
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja nie rozumiem kobiet, które zadręczają się przez kilka tygodni myślą, czy oby nie są w ciąży i pytają się o to na forum, conajmniej jakby osoby z forum były wszechwiedzące i wiedziały czy w danym przypadku doszło do zapłodnienia czy nie. Czy nie prościej i wiarygodniej jest po prostu zrobić sobie test i mieć spokój, niż tracić czas na stawianie retorycznych pytań na forum?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agniecha20 pisze:
Ale nie napisałam,że wszystkie dziewczyny z forum tylko więkzość a to różnica :D Buziaki.Ale po zastanowieniu to chyba macie racje,może przesadziłam :oops:

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]