Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 679  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Muszę sie tu odezwać bo mnie ta cisza na tym forum dobija.. 8)

Mamy mojej już nie ma dwa miesiące..długie leczenie przed nią jeszcze
ale damy radę..

Obijacie się dziewuszki..oj.. obijacie.ja rozumiem,że piękna pogoda i wogóle ale tak nie wolno :wink:

Idę dziś na rozmowę o pracę więc trzymać kciuki dziewczyny!!
A Britanny chyba się coś rozmyśliła :( bo jej nie widać ani nie słychać..tak jak dziewczyn z pierwszych stron tematu.. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof mnie też dobija,że nikt nic nie pisze :roll: codziennie zagladam a tu ....wkońcu jedna ze stron którą sprawdzam jak właczam kompa :D

Ajlof trzymamy kciuki , daj znac jak Ci poszło :papa:

Moja córeczka Zuzia
Ur.4.11.2008 godz. 15:40

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja obiecuje częściej zaglądać po 5 czerwca. Poki co jeżeli już idzie mi komputer to się ucze przepisów i robie testy, właśnie 5 mam egzamin.

AjLof trzymam kciuki za prace

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejo:)

Ajlof 3mamy kciuki:):) Napewno Ci dobrze pojdzie:) Oj to juz dlugo jej nie ma, to pewnie cos powaznego? Jak nie chsz to nie pisz.

Kasia mam tak samo to tez jest pierwsza strona na ktora zagladam po wlaczeniu komputera:) Tylko pisac trzeba wiecej zeby co czytac było:):)

s.aga nio to mamy nadzieje ze dotrzymasz obietnicy i po 5 czerwca bedziesz zagladac czesciej i sie tutaj udzielac:):)

A ja wczraj byłam na USG:) I potwierdziło sie ze chłopczyk :) :) :) Z pomiarów wyszło ze ma już 2kg45:) Ale zawsze to jest plus minus 300:) Serduszko mu prawidłowo bije itd:) Według USG termin porodu 16.07 a wedlug OM 21.07 wiec nie ma za duzej roznicy:):) Ale jestem szczesliwa ze wsyztsko ok:) Oby nic sie nie popsuło:):)

Pozdrawiam:0

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O jak się cieszę, że mamy tyle Oświęcimianek :D :D :D
Ja mieszkam na osiedlu niedaleko targu. Na przeciw was to jestem już staruszka :wink: Miesiąc temu obroniłam mgr

Wczoraj byłam na wizycie i moje maleństwo ma 3 cm :D ale nie jest to łatwa ciąża. Nie mam mdłości czy wymiotów, czuję się dobrze fizycznie, ale gorzej psychicznie... Bardzo przeżyłam stratę mojego pierwszego maleństwa. Następna wizyta za 3 tygodnie i już się boję bo to będzie 13 tydzień... a ostatnio własnie wtedy...

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że stronki będą szybko rosły :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monisua musisz być dobrej myśli ponieważ to połowa sukcesu i nie myśl o tym pozytywne myślenie, wiem ze to bardzo ciężkie ale zawsze jak masz jakies obawy sprobuj nie myśleć o tym i skupić ze bedzie dobrze ale nie martw sie na zapas, Ja miałam zagrożenie ciąży i próbowałam myśleć tylko pozytywnie i dzięki Bogu jest narazie wszystko dobrze.A co twój lekarz mówi??jeśli można spytać??

Angel cieszę się że wiesz co będzie i będziesz miała małego przystojniaczka

Pozdrawiam Was serdecznie :sss:

P.S. dzisiaj 1- sza wizyta na naukach przedmałżeńskich

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiem Kasiu i naprawdę staram się myślec pozytywnie. Odganiam od siebie czarne mysli.... ale strach i tak często się zakrada...
A lekarz też każe mi myślec, że będzie dobrze :wink:

A gdzie chodzicie na nauki przedmałżeńskie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hello!! :D
To super angel ,że wszystko oki. Będziemy mieć obydwie małych mężczyzn :wink: .a mamcia moja leży na płuca.. podejrzewają raka płuc albo gruźlicę. Tak i tak nie dobrze ale już lepsza ta gruźlica.. :(

s.aga mam nadzieję,że dotrzymasz słowa :wink:

Kasia napisz jak na tych wykładach było :P

Moniusia- najważniejsze pozytywne nastawienie! To mieszkamy bardzo blisko siebie :wink:

Super,ze nas tak przybywa!! :D

A co do mojej pracy to przyjęli mnie.. :roll: i o zgrozo samego dojazdu mam jakies 35 minut a na 7 mam być już w pracy.. :shock: a ze mnie taki śpich..ech..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof to dobrze ze Ci się udało, ważne żeby Ci się praca podobała bo wtedy dojezdzanie nie bedzie problemem
Co do nauk przedmałżeńskich to zapisaliśmy się na weekendowe a okazało się ze jeszcze trzeba być jeszcze na 3 indywidualnych spotkaniach :roll: :roll: i dzisiaj właśnie na takim byliśmy :an: , Pani się pyta jak długo sie znamy czym moge skrzywdzić nazeczonego, co jest dla nas najważniejsze, takie zwiążane z małżeństwem- nie było źle, nie pouczała nas ani nie karciła ze jesteśmy po ślubie cywilnym 1,5 roku

Pozdrawiam

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monisua wszystko będzie dobrze, bo jak niby by miało być.
AjLof gratuluję pracy i troszkę ci zazdroszcze. ja od 5 tygodnia już na l4 siedzę, no i brakuje mi kontektu z niektórymi ludzmi. tych nerwów i wogóle :lol:

i jeszcze jedno pytanie ?? kiedy poczułyście pierwsze małe kopniaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AjLof ciekawe, może się znamy z widzenia :D
bardzo mi przykro, że mama choruje... mam nadzieję, że się to wszystko dobrze skończy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj s,aga.. ja to bym sobie posiedziała w domku.. mam tyle na głowie,że makabra a L4 mi wogóle narazie nie przysługuje :? i jakbym sobie siedziała w domu to byłoby zero kasy :? i w tym momencie praca to musss..
Na dodatek jeszcze wyszły mi niezbyt ciekawe wyniki badań.. :( i ocieram się o anemię..zaczyna mnie wszystko dobijać :x

Jeśli chodzi o ruchy dziecka to przy pierwszym kopniaczki czułam ok.20 tygodnia ciąży..a teraz czułam już jakoś w 15!! :shock: ale podobno to normalne..

moniusia może..może.. ja bardzo często w tamte rejony się zapuszczam..na osiedlu mam babcię i często do niej chodzę :D

Biorę się dzisiaj za układanie..prasowanie..pranie i inne takie maleńkich rzeczy i segregację ciuchów małego mojego urwiska :wink: więc jeśli nie napiszę już to znaczy,że zginęłam śmiercią tragiczną zasypana i uduszona przez rzeczy bo mam ich 5 pełnych półek i 2 kartony :shock: :shock:

Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajolf chyba bym wolała sprzątac niż się uczyć:) mam jutro 3 zaliczenia a w niedziele egzamin :roll: :roll: a w ciąży w ogóle nie ma żadnych ambicji do nauki nie chce sie, jest taki leń że sobie tego nie wyobrażałam, ktoś mi kiedyś powiedział ze kobiety w ciąży lepiej zapamiętują i wiedza sama im wchodzi do głowy, jeszcze raz usłysze taką brednie to się popłacze ze śmiechu, aaaa ostatnio moj mężus wyczytał ze ciężarne mają problem zapamietywaniem i są bardziej roztargnione _ podobno przeprwadzono badania... heheheheh :heh: :heh: :heh:
Pozdrawiam kobitki
P.S. pewnie wszystkie się znamy z widzenia chociaż, nieraz mijałayśmy sie na ulicy :wink:

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To teraz będziemy podejrzliwie patrzec na każdą brzuchatkę czy to aby nie ta koleżanka z forum :wink:

Kasiu trzymam kciuki i życzę powodzenia :ok:

AjLof mam nadzieję, że nie zginiesz nam pod tą stertą ubranek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:)

Oj ale sie rozpisałyscie no nie moge:)

Ale pogoda cudowna:) Myslałam ze nie wytrzymie jak ze szkoly jechałam bo na czarno sie ubrałam
:roll: to byl bardzo glupi pomysł. Ale na szczescie juz w domu, odpoczywam:) A co tam u was??:)

Ja poczułam ruchy w 18tyg i 5dn ciazy :):)

Ajlof to uwazaj na te ciuchy:) A ja bym nie narzekała bo lubie prasować:) Tylko ta ilosc tych pudeł to masz zabujcza, skad Ci sie tyle u branek wzieło...?:D zdrowia dla mamy zycze:*

Kasia napewno sobie poradzisz:) 3mam kciuki:)

Pozdrawiam:*:*

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D Skończyłam!! I nadal żyję.. :P :roll: Nie było w sumie tak źle..chociaż prasować nienawidze :x ech..
Zgodzę się z Tobą Kasiu,że lepiej jest sprzątać i układać ciuszki niż się uczyć.. ja miałam maturę jak byłam z moim synkiem w ciąży..także no coment.. i nie uczyłam się nic..nie miałam wogóle ochoty..ale i tak mi dobrze poszło.. :wink: wkońcu co dwie głowy to nie jedna :wink:
No ale jak teraz sobie pomyślę,że mam iść na studia to mnie trzęsie..za dużą miałam przerwę w nauce chyba.. :oops:

I powiem Wam szczerze,że ja sobie tak patrzę na brzuchatki i myślę,że może to któraś z forumowiczek :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamusie z oświecimia jejku ja tak dawno nie zagladalam na ten watek kiedys napisalam ale dlugo nikogo nie bylo . Ja jestem w 8 miesiącu ciązy i juz sie nie moge doczekac narodzi mojej Zuzi
a jezeli chodzi o lekarza to moja panią doktor jest Marta Spiechowicz jestem z niej naprawde zadowolona pozdrawiam :)

[Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Niteczko!! :D :D
O..to Ci już malutko zostało! Zleci Ci,że hoho..tylko z takim brzuszkiem na takie ciepło to już nie jest za ciekawie.. :roll:
A zktórej części Oświęcimia jesteś?Jeśli można spytać.. :wink:

Pozdrawiam kobitki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejo:)

Niteczka witaj:) zapraszamy do udzielania sie:) opowiedz co o sobie:) ja tez pisałam na poczatku ale nikt nie podpowiadał a teraz to juz dziewczyny tu pisza pelna para hehe:):) Właśnie skad dokladnie jestes? Nio to Ty juz na koncowce jestes a ja jerszcze tyle:(:( buuuu..... W takie upały:/ Niech ten czas szybciej leci:)

Ajlof wiedziałam ze dasz sobie rade:):) A mi lepiej idzie w szkole z dzidzia:) Ocenki lepsze niz w tamtym roku. Ale dni leniwe tez sa:)

Ale dzis grzeje no szok. zrobiłam pranie i wieszałam na polu to myslałąm ze sie usmaze.... :roll: Nie ma to jak siedziec sobie w domku:)

Jak wam mija dzien?? Ja zaraz musze do Osw jechac po prezent bo na chrzciny jedziemy z moim K jutro do Krakowa... meczarnia juz to czuje..... NIo ale trzeba wytrwac:)

Pozdrawiam:):)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamusie z Oświęcimia :) . Tak ja juz jestem na etapie końcowym :D i naprawde juz mi bardzo ciężko jeszcze takie upały . Będe podziwiać mamusie ktore beda chodziły z brzuszkami całe lato .Ale jakos dadzą rade wkoncu to nasze kochane skarby nosimy w tym brzuszku :)Hmm .chciałyscie zebym napisala cos o sobie to mam 22 lata jestem męzatka :) :D .A co do mojego miejsca zamieszkania to mieszkalam na starych stawach ale od miesiąca i troszke juz tam nie mieszkam tylko mieszkam w Libiazu ale dosc sporo spedzalam i niekiedy spedzam jeszcze w oświecimiu dlatego tez jestm na waszym wątku :) Pozdrawiam was i napiszcie jak wasze samopoczucia buzkaaa:):):

[Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 679  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]