Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 968 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Wróciłam :D !
Melduję posłusznie, że obrona na 5!!!Nareszcie odżywam. Wybaczcie, że dziś jeszcze z Wami nie poklikam, jestem potwornie zmęczona, nerwy dopiero zaczynają puszczać. Ciumaski - i do jutra!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Asiu gratuluję 5 z obrony:) Teraz zasłużone wakacje i odpoczynek:)
Co słychać u dzieciaków?
Odkąd wróciłam do pracy, czas przyspieszył 3 razy bardziej. Zosia rośnie jak na drożdżach i jest już fantastycznym małym bobasem.

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beę wyekspediowałam z siostrą do Francji. Niechże dziewczę też coś ma z wakacji. A Rafał szaleje! Fajnie się rozgadał. Głównie powtarza, ale już potrafi sprawnie się czegoś domagać lub odmówić :lol: . "Buti taty" i "kowa mu" wychodzą mu w każdym razie bezbłędnie.
Dziewczyny, czy mogę liczyć na małe streszczenie, co się tu dział i co komu przybyło podczas mojej nieobecności?

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aska witaj !!!!! i oczywiście gratki za obronę z cudownym wynikiem :D ....

opowiadaj co u Ciebie pozatym :lol: bo u nas to chyba niewiele, streszczać nie ma za bardzo co, bo niewiele się tutaj udzielałyśmy :lol: szczerze, to w którymś momencie myślałam, że nasz wątek padnie....ale jakoś jeszcze trwamy :D ........

u mnie ok, mała słodka, rośnie i cieszy nasze serca, waży 8,5 kilo.....dziś właśnie pierwszy raz dostała swoją stopką do buzi. Bardzo jej się to spodobało, maniezłą zabawę...z innych rzeczy to potrafi tylko przewrócić się z plecków na brzuszek, ale myślę,że wkrótce opanuje i inne czynności :lol:

a co u reszty to myślę, że same napiszą i w końcu nasz wątek ruszy jak zawsze!!!!

rachela ale śliczna taTwoja Zosia, jaka duża........ wklejaj więcej fotek :lol:

asiek wiesz co nie powiem Ci jak to jest z odwiedzinami takich małych dzieci, bo ja miałam salę jednoosobową i nigdzie się z niej nie ruszałam...wszyscy znajomi przychodzili właśnie do mnie na pokój...ale myślę , że jakoś rasz radę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej. widze ze cos sie rusza nasze forum. ostatnio bylo tu strasznie cicho.

iskierka ty rodzilas w Nowym czy w zakopcu? i ty ta sale jakos zamawialas czy jak? bo ja tez mialam sale jednoosobowa bo rodzilam na gorze i akurat mi sie taka sala dostala, ja jej nie wybieralam i tez wszyscy mogli wchodzic do mnie do sali, ale to niebyl moj wybor akurat tak sie udalo, na dole takich luksusow nie ma :roll: chcialabym dostac teraz jednoosobowke ale pewnie bym musiala zaplacic :roll:

dzisiaj idziemy na wesele. papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asiek- to miłej zabawy :)

a jesli chodzi o sale u nas to ci powiem, ze ja ją dostałam bo tak chciałam , pytałam przed porodem czy ta sala jest wolna i akurat była więc mi ją dali....nic za nią nie płaciłam!!! i dobrze było, bo wszyscy mogli mnie tam odwidzać, mąż siedział tam ze mną do póznych godzin nawet do 1, 2 w nocy i wychodził tylnym wejściem :D ........jedyny minus tego to było to, że chcąc iść do wc , łazienki musiałam prosić kogoś by mi został przy małej na ten czas....ale ogólnie byłam zadowolona z tego pokoju :D ............jednak jeśli chodzi o opiekę to szkoda gadać! wszyscy mieli mnie w d....nikt mna się nie interesował...ale to jjuż inna bajka........teraz gdybym jednak miała rodzić wybrałabym Zakopane.....

a gdzie reszta?????????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem, dziś znów tylko na moment. Uwaga, foto :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze, ja wracam, a Was nie ma :cry: ...

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ASKA super fotka:) widać ,że szczęśliwa jesteś--- jeszcze raz gratulacje :)

pustka się znów tu robi...........

wkleję fotkę mojej niuni.....

Obrazek

Obrazek

uciekam...ale czekam na ręsztę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Śliczna śmiejąca się Klaudynka!
Dziewczyny, wczasujecie się, że Was nie ma?

INFO Z OSTATNIEJ CHWILI
Jutro u mnie w bibliotece o 17.00 prelekcja o ogrodach. Jak któraś ma czas - zapraszam!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Puk, puk...

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

właśnie puk , puk!!! a tak wogóle to cześć........

kurcze ale tu pustka:( gdzie się wszystkie podziewają??? same nie damy rady pociągnąć tego wątku!!!......

panterko gdzie jesteś?
asiek i rachela to samo :lol:

........idę gotować zupkę grzybową...wczoraj byłam w lesie i znalazłam ok 60 prawdziwków, kilka innych grzybków i spotkałam 1 paskudną żmijęęęę .................

miłego dzionka papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Rzeczywiście pustki. Rok temu to tutaj wrzało ale teraz jak już pociechy z nami, to mało czasu zostaje na pisanie. Zosia marudzi, bo żeby wyłażą - mam wrażenie, że już nie od wątroby wyrastają ale od pięt...
Wczoraj udało się się jej sklecić fantastycznie sylaby i wyszło "tatusiu". Kułam żelazo póki gorące ale niestety nie powtórzyła już "kup mamie nową sukienkę" ...
Wkleję zdjęcia młodej marudy:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

iskierka79 pisze:
panterko gdzie jesteś?

hejka :D ja ostatnio zaczelam pisac juz posta juz prawie mialam wyslac a tu moja kochana kruszynka mi kompa zresetowala :? ehh juz mi sie nie chcialo pisac tego od poczatku :P

co u mnie??? wlasniecie to bardzo dobrze :D ja z Robertem to normalnie wysmienicie a moj synalek?? jest tak kochany ze szok :D zeby dalej dwa :P i nie widac by bylo ich wiecej (poki co przynajmniej) juz prawie sam chodzi :P no w koncu rok za "chwile" :D

Aska GRATULACJE KOCHANA :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej. jestem jestem. moze uda nam sie teraz cos rozkrecic ten watek.

bylam ostatnio u gina na usg i dowiedzialam sie ze jednak bedzie synek, to jest jeszcze do potwierdzenia ale pokazywal mi woreczek noi siusiaka wiec bedziemy miec parke :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć....

a tu znów pustami świeci :shock:
ja ostatnio jestem zajęta nie mam czasu na nic, mała non stop na rękach a jak odkładam to ryk....nie wiem co jest...może zębole będą się pchać , bo ładuje wszystko do buzi i się strasznie ślini.......na forum wejdę wieczorem jak już zaśnie...ale tu i tak cisza :wink:

asiek- opowiadaj jak było na weselu???? cieszę się, że będziesz mieć parkę...fajnie.........ja narazie się boję, pozatym niezbyt przyjemnie wspominam mój poród....ale może za jakiś czas??? a nie wiem czy pytałam do kogo chodzisz do lekarza???

panterko- fajnie , że u was jakoś sytuacja się poprawiła....Dawidek już prawie rok, kurcze ale zleciało...czuję się zaproszona na imprezę heheh( oczywiście żartuję)...

aska- a Ty gdzie zaś znikłaś? opowiadaj co u Ciebie....

rachela- śliczna ta Twoja Zosieńka...cudo normalnie....wybieracie się gdzieś na wczasy???? my raczej nie może w przyszłym roku...ale najpierw mój szanowny M musi znaleść pracę...

uciekam i liczę, że jak wkrótce wrócę to bedzie duzo do czytania :lol: papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć

Słońce w końcu zaświeciło i wszystkie się pochowałyście:) Na wczasy się w tym roku nie wybieramy - po pierwsze nie mam urlopu a po drugie Zosia trochę za mała, aby się przemieszczać. Planujemy, że za rok wybierzemy się nad polskie morze. Ale to tylko plany, nie przywiązujemy się do nich zbyt mocno. Zacznę o tym myśleć w maju przyszłego roku :).
Wczorajszy dzień w całości spędziliśmy na zielonej trawce. Mała była zachwycona. Zwłaszcza robakami, suchymi bądź na wpół zgniłymi listkami. Była także niezwykle zachwycona szarpaniem matki za włosy (dzisiaj idę do fryzjera - nie dość, że wypadają, to jeszcze ułożenie czegoś na kształt fryzury zajmuje mi za dużo czasu. Przyszedł czas na ostateczne i drastyczne rozwiązania - będzie krótko i wygodnie). Na koniec dwa zdjęcia z wczorajszej lipcówki:)
Pozdrawiam

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po długiej nieobecności!! Już w końcu i ja mogę się pochwalić... ukończylam studia I stopnia i wprawdzie to narazie tylko tytuł licencjata ale za to obroniony na 5. Jestem z siebie dumna!
Moja kochana Nelusia już całkim dobrze chodzi, ma osiem zębów i mam z nią przechlapane bo na wszystko się wspina i ciągle muszę mieć ją na oku. Wieczorami padam na twarz ze zmęczenia. Oprócz tego angażuję się w działalność kulturalną, jestem współzałożyciele stwowarzyszenia działającego na rzecz Orawy itd itp. Jednym słowem nie narzekam na nudę.
Muszę się pochwalić, że w ramach krótkiego urlopiku byliśmy sobie z mężem i Nelą w Austrii. Nelusia dzielnie zniosła podróz (720 km) bo byliśmy koło Klagenfurtu i wypad udał się świetnie. Kiedyś w wolnej chwili wrzucę foteczki mojej córy bo jest już duża i napewno drogie ciocie jej nie poznają;) dziękuję za troskę i pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj Balinka- super,że w końcu wróciłaś:)...no i oczywiście wielkie gratulacje zdania na 5:))))

wklejaj fotki małej bo dawno jej nie widziałyśmy........

kurcze fajnie powracają wszystkie dziewczyny :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

iskierka na weselu bylo troszke kulawo, bo wesele bylo na waksmundzkiej, a tam sa pietra i bylo troche meczace chodzenie po schodach. fajnie ze maja tam plac zabaw to sie mala troche wybawila, ja wole jak wesele jest na jednym pietrze, gdzie wszystcy goscie sa razem a nie tak. ogolnie to jestem srednio zadowolona z tego wesela.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 968 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]